Jump to content

drakos35

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About drakos35

  • Ημ. Γέννησης 13/03/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

drakos35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει GPS όπως σου είπα αλλά αν το θέλεις για πλοήγηση η απουσία πυξίδας δεν το καθιστά φιλικό.. Δεν το έχω δοκιμάσει σε δρόμο ακόμα αλλά νομίζω ότι χωρίς πυξίδα θα υπάρχει ένα πρόβλημα.. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος φίλος που το έχει δοκιμάσει σαν navigator να μας πει..
  2. Ναι υπάρχει οδηγός για downgrade αλλά λέω να του δώσω μια ευκαιρία ακόμα μήπως και φιλοτιμηθεί η Lenovo και βγάλει κανα νέο update στην 5.1 πριν βγει ο χρόνος..
  3. Ναι φίλε μου έχει GPS. Όσο για εσάς τους από πάνω...μου κάνατε την καρδιά περιβόλι..:lol::lol:
  4. Κι εγώ είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου τάμπλετ εδώ κι ένα περίπου μήνα και μπορώ να πω ότι μου έχει αφήσει τις καλλύτερες εντυπώσεις. Είμαι σε 5.0.1 και παρόλα τα αρνητικά που έχω διαβάσει σχετικά με την συγκεκριμένη έκδοση σε σχέση με το τάμπλετ, εγώ δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα. Κάποια θέματα που είχα στην αρχή αντιμετωπίστηκαν σχεδόν στο σύνολο τους μετά από επαναφορά του τάμπλετ αμέσως μετα την αναβάθμιση. Τώρα τελευταία όμως μου παρουσίασε κάποιο θέμα με το Wifi του το οποίο κάποιες φορές αρνιόταν να συνδεθεί στο ρούτερ μου και κάποιες άλλες ενώ ήταν συνδεδεμένο απλά δεν άνοιγε σελίδες. Την ίδια στιγμή το κινητό μου εμπαινε κανονικότατα. Με επαννεκίνηση του ρούτερ λύνονται τα προβλήματα αλλά δεν ξέρω τι παίζει γιατί ποτέ πριν και με καμία συσκευή δεν αντιμετώπιζα παρόμοια προβλήματα. Έχει αντιμετωπίσει άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Πάντως σε γενικές το ταμπλετάκι πάει σφαίρα και η αυτονομία η οθόνη και ο ήχος του dolby atmos (με ακουστικά όμως) είναι εξαιρετικά.
  5. drakos35

    LG Spirit 4G LTE

    Τίμια αγορά. Βολικό στο χέρι. Μια χαρά για τα λεφτά του. Όμορφο και κομψό κινητό. Δεν μετάνιωσα στιγμή που το αγόρασα στον 1 μήνα που το εχω στην κατοχή μου.
  6. Μετά από 1 μήνα στο service τελικά προχθές μετά κόπων και βασάνων το πήρα πίσω το κινητό αφού έγινε αντικατάσταση της οθόνης αφής. Η αλήθεια είναι ότι με ψιλοαπογοήτευσε η όλη φάση μιας και το είχα μόνο για 6 μήνες και δεν είχα προλάβει καν να το χαρώ. Από τη μία η σκόνη που έμπαζε και από την άλλη το ξαφνικό πρόβλημα με το touch pad μου κλόνησαν την εμπιστοσύνη και πολύ θα το ξανασκεφτώ στο μέλλον να εμπιστευτώ τον Κινέζο.. Βέβαια θα μου πείτε αυτά συμβαίνουν αλλά τι να πω. Να είναι μόνο θέμα ατυχίας? Έχει τύχει σε άλλον παρόμοιο πρόβλημα με την οθόνη αφής? Μπας και η σκόνη που μαζεύει το επηρεάζει? Να του βάλω καμιά θήκη? Αν το ξαναπάθει πάντως θα φύγει από το παράθυρο.. Κρίμα γιατί το είχα συμπαθήσει..
  7. Αυτό που με ξενέρωσε απίστευτα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ότι μετά από μόλις ενάμιση μήνα και μάλιστα υπερβολικά προσεκτικής χρήσης, διαπίστωσα σήμερα ένα ράγισμα στο επάνω καπάκι πολύ κοντά στο δέσιμο με το σιδερένιο? περίβλημα του τηλεφώνου. Είναι κοντά στα 4 χιλιοστά και δείχνει ότι κάποια στιγμή θα φύγει κομμάτι από το τηλέφωνο.. Στα υπόψιν ότι δεν μου έχει πέσει και δεν το έχω χτυπήσει πουθενά. Μου φαίνεται ότι τα πλαστικά του μέρη είναι για...τον π....ο για να μην πω την κουβέντα.. Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο αλλά παρόμοιο πρόβλημα με ράγισματα στα πλαστικά είχα με ένα Sony Xperia X1 και ήταν ένας από τους λόγους που το είχα ξεφορτωθεί νωρίς. Η τελικά είμαι γκαντέμης, ή πέφτω σε κ@λ@τηλέφωνα. Πάντως είναι ξενέρωμα να βλέπεις πλαστικά να θρυμματίζονται εν έτη 2012..
  8. Κατέβασε την εφαρμογή Zedge ringtones από το Market. Με αυτήν μπορείς να κατεβάσεις χιλιάδες ήχους για το κινητό σου αλλά και αν ακόμα θέλεις τον δικό σου ήχο η εφαρμογή φτιάχνει ένα φάκελο ringtones στην κάρτα sd οπού μπορείς να ρίξεις μέσα τα δικά σου ηχητικά αρχεία και να επιλέξεις αυτό που θέλεις.:) Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιώ τους δικούς μου ήχους. Ελπίζω να σε βοήθησα..
  9. Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα, χρόνια πολλά σε όλους και καλώς σας βρήκα! Είμαι κι εγώ κάτοχος του Huawei U8800pro εδώ και και μία εβδομάδα και τελικά μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ότι δουλεύει καλά δεν το πειράζουμε.. Είμαι με την μαμίσια 2.2.2 και δεν μπορώ τελικά να βρω ένα λόγο γιατί θα πρέπει να πάω στην 2.3.5 που από ότι είδα δεν υπάρχει πλέον ούτε στο site της Huawei. Τελικά τι κερδίζω παραπάνω εκτός από την ταλαιπωρία να ξαναπερνάω εφαρμογές και επαφές? Το μόνο μου πρόβλημα είναι η σκόνη που αρχίζει σιγά σιγά να μαζεύεται στο εσωτερικό του τηλεφώνου. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη μ@λ@κί@ του τηλεφώνου. Το προηγούμενο post μου το διόρθωσα μιας και βρήκα τελικά αυτή την περιβόητη 2.3.5 και τον τρόπο που γίνεται η αναβάθμιση. Το μόνο ερώτημα που μου έχει μείνει είναι αν η συγκεκριμένη έκδοση έχει υποστήριξη ελληνικών.. Αν και τελικά όπως είπα και πιο πάνω για την ώρα θα μείνω με την μαμίσια μιας και δεν έχω προβλήματα.
  10. Το ότι μπορείς να συνδεθείς ανά πάσα στιγμή σε ένα wifi είναι πολύ σχετικό.. Ειδικά αν μένεις επαρχία η σε κανα χωριό λίγο χλωμό. Όχι wifi αλλά ούτε 3g δεν θα βρεις..Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη offline εγκυκλοπαίδεια είναι χρήσιμη για τους φανατικούς της γνώσης, για μαθητές, σπουδαστές κλπ που θέλουν να έχουν πάντα μαζί τους τις απαντήσεις που ψάχνουν οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Προσωπικές απόψεις εκφράζω πάντα. Για εμένα όπως και να έχει είναι αρκετά χρήσιμη. Και για τον ανηψιό μου που κλέβει στα τεστ της ιστορίας..:lol: :lol: Όσο για τη μνήμη που δεσμεύει, με 75kb που πιάνει η εφαρμογή και 85mb στην κάρτα sd δεν τίθεται νομίζω θέμα..
  11. Την αγόρασα ήδη και την πέρασα στο xperia x10mini της συζύγου και οφείλω να πω ότι αξίζει κάθε ευρώ από τα 10 που έδωσα για την αγορά της. Είναι προσωπικά για εμένα μια τίμια αγορά και είναι η μόνη Ελληνική offline Wikipedia για Android (αν δεν κάνω λάθος) αυτή τη στιγμή. Η wikipock είναι μικρή ευέλικτη γρήγορη και αξιόπιστη. Με 60.000 λήμματα είναι νομίζω ότι πρέπει για αυτούς που θέλουν να κουβαλάνε στην τσέπη τους τις πληροφορίες που θέλουν, όποτε θέλουν, χωρίς να σκέφτονται τη χρέωση δεδομένων..:)
  12. Κοίτα η αλήθεια είναι οτί όλες οι βιντεοκάμερες αυτής της κατηγορίας έχουν πρόβλήματα με τις νυκτερινές λήψεις.Η Canon mv 850i δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος αλλά αυτό που έχω να πώ είναι οτί σε Super night mode δηλαδή όταν είναι αναμμένη η βοηθητική λευκή λυχνία για λήψεις με χαμηλό φωτισμό, η κάμερα χάνει πολύ σε κίνηση...Αυτό το Night mode που σου προσφέρει το θεωρώ απαράδεκτο...Δεν ξέρω πως είναι σε άλλες βιντεοκάμερες...θα ήθελα την αποψή σου..
  13. Ποιά είναι η γνώμη σου για την canon mv 850i??
  14. Θα σου πρότεινα να την αγοράσεις γιατί είναι πολύ καλή επιλογή για τα χρήματα που θα ξοδέψεις. Εγώ έχω την 850i που είναι ακριβώς ίδια με την 800 αλλά έχει περισσότερες δυνατότητες όσον αφορά την διασυνδεσιμότητά της. Είναι πολύ καλή κάμερα.
×
×
  • Create New...