Titarasaudi Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 δουλεύει χωρίς υπολογιστή μόνο σε root Νομίζω έχεις δίκιο! Αλλά, αν είναι να θέλει root, για να δουλέψει ανεξάρτητα....... τότε το κάνω και με το titanium backup :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Εχω την εφαρμογή next lock screen της Microsoft. Διαλέγω της συντομεύσεις των εφαρμογών που θέλω να είναι στην οθόνη κλειδώματος, αλλά πάντα μετα απο λίγη ώρα μου αλλάζουν οι συντομεύσεις και μπαίνουν άλλες χωρίς να πειράξω κάτι, και συνεχώς κάθομαι και τις ξαναφτιαχνω. Το έχει κανείς αυτό το πρόβλημα ? Και πώς διορθώνεται ?:mad: Edit: Το βρήκα τι έφταιγε και ολα οκ! Δεν γράφεις και τι ήταν, αχρείαστο να είναι; Εχει 3 επιλογές (τοποθεσίας) home , work , neither και μπορείς να ορίσεις τις συντομεύσεις των εφαρμογών ξεχωριστά για κάθε τοποθεσία! Εγώ που θέλω τις ίδιες συντομεύσεις πάντα, έβαλα και στις 3 τοποθεσίες τα ιδία...! Αλλά δεν το ήξερα αυτό και οταν άλλαζε η τοποθεσία (προφανώς απο ακούσιο πάτημα) άλλαζαν και οι συντομεύσεις. Προς το παρών είναι οκ! Ενα manual της εφαρμογής θα έλυνε την οποιαδήποτε απορία/πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Το noled λειτουργεί μονο με συσκευες που δεν εχουν led? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Απορία για Google Maps εδώ; ή υπάρχει θέμα με GPS; αν ναί βάζει κάποιος το λίνκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Απορία για Google Maps εδώ; ή υπάρχει θέμα με GPS; αν ναί βάζει κάποιος το λίνκ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6943754#post6943754 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Το noled λειτουργεί μονο με συσκευες που δεν εχουν led? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όχι βέβαια, λειτουργεί και σε αυτές που έχουν led notifications. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 η εφαρμογή battery doctor έχει έκδοση χωρίς διαφημίσεις ; εννοώ αυτή της εταιρίας cheetah mobile Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 SESSION SAVING Εχει κανενας απο τους γνωστους ή εστω και λιγοτερο διαδεδομενους browsers, τη δυνατοτητα για session open/save? opera, opera mini, chrome, κλπ Θα θελα να μπορω να αποθηκευσω μια σειρα απο tabs, και να μπορω να επιλεξω οποτε ανοιξω τον browser να τα επαναφερει με μια κινηση. Γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Παιδιά θυμηστε μου λίγο πια εφαρμογή για SMS πρέπει να κατεβάσω που να μου δείχνει τι ώρα μου έστειλε κάποιος το μήνυμα και τι ώρα το έλαβα εγω;;;;; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Παιδιά θυμηστε μου λίγο πια εφαρμογή για SMS πρέπει να κατεβάσω που να μου δείχνει τι ώρα μου έστειλε κάποιος το μήνυμα και τι ώρα το έλαβα εγω;;;;; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Στο chomp sms που χρησιμοποιώ εγώ, το δείχνει αν κρατήσεις παρατεταμένα ένα μήνυμα και μετά "πληροφορίες". Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Παιδιά θυμηστε μου λίγο πια εφαρμογή για SMS πρέπει να κατεβάσω που να μου δείχνει τι ώρα μου έστειλε κάποιος το μήνυμα και τι ώρα το έλαβα εγω;;;;; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Στο textra που έχω, αν σύρω το μήνυμα αριστερά, μου εμφανίζει την ώρα αποστολής, και αν είναι διαφορετική, και την ώρα λήψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Στο textra που έχω, αν σύρω το μήνυμα αριστερά, μου εμφανίζει την ώρα αποστολής, και αν είναι διαφορετική, και την ώρα λήψεις. Ευχαριστώ! Δοκίμασα μερικές και είδα ότι αυτό το κάνει και το chomp sms. Edit : το textra το είχα παλιά και δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα νομίζω. Μπράβο που την βάλανε. Τελικά κατέληξα στο chomp Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited October 24, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Εφαρμογή που να κάνει video stabilization υπάρχει? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Εφαρμογή που να κάνει video stabilization υπάρχει? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Footej camera.. Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Footej camera.. Sent from my Mi-4c using Tapatalk Όχι, εννοώ να βάζεις αρχείο βίντεο (όχι αναγκαστικά της κάμερας του κινητού) και να το κάνει stabilize! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Υπάρχει εφαρμογή κάμερας που να τραβάει φωτογραφία σε φουλ σκριν στην ανάλυση των 13Μp? Στην στοκ εφαρμογή κάμερας που έχω τραβάει (4:3) 4128χ3096 στα 13mp και μου βγαίνουν σχεδόν τετραγωνες https://postimg.org/image/9bnv3iq9l/ Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited October 24, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Βάλτο στην αμέσως χαμηλότερη ανάλυση που είναι 16:9 Δεν παίζουν και τόσο ρόλο τα megapixel όσο τα οπτικά μέρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Βάλτο στην αμέσως χαμηλότερη ανάλυση που είναι 16:9 Δεν παίζουν και τόσο ρόλο τα megapixel όσο τα οπτικά μέρη... Αναγκαστικά το βάζω 16:9.... Αλλά τη χαλάει λίγο τη φωτογραφία. Θα ήταν καλό αν βρεθεί κάτι για 13Μ φουλ σκριν. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Θα ήταν καλό αν βρεθεί κάτι για 13Μ φουλ σκριν. Πιό χάλια θα είναι...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Πιό χάλια θα είναι...:D Πιο χάλια τα είναι η 13Μ φουλ από την 9Μ? :D Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καμιά εφαρμογή να βγάζει σε widget, στην αρχική οθόνη, υψόμετρο έχετε υπόψη; Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Παιδιά θυμηστε μου λίγο πια εφαρμογή για SMS πρέπει να κατεβάσω που να μου δείχνει τι ώρα μου έστειλε κάποιος το μήνυμα και τι ώρα το έλαβα εγω;;;;; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Google messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Πιο χάλια τα είναι η 13Μ φουλ από την 9Μ? :D Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Στην ουσία (αν δεις στο screenshot που έβαλες) στο πλάτος η φωτογραφία έχει τα ίδια pixels, είτε είναι 9mp, είτε 13mp. Απλά για να την κάνει 16:9 "κόβει" κάποια pixels απ' το ύψος. Εγώ πάντως στο LG G2 το δουλεύω στα 16:9 με 10mp και όχι στα 4:3 με 13mp. Δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερη διαφορά στη ποιότητα των φωτογραφιών. Μια χαρά ειναι και στα 10mp. Όσο αφορά την αλλαγή, πιστεύω είναι θέμα φακού και όχι εφαρμογής..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Πιο χάλια τα είναι η 13Μ φουλ από την 9Μ? :D Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Δεν υπάρχει 13mp φουλ. Ας πούμε ότι ο φακός της συσκευής είναι 4:3. Αν πολλαπλασιάσεις τις ονομαστικές διαστάσεις της εικόνας σε pixels, θα σου βγάλει περίπου 13 εκατομμύρια. Σε 16:9 που θα πιάνει όλη την οθόνη, επειδή δεν έχει τη δυνατότητα ο φακός να τραβήξει έτσι, θα κόψει λιγάκι από το πάνω και το κάτω μέρος ώστε να βγει με την επιθυμητή αναλογία. Όσο για το αν είναι καλύτερα, εξαρτάται. Χάνεις κάτι από την εικόνα που θα μπορούσες να έχεις(το μέγιστο ύψος), αλλά όταν βλέπεις τις φωτογραφίες σε οθόνες που έχουν αναλογία 16:9(τηλεοράσεις/ pc monitors) φαίνονται καλύτερα χωρίς ζουμ μιας και γεμίζει ολόκληρο το διαθέσιμο χώρο. Προσωπικά σε 16:9 τραβάω γιατί μ'αρέσει αυτό το αποτέλεσμα όταν τις δείχνω. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 BROWSER SESSION SAVING Εχει κανενας απο τους γνωστους ή εστω και λιγοτερο διαδεδομενους browsers, τη δυνατοτητα για session open/save? opera, opera mini, chrome, κλπ Θα θελα να μπορω να αποθηκευσω μια σειρα απο tabs, και να μπορω να επιλεξω οποτε ανοιξω τον browser να τα επαναφερει με μια κινηση. Γινεται; Γι'αυτο το χαρακτηριστικο των BROWSERS που ζηταω, δεν γνωριζει κανεις τιποτα;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts