SP71 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Σ'ωραίος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.... Αλλά έτσι φαίνεται σαν να το κλείνω στον άλλον και δεν θα το ήθελα.... Ευχαριστώ και πάλι!! ☺️ Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.... Αλλά έτσι φαίνεται σαν να το κλείνω στον άλλον και δεν θα το ήθελα.... Ευχαριστώ και πάλι!! ☺️ Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς ναι... Δεν γίνεται διαφορετικά! Ειναι θεμα δικτύου κινητής αυτο. Απο την στιγμη που δεν εχεις κλειστό το κινητό σου θα του δείξει οτι χτυπάει μια φορά γιατι η κεραία βρίσκει το κινητο σου ανοιχτό και ξεκινάει να κανει κληση. Άσχετα που δεν θα σου χτυπήσει εσενα καθόλου. Μονο οταν εχεις ενεργοποιημενη την φραγή εισερχομενων κλησεων απο τον παροχο σου δεν του χτυπαει καθόλου. --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ'ωραίος.... Ωραια :D Επίσης υπαρχει και για εισερχόμενα sms φραγή χωρις εφαρμογη και χωρις root. Αλλα όπως είπα και πριν δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές σε ολα τα κινητα... --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Edited October 6, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Sorry....Σ'ωραία..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για offline maps, google maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Εγω μπλοκαρω κλήσεις κατευθείαν από την συσκευή χωρίς εξτρα εφαρμογή και χωρις ρουτ. Δεν υπάρχει αυτό σε ολα τα κινητα ομως. Παω στις εισερχόμενες κλησεις κ επιλεγω το νούμερο που θελω να μπλοκαρω. Παταω μια φορα πανω του και επιλεγω τις 3 τελειες πανω δεξια και παταω στο απόρριψη κλήσης και μπαίνει στην μαύρη λίστα. Οταν με καλέσει ο συγκεκριμένος αριθμός θα του δείχνει σαν να καλει μια φορά και να κλεινει. Σε μενα όμως δεν θα χτυπήσει καθόλου κλήση!!! Ουτε Μια φορα! Αν θέλετε να μπλοκάρετε ενα νούμερο που δεν βρίσκεται στις εισερχόμενες η επερχόμενες κλησεις... Τότε πάτε στις ρυθμίσεις κινητού, ρυθμίσεις κλήσεων, απόρριψη κλήσης απόρριψη κλήσεων απο, και οταν ανοίξει η καρτέλα πατε στο + πανω δεξια και γράφετε χειροκίνητα τον αριθμο που θέλετε να μπλοκάρετε. Δεν γίνεται να μπλοκάρεις άμεσα την κλήση. Θα του δείχνει αυτουνού οτι καλει μια φορα αλλα εδυ δεν θα έχεις ειδοποίηση. --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Αν είναι να κάνεις τόσο φασαρία βάζεις τότε true caller και τελείωσες, το μόνο που θα βάλεις εσύ είναι κάποιες λίγες επαφές δικές σου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για offline maps, google maps? Θα πρέπει να ρωτήσεις στο κατάλληλο θέμα Android - προτάσεις: GPS και πλοήγηση Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδιά, χρησιμοποιώ το Google fit αλλά κάθε φορά που τελειώνω την δραστηριότητα και πατάω να σταματήσει μου κάνει force close η εφαρμογή με αποτέλεσμα να μην κρατάει τις πληροφορίες. Ποιά άλλη εφαρμογή είναι παρόμοια που να έχει και καταγραφή σε χάρτη της διαδρομής; sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδιά, χρησιμοποιώ το Google fit αλλά κάθε φορά που τελειώνω την δραστηριότητα και πατάω να σταματήσει μου κάνει force close η εφαρμογή με αποτέλεσμα να μην κρατάει τις πληροφορίες. Ποιά άλλη εφαρμογή είναι παρόμοια που να έχει και καταγραφή σε χάρτη της διαδρομής; sent from my Amstrad CPC6128 Endomondo, το καλύτερο κατά τη γνώμη μου Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για offline maps, google maps? Και στο google maps μπορείς να αποθηκεύσεις περιοχές που σε ενδιαφέρουν για offline χρήση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδιά, χρησιμοποιώ το Google fit αλλά κάθε φορά που τελειώνω την δραστηριότητα και πατάω να σταματήσει μου κάνει force close η εφαρμογή με αποτέλεσμα να μην κρατάει τις πληροφορίες. Ποιά άλλη εφαρμογή είναι παρόμοια που να έχει και καταγραφή σε χάρτη της διαδρομής; sent from my Amstrad CPC6128 παρα πολλες υπαρχουν. εγω χρησιμοποιω το strava Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Και στο google maps μπορείς να αποθηκεύσεις περιοχές που σε ενδιαφέρουν για offline χρήση. Ναι το γνωριζω...αλλωστε αυτο ειναι το offline των google maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Kαποια εφαρμογη για να αλλαξω την σειρα σε αυτα τα κουμπια ξερει καποιος,απο της ρυθμισεις του κινητου δεν βλεπω τον τροπο. print screen windows 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Kαποια εφαρμογη για να αλλαξω την σειρα σε αυτα τα κουμπια ξερει καποιος,απο της ρυθμισεις του κινητου δεν βλεπω τον τροπο. print screen windows 7 ρυθμίσεις - προβολή - πλήκτρα αρχικής οθόνης :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 ρυθμίσεις - προβολή - πλήκτρα αρχικής οθόνης :p Καλα πλακα κανεις εσυ τωρα εεεεε.......ειπαμε ΔΕΝ ΕΧΕΙ..............:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Θα ηθελα Αν καποιος μπορει να μου προτεινει καποια εφαρμογη απο το google play για επαναφορα φωτογραφιων , εχω δοκιμασει τα πιο πολλα και ειναι μουφες μερικα μονο βοηθησαν , γενικοτερα εχω προβλημα με το ZTE grand memo χανει φωτογραφιες μεσα απο την Συλλογη και τον Φακελο Φωτογραφικη Μηχανη . Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 για remote desktop pc από android τι προτεινετε; δοκιμασα teamviewer, αλλα δεν μ αρεσε η αληθεια ειναι, ουτε ο τροπος που σκρολιαριζε την οθονη του desktop, ουτε που δεν αποθηκευε το password, υπαρχει κατι καλυτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Εγώ έχω το splashtop αλλά το δωρεάν είναι μόνο για χρήση εντός του ίδιου δικτύου. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.remote.pad.v2 Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Παιδιά, χρησιμοποιώ το Google fit αλλά κάθε φορά που τελειώνω την δραστηριότητα και πατάω να σταματήσει μου κάνει force close η εφαρμογή με αποτέλεσμα να μην κρατάει τις πληροφορίες. Ποιά άλλη εφαρμογή είναι παρόμοια που να έχει και καταγραφή σε χάρτη της διαδρομής; sent from my Amstrad CPC6128 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=410717 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Εγώ έχω το splashtop αλλά το δωρεάν είναι μόνο για χρήση εντός του ίδιου δικτύου. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.remote.pad.v2 ωραίος, θα το δοκιμάσω, κι εγώ για το ίδιο το θέλω, άλλο ένα: εφαρμογή που να κάνει push το gmail χωρίς συγχρονισμό ανοικτό ξέρει κανείς; Εκτός aquamail που το υποστηρίζει, ούτε η δικιά του έχει, ούτε το inbox, εκτός και το type/ blue μάλλον γιατί τρώει κολλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε καμιά εφαρμογή για τασκς που να συγχρονιζεται με Gmail και να έχει και ωραίο widget; Ευχαριστώ πολύ! Sent from my XT1092 using Tapatalk Gtasks Λίστα Εργασιών και πολλες αλλες συγχρονιζουν. Τωρα για ωραιο widget ειναι σχετικό .... (Δεν καταλαβα τι εννοεις να συγχρονιζει με Gmail, εγω εννοω να συγχρονισει με τις Εργασίες στο Google calendar Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 το Google drive δεν έχει camera upload? να ανεβαίνουν οι φωτο που βγάζουμε αυτόματα η μέσω Wi-Fi μόνο; εαν έχει ποια είναι η ρύθμιση; Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 το Google drive δεν έχει camera upload? να ανεβαίνουν οι φωτο που βγάζουμε αυτόματα η μέσω Wi-Fi μόνο; εαν έχει ποια είναι η ρύθμιση; Sent via Zopo Speed Plus 7 Στο Google Drive αποθηκεύονται αυτόματα μόνο μέσω του Google Photos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Στο Google Drive αποθηκεύονται αυτόματα μόνο μέσω του Google Photos. α δηλαδή να μεταφέρω τις φωτο εκεί και μετα θα ανέβουν; Δεν γίνεται όταν βγάζω μια φωτο να ανεβαίνει αυτόματα; Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 α δηλαδή να μεταφέρω τις φωτο εκεί και μετα θα ανέβουν; Δεν γίνεται όταν βγάζω μια φωτο να ανεβαίνει αυτόματα; Sent via Zopo Speed Plus 7 Αν έχεις το Google Photos απλώς επιλέγεις να συγχρονίζουν αυτόματα με αυτό. Από εκεί και πέρα, από τις Ρυθμίσεις του GPhotos έχεις δυνατότητα να εμφανίζονται οι φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο GPhotos και στο GDrive. Πρόσεξε όμως, αν σβήσεις μια φωτογραφία από το GDrive σβήνεται και από το GPhotos. Και το αντίστροφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts