rebel1 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Απλώς μπορείς να κατεβάσεις μέχρι 20 λεπτά βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Απλώς μπορείς να κατεβάσεις μέχρι 20 λεπτά βίντεο Γιαυτο ακριβως εγω χρησιμοποιω το tubeMate, γιατι εκτος απ αυτο μπορω να το κατεβαζω και σε οτι αλλη μορφη θελω (mp3,ogg, mp4, 1080P,720P) κλπ κλπ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Γιαυτο ακριβως εγω χρησιμοποιω το tubeMate, γιατι εκτος απ αυτο μπορω να το κατεβαζω και σε οτι αλλη μορφη θελω (mp3,ogg, mp4, 1080P,720P) κλπ κλπ Το ιδιο και με το youtubedownloader .... δεν χρειαζεται να κναω πενηντα κλικ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Το ιδιο και με το youtubedownloader .... δεν χρειαζεται να κναω πενηντα κλικ :) και με ogyoutube 1 click .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Εμένα έχει default πρόγραμμα το Asus μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καμία ευκολόχρηστη εφαρμογή για ταυτόχρονο συγχρονισμό διαφορετικών mail accounts? (δουλειάς, προσωπικό κτλ) Typeapp mail Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 και το SnapTube είναι κορυφαίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Λεβεντες ψάχνω μια εφαρμογή που να δείχνει τους τηλεοπτικούς αγώνες της ημέρας, ποια προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 sport24 και Gazzetta έχουν πρόγραμμα με όλα τα αθλητικά της ημέρας. εγώ προσωπικά αυτά χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Οι 3 καλύτερες ! ogyoutube http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 ,tubemate http://tubemate-youtube-downloader.en.uptodown.com/android και YouTube Downloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 (Μην ψάχνεις για άλλες !!) εμενα και παλι δεν μου δειχνει ολα τα τραγουδια σε σχεση με το youtube στο PC ... :worry: Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 εμενα και παλι δεν μου δειχνει ολα τα τραγουδια σε σχεση με το youtube στο PC ... :worry: Η εφαρμογή του YouTube? Έτσι γίνεται σε όλους. Δεν τα παίζει όλα τα βίντεο σε κινητή συσκευή. Σε υπολογιστή τα παίζει όλα. Είναι ανάλογα πως τα έχει ανεβάσει αυτός που τα ανεβάζει στο YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) sport24 και Gazzetta έχουν πρόγραμμα με όλα τα αθλητικά της ημέρας. εγώ προσωπικά αυτά χρησιμοποιώ. Οκ, ευχαριστώ Ωραίο το Gazzetta αλλά δεν δείχνει ποιους αγώνες έχει η nova Edited April 3, 2016 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Οκ, ευχαριστώ Ωραίο το Gazzetta αλλά δεν δείχνει ποιους αγώνες έχει η nova κανε εγκατάσταση το sport24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Η εφαρμογή του YouTube? Έτσι γίνεται σε όλους. Δεν τα παίζει όλα τα βίντεο σε κινητή συσκευή. Σε υπολογιστή τα παίζει όλα. Είναι ανάλογα πως τα έχει ανεβάσει αυτός που τα ανεβάζει στο YouTube και οι εφαρμογες που εδωσε ο alex δεν μου τα δειχνουν ολα:worry: παλιοτερα [σε lg 4x και σε cyanogen ] ειχα βρει την υγεία μου με το viral lite αλλα πλεον αν τυχει και βρω κανα apk του, κανει force close με το που το ανοιξω...:( Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Λεβεντες ψάχνω μια εφαρμογή που να δείχνει τους τηλεοπτικούς αγώνες της ημέρας, ποια προτείνεται; Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή. Εδώ βλέπεις όλο το πρόγραμμα των επόμενων ημερών http://www.contra.gr/tv-agenda/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 και οι εφαρμογες που εδωσε ο alex δεν μου τα δειχνουν ολα:worry: παλιοτερα [σε lg 4x και σε cyanogen ] ειχα βρει την υγεία μου με το viral lite αλλα πλεον αν τυχει και βρω κανα apk του, κανει force close με το που το ανοιξω...:( σου δείχνουν ότι και το επίσημο app (για δώσε παράδειγμα ....που δεν σου δείχνει..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Χρησιμοποιώ πολύ την εφαρμογή Google Drive για να αποθηκεύω αρχεία και φωτογραφίες στο σύννεφο!! Αλλά σήμερα προσπαθώ να ανεβάσω ένα πολύ σημαντικό αρχείο doc και δεν το ανεβάζει. Τι μπορώ να κάνω? Έκανα διαγραφή cache αλλά δεν άλλαξε κάτι. (!)-----EDIT------(!) Τελικά φαίνεται ότι κάτι είχε κολλήσει. Έκανα επανεκκίνηση την συσκευή και το ανέβασε μετά το αρχειο. Όλα καλά! Edited April 3, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή. Εδώ βλέπεις όλο το πρόγραμμα των επόμενων ημερών http://www.contra.gr/tv-agenda/ Τελικά αυτό είναι ότι καλύτερο είδα μέχρι τώρα, μια χαρά, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ψάχνω μια εφαρμογή όπου να βάζω πολλές διευθυνσης μιας περιοχής και να της αναδρομολογη ξεκινώντας από την ποιο κοντινή Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ψάχνω μια εφαρμογή όπου να βάζω πολλές διευθυνσης μιας περιοχής και να της αναδρομολογη ξεκινώντας από την ποιο κοντινή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sensis.voyager Δοκίμασε να ψάξεις για route planner στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 σου δείχνουν ότι και το επίσημο app (για δώσε παράδειγμα ....που δεν σου δείχνει..) αυτα μου ρθαν αμεσως στο μυαλο... Παλιοτερα με το viral τα βλεπα κανονικα , οτι εβλεπα στο pc εβλεπα-επαιζε και στο viral... Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 αυτα μου ρθαν αμεσως στο μυαλο... Παλιοτερα με το viral τα βλεπα κανονικα , οτι εβλεπα στο pc εβλεπα-επαιζε και στο viral... Δεν παίζουν αυτά σε κινητό. Και παραπολλα αλλα δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Γιατι το κανανε ετσι? :/ παλιοτερα στο viral lite επαιζαν .. τι να πεις ! Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 παιδιά ποιος είναι ο καλύτερος dialer εκεί έξω? είτε free είτε επι πληρωμής, δεν με νοιάζει. Με έχει κουράσει ο stock της google επίσης αν γίνεται θα ήθελα να μπορώ να κάνω αναζήτηση στο ιστορικό των κλήσεων έναν αριθμό που δεν είναι στις επαφές μου αλλά τον έχω ξανακαλέσει μέσα στη μέρα(πχ παίρνω 3 νούμερα που δεν είναι στις επαφές μου, μεσα στη μέρα προφανώς ξεχνάω ποιους αριθμούς έχω καλέσει έτσι δοκιμάζοντας να τους ξαναγράψω βλέπω αν έχω πάρει ή όχι) Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 παιδιά ποιος είναι ο καλύτερος dialer εκεί έξω? είτε free είτε επι πληρωμής, δεν με νοιάζει. Με έχει κουράσει ο stock της google επίσης αν γίνεται θα ήθελα να μπορώ να κάνω αναζήτηση στο ιστορικό των κλήσεων έναν αριθμό που δεν είναι στις επαφές μου αλλά τον έχω ξανακαλέσει μέσα στη μέρα(πχ παίρνω 3 νούμερα που δεν είναι στις επαφές μου, μεσα στη μέρα προφανώς ξεχνάω ποιους αριθμούς έχω καλέσει έτσι δοκιμάζοντας να τους ξαναγράψω βλέπω αν έχω πάρει ή όχι) για μένα, και για δικαρτο pixel phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts