Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλώς μπορείς να κατεβάσεις μέχρι 20 λεπτά βίντεο

Γιαυτο ακριβως εγω χρησιμοποιω το tubeMate, γιατι εκτος απ αυτο μπορω να το κατεβαζω και σε οτι αλλη μορφη θελω (mp3,ogg, mp4, 1080P,720P) κλπ κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιαυτο ακριβως εγω χρησιμοποιω το tubeMate, γιατι εκτος απ αυτο μπορω να το κατεβαζω και σε οτι αλλη μορφη θελω (mp3,ogg, mp4, 1080P,720P) κλπ κλπ

Το ιδιο και με το youtubedownloader .... δεν χρειαζεται να κναω πενηντα κλικ :)

Καμία ευκολόχρηστη εφαρμογή για ταυτόχρονο συγχρονισμό διαφορετικών mail accounts? (δουλειάς, προσωπικό κτλ)

Typeapp mail

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Λεβεντες ψάχνω μια εφαρμογή που να δείχνει τους τηλεοπτικούς αγώνες της ημέρας, ποια προτείνεται;

Οι 3 καλύτερες ! ogyoutube http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 ,tubemate http://tubemate-youtube-downloader.en.uptodown.com/android και YouTube Downloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 (Μην ψάχνεις για άλλες !!)

εμενα και παλι δεν μου δειχνει ολα τα τραγουδια σε σχεση με το youtube στο PC ... :worry:

:superman:

εμενα και παλι δεν μου δειχνει ολα τα τραγουδια σε σχεση με το youtube στο PC ... :worry:

Η εφαρμογή του YouTube? Έτσι γίνεται σε όλους. Δεν τα παίζει όλα τα βίντεο σε κινητή συσκευή. Σε υπολογιστή τα παίζει όλα.

Είναι ανάλογα πως τα έχει ανεβάσει αυτός που τα ανεβάζει στο YouTube

sport24 και Gazzetta έχουν πρόγραμμα με όλα τα αθλητικά της ημέρας. εγώ προσωπικά αυτά χρησιμοποιώ.

Οκ, ευχαριστώ

Ωραίο το Gazzetta αλλά δεν δείχνει ποιους αγώνες έχει η nova

Edited by dimtz

Η εφαρμογή του YouTube? Έτσι γίνεται σε όλους. Δεν τα παίζει όλα τα βίντεο σε κινητή συσκευή. Σε υπολογιστή τα παίζει όλα.

Είναι ανάλογα πως τα έχει ανεβάσει αυτός που τα ανεβάζει στο YouTube

και οι εφαρμογες που εδωσε ο alex δεν μου τα δειχνουν ολα:worry:

παλιοτερα [σε lg 4x και σε cyanogen ] ειχα βρει την υγεία μου με το viral lite αλλα πλεον αν τυχει και βρω κανα apk του, κανει force close με το που το ανοιξω...:(

Λεβεντες ψάχνω μια εφαρμογή που να δείχνει τους τηλεοπτικούς αγώνες της ημέρας, ποια προτείνεται;

Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή. Εδώ βλέπεις όλο το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

http://www.contra.gr/tv-agenda/

και οι εφαρμογες που εδωσε ο alex δεν μου τα δειχνουν ολα:worry:

παλιοτερα [σε lg 4x και σε cyanogen ] ειχα βρει την υγεία μου με το viral lite αλλα πλεον αν τυχει και βρω κανα apk του, κανει force close με το που το ανοιξω...:(

σου δείχνουν ότι και το επίσημο app (για δώσε παράδειγμα ....που δεν σου δείχνει..)

Χρησιμοποιώ πολύ την εφαρμογή Google Drive για να αποθηκεύω αρχεία και φωτογραφίες στο σύννεφο!! Αλλά σήμερα προσπαθώ να ανεβάσω ένα πολύ σημαντικό αρχείο doc και δεν το ανεβάζει. Τι μπορώ να κάνω?

Έκανα διαγραφή cache αλλά δεν άλλαξε κάτι.

(!)-----EDIT------(!)

Τελικά φαίνεται ότι κάτι είχε κολλήσει. Έκανα επανεκκίνηση την συσκευή και το ανέβασε μετά το αρχειο. Όλα καλά!

Edited by lek88

Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή. Εδώ βλέπεις όλο το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

http://www.contra.gr/tv-agenda/

Τελικά αυτό είναι ότι καλύτερο είδα μέχρι τώρα, μια χαρά, ευχαριστώ

Ψάχνω μια εφαρμογή όπου να βάζω πολλές διευθυνσης μιας περιοχής και να της αναδρομολογη ξεκινώντας από την ποιο κοντινή
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ψάχνω μια εφαρμογή όπου να βάζω πολλές διευθυνσης μιας περιοχής και να της αναδρομολογη ξεκινώντας από την ποιο κοντινή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sensis.voyager

Δοκίμασε να ψάξεις για route planner στο play store.

σου δείχνουν ότι και το επίσημο app (για δώσε παράδειγμα ....που δεν σου δείχνει..)

αυτα μου ρθαν αμεσως στο μυαλο... Παλιοτερα με το viral τα βλεπα κανονικα , οτι εβλεπα στο pc εβλεπα-επαιζε και στο viral...

αυτα μου ρθαν αμεσως στο μυαλο... Παλιοτερα με το viral τα βλεπα κανονικα , οτι εβλεπα στο pc εβλεπα-επαιζε και στο viral...

Δεν παίζουν αυτά σε κινητό. Και παραπολλα αλλα δηλαδή

παιδιά ποιος είναι ο καλύτερος dialer εκεί έξω? είτε free είτε επι πληρωμής, δεν με νοιάζει.

Με έχει κουράσει ο stock της google

επίσης αν γίνεται θα ήθελα να μπορώ να κάνω αναζήτηση στο ιστορικό των κλήσεων έναν αριθμό που δεν είναι στις επαφές μου αλλά τον έχω ξανακαλέσει μέσα στη μέρα(πχ παίρνω 3 νούμερα που δεν είναι στις επαφές μου, μεσα στη μέρα προφανώς ξεχνάω ποιους αριθμούς έχω καλέσει έτσι δοκιμάζοντας να τους ξαναγράψω βλέπω αν έχω πάρει ή όχι)

Samsung Note 9 Black

παιδιά ποιος είναι ο καλύτερος dialer εκεί έξω? είτε free είτε επι πληρωμής, δεν με νοιάζει.

Με έχει κουράσει ο stock της google

επίσης αν γίνεται θα ήθελα να μπορώ να κάνω αναζήτηση στο ιστορικό των κλήσεων έναν αριθμό που δεν είναι στις επαφές μου αλλά τον έχω ξανακαλέσει μέσα στη μέρα(πχ παίρνω 3 νούμερα που δεν είναι στις επαφές μου, μεσα στη μέρα προφανώς ξεχνάω ποιους αριθμούς έχω καλέσει έτσι δοκιμάζοντας να τους ξαναγράψω βλέπω αν έχω πάρει ή όχι)

για μένα, και για δικαρτο pixel phone

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II