Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το adguard πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο, ή κάνει της αλλαγές στο hosts??

Ναι τρέχει στο background, δεν αλλάζει το αρχείο hosts (άλλωστε αυτό απαιτεί root), και δουλεύει μέσω vpn.

To Metal που το είχε προτείνει κάποιος άλλος αντί του Facebook, κάνει καλή δουλειά.

Το χρησιμοποιώ τελευταίες μέρες και είμαι ευχαριστημένος.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή στην οποία μπορούμε να έχουμε εισιτήρια πχ αεροπορικά κτλ έτσι ώστε να τα χρησιμοποιούμε από κει και να μην χρειάζεται να τα τυπωσουμε;
OnePlus 3T, iPad mini 2

To Metal που το είχε προτείνει κάποιος άλλος αντί του Facebook, κάνει καλή δουλειά.

Το χρησιμοποιώ τελευταίες μέρες και είμαι ευχαριστημένος.

Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ, είχα από πάντα θέμα με το battery draining του Facebook πολύ πριν γεμίσει το Internet με τα δεκάδες άρθρα που μιλούσαν για το θέμα και πρότειναν εναλλακτικές εφαρμογές, με το Metal να επικρατεί όλων.

Το μόνο κακό που έχει, και αν δε κάνω λάθος όλες του είδους πχ. Tinfoil & Folio, είναι ότι δεν έχουν push notification για τα μηνύματα. Πρέπει να ορίσεις κάθε πόση ώρα θα ελέγχουν για νέα μηνύματα, οπότε αν είναι κάτι που σ' ενδιαφέρει είτε πρέπει να μείνεις στο Messenger ή να βάλεις το Disa (δεν έχω βρει κάποια άλλη αξιόλογη).

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή στην οποία μπορούμε να έχουμε εισιτήρια πχ αεροπορικά κτλ έτσι ώστε να τα χρησιμοποιούμε από κει και να μην χρειάζεται να τα τυπωσουμε;

Με έπιασε τρόμος και μόνο που σκέφτηκα ότι θα είμαι σε μια ξένη χώρα και τα εισιτήρια μου θα είναι στην μνήμη του κινητού μου, μόνο,

Χαχα εντάξει προφανώς και δεν θα τα χω μόνο εκει κυρίως θελω να ικανοποιησω το geekiness μου
OnePlus 3T, iPad mini 2

Χαχα εντάξει προφανώς και δεν θα τα χω μόνο εκει κυρίως θελω να ικανοποιησω το geekiness μου

Σχεδον ολες οι εταιριες εχουν δικο τους app και εκει μπορεις να εχεις αποθηκευμενες οσες καρτες επιβιβασης θελεις χωρις να παθουν κατι.

Ρε παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Έχει κανείς Samsung A5 να με διαφωτίσει αν του κάνει νούμερα το GPS στους χάρτες;; το πήρα στην κοπέλα μου και δεν κλειδώνει με τίποτα δορυφόρους κι αν κλειδώσει τους χάνει πάλι πολλές φορές στην ίδια διαδρομή... Δεν είναι το τελευταίο Α5 το καινούργιο, αλλά το προηγούμενο. Τρέχει lollipop και εννοείται στις ρυθμίσεις η ακρίβεια του εντοπισμού είναι η υψηλή (δίκτυα και GPS)... Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; το γράφω εδώ καθώς δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα της συσκευής...

Και σε μένα το κάνει φίλε. Ψάχνει συνεχώς και με πετάει από τον ένα δρόμο σε άλλο. Έβαλα και το sygic και εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Και σε μένα το κάνει φίλε. Ψάχνει συνεχώς και με πετάει από τον ένα δρόμο σε άλλο. Έβαλα και το sygic και εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Μα είναι δυνατόν;; δηλαδή δεν συνεργάζονται καλά οι χάρτες με το συγκεκριμένο κινητό;;

Απ ότι έμαθα είναι φυσιολογικό γιατί προσπάθει αρχικά με τα διάφορα WiFi που έχει τριγύρω και με το δίκτυο κινητής τηλέφωνο στην συνέχεια, να εντοπίσει κατά προσέγγιση τη θέση σου. Τελευταίο ενεργοποιειται το GPS όπου θα δώσει το ακριβές σήμα. Τι να πω....

Ωραία η εφαρμογή slimsocial, αλλά από την πρώτη χρήση είδα ένα σημαντικό μειονέκτημα, όταν ας κάπου στο μενου,η στα μηνύματα και γυρίσεις με το πίσω,σε πάει κατευθείαν πάνω πάνω, και όχι στο σημείο των newsfeed που ήμουν. Το ίδιο και αν πατήσω home να βγω για λίγο, με διαθέσιμη ram μπόλικη, αντιδρά το ίδιο. Επίσης λείπει η επιλογή να κάνεις save ένα post. Αρκετά χρήσιμο για μένα,γιατί μεγάλα βίντεο η άρθρα που δεν μπορώ να δω από το κινητό εκείνη την στιγμή,τα αποθηκεύω και τα βλέπω από pc όποτε μπω.

Edit: μετά από restart,είδα ότι δεν υπάρχουν τα θεματακια που είπα, τα το παρακολουθήσω μήπως δεν είχε κάτσει κάτι καλά,δεν ξέρω.

Edited by Billys_RR

Καλησπέρα !!

Κάποια εφαρμογή που να μεταφέρει μηνύματα του viber από την μία συσκευή στη άλλη ????

Καλησπέρα Μαρία, δυστυχώς μόνο με root και χειροκίνητα.

Καλησπέρα !!

Κάποια εφαρμογή που να μεταφέρει μηνύματα του viber από την μία συσκευή στη άλλη ????

Είτε παίρνεις backup με το Titanium Backup και το κάνεις restore στην συσκευή που θέλεις, ή χειροκίνητα μπαίνεις στο /data/data/com.viber.voip/databases/, παίρνεις όλα τα αρχεία και τα περνάς χειροκίνητα στη συσκευή που θέλεις.

Στη 2η περίπτωση θα πρέπει να δώσεις με τον file manager που θα χρησιμοποιήσεις και τα permissions της συσκευής από την οποία πήρες τα αρχεία.

Φυσικά και για τις 2 λύσεις πρέπει να έχεις root access στις 2 συσκευές σου.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ψάχνω μια δωρεάν εφαρμογή που να βλέπεις από την κάμερα του κινητού σου τους αστερισμούς και τους πλανήτες. Καμία καλή δοκιμασμένη?
:respect:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.stardroid

Όχι με την κάμερα. Και δεν δουλεύει σε κινητό χωρίς γυροσκόπιο.

Ψάχνω μια δωρεάν εφαρμογή που να βλέπεις από την κάμερα του κινητού σου τους αστερισμούς και τους πλανήτες. Καμία καλή δοκιμασμένη?

Star Walk 2 free

Εγώ έχω την paid έκδοση και μου αρέσει πολύ

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Παίζει καμιά εφαρμογή που να σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις εύκολα και γρήγορα ήχο κλήσης;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είτε παίρνεις backup με το Titanium Backup και το κάνεις restore στην συσκευή που θέλεις, ή χειροκίνητα μπαίνεις στο /data/data/com.viber.voip/databases/, παίρνεις όλα τα αρχεία και τα περνάς χειροκίνητα στη συσκευή που θέλεις.

Στη 2η περίπτωση θα πρέπει να δώσεις με τον file manager που θα χρησιμοποιήσεις και τα permissions της συσκευής από την οποία πήρες τα αρχεία.

Φυσικά και για τις 2 λύσεις πρέπει να έχεις root access στις 2 συσκευές σου.

ΜΟΝΟ χειροκίνητα γίνεται Backup στο viber...

Titanium και οτιδήποτε άλλο δεν...:cool:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

geekiness? :confused::confused::confused:

Έχω στο μόντεμ το μηχάνημα για της κάρτες μέσω ethernet, το μηχάνημα δεν έχει NFC και ούτε δέχεται εξάρτημα να το κουμπώσω πάνω στο μηχάνημα.

Τώρα με το κινητό συνδεδεμένο ασύρματα στο μόντεμ, μπορεί ο πελάτης να "ακουμπάει" την κάρτα NFC στο κινητό και το μηχάνημα να την διαβάζει, και τα υπόλοιπα στο μηχάνημα ποσό αγοράς κωδικό και ολοκλήρωση συναλλαγής???

Μήπως πρέπει να ρωτήσεις την τράπεζα που εκδίδει το μηχάνημα για τις κάρτες?

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II