Prattein_Aloga Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Και πως θα αναγνωριζει εμας? Εκτος και αν πριν το δωσουμε , τρεξουμε την εφαρμογη.. Αυτο βασικα.. Ασε που αν το πατησεις εσυ και αρχισει να χτυπαει απλα το κλεινεις. Ειναι για ειδικες περιπτωσεις, πριν συναντηθεις με τον περιεργο της παρεας το ενεργοποιεις και μετα το κλεινεις. Επισης δε νομιζω να χρειαστει παραπανω απο μια φορα ανα ατομο, αν δλδ τσακωσεις τον αδιακριτο ε μετα λογικα δε θα το προσπαθησει ξανα :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Αυτο βασικα.. Ασε που αν το πατησεις εσυ και αρχισει να χτυπαει απλα το κλεινεις. Ειναι για ειδικες περιπτωσεις, πριν συναντηθεις με τον περιεργο της παρεας το ενεργοποιεις και μετα το κλεινεις. Επισης δε νομιζω να χρειαστει παραπανω απο μια φορα ανα ατομο, αν δλδ τσακωσεις τον αδιακριτο ε μετα λογικα δε θα το προσπαθησει ξανα :lol: Απλα μην πεσεις στον γνωστικο και η απο γνωση η απο τυχη , ανοιξει το task η κατι παρομοιο και απενεργοποιησει ολες τις ανοιχτες εφαρμογες :p Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Οσο αφορα τα προγραμματα πληκτρολογιου γραπτων μυνηματων και γενικως γραπτων τροπον Αν εχετε να προτεινετε κανενα αρκετα ευκολο στο να μαθευτει και να κανει πραγματικα δουλεια? Οσο αφορα το shiftkey 3. Επισης αν εχεις κατεβασει μεσω του shiftkey 3 μια γλωσσα μπορεις να την απεγκαταστησεις ή οχι? Αυτο ειναι μονο για τα γραπτα μυνηματα ή οπουδηποτε γραφεις π.χ. σε φορουμς με οποιοδηνποτε browser. Οσο αφορα την κωδικοποιση μπορει με την "Αλφαβητο gsm" να γραφεις με μικρους χαρακτηρες και κανονικα μεχρι 160 χαρακτηρες ανα μυνημα? Γιατι κατι τετοιο ειδα χρησιμοποιωντας το shiftkey3 που με το μαμα πληκτρολογιο της samsung δεν ειδα. Ευχαριστω πολυ. Καλύτερα δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930 Εγώ προτείνω Swype beta πάντως Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Να ρωτήσω εγώ κάτι.. Γνωρίζεται καμία εφαρμογή που να μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε διαφορετικό φόντο σε κάθε homescreen? Να έχω άλλο στην πρώτη, άλλο στην δεύτερη και πάει λέγοντας.. Περιμένω τα φώτα σας.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Να ρωτήσω εγώ κάτι.. Γνωρίζεται καμία εφαρμογή που να μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε διαφορετικό φόντο σε κάθε homescreen? Να έχω άλλο στην πρώτη, άλλο στην δεύτερη και πάει λέγοντας.. Περιμένω τα φώτα σας.. ;) Για δες το multipicture live wallpaper απο το μαρκετ :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη να μπλοκαρει τις διαφημισεις μεσα στο home tis Facebook app?το ad free δεν κανει κατι..με εχει φαει αυτη η plus500 διαφημηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη να μπλοκαρει τις διαφημισεις μεσα στο home tis Facebook app?το ad free δεν κανει κατι..με εχει φαει αυτη η plus500 διαφημηση Δοκίμασε το adway Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Οσο αφορα το shiftkey 3 ρε παιδια μου τη σπαει που ακομα και "αλφαβητο gsm" να εχω δεν στελνει σωστα το μυνημα(ολο ερωτηματικα) και πρεπει υποωχρεωτικα να το εχω στο "αυτοματο" για να τα στελνει με 60 χαρακτηρες ανα μυνημα ενω πριν εστελνα μονο κεφαλαια με 160 χαρακτηρες ανα μυνημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ψαχνω μια εφαρμογη που να βλεπει εικονες και βιντεο (αν εχω σε εναν φακελο ας πουμε 1 υποφακελο βιντεο) και απλες φωτο να ειναι ολες σε εναν φακελο. οσο και να εψαξα δεν βρηκα ολα τα βιντεο τα εχουν σε ξεχωριστους φακελους καια ς ειναι στην αρχη στον ιδιο. Παιδια γνωριζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Οσο αφορα το shiftkey 3 ρε παιδια μου τη σπαει που ακομα και "αλφαβητο gsm" να εχω δεν στελνει σωστα το μυνημα(ολο ερωτηματικα) και πρεπει υποωχρεωτικα να το εχω στο "αυτοματο" για να τα στελνει με 60 χαρακτηρες ανα μυνημα ενω πριν εστελνα μονο κεφαλαια με 160 χαρακτηρες ανα μυνημα.... Έχει εξηγηθεί σε όλα τα threads του myPhone σχεδόν και με όλους τους τρόπους. ΔΕΝ είναι θέμα του πληκτρολογίου οι χαρακτήρες/μήνυμα. Είναι της εφαρμογής μηνυμάτων. Γράφεις με κεφαλαία? Δοκίμασε κεφαλαία χωρίς τόνους να δεις τι θα στείλει. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τωρα που ηρθε η κουβεντα.... Υπαρχει τροπος να βαζω τονους απο το κινητο? Γιατι γραφω παντα με tapatalk και το πληκτρολογιο δεν εχει τονους.... Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τωρα που ηρθε η κουβεντα.... Υπαρχει τροπος να βαζω τονους απο το κινητο? Γιατι γραφω παντα με tapatalk και το πληκτρολογιο δεν εχει τονους.... Για δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το γράμμα που θες να βάλεις τόνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Για δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το γράμμα που θες να βάλεις τόνο.. Ωραίος....... ευχαριστώ Υγ. Θα προτιμούσα να ειχε επιπλεον πληκτρο παρα παρατεταμένο , ειναι λιγακι δυσχριστο.... Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ωραίος....... ευχαριστώ Υγ. Θα προτιμούσα να ειχε επιπλεον πληκτρο παρα παρατεταμένο , ειναι λιγακι δυσχριστο.... Δεν έχεις άδικο.. Αλλά πρέπει κάπως να μένει χώρος, αλλιώς τα γράμματα θα ήταν ακόμη μικρότερα, προκειμένου να χωρέσουν.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν έχεις άδικο.. Αλλά πρέπει κάπως να μένει χώρος, αλλιώς τα γράμματα θα ήταν ακόμη μικρότερα, προκειμένου να χωρέσουν.. :happy: Ας ελειπε το μικροφωνο (διπλα στο enter)η τελος παντων καλο θα ηταν να υπηρχε τροπος παραμετροποιησης του πληκτρολογιου...... Σε ευχαριστω παντως.:) Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Η Ελληνική γλώσσα έχει τόνους. Άλλες πιο διαδεδομένες (πληθυσμιακά) όπως π.χ. τα αγγλικά δεν έχουν. Και οι κατασκευαστές πρωτίστως κοιτούν τους πολλούς οπότε δεν είμαστε εμείς ή πρώτη τους προτεραιότητα... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τωρα που ηρθε η κουβεντα.... Υπαρχει τροπος να βαζω τονους απο το κινητο? Γιατι γραφω παντα με tapatalk και το πληκτρολογιο δεν εχει τονους.... Αν γράφεις με λεξικό(δηλαδή να πατάς 2-3 πλήκτρα και να κάνει πρόγνωση της λέξης) η με Swype μπαίνουν κανονικά οι τόνοι χωρίς να χρειάζεται να τους βάλεις εσύ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Η Ελληνική γλώσσα έχει τόνους. Άλλες πιο διαδεδομένες (πληθυσμιακά) όπως π.χ. τα αγγλικά δεν έχουν. Και οι κατασκευαστές πρωτίστως κοιτούν τους πολλούς οπότε δεν είμαστε εμείς ή πρώτη τους προτεραιότητα... Ναι αλλα αφου ΕΧΕΙ Ελληνικο πληκτρολογιο με γραματα Ελληνικα που ειναι μοναδικα οπως το φ το σ το ξ κτλ δυσκολο ηταν να βαλουν και πληκτρο για τονους στο Ελληνικο πληκτρολογιο? Το λεξικο δεν το χωνεψα ποτε. Εφαγα το κινητο για να το βγαλω , εγραφα στο google κατι (εναν κωδικο προιοντως) παταγα enter και εγραφε τα δικα του Edited February 17, 2013 by stathi Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Στο SwiftKey όπως πας να γράψεις μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό στην εμφανίζει στην μπάρα πρόβλεψης, πατάς πάνω της και εμφανίζεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Στο SwiftKey όπως πας να γράψεις μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό στην εμφανίζει στην μπάρα πρόβλεψης, πατάς πάνω της και εμφανίζεται! Θα περναω δηλ κωδικους προιοντων? Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τι παίζει με το Swype με την έκδοση 1.4.5 και τρώει 60+ mb ram :O Για όνομα.. πληκτρολόγιο είναι.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ρε παιδιά στο Swype γιατί όταν υπαγορευω για μυνήματα μου ζητά να συνδεθώ στο διαδίκτυο; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κοίτα εγώ τώρα γράφω φψ5148 χωρίς πρόβλημα... Τώρα οπότε πατάω φψ μου βγάζει και το φψ5148 σαν πρόβλεψη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κοίτα εγώ τώρα γράφω φψ5148 χωρίς πρόβλημα... Τώρα οπότε πατάω φψ μου βγάζει και το φψ5148 σαν πρόβλεψη.. Προσπαθώ να το συνηθίσω , ευχαριστώ πάντως τα εύκολα γίνονται δύσκολα και ψάχνοντας στο μάρκετ για ΕΛΛΗΝΙΚΟ πληκτρολόγιο ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει τόνους από τη στιγμή μάλιστα που τόνους θέλουν σχεδόν όλες οι Ελληνικές λέξεις οπότε μιλάμε για το ποιο χρήσιμο πλήκτρο στα Ελληνικα... Έχει επιλογή να αφαιρέσεις το μικρόφωνο από το πληκτρολόγιο , δεν είναι δύσκολο τον συγκεκριμένο χώρο να έχεις επιλογή να προσθέσεις οποίο χαρακτήρα θέλεις....! Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ρε παιδια, μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει, στο skype, ενω εκανα login κανονικα, γιατι μου δειχνει μονο τις μισες(χονδρικα) απο τις επαφες μου; Απ'οτι ξερω, πλεον το skype αποθηκευει τις επαφες μας στους servers του, οποτε απο οποιαδηποτε συσκευη αν κανει καποιος login, λογικα επρεπε να τις φερνει ολες. Δεν μπορει στον υπολογιστη μου να εχω 10 επαφες στο skype, και στο κινητο android στο skype να εχω 4! Υπαρχει καποια εξηγηση? Ποιο ειναι το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts