stefan_city Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Μιας και αναφέρθηκε το Google now, το ενεργοποίησα πρόσφατα, αλλά σε διάφορες φωνητικές εντολές όπως "Open Google maps", "Call ΧX", κάνει αναζήτηση στο Google και δεν ανοίγει τις αντίστοιχες εφαρμογές. Είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Μιας και το ανέφερες, υπάρχει κάποιος οδηγός για το ποιες είναι οι διαθέσιμες κάρτες και εντολές στα ελληνικά; ό,τι βρίσκω είναι παλιό και δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει να γυρίσω όλο το τηλέφωνο στα αγγλικά μόνο για το GNow. Για πείτε καμιά γνώμη... Με Ελληνικά δυστυχώς μόνο εξερεύνηση στο διαδίκτυο κάνει, με Αγγλικά κάνει σχεδόν τα πάντα, δεν χρειάζεται να έχεις όλο το τηλέφωνο στα Αγγλικά μόνο το Google now αρκεί ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και αναφέρθηκε το Google now, το ενεργοποίησα πρόσφατα, αλλά σε διάφορες φωνητικές εντολές όπως "Open Google maps", "Call ΧX", κάνει αναζήτηση στο Google και δεν ανοίγει τις αντίστοιχες εφαρμογές. Είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; Βάλε ως γλώσσα στη φωνή μόνο Αγγλικά Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Βάλε ως γλώσσα στη φωνή μόνο Αγγλικά Ευχαριστώ, αυτό ήταν. Εφόσον είχα τα αγγλικά σαν κύρια και τα ελληνικά σαν δευτερεύουσα όμως, δεν θα έπρεπε να δουλεύει από τη στιγμή που του δίνω φωνητικές εντολές στα αγγλικά; Έχω την "παλιά" έκδοση ακόμα, δεν μου έχει έρθει το update με το καινούριο λογότυπο, το οποίο δεν ξέρω αν ενεργοποιεί έξτρα λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Ρε παιδια, πως μπορω να κανω μεταφορα αρχειων απο την εσωτερικη στην εξωτερικη sd με τον es? Με Android 4.4.2 χωρις root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Ρε παιδια, πως μπορω να κανω μεταφορα αρχειων απο την εσωτερικη στην εξωτερικη sd με τον es? Με Android 4.4.2 χωρις root Νομίζω ότι δεν μπορείς χωρίς ρουτ. Θα πρέπει να χρησιμοποιησείς την στοκ εφαρμογή διαχείρισης αρχείων του κινητού σου. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Νομίζω ότι δεν μπορείς χωρίς ρουτ. Θα πρέπει να χρησιμοποιησείς την στοκ εφαρμογή διαχείρισης αρχείων του κινητού σου. Αναγκαστικα αυτο χρησιμοποιω αλλα με ειχε βολεψει πολυ ο es Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Με Ελληνικά δυστυχώς μόνο εξερεύνηση στο διαδίκτυο κάνει, με Αγγλικά κάνει σχεδόν τα πάντα, δεν χρειάζεται να έχεις όλο το τηλέφωνο στα Αγγλικά μόνο το Google now αρκεί Όταν λες να αλλάξω το Google Now στα αγγλικά εννοείς τη φωνή; νομίζω ότι αυτό δεν αρκεί γιατί στο RAZR που είναι όλο το τηλέφωνο στα αγγλικά μου βγάζει κάρτες με "Stories to Read", νέα από το Feedle, κάρτα με "Breaking News", άρθρα από το "True Detective" που παρακολουθώ και διάφορα άλλα. Στο G2 mini που είναι στα ελληνικά το τηλέφωνο (και γύρισα τη γλώσσα του GNow στα αγγλικά) όλα αυτά λείπουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 χωρίς root απλά το ξεχνάς !!Μόνο με στοκ εφαρμογή διαχείρισης αρχείων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Αναγκαστικα αυτο χρησιμοποιω αλλα με ειχε βολεψει πολυ ο es Δυστυχώς είναι ένας γελοίος περιορισμός της Google και δυστυχώς δεν θυμάμαι αν τα πράγματα φτιάχνουν με την λολιποπ η όχι Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Δυστυχώς είναι ένας γελοίος περιορισμός της Google και δυστυχώς δεν θυμάμαι αν τα πράγματα φτιάχνουν με την λολιποπ η όχι Αν κάποιος γνωρίζει σχετικά, ας μας απαντήσει αν ισχύει και στην λολιποπ αυτή η βλακεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Ξέρετε κάποια εφαρμογή για δύνδεση με bluetooth έται ώστε να δείνω φωνητικές εντολές όπως το όνομα επαφής για να κάνω κλήση.Ή υπάρχει ρύθμιση στο κινητό έχω το Samsung galaxy 3 neo Δες αυτήν. Την έχω και λειτουργεί καλά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvc.ELL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Το Google now δεν σε βολεύει? Το Google now θέλει όμως Internet.Χωρίς Internet τι γίνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Το Google now θέλει όμως Internet.Χωρίς Internet τι γίνετε. Με αυτούς τους δύο τρόπους χωρίς να τους έχω δοκιμάσει 1. http://www.doctorandroid.gr/2012/05/voice-control-android.html?m=1 2. http://www.doctorandroid.gr/2015/06/google-autovoice-commands.html?m=1 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Αν κάποιος γνωρίζει σχετικά, ας μας απαντήσει αν ισχύει και στην λολιποπ αυτή η βλακεία. Όχι, με τη lollipop μπορείς να "γράψεις" κανονικά στην εξωτερική sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Το Google now θέλει όμως Internet.Χωρίς Internet τι γίνετε. Θα κατεβάσεις πριν, τον χάρτη (τοποθεσία) που θες, και είσαι o.k.;) http://s6.postimg.org/6gsxtc1f5/Screenshot_2015_09_04_22_39_33.png image hosting sites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Δοκιμασε αυτο DiskDigger undelete (root) αλλα πρεπει να εισαι root.... Ευχαριστώ πολύ! Δούλεψε μια χαρά! :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καλή αξιόπιστη εφαρμογουλα για πρόγραμμα tv....Εκτός από nova guide.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Όχι, με τη lollipop μπορείς να "γράψεις" κανονικά στην εξωτερική sd. Μπα εγώ και με kitkat και με lollipop στο κινητό LG L90 της γυναίκας δεν έχω καταφέρει ας πούμε με καμία εφαρμογή τύπου wifi file transfer pro,airdroid κλπ να στείλω αρχεία από το browser στο πισι στο κινητό! Απλά δεν γίνεται! Αν ξέρει κανείς άλλο τρόπο ας μου πει και την εφαρμογή! Ενώ στο Huawei honor 3c με κιτκατ κάτι πρέπει να έχουν πειράξει η κινέζοι και παρότι κιτκατ μπορώ να στείλω αρχεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Καλή αξιόπιστη εφαρμογουλα για πρόγραμμα tv....Εκτός από nova guide.... OTE TV Guide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Άν και σίγουρα κάπου θα υπάρχει αλλά οι 1332 σελίδες είναι πολλές,ψάχνω για κάποια app να χρησιμοποιήσω με ένα bluetooth OBD II diagnostic tool που έχω παραγγείλει για το αυτοκίνητο.Με λίγο σερφάρισμα που έριξα βρήκα σχόλια για το torque. Υπάρχουν κάποια άλλα app να δοκιμάσω όταν με το καλό μου έρθει; Μονο torque. Ακόμα και σε free είναι πολύ καλό. Οποία άλλη εφαρμογή έβαλα είτε δεν συνδέθηκε με το obd adapter είτε δεν μπορούσε να κάνει διάγνωση. Ένας από τους λόγους που τελικά δεν πήγα σε windows ήταν και ότι δεν θα έβρισκα αντίστοιχη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Θα κατεβάσεις πριν, τον χάρτη (τοποθεσία) που θες, και είσαι o.k.;) http://s6.postimg.org/6gsxtc1f5/Screenshot_2015_09_04_22_39_33.png image hosting sites Δηλαδή σου δίνει λύση και σε φωνητική κλήση επαφων με Bluetooth στα ελληνικά χωρίς Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Όχι, με τη lollipop μπορείς να "γράψεις" κανονικά στην εξωτερική sd. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δύο διευκρινίσεις ακόμα σχετικά με Nova και ES για όποιον τα χρησιμοποιεί με lolipop... 1) Με Nova όταν πάρουμε αντίγραφο ασφαλείας (backup), επιτρέπει την δημιουργία σε όποιο φάκελο θέλουμε στην εξωτερική κάρτα ?? 2) Με ES εκτός από μετακινήσεις αρχείων στην εξωτερική κάρτα, μπορούμε να κάνουμε αλλαγή ονόματος (rename), η αποκοπή (remove) σε κάποιο από αυτά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δύο διευκρινίσεις ακόμα σχετικά με Nova και ES για όποιον τα χρησιμοποιεί με lolipop... 1) Με Nova όταν πάρουμε αντίγραφο ασφαλείας (backup), επιτρέπει την δημιουργία σε όποιο φάκελο θέλουμε στην εξωτερική κάρτα ?? 2) Με ES εκτός από μετακινήσεις αρχείων στην εξωτερική κάρτα, μπορούμε να κάνουμε αλλαγή ονόματος (rename), η αποκοπή (remove) σε κάποιο από αυτά ? 1 στο lg που ανεφερα παραπανω ΔΕΝ μου δημιουργει το back up αρχειο του νοβα πχ στην sd! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 1 στο lg που ανεφερα παραπανω ΔΕΝ μου δημιουργει το back up αρχειο του νοβα πχ στην sd! Σε lg g3 μου δημιουργεί backup στην sd. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δύο διευκρινίσεις ακόμα σχετικά με Nova και ES για όποιον τα χρησιμοποιεί με lolipop... 1) Με Nova όταν πάρουμε αντίγραφο ασφαλείας (backup), επιτρέπει την δημιουργία σε όποιο φάκελο θέλουμε στην εξωτερική κάρτα ?? 2) Με ES εκτός από μετακινήσεις αρχείων στην εξωτερική κάρτα, μπορούμε να κάνουμε αλλαγή ονόματος (rename), η αποκοπή (remove) σε κάποιο από αυτά ? 1. Ναι & 2. Ναι Δε γνωρίζω αν παίζει ρόλο η συσκευή, καθώς ο ilka71 λέει ότι δε μπορεί στο lg... πάντως σε tab s με lollipop γίνονται κανονικά αυτές οι ενέργειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts