lek88 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Υπαρχει επιλογη στο viber να διαγραφεις ολο το ιστορικο των μηνυματων. Μολις το δοκιμασα με την αδερφη μου και δεν της πηγε καποια ειδοποιηση.Οποτε μπορεις να τις διαγραψεις αφοβα! Διέγραψε τις άφοβα. Δεν ενημερώνεται ο άλλος Για dialer ψηφίζω κι εγώ ex dialer. Είναι ότι είναι και ο Nova για τους launchers. Ωραία!!! Σας ευχαριστω παιδια!!!!!! Στον άλλον μένει κανονικά όμως όλη η συνομιλία, έτσι δεν είναι? Λογικα Ναι.... (χαζή Ερώτηση) Για να διαγράφει η συνομιλία και από το δικό του viber Πρέπει να την διαγράψει αυτός. Εγώ μπορώ να την σβήσω μόνο από την δικιά μου πλευρά!! Ο άλλος συνεχίζει να την βλέπει κανονικά κατά 99,9% Edited August 15, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Ωραία!!! Σας ευχαριστω παιδια!!!!!! Στον άλλον μένει κανονικά όμως όλη η συνομιλία, έτσι δεν είναι? Λογικα Ναι.... (χαζή Ερώτηση) Για να διαγράφει η συνομιλία και από το δικό του viber Πρέπει να την διαγράψει αυτός. Εγώ μπορώ να την σβήσω μόνο από την δικιά μου πλευρά!! Ο άλλος συνεχίζει να την βλέπει κανονικά κατά 99,9% αυτό γίνεται σε όλα τα im (whatsapp, viber, facebook, messenger κτλ), ακόμα και στα sms. ο άλλος έχει κανονικά πρόσβαση σε αυτή ακόμα και αν την διαγράψεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Παίδες καλησπέρα. Πήρα πριν λίγες μέρες μετά από πολύ κόπο το note 4 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή του facebook. Κρασάρει πολύ συχνά και τερματίζει από μόνη της ή όταν βλέπω κάποια σελίδα που με πάει στο ίντερνετ από το facebook κολλάει και μου γράφει ότι η εφαρμογή του facebook δεν ανταποκρίνεται. Με το προηγούμενο κινητό, lg g3, δεν αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα. Τι μπορώ να κάνω;:( Κατά τα άλλα το κινητό άψογο βέβαια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Ψάχνω ένα καλό gps που να έχει ελληνικούς χάρτες και να λειτουργεί και χωρίς ιντερνετ. Μόνο με την τοποθεσία μου ανοιχτή. Η έστω αν δεν υπάρχει κάτι χωρίς ιντερνε τ που να μου δείχνει που ακριβώς βρίσκομαι, να του βάζω την διαδρομή σαν διεύθυνση (αρχή κ τέλος διαδρομης) και να μου δείχνει την απόσταση και πόση ώρα είναι από δω μέχρι εκει με τα πόδια η με το αμαξι έστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 here maps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Παίδες καλησπέρα. Πήρα πριν λίγες μέρες μετά από πολύ κόπο το note 4 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή του facebook. Κρασάρει πολύ συχνά και τερματίζει από μόνη της ή όταν βλέπω κάποια σελίδα που με πάει στο ίντερνετ από το facebook κολλάει και μου γράφει ότι η εφαρμογή του facebook δεν ανταποκρίνεται. Με το προηγούμενο κινητό, lg g3, δεν αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα. Τι μπορώ να κάνω;:( Κατά τα άλλα το κινητό άψογο βέβαια. :) Κανε μία εκκαθάριση της εφαρμογής....αν δεν στρώσει κανε απεγκατάσταση της εφαρμογής και κατέβασε την ξανά...και βάλε τους εξωτερικούς συνδέσμους να ανοίγονται με τον browser του κινητού και οχι με την εφαρμογή του facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Ψάχνω ένα καλό gps που να έχει ελληνικούς χάρτες και να λειτουργεί και χωρίς ιντερνετ. Μόνο με την τοποθεσία μου ανοιχτή. Η έστω αν δεν υπάρχει κάτι χωρίς ιντερνε τ που να μου δείχνει που ακριβώς βρίσκομαι, να του βάζω την διαδρομή σαν διεύθυνση (αρχή κ τέλος διαδρομης) και να μου δείχνει την απόσταση και πόση ώρα είναι από δω μέχρι εκει με τα πόδια η με το αμαξι έστω. Για Δωρεάν το here maps. Επί πληρωμή το sygic, navigon. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Για κοίτα αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duk3r.eortologio2 ωραίος thanks :) κάποια εφαρμογή ανοίγει τα ντατα στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να χρεώνομαι και ας τα έχω κλειστά.υπάρχει κάτι, firewall ξέρω γω, που να με ρωτάει για τις εφαρμογές που μπαίνουν στο ινστερνετ μπας και βρω ποια μου κάνει την ζημιά? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 ωραίος thanks :) κάποια εφαρμογή ανοίγει τα ντατα στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να χρεώνομαι και ας τα έχω κλειστά.υπάρχει κάτι, firewall ξέρω γω, που να με ρωτάει για τις εφαρμογές που μπαίνουν στο ινστερνετ μπας και βρω ποια μου κάνει την ζημιά? Κατέβασε αυτό και θα είσαι οκ! https://mega.nz/#!At8EmYyA!lcVOtOZuaHL8ptcSUAIm_W3beeaH4e2WREUZbduCvl4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Κατέβασε αυτό και θα είσαι οκ! https://mega.nz/#!At8EmYyA!lcVOtOZuaHL8ptcSUAIm_W3beeaH4e2WREUZbduCvl4 thanks ωραίος Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 thanks ωραίος Ξέχασα να σου πω ότι θέλει root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 είμαι με κάστομ οπότε δεν είχα θέμα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ψάχνω ένα καλό gps που να έχει ελληνικούς χάρτες και να λειτουργεί και χωρίς ιντερνετ. Μόνο με την τοποθεσία μου ανοιχτή. Η έστω αν δεν υπάρχει κάτι χωρίς ιντερνε τ που να μου δείχνει που ακριβώς βρίσκομαι, να του βάζω την διαδρομή σαν διεύθυνση (αρχή κ τέλος διαδρομης) και να μου δείχνει την απόσταση και πόση ώρα είναι από δω μέχρι εκει με τα πόδια η με το αμαξι έστω. Ο,τι θέλεις για gps εδω θα βρεις τα πάντα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ποιος θεωρείτε πως είναι ο καλύτερος RSS; Στα WP έχω τον nextgen και τώρα που στήνω το p8 lite ψάχνω κάτι ανάλογο. Επειδή όμως υπάρχουν πολλές επιλογές η γνώμη των πιο έμπειρων μετράει. Ευχαριστώ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ποιος θεωρείτε πως είναι ο καλύτερος RSS; Στα WP έχω τον nextgen και τώρα που στήνω το p8 lite ψάχνω κάτι ανάλογο. Επειδή όμως υπάρχουν πολλές επιλογές η γνώμη των πιο έμπειρων μετράει. Ευχαριστώ. Δοκίμασε το greader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 αξιοπιστη εφαρμογη για καιρο εχουμε? εχω αυτην της foreca και τωρα μου λεει ηλιο με λιγα συννεφα και εξω εδω και 2 ωρες ριχνει καρεκλοποδαρα edit απ οτι βλεπω κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος με τετοιου ειδος εφαρμογη Καιρός XL ,δοκίμασε το Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) αξιοπιστη εφαρμογη για καιρο εχουμε? εχω αυτην της foreca και τωρα μου λεει ηλιο με λιγα συννεφα και εξω εδω και 2 ωρες ριχνει καρεκλοποδαρα edit απ οτι βλεπω κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος με τετοιου ειδος εφαρμογη Όλες οι εφαρμογές καιρού δείχνουν την πρόβλεψη για της επόμενες ώρες (6-8) και μέρες (επόμενη μέρα έως 7ήμερο), δεν δείχνουν τι κάνει αυτήν την ώρα......!!!! ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ λέμε......!!! Αν θες να δεις τη κάνει τώρα.......σηκώνεις το κεφάλι και βλέπεις....:lol: Εμένα μια χαρά με εξυπηρετη, το παρακάτω...!!! http://s3.postimg.org/3yosk35hv/2015_08_18_14_16_00.png windows screen capture Edited August 18, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 αξιοπιστη εφαρμογη για καιρο εχουμε? εχω αυτην της foreca και τωρα μου λεει ηλιο με λιγα συννεφα και εξω εδω και 2 ωρες ριχνει καρεκλοποδαρα edit απ οτι βλεπω κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος με τετοιου ειδος εφαρμογη Aix weather το πιο αξιόπιστο παίδες 99/100 επιτυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Βασικά το θες για να μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση "τι καιρό κάνει εκεί που πήγες στο ταξίδι αγάπη μου..;" Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Βασικά το θες για να μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση "τι καιρό κάνει εκεί που πήγες στο ταξίδι αγάπη μου..;" Άλλοθι ψάχνεις....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) Όλες οι εφαρμογές καιρού δείχνουν την πρόβλεψη για της επόμενες ώρες (6-8) και μέρες (επόμενη μέρα έως 7ήμερο), δεν δείχνουν τι κάνει αυτήν την ώρα......!!!! ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ λέμε......!!! Αν θες να δεις τη κάνει τώρα.......σηκώνεις το κεφάλι και βλέπεις....:lol: Εμένα μια χαρά με εξυπηρετη, το παρακάτω...!!! Που είσαι άρχοντα; άλλαξα στρατόπεδο και χαθήκαμε.......το πήρα απόφαση φίλε, όλες το ίδιο είναι , μια στο τόσο θα πέσει μέσα στην πρόβλεψη,λες και παίζουν κινο :) ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aix weather το πιο αξιόπιστο παίδες 99/100 επιτυχία Θα το δώσω μια ευκαιρία και αυτό, ευχαριστώ:) Edited August 18, 2015 by kollatos αφαίρεση εικόνων από quote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) Έχω βάλει OTE TV και θελω να το κάνω κουμάντο με το Note 4. Επίσης έχω την εφαρμογή Smart Remote. Ξέρει κανείς πως λέγεται το μοντέλο του αποκωδικοποιητή για δορυφορική σύνδεση και αν λειτουργεί με την παραπάνω εφαρμογή; Edit: Το βρήκα. Είναι το KAONMEDIA NS1110 Edited August 18, 2015 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Για καιρο εδω και 1 χρονο (αφου δοκιμασα ποοολλα) κατεληξα...Weather Pro για μενα το καλυτερο και με ενημερωνε και για τις καταιγιδες στην περιοχη μου..:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Για καιρο εδω και 1 χρονο (αφου δοκιμασα ποοολλα) κατεληξα...Weather Pro για μενα το καλυτερο και με ενημερωνε και για τις καταιγιδες στην περιοχη μου..:) [ATTACH]63655[/ATTACH] ποιο από τα δύο pro; το XL η το πρώτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ψάχνω εφαρμογουλα, σαν το passport που έχει το ios για να αποθηκευω όλα τα εισιτήρια μου!Υπάρχει και αντίστοιχο; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts