maarinos Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 @xristosxristos Για πιο γρήγορο gps θα πρέπει να έχεις ενεργό το A-GPS αν το υποστηρίζει η συσκευή σου Δεν χρειάζεται να παράκαμψης, απλά άνοιξε την νέα εφαρμογή που εγκατέστησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 A- gps απο οσο εχω δει δεν εχω. Στις γενικες επιλογες του gps κοιταω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 A- gps απο οσο εχω δει δεν εχω. Στις γενικες επιλογες του gps κοιταω? Ναι εκεί στις ρυθμίσεις το GPS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Τι είναι το A-gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 http://www.mobilenews.gr/article/15619/gps_vs_a-gps%3A__texniko%CE%AF_%CF%8Croi_me_apl%CE%AC_l%CF%8Cgia.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Καλημέρα.θέλω να πάρω backup τα saves κάποιων παιχνιδιών που έχω στο κινητό μου και να τα μεταφέρω σε άλλο αλλά και στο ίδιο γιατί θέλω να κάνω και αλλαγές.με το titanium θα είμαι καλυμμένος ή θέλει κάποια άλλη εφαρμογή;θέλω μια υπεύθυνη απάντηση από κάποιον που το Έχει δοκιμάσει γιατί είναι σε τελικό στάδιο τα παιχνίδια και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τα αρχίζω πάλι από την αρχή. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Καλημέρα.θέλω να πάρω backup τα saves κάποιων παιχνιδιών που έχω στο κινητό μου και να τα μεταφέρω σε άλλο αλλά και στο ίδιο γιατί θέλω να κάνω και αλλαγές.με το titanium θα είμαι καλυμμένος ή θέλει κάποια άλλη εφαρμογή;θέλω μια υπεύθυνη απάντηση από κάποιον που το Έχει δοκιμάσει γιατί είναι σε τελικό στάδιο τα παιχνίδια και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τα αρχίζω πάλι από την αρχή. Ευχαριστώ πολύ Ναι εισαι καλυμμενος... Αλλα Μιας και εισαι λιγο δυσπιστος και εχεις δυο συσκευες, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις μονος σου. Παιρνεις το backup, το περνας στη δευτερη. Αν είσαι κομπλε, κανεις και τις αλλαγες που θες στο αρχικο. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Καλησπέρα! Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να ελέγξω τα δικαιώματα από της εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Eγώ χρησιμοποιώ αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Καλησπέρα! Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να ελέγξω τα δικαιώματα από της εφαρμογές? εάν έχεις xposed φυσικά με AppOps xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 εάν έχεις xposed φυσικά με AppOps xposed Τι είναι υπό το xposed? Πρώτη φορά κάνω ροοτ και δεν καταλαβαίνω... Έκανα αναζήτησης στο Google αλλά αγγλικά τα γράφει και δεν καταλαβαίνω... Για αρχή θα δοκιμάσω την εφαρμογή του tsiv άμα είναι.. Ευχαριστώ για την βοήθεια... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να μάθω πως δουλεύει τοgoogle now? υπάρχει κάποιο topic να διαβάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Τι είναι υπό το xposed? Πρώτη φορά κάνω ροοτ και δεν καταλαβαίνω... Έκανα αναζήτησης στο Google αλλά αγγλικά τα γράφει και δεν καταλαβαίνω... Για αρχή θα δοκιμάσω την εφαρμογή του tsiv άμα είναι.. Ευχαριστώ για την βοήθεια... :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411056 (θέλει προσοχή ..εάν δεν είσαι έμπειρος μην προχωράς...Μπορεί να προκριθεί bootloop ) Με xposed μπορεί να κάνεις παπάδες..... (εάν εισαι σε android 5.X.X δεν υποστηρίζει odex λειτουργικό ) http://www.doctorandroid.gr/2013/05/xposed-framework-hack-mod.html (δεν ξέρω τη συσκευή έχεις..Υπάρχουν άπειρα video στο YouTube) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411056 (θέλει προσοχή ..εάν δεν είσαι έμπειρος μην προχωράς...Μπορεί να προκριθεί bootloop ) Με xposed μπορεί να κάνεις παπάδες..... (εάν εισαι σε android 5.X.X δεν υποστηρίζει odex λειτουργικό ) http://www.doctorandroid.gr/2013/05/xposed-framework-hack-mod.html (δεν ξέρω τη συσκευή έχεις..Υπάρχουν άπειρα video στο YouTube) Μάλιστα! Τότε δεν μπαίνω τόσο βαθιά... Για το ταμπλέτ ZTE E8Q λέω. Έχει jely bean! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο σου... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να μάθω πως δουλεύει τοgoogle now? υπάρχει κάποιο topic να διαβάσω? Στα αγγλικά να υποθέσω δεν σε καλύπτει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 εάν υπάρχει και στα Ελληνικά ακόμη καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 @nkapsa Αναπτύχθηκε από την google στο να εκτελεί φωνητικές εντολές του χρήστη (Κλήσεις, εκτέλεση εφαρμογών, συγγραφή κειμένου/μηνύματα κ.α) πέρα από της "τοπικές (offline)" εντολές που μπορείς να δώσεις υπάρχουν και οι online. Π.Χ "Καιρός Αθήνα" η φωνή κωδικοποιείται σε δεδομένα, ανεβαίνουν στον διακοσμητή της Google, σε μερικά κλάσματα δευτερολέπτου γίνεται η επεξεργασία σε αυτό που αναφώνησες, και τέλος από το διακοσμητή της Google στέλνει τα αποτέλεσμα στην συσκευή σου, και βλέπεις τι καιρό έχει η Αθήνα. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή παιδιά με την οποία να απαντάω στο τηλέφωνο από το tablet όταν αυτά βρίσκονται σπίτι; (Δηλαδή έχουν και τα δύο σύνδεση internet) Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 υπάρχει κανένα widget να δείχνει τα γενέθλια από τις επαφές? σε όσες τα έχω περάσει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) αξιοπιστη εφαρμογη για καιρο εχουμε? εχω αυτην της foreca και τωρα μου λεει ηλιο με λιγα συννεφα και εξω εδω και 2 ωρες ριχνει καρεκλοποδαρα edit απ οτι βλεπω κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος με τετοιου ειδος εφαρμογη Edited August 13, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 καλησπερα παιδια. Εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη για καταγραφη βιντεο της οθονης; Ειναι ρουτ η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) καλησπερα παιδια. Εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη για καταγραφη βιντεο της οθονης; Ειναι ρουτ η συσκευη Rec. Ειχα δοκιμασει trial και ηταν καλο. Έχω το scr pro. Απο το play το ειχα κατεβασει αν θυμαμαι καλα, αλλα δεν το βρισκω τωρα. Αντε τυχερός εισαι. Δινει πλεον δωρεαν ο developer τη full version. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2422061 Edited August 13, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Καλημερα σε ολους! :cool: Εχω ενα Huawei Honor 6 με android 4.4.2. Τις προαλλες το βραδυ , πριν κοιμηθω, ενεργοποιησα για πρωτη φορα κ για δοκιμη την λειτουργια do not disturb που εχει. Εβαλα και καποιες επαφες στην white list και την επεσα για υπνο ησυχος. Κατα τις 3 το βραδυ, εκει που εβλεπα τα ονειρακια μου , με παιρνει τηλ στο viber μια επαφη απο την black list. Χτυπησε κανονικα, με ξυπνησε, κ ακουσε τα μπινελικια ο φιλος μου γιατι ειπε οτι με πηρε και κατα λαθος! Υπαρχει τροπος το do not disturb να εφαρμοζεται και για εφαρμογες viber , whatsapp , messenger κτλ η δεν γινεται? Αν οχι, υπαρχει τροπος να κανω το αντιθετο, δηλαδη να βαζω το κινητο στο αθορυβο κ με καποια εφαρμογη να αποκλειει το αθορυβο για καποιες επαφες που θα εχω ορισει εγω αλλα κ για τις παραπανω εφαρμογες? Εν ολιγοις, ψαχνω εναν τροπο/εφαρμογη ωστε να ορισω πεντε δεκα επαφες και για αυτες να χτυπαει το κινητο, ειτε σε κληση, ειτε σε sms, ειτε σε μηνυματα/κλησεις απο τις παραπανω εφαρμογες. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Καλησπέρα Ψάχνω μια εφαρμογή Κάτι σαν το lock screen που να κλειδώνει το τηλ με κουμπί.θέλω όμως να μπορώ να έχω ένα κουμπί ή με κάποιον άλλο τρόπο ώστε να μπορεί να κλειδώνει το τηλ και Όταν είμαι μέσα σε κάποια εφαρμογή π.χ viber χωρίς να χρειάζεται να βγω πρώτα από την εφαρμογή και μετά να πατήσω το touch κουμπί κλειδώματος.Έχω την lock screen αλλά μου δίνει τη δυνατότητα να βάλω κουμπί οπουδήποτε στη homescreen.Εγώ θέλω να έχω ένα κουμπί που να μπορώ να το μετακινω όπου θέλω χωρίς να ενοχλεί τις εφαρμογές. Edit : βρήκα Τελικά το go lock screen που δημιουργεί ένα αχνό κουμπί παντού όπου κι αν είσαι.νομίζω με καλύπτει.θα το δοκιμάσω. Edited August 14, 2015 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Καλησπέρα Ψάχνω μια εφαρμογή Κάτι σαν το lock screen που να κλειδώνει το τηλ με κουμπί.θέλω όμως να μπορώ να έχω ένα κουμπί ή με κάποιον άλλο τρόπο ώστε να μπορεί να κλειδώνει το τηλ και Όταν είμαι μέσα σε κάποια εφαρμογή π.χ viber χωρίς να χρειάζεται να βγω πρώτα από την εφαρμογή και μετά να πατήσω το touch κουμπί κλειδώματος.Έχω την lock screen αλλά μου δίνει τη δυνατότητα να βάλω κουμπί οπουδήποτε στη homescreen.Εγώ θέλω να έχω ένα κουμπί που να μπορώ να το μετακινω όπου θέλω χωρίς να ενοχλεί τις εφαρμογές. Edit : βρήκα Τελικά το go lock screen που δημιουργεί ένα αχνό κουμπί παντού όπου κι αν είσαι.νομίζω με καλύπτει.θα το δοκιμάσω. Δεν εχεις φυσικο κουμπι? Απο τις ρυθμισεις οταν το πατας εχει επιλογη για αμεσο κλειδωμα.. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts