Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Με ποια εφαρμογή μπορώ να φωτογραφήσω - σκανάρω έγγραφα και να τα αποθηκεύω ως pdf;

Έχω χρησιμοποιώ το FastScanner

Καλησπέρα! Έκανα σήμερα ροοτ έναν ταμπλέτ! Τι εφαρμογές προτείνετε να βάλω μέσα τώρα που είμαι ροοτ?

Άμα υπάρχει εφαρμογή που μεταφέρει τα παιχνίδια στην κάρτα μνήμης και την ξέρετε...

Καλησπέρα! Έκανα σήμερα ροοτ έναν ταμπλέτ! Τι εφαρμογές προτείνετε να βάλω μέσα τώρα που είμαι ροοτ?

Άμα υπάρχει εφαρμογή που μεταφέρει τα παιχνίδια στην κάρτα μνήμης και την ξέρετε...

Ξεκίνα απο Τα δύο ποιο βασικά !! adaway (δεν θα τo βρεις στο playstore ) και το titanium Backup

για να μεταφέρεις μεγάλα αρχεία στην εξωτερική (παιχνίδια κτλ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount ...Υπάρχουν πολλά video στο YouTube ....για το πως δουλεύει..(το πρόγραμμα αυτό θα σου φτιάξει και το πρόβλημα τής αντιγραφής που έχει το Android 4.4,x...που δεν σε αφήνει να αντιγράψεις αρχεία από την εσωτερική στην εξωτερική...)

Edited by alex222800

εφαρμογη να παρουμε backup σε κινητο που δεν εχει "απ την μανα του" υπαρχει;

στο g2 π.χ. εχει το LG Backup, στο moto e πως παιρνω;

edit: βρηκα αυτο το λινκ:

http://cellphoneforums.net/motorola/t371963-moto-e-back-up-restore-apps-contacts-media-files-pictures.html

αλλα το "various other settings" τι μπορει να σημαινει; παιρνει και δεδομενα εφαρμογων;

Edited by patrickdrd

Ξεκίνα απο Τα δύο ποιο βασικά !! adaway (δεν θα τo βρεις στο playstore ) και το titanium Backup

για να μεταφέρεις μεγάλα αρχεία στην εξωτερική (παιχνίδια κτλ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount ...Υπάρχουν πολλά video στο YouTube ....για το πως δουλεύει..(το πρόγραμμα αυτό θα σου φτιάξει και το πρόβλημα τής αντιγραφής που έχει το Android 4.4,x...που δεν σε αφήνει να αντιγράψεις αρχεία από την εσωτερική στην εξωτερική...)

Οκ!Το ταμπλέτ όμως έχει jely bean επάνω.. Θα κάνει μεταφορά τα παιχνίδια η μόνο για 4.4 και πάνω γίνεται?

εφαρμογη να παρουμε backup σε κινητο που δεν εχει "απ την μανα του" υπαρχει;

στο g2 π.χ. εχει το LG Backup, στο moto e πως παιρνω;

edit: βρηκα αυτο το λινκ:

http://cellphoneforums.net/motorola/t371963-moto-e-back-up-restore-apps-contacts-media-files-pictures.html

αλλα το "various other settings" τι μπορει να σημαινει; παιρνει και δεδομενα εφαρμογων;

Είσαι Root....? Και ποια Rom φοράς...?

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Οκ!Το ταμπλέτ όμως έχει jely bean επάνω.. Θα κάνει μεταφορά τα παιχνίδια η μόνο για 4.4 και πάνω γίνεται?

Νομιζω ναι .Δοκίμασε το η free έκδοση επιτρέπει μέχρι 3 αρχεία

Νομιζω ναι .Δοκίμασε το η free έκδοση επιτρέπει μέχρι 3 αρχεία

OK. Θα δοκιμάσω άμα είναι την δωρεάν. Ευχαριστώ για την βοήθεια. :)

Το FolderMount μεταφέρει όλα τα αρχεία ή μόνο παιχνίδια;

Το FolderMount μεταφέρει όλα τα αρχεία ή μόνο παιχνίδια;

μπορείς να μεταφέρεις οτιδήποτε είναι μεγάλο...μιλάμε για το φάκελο με τα Data ... για tutorials ψάξε YouTube

Υπαρχει η δυνατοτητα να αποθηκευσω καποια bookmarks/favorites στους browsers που κυκλοφορουν για android?

Που γινεται αυτο περισσοτερο ευκολα και απροβληματιστα;

Το Blue Mail είναι πολύ καλός email client.

Το εγκατέστησα στο tablet μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ορίστε και το link:

Blue Mail

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Θα τρελαθώ!!Στον chrome Πώς ανοίγω νέα καρτέλα;;Μόνο από το menu;;;Δεν μπορεί κάτι κάνω λάθος!Στον one mini τραβαγα την μπάρα που γράφεις το url και μου άνοιγε όλες τις καρτέλες...

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Υπαρχει η δυνατοτητα να αποθηκευσω καποια bookmarks/favorites στους browsers που κυκλοφορουν για android?

Που γινεται αυτο περισσοτερο ευκολα και απροβληματιστα;

στο dolphin γίνεται εύκολα....και εισαι μακριά από αυτά ... ένα swipe προς τα δεξιά...(υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμου και με destop pc ...με Firefox,Chrome)

Θα τρελαθώ!!Στον chrome Πώς ανοίγω νέα καρτέλα;;Μόνο από το menu;;;Δεν μπορεί κάτι κάνω λάθος!Στον one mini τραβαγα την μπάρα που γράφεις το url και μου άνοιγε όλες τις καρτέλες...

Εαν πατησεις πανω στο τετραγωνο με τον αριθμο (διπλα στη γραμμη url) σου ανοίγει νεα καρτελα (πατας το +)

Εαν πατησεις πανω στο τετραγωνο με τον αριθμο (διπλα στη γραμμη url) σου ανοίγει νεα καρτελα (πατας το +)

Εγώ βλέπω αυτό...http://s10.postimg.org/6ccvl58vp/Screenshot_2015_08_11_23_48_13.jpg

My Device:

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Chrome και απενεργοποίησε τη συγχώνευση καρτελών και εφαρμογών.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Chrome και απενεργοποίησε τη συγχώνευση καρτελών και εφαρμογών.

Δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές! Ούτε σε μένα! Κι άλλες φορές έχω παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν σε όλους όλες οι ρυθμίσεις στον chrome!

Δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές! Ούτε σε μένα! Κι άλλες φορές έχω παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν σε όλους όλες οι ρυθμίσεις στον chrome!

Ξέρω για την αρχική σελίδα που δεν υπάρχει σε όλες τις συσκευές, άσχετα με την έκδοση Android. Το συγκεκριμένο με τη συγχώνευση είναι χαρακτηριστικό της lollipop. Η συσκευή σου lollipop έχει και πάλι δεν υπάρχει σαν επιλογή;

Ξέρω για την αρχική σελίδα που δεν υπάρχει σε όλες τις συσκευές, άσχετα με την έκδοση Android. Το συγκεκριμένο με τη συγχώνευση είναι χαρακτηριστικό της lollipop. Η συσκευή σου lollipop έχει και πάλι δεν υπάρχει σαν επιλογή;

Ααααα όχι κιτκατ έχω!

Κάνε ξανά εγκατάσταση τον chrome το είχα πάρει και εγώ παλιότερα και διορθώθηκε έτσι.

Αφού δεν έχω λολιποπ.στην κιτκατ δεν υπάρχει η επιλογή αυτή

Διορθώθηκε με τον τρόπο που αναφέρει ο φίλος... ;)

My Device:

Ψαχνω δυο εφαρμογες απο τις οπoιες η 1η να ηχογραφει τις κλησεις του κινητου με bluetooth με καλη ποιοτητα ηχου και η δευτερη(εφαρμογη για gps) να βρισκει πιο γρηγορα το στιγμα των δορυφορων απο το ''επισημο'' gps.Οταν ανοιγω το προγραμμα πλοηγησης να παρακαμπτεται το gps του κινητου και να μεταβαινω κατευθειαν στη νεα εφαρμογη

Για το πρώτο που ζητάς, automatic call recorder.

Για το δεύτερο επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς θες να κάνεις, δες το androsensor.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II