lek88 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλημέρα. Με ποια εφαρμογή μπορώ να φωτογραφήσω - σκανάρω έγγραφα και να τα αποθηκεύω ως pdf; Έχω χρησιμοποιώ το FastScanner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλησπέρα! Έκανα σήμερα ροοτ έναν ταμπλέτ! Τι εφαρμογές προτείνετε να βάλω μέσα τώρα που είμαι ροοτ? Άμα υπάρχει εφαρμογή που μεταφέρει τα παιχνίδια στην κάρτα μνήμης και την ξέρετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Καλησπέρα! Έκανα σήμερα ροοτ έναν ταμπλέτ! Τι εφαρμογές προτείνετε να βάλω μέσα τώρα που είμαι ροοτ? Άμα υπάρχει εφαρμογή που μεταφέρει τα παιχνίδια στην κάρτα μνήμης και την ξέρετε... Ξεκίνα απο Τα δύο ποιο βασικά !! adaway (δεν θα τo βρεις στο playstore ) και το titanium Backup για να μεταφέρεις μεγάλα αρχεία στην εξωτερική (παιχνίδια κτλ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount ...Υπάρχουν πολλά video στο YouTube ....για το πως δουλεύει..(το πρόγραμμα αυτό θα σου φτιάξει και το πρόβλημα τής αντιγραφής που έχει το Android 4.4,x...που δεν σε αφήνει να αντιγράψεις αρχεία από την εσωτερική στην εξωτερική...) Edited August 11, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) εφαρμογη να παρουμε backup σε κινητο που δεν εχει "απ την μανα του" υπαρχει; στο g2 π.χ. εχει το LG Backup, στο moto e πως παιρνω; edit: βρηκα αυτο το λινκ: http://cellphoneforums.net/motorola/t371963-moto-e-back-up-restore-apps-contacts-media-files-pictures.html αλλα το "various other settings" τι μπορει να σημαινει; παιρνει και δεδομενα εφαρμογων; Edited August 11, 2015 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Ξεκίνα απο Τα δύο ποιο βασικά !! adaway (δεν θα τo βρεις στο playstore ) και το titanium Backup για να μεταφέρεις μεγάλα αρχεία στην εξωτερική (παιχνίδια κτλ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount ...Υπάρχουν πολλά video στο YouTube ....για το πως δουλεύει..(το πρόγραμμα αυτό θα σου φτιάξει και το πρόβλημα τής αντιγραφής που έχει το Android 4.4,x...που δεν σε αφήνει να αντιγράψεις αρχεία από την εσωτερική στην εξωτερική...) Οκ!Το ταμπλέτ όμως έχει jely bean επάνω.. Θα κάνει μεταφορά τα παιχνίδια η μόνο για 4.4 και πάνω γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 εφαρμογη να παρουμε backup σε κινητο που δεν εχει "απ την μανα του" υπαρχει; στο g2 π.χ. εχει το LG Backup, στο moto e πως παιρνω; edit: βρηκα αυτο το λινκ: http://cellphoneforums.net/motorola/t371963-moto-e-back-up-restore-apps-contacts-media-files-pictures.html αλλα το "various other settings" τι μπορει να σημαινει; παιρνει και δεδομενα εφαρμογων; Είσαι Root....? Και ποια Rom φοράς...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Οκ!Το ταμπλέτ όμως έχει jely bean επάνω.. Θα κάνει μεταφορά τα παιχνίδια η μόνο για 4.4 και πάνω γίνεται? Νομιζω ναι .Δοκίμασε το η free έκδοση επιτρέπει μέχρι 3 αρχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Νομιζω ναι .Δοκίμασε το η free έκδοση επιτρέπει μέχρι 3 αρχεία OK. Θα δοκιμάσω άμα είναι την δωρεάν. Ευχαριστώ για την βοήθεια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Ξεκίνα απο Τα δύο ποιο βασικά !! adaway (δεν θα τo βρεις στο playstore ) και το titanium Backup για να μεταφέρεις μεγάλα αρχεία στην εξωτερική (παιχνίδια κτλ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount ...Υπάρχουν πολλά video στο YouTube ....για το πως δουλεύει..(το πρόγραμμα αυτό θα σου φτιάξει και το πρόβλημα τής αντιγραφής που έχει το Android 4.4,x...που δεν σε αφήνει να αντιγράψεις αρχεία από την εσωτερική στην εξωτερική...) Το FolderMount μεταφέρει όλα τα αρχεία ή μόνο παιχνίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Το FolderMount μεταφέρει όλα τα αρχεία ή μόνο παιχνίδια; μπορείς να μεταφέρεις οτιδήποτε είναι μεγάλο...μιλάμε για το φάκελο με τα Data ... για tutorials ψάξε YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Υπαρχει η δυνατοτητα να αποθηκευσω καποια bookmarks/favorites στους browsers που κυκλοφορουν για android? Που γινεται αυτο περισσοτερο ευκολα και απροβληματιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Το Blue Mail είναι πολύ καλός email client. Το εγκατέστησα στο tablet μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ορίστε και το link: Blue Mail Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Θα τρελαθώ!!Στον chrome Πώς ανοίγω νέα καρτέλα;;Μόνο από το menu;;;Δεν μπορεί κάτι κάνω λάθος!Στον one mini τραβαγα την μπάρα που γράφεις το url και μου άνοιγε όλες τις καρτέλες... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Υπαρχει η δυνατοτητα να αποθηκευσω καποια bookmarks/favorites στους browsers που κυκλοφορουν για android? Που γινεται αυτο περισσοτερο ευκολα και απροβληματιστα; στο dolphin γίνεται εύκολα....και εισαι μακριά από αυτά ... ένα swipe προς τα δεξιά...(υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμου και με destop pc ...με Firefox,Chrome) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Θα τρελαθώ!!Στον chrome Πώς ανοίγω νέα καρτέλα;;Μόνο από το menu;;;Δεν μπορεί κάτι κάνω λάθος!Στον one mini τραβαγα την μπάρα που γράφεις το url και μου άνοιγε όλες τις καρτέλες... Εαν πατησεις πανω στο τετραγωνο με τον αριθμο (διπλα στη γραμμη url) σου ανοίγει νεα καρτελα (πατας το +) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Εαν πατησεις πανω στο τετραγωνο με τον αριθμο (διπλα στη γραμμη url) σου ανοίγει νεα καρτελα (πατας το +) Εγώ βλέπω αυτό...http://s10.postimg.org/6ccvl58vp/Screenshot_2015_08_11_23_48_13.jpg Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Εγώ βλέπω αυτό...http://s10.postimg.org/6ccvl58vp/Screenshot_2015_08_11_23_48_13.jpg Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Chrome και απενεργοποίησε τη συγχώνευση καρτελών και εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Chrome και απενεργοποίησε τη συγχώνευση καρτελών και εφαρμογών. Δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές! Ούτε σε μένα! Κι άλλες φορές έχω παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν σε όλους όλες οι ρυθμίσεις στον chrome! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές! Ούτε σε μένα! Κι άλλες φορές έχω παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν σε όλους όλες οι ρυθμίσεις στον chrome! Ξέρω για την αρχική σελίδα που δεν υπάρχει σε όλες τις συσκευές, άσχετα με την έκδοση Android. Το συγκεκριμένο με τη συγχώνευση είναι χαρακτηριστικό της lollipop. Η συσκευή σου lollipop έχει και πάλι δεν υπάρχει σαν επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Ξέρω για την αρχική σελίδα που δεν υπάρχει σε όλες τις συσκευές, άσχετα με την έκδοση Android. Το συγκεκριμένο με τη συγχώνευση είναι χαρακτηριστικό της lollipop. Η συσκευή σου lollipop έχει και πάλι δεν υπάρχει σαν επιλογή; Ααααα όχι κιτκατ έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Κάνε ξανά εγκατάσταση τον chrome το είχα πάρει και εγώ παλιότερα και διορθώθηκε έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Κάνε ξανά εγκατάσταση τον chrome το είχα πάρει και εγώ παλιότερα και διορθώθηκε έτσι. Αφού δεν έχω λολιποπ.στην κιτκατ δεν υπάρχει η επιλογή αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Chrome και απενεργοποίησε τη συγχώνευση καρτελών και εφαρμογών. Διορθώθηκε με τον τρόπο που αναφέρει ο φίλος... ;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ψαχνω δυο εφαρμογες απο τις οπoιες η 1η να ηχογραφει τις κλησεις του κινητου με bluetooth με καλη ποιοτητα ηχου και η δευτερη(εφαρμογη για gps) να βρισκει πιο γρηγορα το στιγμα των δορυφορων απο το ''επισημο'' gps.Οταν ανοιγω το προγραμμα πλοηγησης να παρακαμπτεται το gps του κινητου και να μεταβαινω κατευθειαν στη νεα εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Για το πρώτο που ζητάς, automatic call recorder. Για το δεύτερο επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς θες να κάνεις, δες το androsensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts