timkos40 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα μου ταιριαξε το ''καιρος και ρολοι''. Παντως θα δοκιμασω και αυτη που μου ειπες μηπως βολευει περισσοτερο. Δοκίμασε και την transparent weather clock είναι πολύ καλή.Και έχει όμορφα και περιεκτικά widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα μου ταιριαξε το ''καιρος και ρολοι''. Παντως θα δοκιμασω και αυτη που μου ειπες μηπως βολευει περισσοτερο. To android weather είναι πιο πλήρες σαν widget απλά το είχα βαρεθεί σαν εμφάνιση και το κυριότερο ήταν υποδεέστερο σε προβλέψεις από ότι το weather underground. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 @enigma84 αλλά και προς όλους. Το Amber weather χρησιμοποιεί πλέον σαν default provider το weather underground, και είναι πολύ όμορφη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantiafx Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Καλησπέρα,έχω ενα Doogee 550 και θέλω να αλλάξω στυλ γραμματοσειράς.Έχω το go keyboard αλλαζω την γραφή της γραμματοσειράς αλλά δεν αλλάζει κάτι πέρα απο το πληκτρολόγιο.Θέλω όταν γράφω να είναι τα γραμματα διαφορετικά όπως κάνουμε στον υπολογιστη με τα arial κλπ. Πως μπορω να το ρυθμισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 @enigma84 αλλά και προς όλους. Το Amber weather χρησιμοποιεί πλέον σαν default provider το weather underground, και είναι πολύ όμορφη εφαρμογή. απλά για ενημέρωση το android weather έχει πλέον επιλογή για λήψη καιρού το κορυφαίο foreca. To android weather είναι πιο πλήρες σαν widget απλά το είχα βαρεθεί σαν εμφάνιση και το κυριότερο ήταν υποδεέστερο σε προβλέψεις από ότι το weather underground. Δοκίμασε και την transparent weather clock είναι πολύ καλή.Και έχει όμορφα και περιεκτικά widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Εμένα πάντως στην περιοχή μου Θεσσαλονίκη το Καιρός XL μου βγάζει τις καλύτερες προβλέψεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα,έχω ενα Doogee 550 και θέλω να αλλάξω στυλ γραμματοσειράς.Έχω το go keyboard αλλαζω την γραφή της γραμματοσειράς αλλά δεν αλλάζει κάτι πέρα απο το πληκτρολόγιο.Θέλω όταν γράφω να είναι τα γραμματα διαφορετικά όπως κάνουμε στον υπολογιστη με τα arial κλπ. Πως μπορω να το ρυθμισω? στην kit kat πας ρυθμισεις συστηματος -προβολη- τυπος γραμματοσειρας.Φανταζομαι κατι αντιστοιχο και για τα υπολοιπα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα. Πως γίνεται στους χάρτες όταν είσαι σε κάποιο σημείο - διεύθυνση να μπορείς να την αποθηκεύσεις σε μια επαφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Πως γίνεται να μεταφέρω στον chrome σελιδοδείκτες από άλλον; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Πως γίνεται να μεταφέρω στον chrome σελιδοδείκτες από άλλον; Κάνεις τη μεταφορά στον desktop chrome, και με τον συγχρονισμό, τα έχεις και στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 εχει καποιος καμια ιδεα να μου απαντησει στο ποστ που ειχα κανει #19372 σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukianos Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Καλησπεριζω την ομαδα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει κάποια εφαρμογή για να εντοπισω το κινητό μου οποιαδήποτε στιγμή και ενοείτε να εναι κρυφή χωρίς να μου εμφανιζει τιποτα πανω στην μπάρα ειδοποιησεων ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 @enigma84 αλλά και προς όλους. Το Amber weather χρησιμοποιεί πλέον σαν default provider το weather underground, και είναι πολύ όμορφη εφαρμογή. Το περίεργο είναι ότι όταν τα συνέκρινα έβλεπα διαφορετικά στοιχεία και στο site που μπήκα του weatherunderground η θερμοκρασία συμφωνούσε με του bright weather. Πάντως σαν εφαρμογή είναι αρκετά προσεγμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Καλησπεριζω την ομαδα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει κάποια εφαρμογή για να εντοπισω το κινητό μου οποιαδήποτε στιγμή και ενοείτε να εναι κρυφή χωρίς να μου εμφανιζει τιποτα πανω στην μπάρα ειδοποιησεων ευχαριστω Device manager, αρκεί το κινητό να είναι συνδεδεμένο στο internet και να έχει ενεργοποιημένη την τοποθεσία google (κάπως έτσι). Διαφορετικά, μόνο αντικλεπτικό. : Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukianos Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Κατι αλλο παρωμιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 είναι δυνατόν να αλλάξει ο τρόπος που απαντάς στις τηλεφωνικές κλήσεις...??? το σύρσιμο δηλαδή στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 είναι δυνατόν να αλλάξει ο τρόπος που απαντάς στις τηλεφωνικές κλήσεις...??? το σύρσιμο δηλαδή στην οθόνη. Εξαρτάται με το τηλέφωνο. Πχ εγώ στο Vibe Z2 Pro απαντώνται αυτόματα οι κλήσεις μόλις φέρω το τηλέφωνο στο αυτί μου. Δεν πατάω κανένα κουμπί. Επίσης ορισμένα τηλέφωνα απαντούν όταν περάσεις το χέρι σου πάνω από την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Εξαρτάται με το τηλέφωνο. Πχ εγώ στο Vibe Z2 Pro απαντώνται αυτόματα οι κλήσεις μόλις φέρω το τηλέφωνο στο αυτί μου. Δεν πατάω κανένα κουμπί. Επίσης ορισμένα τηλέφωνα απαντούν όταν περάσεις το χέρι σου πάνω από την οθόνη. εννοώ να αλλάξει το γραφικό περιβάλλον της απάντησης (πχ σύρσιμο από αριστερά->δεξιά να μετατραπεί σε κάτω->πάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Το περίεργο είναι ότι όταν τα συνέκρινα έβλεπα διαφορετικά στοιχεία και στο site που μπήκα του weatherunderground η θερμοκρασία συμφωνούσε με του bright weather. Πάντως σαν εφαρμογή είναι αρκετά προσεγμένη. Όντως περίεργο. Δεν έχω κάνει τέτοια σύγκριση προσωπικά, πάντως στις τελευταίες σχετικά αναβαθμίσεις άλλαξε σε weather underground και καλά πάει από θέμα προβλέψεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Androidlost είναι νομίζω η καλύτερη και είναι και δωρεάν. Έχεις πλήρη έλεγχο του κινητού εξ αποστάσεως. Βγάζεις φώτο, ηχογραφείς, βλέπεις κλήσεις και μηνύματα, βλέπεις τοποθεσία, κλειδώνεις ξεκλειδώνεις, ανοίγεις wifi, GPS, Bluetooth, αν αλλάξει sim σου στέλνει τον νέο αριθμό και πολλά άλλα. Και υπάρχει ρύθμιση να μην φαίνεται η εφαρμογή καν ότι υπάρχει στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 παιδιά μια βοήθεια από όποιον ξέρει.Ενδιαφέρεται ένας φίλος.Υπάρχει εφαρμογή που να ελεχγει διάφορες λειτουργίες πχ στροφές κινητήρα κτλ σε αυτοκίνητο.Δεν ξέρω μπορεί να είναι και βλακεία:!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 (edited) 1) Έχω κάνει acount στην εφαρμογή evernote γιατί με έχει βολέψει πολύ. Το έχω βάλει και στον υπολογιστή για συγχρονισμό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν στέλνει κάπου της σημειώσεις που αποθηκευω στο evernote Εκτως εφαρμογής!!!! Επειδή έχω κάνει τον λογαριασμο μου βάζοντας το ίδιο email που χρησιμοποιώ για το google+ δεν πιστεύω ότι βάζω στο evernote να το στέλνει και στο google+ !!! 2) Θέλω ότι βάζω στο evernote να μου το στέλνει και σε email. Γίνεται ? 3) Πως βάζω κωδικό κλειδώματος στο evernote? Έχω την έκδοση basic Edited July 8, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 αν αλλάξει sim σου στέλνει τον νέο αριθμό και πολλά άλλα. Μια διευκρίνηση.... Δεν σου στέλνει τον αριθμό κλήσης της sim....αλλά τον σειριακό της αριθμό.(αυτόν που γράφει δηλαδή και πάνω στην sim.) Από εκεί και πέρα πρέπει να το ψάξεις με τις αρμόδιες αρχές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 παιδιά μια βοήθεια από όποιον ξέρει.Ενδιαφέρεται ένας φίλος.Υπάρχει εφαρμογή που να ελεχγει διάφορες λειτουργίες πχ στροφές κινητήρα κτλ σε αυτοκίνητο.Δεν ξέρω μπορεί να είναι και βλακεία:!: Ναι φυσικα υπαρχει https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque Διαβαζει ενδειξεις που δινει ο εγκεφαλος,σβηνει βλαβες κτλ. αλλα πρεπει για να διαβασει τα δεδομενα του εγκεφαλου να εχεις καποιο OBD 2 με bluetooth(ψαξτο στο ebay) και φυσικα αυτοκινητο που υποστηριζει πρωτοκολλο OBD 2.Απο το 2000 και μετα ολα τα αυτοκινητα εχουν θυρα τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Ο developer της εφαρμογής σε ερώτηση στο androidlost Google group απάντησε: If you have added a SMS notification number you should have received the thief's phone number. Η παραπάνω απάντηση είναι σε ποστ του 2012 οπότε κρατάω μια επιφύλαξη για το αν ισχύει ακόμα. Πάντως είναι λίγο κουλό να γινόταν πριν 3 χρόνια και τώρα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts