pgetsopoulos Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Νομίζω ότι ο αποκλεισμός απλά θα τους δείχνει ότι δε στέλνονται Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω live που βρίσκετε την συγκεκριμένη στιγμή το κινητό μου? Δεν ενδιαφέρομαι για κάποια εφαρμογή αντικλεπτικη αλλά για οποιαδήποτε μπορεί να μου δώσει αυτή την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Υπάρχει εφαρμογή όπου όταν λαμβάνω email από έναν συγκεκριμένο αποστολέα να μπορεί το τηλέφωνο να χτυπάει δυνατά σα να είχα κλήση έτσι ώστε να διαβάζω άμεσα το email; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Αν έχεις ανεβάσει ένα βίντεο εκεί, μπορείς να το δεις, χωρίς να χρειάζεται να το κατεβάσεις στην συσκευή; νομιζω πως δεν γινεται να τι δεις.αλλα δεν ειμαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Ναι γίνεται αλλά θέλει γρήγορο ίντερνετ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Στο θέμα αυτό, δεν υπάρχει καλύτερο απο το google photos. Ούτε OneDrive, ούτε Mega, ούτε Box. Google photos και dropbox, τουλάχιστον για τα βίντεο. Δοκιμάζω το ίδιο βιντεο σε google και OneDrive και είναι μέρα με την νύχτα. Στο πρώτο παίζει μια χαρά και στο δεύτερο το buffering είναι ανυπόφορο. Υπάρχει όμως σαν δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Παίδες έχετε να προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή καιρού (να έχει σωστές προβλέψεις και ωραία minimal widgets); Κάτι αντίστοιχο σε widget με το cLock δηλαδή που έχουν οι CM based roms. Βάλε το meteogram weather forecast! Μπορείς να το έχεις από τελείως μινιμαλ έως τελείως φορτωμένο! Η ερώτηση παραμένει. Το Meteogram Weather Forecast δε μου άρεσε καθόλου, παρόλα αυτά σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Η ερώτηση παραμένει. Εγώ έχω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samruston.weather Έχει να επιλέξεις από που θέλεις να παίρνεις τις προβλέψεις. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Η ερώτηση παραμένει. Το Meteogram Weather Forecast δε μου άρεσε καθόλου, παρόλα αυτά σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Δες το Chronus. Νομίζω είναι ακριβώς όπως το θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 καλησπερα..παιδια ψαχνω μια εφαρμογη για οικονομια των data γιατι τα 4GB που εχω το μηνα δεν μου φτανουν και αναγκαζομαι να αγοραζω και αλλα! Υπαρχει περιπτωση οταν εχω κλειστη την οθονη να κλεινει το ιντερνετ Data και μολις ανοιγω την οθονη να μου ερχονται email κλπ ; Ετσι πιστευω θα κανει τουλαχιστον 20-30% οικονομια ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Να απενεργοποιησεις την εξυπνη εναλλαγη δικτυου,περιορισμο δεδομενων παρασκηνιου. Δοκιμασε επισης το 3G Watchdog Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Η ερώτηση παραμένει. Το Meteogram Weather Forecast δε μου άρεσε καθόλου, παρόλα αυτά σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Δες και το weather timeline https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samruston.weather Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Να απενεργοποιησεις την εξυπνη εναλλαγη δικτυου,περιορισμο δεδομενων παρασκηνιου. Δοκιμασε επισης το 3G Watchdog κλειστο το εχω αυτο απο την αρχη. Τι κανει ακριβως το 3G watchdog ;;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Βάλε το opera Max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 κλειστο το εχω αυτο απο την αρχη. Τι κανει ακριβως το 3G watchdog ;;;; Ελεγχει την κινηση δεδομενων που γινονται μεχρι τελευταιου KB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ελεγχει την κινηση δεδομενων που γινονται μεχρι τελευταιου KB. βασικα εγω θελω κατι που οταν ειναι κλειστη η οθονη να σβηνει τα data και οταν την ανοιγω να ανοιγουν τα data . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Για αρχή, πήγαινε στις ρυθμίσεις, δεδομένα, και δες τι σου τρώει κάθε μήνα το περισσότερο Εκεί μπορείς να κλείσεις την παρασκηνιακή κατανάλωση δεδομένων, ακόμα και με ανοικτή την οθόνη, ώστε να μη σου τρώει το Instagram πχ όταν δε το χρησιμοποιείς Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 το ειχα κι εγω απορια το τι κανει αυτο το "παρασκηνιο", ερωτηση: 1) το συστηνετε και στους υπολοιπους χρηστες; που δεν εχουμε προβλημα; 2) δεν μας αρκει η μετρηση του κινητου-μαμας/στοκ για τα mb που καταναλωνει; ειναι καπου καλυτερο το watchdog; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Γενικά ναι, γιατί κάποιες εφαρμογές ώρες ώρες τρώνε τρελά δεδομένα χωρίς λόγω (πρόσφατα είχε γίνει θέμα μετά από αναβάθμιση του snapchat), και γλυτώνεις και μπαταρία Προσοχή μη βάλετε εφαρμογές τύπου viber κτλ αν θέλετε να σας έρχονται μηνύματα χωρίς να ανοίγετε την εφαρμογή Επίσης, για όσους έχουν root, Android Firewall. Οποία εφαρμογή θέλετε έχει πρόσβαση σε Wi-Fi, όποια θέλετε σε δεδομένα και όποια θέλετε σε τίποτα. Τρομερή εφαρμογή Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 STREAMING VIDEOS Υπαρχει καμια εφαρμογη, να δινει αρκετες δυνατοτητες στον χρηστη, σχετικα με παρακολουθηση streaming videos; Πιστευω οτι θιγω μια 'πονεμενη' ιστορια, αλλα σπαζομαι να πρεπει να χρησιμοποιησω 'ντε και καλα' υπολογιστη για να δω ενα streaming video. Και δεν μιλω για τις πολυ 'γνωστες' πλατφορμες, οπως youtube, amazon, netflix, hulu ή δεν ξερω γω τι αλλο. Μιλω για λιγοτερο γνωστες και σχετικα πιο 'ανεξαρτητες' πλατφορμες. Πχ streaming βιντεο απο το 'ελληνικο' δικτυο 'συζευξις' (πολλοι δημοι εχουν live streaming των δημοτικων συνεδριασεων). Αρα μιλαω για καποιο προγραμμα 'ικανο' και 'δυνατο' να χειριστεί διαφορων ειδων streaming videos, οχι μονο τα 'καθιερωμενα'. Για να μην πω οτι θα θελα να εχω δυνατοτητα, αν πχ ειμαι on the move, να μπορω να επιλεγω να ακουω μονο τον ηχο του streaming, ενω οταν ειμαι σε wifi να βλεπω κανονικα το βιντεο. Αλλα αυτα μαλλον ειναι too much σαν απαιτηση... Υπαρχει ομως εστω, καποια εφαρμογη, για να παιζει 'ολα' τα streaming(απο οποιον server κι αν προερχονται) και οχι μονο τα γνωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Το kodi θα σε καλύψει νομίζω, αλλά θέλει λίγο διάβασμα για να το στήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Το kodi θα σε καλύψει νομίζω, αλλά θέλει λίγο διάβασμα για να το στήσεις Μαλλον δεν ειναι user friendly. Θελω να δινω το url και να κανει τα υπολοιπα μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 βασικα εγω θελω κατι που οταν ειναι κλειστη η οθονη να σβηνει τα data και οταν την ανοιγω να ανοιγουν τα data . Deep sleep battery saver, αυτό θες. Μπορείς να το ρυθμίσεις να ανοίγει τα data σε χρονικά διαστήματα που εσύ επιθυμείς. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Μαλλον δεν ειναι user friendly. Θελω να δινω το url και να κανει τα υπολοιπα μονο του. Acestream θέλεις, βέβαια θα σε πει περισσότερα ο Άλεξ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Acestream θέλεις, βέβαια θα σε πει περισσότερα ο Άλεξ Ποιο απ'ολα; https://play.google.com/store/search?q=Acestream Κι αν διαβαζει ο αλεξ, ας συνδραμει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts