alfa Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 [ATTACH]58903[/ATTACH] Εγω πάντως με την εφαρμογή καιρός Amber βρήκα την ησυχία μου, καλές προβλέψεις και ωραία γραφικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Ρυθμισεις > data usage εχει ολες τις εφαρμογες και τι εχουν κατεβασει Συγκριτικό θέλω να δω. Το ξερω αυτό! Edit: μολις ανέβασαν λειτουργική αναβάθμιση. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather. Edited April 1, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπέρα! Το SwiftKey είναι αξιόπιστο? Γιατί τώρα που έκανα την εγκατάσταση μου έγραψε ότι αποθηκεύει κωδικούς κτλ και εγώ έχω κωδικούς από τραπεζικους λογαριασμούς που έχω σε εφαρμογές κτλ στο ταμπλετ και στο τηλέφωνο μου. Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά είπα να την κάνω..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπέρα! Το SwiftKey είναι αξιόπιστο? Γιατί τώρα που έκανα την εγκατάσταση μου έγραψε ότι αποθηκεύει κωδικούς κτλ και εγώ έχω κωδικούς από τραπεζικους λογαριασμούς που έχω σε εφαρμογές κτλ στο ταμπλετ και στο τηλέφωνο μου. Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά είπα να την κάνω..:O Σε κάθε πληκτρολόγιο που στήνεις βγάζει αυτό το μήνυμα :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 [ATTACH]58903[/ATTACH] Εγω πάντως με την εφαρμογή καιρός Amber βρήκα την ησυχία μου, καλές προβλέψεις και ωραία γραφικά μπα, απ οτι βλεπω και αυτο οτι να ναι γραφει , συγκρινε το με meteo.gr - freemeteo.gr η οτι αλλο θες Καλησπέρα! Το SwiftKey είναι αξιόπιστο? Γιατί τώρα που έκανα την εγκατάσταση μου έγραψε ότι αποθηκεύει κωδικούς κτλ και εγώ έχω κωδικούς από τραπεζικους λογαριασμούς που έχω σε εφαρμογές κτλ στο ταμπλετ και στο τηλέφωνο μου. Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά είπα να την κάνω..:O λογικα δεν υπαρχει θεμα, κανεις ομως δεν μπορει να σου το εγγυηθει, εγω χρησιμοποιω το touchpal, πιο καλο και βολικο μου φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 δεν νομιζω να αποθηκευει κωδικους, ειχα δει ενα μηνυμα που εγραφε οτι δεν θα αποθηκευσει ποτε κωδικους, απο την αλλη ομως δεν καταλαβαινω πως μερικοι θεωρειτε πιο αξιοπιστο να μπαινετε σε τραπεζες απ το κιν απ οτι απο υπολογιστη ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπα, απ οτι βλεπω και αυτο οτι να ναι γραφει , συγκρινε το με meteo.gr - freemeteo.gr η οτι αλλο θες και ποια εχεις εσυ δλδ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 δεν νομιζω να αποθηκευει κωδικους, ειχα δει ενα μηνυμα που εγραφε οτι δεν θα αποθηκευσει ποτε κωδικους, απο την αλλη ομως δεν καταλαβαινω πως μερικοι θεωρειτε πιο αξιοπιστο να μπαινετε σε τραπεζες απ το κιν απ οτι απο υπολογιστη ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και ποια εχεις εσυ δλδ; την stock εχω φιλε (lg g2) ,και αυτο οτι να ναι λεει ,δε βγαινει ακρη δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπέρα! Το SwiftKey είναι αξιόπιστο? Γιατί τώρα που έκανα την εγκατάσταση μου έγραψε ότι αποθηκεύει κωδικούς κτλ και εγώ έχω κωδικούς από τραπεζικους λογαριασμούς που έχω σε εφαρμογές κτλ στο ταμπλετ και στο τηλέφωνο μου. Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά είπα να την κάνω..:O Δεν αποθηκεύει κωδικούς, αλλά αριθμούς τραπεζών! ;) Είναι πολύ καλό πληκτρολόγιο, εμένα με έχει βολέψει πολύ! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 +1 για το swiftkey, με swype ξεκινησα, αλλα μου την εσπασε γιατι με το συρσιμο του δαχτυλου επαιρνε κ γραμματα μαζι "σβαρνα" που λενε στο χωριο μου, ενω το swiftkey ειναι πιο "σοβαρο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 δεν νομιζω να αποθηκευει κωδικους, ειχα δει ενα μηνυμα που εγραφε οτι δεν θα αποθηκευσει ποτε κωδικους, απο την αλλη ομως δεν καταλαβαινω πως μερικοι θεωρειτε πιο αξιοπιστο να μπαινετε σε τραπεζες απ το κιν απ οτι απο υπολογιστη ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και ποια εχεις εσυ δλδ; Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο αξιόπιστο το κινητό από ένα PC. Εγώ χρησιμοποιώ password manager και έτσι δεν πληκτρολογώ κωδικούς ούτε από το κινητό, ούτε από το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 μπα, απ οτι βλεπω και αυτο οτι να ναι γραφει , συγκρινε το με meteo.gr - freemeteo.gr η οτι αλλο θες λογικα δεν υπαρχει θεμα, κανεις ομως δεν μπορει να σου το εγγυηθει, εγω χρησιμοποιω το touchpal, πιο καλο και βολικο μου φαινεται Λαθος κανεις, αν δεις και τα δυο site που δινεις εχουν τις ιδιες προβλεψεις με το Amber.... οσο για τα πληκτρολογια, (εχω το swype) αλλα νομιζω οτι ολα ΔΕΝ αποθηξευουν κωδικους, βγαζουν και μνμ οταν πας να βαλεις κωδικο οτι δεν τον αποθηκευουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο αξιόπιστο το κινητό από ένα PC. Εγώ χρησιμοποιώ password manager και έτσι δεν πληκτρολογώ κωδικούς ούτε από το κινητό, ούτε από το PC. και το οποιοδηποτε password manager καποιος το ελεγχει , προσεχετε τι κατεβαζετε (οσο αφορα σε pc) και δεν υπαρχει θεμα ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λαθος κανεις, αν δεις και τα δυο site που δινεις εχουν τις ιδιες προβλεψεις με το Amber.... σε επαρχια που ειμαι λαθος τα βγαζει, εκτος και αν δεν ασχολουνται και τοσο πολυ με επαρχιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 και το οποιοδηποτε password manager καποιος το ελεγχει , προσεχετε τι κατεβαζετε (οσο αφορα σε pc) και δεν υπαρχει θεμα ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε επαρχια που ειμαι λαθος τα βγαζει, εκτος και αν δεν ασχολουνται και τοσο πολυ με επαρχιες Εγω στην Μηχανιωνα που ειμαι, βλεπω οτι βγαζει καλες προβλεψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 και το οποιοδηποτε password manager καποιος το ελεγχει , προσεχετε τι κατεβαζετε (οσο αφορα σε pc) και δεν υπαρχει θεμα ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε επαρχια που ειμαι λαθος τα βγαζει, εκτος και αν δεν ασχολουνται και τοσο πολυ με επαρχιες Υπάρχουν αξιόπιστα password managers και μάλιστα χωρίς internet permissions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Υπάρχουν αξιόπιστα password managers και μάλιστα χωρίς internet permissions. για δωσε τα φωτα σου φιλε, ενδιαφερον ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 για δωσε τα φωτα σου φιλε, ενδιαφερον ;) Keepass2Android Offline Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Keepass2Android Offline σ ευχαριστω αλλα δε το εμπιστευομαι, αποφευγω να δινω τους κωδικους σε τριτους για να εχω ενα και μονο κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Παντως εγω που μενω σε χωριο της Ημαθιας απ οσα κι αν δοκιμασα κατεληξα στο Weather Underground και Weather Pro μακραν οι καλυτερες προβλεψεις...:D Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 σ ευχαριστω αλλα δε το εμπιστευομαι, αποφευγω να δινω τους κωδικους σε τριτους για να εχω ενα και μονο κωδικο Μόνο στο κινητό σου δίνεις τους κωδικούς, δεδομένου ότι δεν έχει δυνατότητα ούτε να επικοινωνήσει με το δίκτυο. Το αναφέρω επειδή η συμβουλή ήταν σωστή, όχι για να σε πείσω - ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του προφανώς. Επιπλέον, η ίδια εφαρμογή συμπεριλαμβάνει πληκτρολόγιο, ώστε να μην ανησυχείς εάν το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς αποφασίσει να σου βάλει τους κωδικούς σε καμιά αυτόματη συμπλήρωση ή να τους συγχρονίσει και με το νέφος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπερα σημερα πατησα αναζητηση στο youtube και μου βγαζει μηπως εννωουσατε darude sandstorm .Μηπως ειναι πλακα μιας και ειναι πρωταπριλια;Η να επανεγκαταστησω την εφαρμογη;Με επιασαν τα γελεια[ATTACH]58914[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Χαχα ναι λόγω της μέρας είναι, δεν έχει πρόβλημα το κινητό σου :D Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Οκ ευχαριστω ημουν ετοιμος να την εκανα απεγκατασταση.Καποιοι εχουν χιουμορ φενεται Edited April 1, 2015 by kwstas97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπερα σημερα πατησα αναζητηση στο youtube και μου βγαζει μηπως εννωουσατε darude sandstorm .Μηπως ειναι πλακα μιας και ειναι πρωταπριλια;Η να επανεγκαταστησω την εφαρμογη;Με επιασαν τα γελεια[ATTACH]58914[/ATTACH] Σε μενα δεν το κανει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Σε μενα δεν το κανει!! Δεν ξερω εγω παντως πατησα να ακουσω darude sandstorm και εγραφαν πολοι το ιδιο πραγμα .Τωρα εχω κολλησει με το τραγουδι και δεν φθανει αυτο αλλα για προτινομενα τραγουδια μου βγαζει αυτο το τραγουδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Δεν ξερω εγω παντως πατησα να ακουσω darude sandstorm και εγραφαν πολοι το ιδιο πραγμα .Τωρα εχω κολλησει με το τραγουδι και δεν φθανει αυτο αλλα για προτινομενα τραγουδια μου βγαζει αυτο το τραγουδι Δεν ξέρω... το δοκίμασα αλλά τίποτα σε μενα! Όπως κ να έχει πάντως αν αυτό το κάνει σε πόλους, τοτε του κάνουν ωραία Διαφήμιση!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts