Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά, η πλάκα είναι ότι αφού διάβασα το μνμ σου και επειδή ούτε σε μένα ήρθε η αναβάθμιση, απεγκατέστησα την εφαρμογή για να βάλω την νέα ... Πάλι την παλιά μου πέρασε :confused::cool:

Ναι, κι εγώ το δοκίμασα.

Φυσικά μου πέρασε την παλιά και επειδή δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο, πρώτη φορά μού έτυχε να γράφει μέσα στο Play ότι η x εφαρμογή έχει αναβαθμιστεί και σ' εμένα να μην έχει έρθει, γι' αυτό και ρώτησα εδώ.

Περιμένουμε.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Υπάρχει εφαρμογή που να καταγραφεί την διαδρομή που διανύω? Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα γίνεται μέσω δορυφόρου. Είχα δει παλιότερα μια εφαρμογή ενός φίλου που κατέγραφε με ακρίβεια σε έναν χάρτη στην συσκευή τον δρόμο που ακολούθησε με το σμαξι Αλλά δεν.ξέρω πως την λένε. Είχε τρομερή ακρίβεια

Έχει βάλει κανείς το Watch On Plus στο Note 4 και να δουλεύει;

Στο Note 3 δούλευε κανονικά αλλά με το 4 δεν λέει να δουλέψει

Σωστα αυτα, αλλα αν θελουμε να το τραβηξουμε, κατι τετοιο (φωτογραφιση οθονης απο αλλο κινητο) "δεν πουλαει". Δλδ η ζημια θα ειναι περιορισμενη..

Δεν χρειάζεται ούτε τράβηγμα ούτε κόντυμα. Να ενας απο τους πολλούς τρόπους να σώσεις οτι θες εύκολα

http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-keepchat-save-snapchats-t2556061/post48153854#post48153854

Υπάρχει εφαρμογή που να καταγραφεί την διαδρομή που διανύω? Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα γίνεται μέσω δορυφόρου. Είχα δει παλιότερα μια εφαρμογή ενός φίλου που κατέγραφε με ακρίβεια σε έναν χάρτη στην συσκευή τον δρόμο που ακολούθησε με το σμαξι Αλλά δεν.ξέρω πως την λένε. Είχε τρομερή ακρίβεια

My track's της Google φίλε. .

Runtastic, Sports Tracker, Nike+ Running, Endomondo.

Έχει πολλές να διαλέξεις. Και δωρεάν και από πληρωμή.

Δεν υπάρχει τέτοιο application. Αν έχεις αμφιβολίες ψάξε τη λέξη snappening. ;)

Προσέξτε τι στέλνετε και μη βασίζεστε σε υποσχέσεις...

Ξαναλέω ότι υπάρχει και λέγεται Snapchat

Ο φίλος, για να αναφέρει το snappening, προφανώς γνωρίζει την εφαρμογή αλλά εννοεί να προσέχουμε τι στέλνουμε γιατί πολύ απλά οι φωτογραφίες του snapchat αποθηκεύονται πολύ εύκολα, και δεν διαγράφονται όπως υπόσχεται η εφαρμογή (ή τέλος πάντων τις διαγράφει η εφαρμογή αλλά υπάρχουν τρόποι να τις κρατήσεις πριν γίνει αυτό)

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Καλημέρα για δες και αυτό αν σου κάνει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inatronic.trackdrivelite

Xiaomi Redmi Note 7

Υπάρχει κανενας scheduler που να τσεκαρει μια συγκεκριμένη εφαρμογή καθε 10 λεπτα, και αν δεν τρεχει να την ξεκινάει?

Ο φίλος, για να αναφέρει το snappening, προφανώς γνωρίζει την εφαρμογή αλλά εννοεί να προσέχουμε τι στέλνουμε γιατί πολύ απλά οι φωτογραφίες του snapchat αποθηκεύονται πολύ εύκολα, και δεν διαγράφονται όπως υπόσχεται η εφαρμογή (ή τέλος πάντων τις διαγράφει η εφαρμογή αλλά υπάρχουν τρόποι να τις κρατήσεις πριν γίνει αυτό)

Προφανώς μπορείς να κρατήσεις κάποια ανάλυση με τους τρόπους που αναφέρθηκαν αλλά αν μιλάμε για μεγάλες αναλύσεις και ποιότητα φωτογραφίας εκεί τι γίνεται; Δεν θα μπορείς να πάρεις την φωτογραφία ως έχει αλλά ως μικρογραφία της. .

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει στην status bar το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας πότε είναι 2g / 3g /4g ;;;

Σε όποιον δεν έχει έρθει η αναβάθμιση του e-banking της Εθνικής τράπεζας και θέλει να περάσει την εφαρμογή χειροκίνητα, στο link έχω το .apk το οποίο έκανα extract από συσκευή που πήρε την αναβάθμιση.

https://www.dropbox.com/s/rfgw6zxrlriqtbm/base.apk?dl=0

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει στην status bar το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας πότε είναι 2g / 3g /4g ;;;

Power Toggle

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Το εβαλα το προγραμμα αλλα απ οτι καταλαβα πρεπει να εχουν και οι υπολοιποι το snapchat για να λειτουργήσει

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Σε όποιον δεν έχει έρθει η αναβάθμιση του e-banking της Εθνικής τράπεζας και θέλει να περάσει την εφαρμογή χειροκίνητα, στο link έχω το .apk το οποίο έκανα extract από συσκευή που πήρε την αναβάθμιση.

μπραβο ρε φιλε γιατι την εκανα απο το play store αλλα παρολο που την ξανα εγκατεστησα δεν καθοταν καλα και εδειχνε την παλια μορφη!

Εγώ φταίω που προσπαθώ να σας βάλω μυαλό..

ΟΚ στείλτε άφοβα με το snapchat δεν σώζεται τίποτα. Μετά όταν θα τρέχετε και δε θα φτάνετε όμως ελάτε εδώ να γράψετε ενα μηνυματάκι με την εμπειρία σας... :rolleyes:

Υπαρχει καποια εφαρμογη να προσαρμοζει μια φωτογραφια σαν εικονα επαφης στις σωστες διαστασεις ? Πολλες φορες που δοκιμαζω μου κοβει την φωτογραφια και δεν μπορω να την βαλω ολοκληρη .Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ωραιος ;)

να σαι καλα.

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει εφαρμογή που όταν κάνω απεγκαταστασξ κάποιας εφαρμογής να σβήνει τα πάντα από την εφαρμογή που θέλω να απεγκαταστασξ. Επίσης όποιος έχει το nova go σε note 3 πολλές φορές μου βγάζει το μήνυμα service unavailable γιατί μπορεί να γίνεται αυτό?

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει εφαρμογή που όταν κάνω απεγκαταστασξ κάποιας εφαρμογής να σβήνει τα πάντα από την εφαρμογή που θέλω να απεγκαταστασξ. Επίσης όποιος έχει το nova go σε note 3 πολλές φορές μου βγάζει το μήνυμα service unavailable γιατί μπορεί να γίνεται αυτό?

Μήπως επειδή είναι 'πεσμένη' η υπηρεσία;

Το παθαίνουμε πολλές φορές όλοι μας ακόμη και όσοι το έχουμε σε pc, και μία από τις κύριες αιτίες είναι τα κουπόνια που δίνει το 'Πρώτο Θέμα' όπου δεν μπορεί να αντέξει η υπηρεσία τον φόρτο.

Σήμερα για παράδειγμα που έχει το παιχνίδι στην Λεωφόρο δε νομίζω να μπορέσει κανείς να δει τον αγώνα μέσω Nova Go (την προηγούμενη φορά τουλάχιστον δεν μπορέσαμε).

Ξέρει κανείς εφαρμογή, ή μήπως γίνεται μέσω ρυθμίσεων να ξέρω πότε διαβάστηκε το μήνυμα που έστειλα?

Ξέρει κανείς εφαρμογή, ή μήπως γίνεται μέσω ρυθμίσεων να ξέρω πότε διαβάστηκε το μήνυμα που έστειλα?

Sms? Ναι, πρέπει να έχεις μια επιλογή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων που λέει αναφορά αναγνωσης. Δηλαδή όταν στέλνεις ένα μνμ Και το ανοίξει ο παραλήπτης θα του βγάλει ένα popup Που θα λέει ότι ο αποστολέας του μηνύματος έχει ζητήσει αναφορά ανάγνωσης του μηνύματος κ έχει 2 επιλογες, το "οκ" Και το "ακυρο". Αν πατήσει το οκ σου έρχεται μια αναφορά που λέει ότι το μνμ διαβάστηκε. Αν όμως πατήσει το άκυρο δεν θα σου έρθει τιποτα.

Τώρα αν θες κάτι άμεσο τύπου αναφοράς ανάγνωσης όπως του facebook Δεν υπαρχει Γιατί τα μυνήματα δεν είναι μέσω ιντερνετ .

Βέβαια μπορεί να υπάρχει κάποιο app Που να το υποστηρίζει αυτό και να μην το ξερω.

Edited by lek88

... πρέπει να έχεις μια επιλογή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων που λέει αναφορά αναγνωσης. Δηλαδή όταν στέλνεις ένα μνμ Και το ανοίξει ο παραλήπτης θα του βγάλει ένα popup Που θα λέει ότι ο αποστολέας του μηνύματος έχει ζητήσει αναφορά ανάγνωσης του μηνύματος κ έχει 2 επιλογες, το "οκ" Και το "ακυρο". Αν πατήσει το οκ σου έρχεται μια αναφορά που λέει ότι το μνμ διαβάστηκε. Αν όμως πατήσει το άκυρο δεν θα σου έρθει τιποτα....

Για sms μιλάω αλλά που βρίσκεται αυτή η επιλογή που λες πιο πάνω? Έχω Note 4 με 4.4.4

Για sms μιλάω αλλά που βρίσκεται αυτή η επιλογή που λες πιο πάνω? Έχω Note 4 με 4.4.4

Δεν ξερω αν το εχουν ολες οι συσκευές αυτό! Λέγεται αναφορά ανάγνωσης και βρίσκεται στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων κάπου κοντά εκεί που είναι και η αναφορές παράδοσης. Στην συγκεκριμένη συσκευή που έχω τώρα δεν την έχω ούτε εγώ αλλά γενικά υπάρχει.

Αν δεν το έχεις δεν γίνεται. Αν υπάρχει κάποιο app Που να κάνει αυτό που θες ας πει κάποιο άλλο παιδί γιατί εγώ δεν ξερω.

Edited by lek88

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II