Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια εφαρμογούλα τόσο απλή όσο και αξιόπιστη με την οποία να μπορώ να έχω έτοιμα 3-4 προφίλ και να μπορώ να τα εναλλάσω όσο πιο εύκολα γίνεται και αν είναι δυνατόν και προγραμματισμένα.

Ευχαριστώ.

Υπαρχουν πολλά αλλά το καλυτερο είναι ο tasker

Ευχαριστώ. Το ξέρω ότι υπάρχουν πολλές και γι αυτό ρωτάω εδώ για κάτι δοκιμασμένο.

Ευχαριστώ και πάλι.:)

3>4

Για Voip, ποια εφαρμογή θεωρείται καλή εκτός του Csipsimple?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

θέλω πρόταση για εφαρμογή camera στο note 3.

ευχαριστώ.

ΕΓΏ έχω αυτές που είναι πολύ καλές αλλά τις είχα χρειαστεί όταν είχα βάλει cm ρομ.

τώρα εσύ αν έχεις την μαμά ρομ με την μαμά εφαρμογή να ξέρεις πως είναι από τις καλύτερες...γιατί θες να την αλλάξεις?

Μην περιμένεις θαύματα με καμιά εφαρμογή απλά θα έχεις κάποιες απιπλεων ρυθμίσεις, αν ξέρεις να τις δουλεύεις.;)

Camera

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.pro

Video

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.cinema.pro

Ρωτώ αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αναλαμβάνει να συντονίζει την αναπαραγωγή ενός πχ μουσικού κομματιού σε πολλές συσκευές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ώστε να βάζουμε δίπλα δίπλα τα κινητά και να παίζουν σαν ένα μεγάλο ηχείο.

Πειτε μου σας παρακαλω, μια εφαρμογη για ληψη βιντεο, που να υποστηριζει και 'παυση'.

Οι περισσοτερες εχουν μονο επιλογη 'stop recording', με αποτελεσμα οταν θες μετα απο λιγο να ξανατραβηξεις νεες σκηνες για το ιδιο θεμα ουσιαστικα, να σου δημιουργουν νεο αρχειο βιντεο.

Η λειτουργια pause που ειχαν/εχουν οι κανονικες βιντεοκαμερες, με ειχε βολεψει παρα πολυ, αφου δεν γεμιζα δεκαδες αρχεια για την πλακα (ουτε το να καθομαι μετα να κανω merge ειναι οτι καλυτερο)

==============

Ξερω οτι υπαρχουν, αλλα θελω να μου πειτε καμια καλη, εφαρμογη, ειδικα για φωτογραφηση - σε στυλ σκαναρισμα- εγγράφων.

Edited by karib

Για Voip, ποια εφαρμογή θεωρείται καλή εκτός του Csipsimple?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zoiper.android.app

Την έχω δοκιμάσει και δουλειά πολύ καλά

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zoiper.android.app

Την έχω δοκιμάσει και δουλειά πολύ καλά

Ευχαριστώ.

Την βρήκα ήδη και την έβαλα.

Πάντως το csipsimple φαίνεται το πιο πλήρες.

Amazon Fire stick 4k max

Υπάρχει εφαρμογή με αποτελέσματα ζωντανά των αγώνων του στοιχήματος; Όχι να παίξουμε αλλά τα αποτελέσματα ζωντανά

Escore εγγύηση. ;)

ΕΓΏ έχω αυτές που είναι πολύ καλές αλλά τις είχα χρειαστεί όταν είχα βάλει cm ρομ.

τώρα εσύ αν έχεις την μαμά ρομ με την μαμά εφαρμογή να ξέρεις πως είναι από τις καλύτερες...γιατί θες να την αλλάξεις?

Μην περιμένεις θαύματα με καμιά εφαρμογή απλά θα έχεις κάποιες απιπλεων ρυθμίσεις, αν ξέρεις να τις δουλεύεις.;)

Camera

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.pro

Video

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.cinema.pro

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου,.

Ενα πρόβλημα που έχω είναι ο ήχος κατά την διάρκεια της φωτογραφισης.

Υπάρχει εφαρμογή αθόρυβη ;

Ρε παιδια, πειτε τα ολοκληρωμενα.

Ειχα ζητησει τροπους ασυρματης μεταφορας αρχειων, περα απο bluetooth, και μου ειχατε πει για διαφορα μεταξυ των οποιων airdroid και web sharing lite.

Λοιπον, ναι μεν εχω μεταφερει αρχεια αρκετες φορες, αλλα ομως εχει περιορισμους, που ανακαλυψα σημερα.

Ουτε το ενα προγραμμα, ουτε το αλλο, με αφησαν να μεταφερω αρχεια, πιθανως λογω μεγεθους. Αυτο ομως δεν επρεπε να το γραφει; Ή να το πειτε;

Οτι εχει filesize limitation?

300mb το ενα, δυο αρχεια ηθελα να μεταφερω.

Το airdroid ηταν πιο επεξηγηματικο: due to restrictions of kit kat 4.4 μπλα μπλα.

Δηλαδη οποιος εχει 4.4 δεν μπορει να μεταφερει με αυτο τον τροπο μεγαλα αρχεια;

Τελικα αμα δεν μπει καλωδιο δεν γινεται δουλεια;

Υπαρχει λυση;

:(

@ karib:

Η μεταφορά μέσω wifi ειναι εντυπωσιακή :p αλλά αν θες να μεταφέρεις μια ταινία, ε, τότε καλύτερα καλώδιο.

Εγω χρησιμοποιώ αυτό, το έχω μάθει και το βάζω σε "ξένο" δίκτυο σε χρόνο dt...

μιλάμε πάντα για μεταφορά αρχείων από έναν υπολογιστή προς μια συσκευή android (tv-box - τηλ. - ταμπλέτα)

Ρε παιδια, πειτε τα ολοκληρωμενα.

Ειχα ζητησει τροπους ασυρματης μεταφορας αρχειων, περα απο bluetooth, και μου ειχατε πει για διαφορα μεταξυ των οποιων airdroid και web sharing lite.

Λοιπον, ναι μεν εχω μεταφερει αρχεια αρκετες φορες, αλλα ομως εχει περιορισμους, που ανακαλυψα σημερα.

Ουτε το ενα προγραμμα, ουτε το αλλο, με αφησαν να μεταφερω αρχεια, πιθανως λογω μεγεθους. Αυτο ομως δεν επρεπε να το γραφει; Ή να το πειτε;

Οτι εχει filesize limitation?

300mb το ενα, δυο αρχεια ηθελα να μεταφερω.

Το airdroid ηταν πιο επεξηγηματικο: due to restrictions of kit kat 4.4 μπλα μπλα.

Δηλαδη οποιος εχει 4.4 δεν μπορει να μεταφερει με αυτο τον τροπο μεγαλα αρχεια;

Τελικα αμα δεν μπει καλωδιο δεν γινεται δουλεια;

Υπαρχει λυση;

:(

Αν και εχω αγοράσει το WiFi File Transfer Pro και το WiFi File Explorer PRO τώρα και αρκετό καιρο μεταφέρω όλα μου τα αρχεία μεσώ es file explorer .

Με μια να αναζήτηση στο google θα δεις πως γίνεται και αν δεν σε βολέψει χρησιμοποίησε μια απο τις παραπάνω εφαρμογές που σου πρότεινα ,δουλεύουν και οι δυο πολύ καλά χωρίς προβλήματα .

Samsung galaxy s21+

Escore εγγύηση. ;)

Είναι το πιο όμορφο, το πιο εύκολο να βρίσκεις τους αγώνες ή τα αθλήματα που θέλεις και απερίγραπτα γρήγορο.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το γεγονός έχεις ενημέρωση.

@ karib:

Η μεταφορά μέσω wifi ειναι εντυπωσιακή :p αλλά αν θες να μεταφέρεις μια ταινία, ε, τότε καλύτερα καλώδιο.

Εγω χρησιμοποιώ αυτό, το έχω μάθει και το βάζω σε "ξένο" δίκτυο σε χρόνο dt...

μιλάμε πάντα για μεταφορά αρχείων από έναν υπολογιστή προς μια συσκευή android (tv-box - τηλ. - ταμπλέτα)

Δεν θελω καλωδιο. Αλλα δεν θελω και bt, καθως ειναι σχετικα αργο. Με ftp δεν θελω να μπλεξω. (apk τεσσάρων ετων???)

Καμια προταση για wifi sharing για μεγαλα αρχεια;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν και εχω αγοράσει το WiFi File Transfer Pro και το WiFi File Explorer PRO τώρα και αρκετό καιρο μεταφέρω όλα μου τα αρχεία μεσώ es file explorer .

Με μια να αναζήτηση στο google θα δεις πως γίνεται και αν δεν σε βολέψει χρησιμοποίησε μια απο τις παραπάνω εφαρμογές που σου πρότεινα ,δουλεύουν και οι δυο πολύ καλά χωρίς προβλήματα .

Δεν θελω καμια μα καμια μανουβρα, κι υποψιαζομαι οτι ο es file exlorer(τον εχω ηδη εγκατεστημενο βεβαια), δεν ειναι τοσο easy ειδικα γι'αυτο που θελω. Εστω και πχ 5 βηματα να θελει, αντι για 2 που θελουν τα αλλα apps, ειναι θεμα (μαλλον-για να δω πρωτα εναλλακτικες).

Δεν υπαρχει FREE app για μεταφορα αρχειων μεσω wifi, διχως περιορισμο στα mb?

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω την εννοια του περιορισμου, αλλα τι στο καλο, καποια δωρεαν λυση πρεπει να υπαρχει.

καμμια καλη εφαρμογη καιρου με καλο widget? εχω αγορασει το BW και το 1weather αλλα δεν με ικανοποιουν, το πρωτο κολλαει η ωρα και δεν κανει αυτοματες ανανεωσεις στον καιρο, το δευτερο απλα δεν μου κανει "κλικ" και κολλανε οι ανανεωσεις...

θελω καποιο που να δουλευει σωστα, να ειναι ακριβες και "ομορφο"

Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι όντως το superbeam κάνει τρομερή δουλειά για ασύρματη μεταφορά μεγάλων αρχείων.

Έχω μεταφέρει εύκολα μέχρι 3gb αρχείο.

Amazon Fire stick 4k max

καμμια καλη εφαρμογη καιρου με καλο widget? εχω αγορασει το BW και το 1weather αλλα δεν με ικανοποιουν, το πρωτο κολλαει η ωρα και δεν κανει αυτοματες ανανεωσεις στον καιρο, το δευτερο απλα δεν μου κανει "κλικ" και κολλανε οι ανανεωσεις...

θελω καποιο που να δουλευει σωστα, να ειναι ακριβες και "ομορφο"

Go Weather Ex

Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι όντως το superbeam κάνει τρομερή δουλειά για ασύρματη μεταφορά μεγάλων αρχείων.

Εγώ το έχω αγορασμένο και έχω πρόβλημα δεν μπορώ να στείλω από το τηλέφωνο στο pc.

Από το pc στο τηλέφωνο κανένα πρόβλημα με χρήση qr code.

Από το τηλέφωνο στο pc βάζω το κωδικό και δεν...:(

Ο κωδικός είναι δύο τετράδες γράμματα & αριθμούς χωρισμένους με κενό.

Το space όμως δεν δουλεύει όταν βάζω τον κωδικό.

Καμμιά ιδέα?

Ευχαριστώ

Go Weather Ex

ευχαριστω, θα το δοκιμασω και ελπιζω να καταληξω σε αυτο :) ... βαρεθηκα να ψαχνω.

Ε πως στην ευχη θα στειλω αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο;

Το εγκατεστησα, αλλα τι να το κανω το qr code του κινητου στον υπολογιστη;

Επισης το nfc για χρηση με υπολογιστη, αχρηστο.

Χτυπαω το url στον browser, αφουν ειναι στο ιδιο lan, δεν φορτωνει τιποτε.

Τι κανω λαθος;

Κανένα πρόβλημα με το YouTube και έχω έκδοση 6.0.13.

Το tapatalk το έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους. Αν η mobile έκδοση του myphone ήταν πιο εύχρηστη, δεν νομίζω να το χρησιμοποιούσα ακόμη.

Κι εγω την ιδια εκδοση εχω αλλα καθε φορα που ανοιγω το κινητο μου η εφαρμογη youtube τρεχει.

Κατα τ' αλλα μια χαρα δουλευει στα βιντεο κ.τ.λ. κατι που δεν ισχυει για ολους γιατι αν διαβασει κανεις τα σχολεια που εχουν γινει απο ελληνες και οχι μονο δεν τους παιζει αρκετα βιντεος ή σε αλλους τρωει πολλα κρασαρισματα και γενικοτερα εχουν πολλοι θεμα με αυτη την εκδοση της εφαρμογης youtube.

Παιδια εβαλα το textra κουκλακι εφαρμογη αλλα πως βαλω να εχει 160 χαρακτηρες?

Θα ανοίξεις τις ρυθμίσεις και θα επιλέξεις κάτω κάτω την επιλογή που λέει compact SMS messages (το έχω στα αγγλικά).

:D

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II