SkyHi Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Λοιπον, ξανα-ασχοληθηκα με 2 προγραμματα ηχητικων ειδοποιησεων, για χαμενες κλησεις, που προτειναν συμφορουμιτες. Το alert.me και το repeating notifications. Υπαρχει προβλημα. Στελνουν τον ηχο στο .....ενσυρματο handsfree που εχω πάντοτε συνδεδεμενο πανω στο τηλεφωνο, και οχι στο ηχείο της συσκευής! Έτσι, δεν ακουγεται απολυτως τιποτε!!!! Και ειναι κατι τοσο 'αυτονοητο', που λογικο ειναι, δεν βρηκα/δεν υπαρχει επιλογη για να κανω ας πουμε μια ρυθμιση να τα στελνει στο ηχειο. Bug? Ειναι δυνατον; Πως να το ξεπερασω αυτο το προβλημα; Φίλε μου προφανώς αγνόησες τη συμβουλή μου για το "Missed Call Reminder". Τον ήχο από τα 2 προγραμματάκια που δοκίμασες το Android τον βλέπει ως ήχο των εφαρμογών, ήχο media δηλ (όπως των παιχνιδιών, των media player κλπ), γι' αυτό και τον στέλνει στο bluetooth σου όταν το έχεις συνδεδεμένο. Το Missed Call Reminder όμως έχει ρύθμιση όπου επιλέγεις αν η ένταση των ειδοποιήσεων του θα είναι αυτή των κλήσεων ή των media. Επιλέγοντας το 1ο εκτιμώ (δεν το δοκίμασα προσωπικά με bluetooth) ότι δε θα έχεις το πρόβλημα. Σου είπα. Είναι πολύ καλή η εφαρμογή... Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για κάμερα? να αντί καταστήσει την εφαρμογή που ήδη έχει το κινητό μου? υπάρχει περίπτωση να τραβάει καλύτερες φώτο? έχω Samsung s3 και δεν είναι root. Δοκίμασε την snap camera, εγώ την έχω είναι καλή εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 υπάρχει εφαρμογή να κάνει sync κάποια φολντερ, κυρίως φώτος, με το google drive?όχι να τις ρίχνω εγώ κάθε φορά αλλά όταν προστίθεται μια φώτο στο φάκελο να την κάνει και sync μόλις βρει wifi ή όταν του πω εγώ. Αυτό κάνει το g+, συγκεκριμένα η εφαρμογή "φωτογραφίες" που θα βρεις στη συσκευή σου. Ενεργοποιείς το backup να γίνεται μόνο σε wifi και μόνο κατά την φόρτιση, για να μην σου καταναλώνει μπαταρία, και τα κάνει όλα μόνα του. Ακόμα και αυτόματη βελτίωση των φωτογραφιών σου κάνει, δημιουργία ιστορίας κλπ, όλα αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Snap camera Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opados2010 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Snap camera Το snap camera πως γυρνάει στην μπροστινή κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Το snap camera πως γυρνάει στην μπροστινή κάμερα? Settings,other, switch camera icon Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μιας και θείξαμε πριν το θέμα του Cerberus κι επειδή το έχω αγορασμένο και περασμένο με ρουτ κλπ, Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω σεταρισμένο το knock code στο κινητό μου και δεν μπορεί να το ξεκλειδώσει κάποιος, αλλά ούτε και να το κλείσει μιας και δεν βγαίνει η μπαταρία, όταν πιέζει παρατεταμένα το power button για 7-8 δευτερόλεπτα κάνει reboot το κινητό. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μιας και θείξαμε πριν το θέμα του Cerberus κι επειδή το έχω αγορασμένο και περασμένο με ρουτ κλπ, Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω σεταρισμένο το knock code στο κινητό μου και δεν μπορεί να το ξεκλειδώσει κάποιος, αλλά ούτε και να το κλείσει μιας και δεν βγαίνει η μπαταρία, όταν πιέζει παρατεταμένα το power button για 7-8 δευτερόλεπτα κάνει reboot το κινητό. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα; Και reboot να κανει παλι θα ζηταει το pin και θα ενεργοποιηθει το knock code. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Ψαρνω εφαρμογη που να μπορω να αλλαζω απο προγραμμα σε προγραμμα με ενα scroll δελθα η αριστερα (για τις ανοιχτές μιλαω). Και επίσης να μπορω να μπαινω και στην αρχικη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Έχω βάλει το Gmail σε apk και σήμερα έλαβα ενημέρωση για όποιον έχει απορία αν έρχονται κανονικά τα update Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Φίλε μου προφανώς αγνόησες τη συμβουλή μου για το "Missed Call Reminder". Τον ήχο από τα 2 προγραμματάκια που δοκίμασες το Android τον βλέπει ως ήχο των εφαρμογών, ήχο media δηλ (όπως των παιχνιδιών, των media player κλπ), γι' αυτό και τον στέλνει στο bluetooth σου όταν το έχεις συνδεδεμένο. Το Missed Call Reminder όμως έχει ρύθμιση όπου επιλέγεις αν η ένταση των ειδοποιήσεων του θα είναι αυτή των κλήσεων ή των media. Επιλέγοντας το 1ο εκτιμώ (δεν το δοκίμασα προσωπικά με bluetooth) ότι δε θα έχεις το πρόβλημα. Σου είπα. Είναι πολύ καλή η εφαρμογή... Δεν αγνοησα τη συμβουλη σου, μου ειπατε δυο-τρεις εφαρμογες, δοκιμασα τις δυο. Ξαναμπηκα να την δω αυτη που λες. Αυτη ειναι; https://play.google.com/store/apps/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder Αν ναι, μπορω να καταλαβω γιατι δεν την δοκιμασα. Γιατι ειναι εφαρμογη του 2011. Θεωρω οτι 3-4 χρόνων εφαρμογη, οτι εχει εγκαταλεφθει η αναπτυξη της και δεν εχει νοημα μετα απο λιγο παλι να ψαχνομαι.(πχ σε ενα android update θα παψει να παιζει). Αν εννοεις αλλη, δωσε λινκ να την δω. Δεν ειναι τραγικο, για τις αλλες δυο εφαρμογες, να μην δινουν δυνατοτητα να οριστουν ως ηχοι κλησεις; Πως το σκεφτηκαν οι developers? Αν ειναι στα στελνεις την ηχητικη ειδοποιηση στα ακουστικα, γιατι υποτιθεται μιλαμε για κλησεις που θα χασεις επειδη δεν εισαι κοντα στο κινητο την ωρα που χτυπαει, ποιο το νοημα; Αχρηστες; Αν εννοεις καποιο αλλο missed call που να εχει επικαιροποιηθει τουλαχιστον φετος, πες μου να το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλησπέρα σε όλους , έχω εγκαταστήσει στην εφαρμογή lockout Antivirus στο samsung galaxy s5 που έχω .. τωρα θέλω να το απεγκαταστήσω αλλά δεν μπορώ , ξέρετε πως ; Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) @SkenaDena Πρέπει να το απενεργοποίησης μέσα από της ρυθμίσεις ασφάλεια "device administrator" και μετά θα την απεγκαταστήσεις Edited November 7, 2014 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δεν αγνοησα τη συμβουλη σου, μου ειπατε δυο-τρεις εφαρμογες, δοκιμασα τις δυο. Ξαναμπηκα να την δω αυτη που λες. Αυτη ειναι; https://play.google.com/store/apps/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder Αν ναι, μπορω να καταλαβω γιατι δεν την δοκιμασα. Γιατι ειναι εφαρμογη του 2011. Θεωρω οτι 3-4 χρόνων εφαρμογη, οτι εχει εγκαταλεφθει η αναπτυξη της και δεν εχει νοημα μετα απο λιγο παλι να ψαχνομαι.(πχ σε ενα android update θα παψει να παιζει). Αν εννοεις αλλη, δωσε λινκ να την δω. Δεν ειναι τραγικο, για τις αλλες δυο εφαρμογες, να μην δινουν δυνατοτητα να οριστουν ως ηχοι κλησεις; Πως το σκεφτηκαν οι developers? Αν ειναι στα στελνεις την ηχητικη ειδοποιηση στα ακουστικα, γιατι υποτιθεται μιλαμε για κλησεις που θα χασεις επειδη δεν εισαι κοντα στο κινητο την ωρα που χτυπαει, ποιο το νοημα; Αχρηστες; Αν εννοεις καποιο αλλο missed call που να εχει επικαιροποιηθει τουλαχιστον φετος, πες μου να το δω. Δες και το vibration notifier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δες και το vibration notifier. Ξερεις μηπως αν στελνει τον ηχο στο ηχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλημέρα Κανένα σχετικά εύκολο στην ρύθμιση parental control που θέλω να βάλω στο tablet ενός φίλου; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δεν αγνοησα τη συμβουλη σου, μου ειπατε δυο-τρεις εφαρμογες, δοκιμασα τις δυο. Ξαναμπηκα να την δω αυτη που λες. Αυτη ειναι; https://play.google.com/store/apps/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder Αν ναι, μπορω να καταλαβω γιατι δεν την δοκιμασα. Γιατι ειναι εφαρμογη του 2011. Θεωρω οτι 3-4 χρόνων εφαρμογη, οτι εχει εγκαταλεφθει η αναπτυξη της και δεν εχει νοημα μετα απο λιγο παλι να ψαχνομαι.(πχ σε ενα android update θα παψει να παιζει). Αν εννοεις αλλη, δωσε λινκ να την δω. Δεν ειναι τραγικο, για τις αλλες δυο εφαρμογες, να μην δινουν δυνατοτητα να οριστουν ως ηχοι κλησεις; Πως το σκεφτηκαν οι developers? Αν ειναι στα στελνεις την ηχητικη ειδοποιηση στα ακουστικα, γιατι υποτιθεται μιλαμε για κλησεις που θα χασεις επειδη δεν εισαι κοντα στο κινητο την ωρα που χτυπαει, ποιο το νοημα; Αχρηστες; Αν εννοεις καποιο αλλο missed call που να εχει επικαιροποιηθει τουλαχιστον φετος, πες μου να το δω. Σχεδόν σίγουρα όσο έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά, όλοι ήχοι θα πηγαίνουν εκεί. Προσωπικά δεν έχω βρει εφαρμογή που να το κάνει όπως θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Σχεδόν σίγουρα όσο έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά, όλοι ήχοι θα πηγαίνουν εκεί. Προσωπικά δεν έχω βρει εφαρμογή που να το κάνει όπως θέλεις. Εχω μια, την 'missed call', αλλα ειναι κι αυτη παλια 3ετιας, δεν βρηκαν καν να υπαρχει στο play, παλια καπου ειχα βρει το apk της, και αναμενω καποια στιγμη να σταματησει να λειτουργει κι αυτη. Αυτη η εφαρμογη, κανει το αυτονοητο, ηχητικη ειδοποιηση στο ...ηχειο. Λες και ειναι 'ποντιοι' αυτοι που γραφουν αυτες τις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Ξερεις μηπως αν στελνει τον ηχο στο ηχείο; Όταν την είχα και χρησιμοποιούσα και ακουστικά, ο ήχος ακουγόταν και από το ακουστικό και από το ηχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Όταν την είχα και χρησιμοποιούσα και ακουστικά, ο ήχος ακουγόταν και από το ακουστικό και από το ηχείο thanks, θα την δοκιμασω σιγουρα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Ποια εφαρμογή φωτογραφική μηχανή με ημερομηνία επάνω στην φωτογραφία θα προτείνατε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Το χάλι με την google camera συνεχίζεται και μετά το τελευταίο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Το χάλι με την google camera συνεχίζεται και μετά το τελευταίο update. που να δεις το χάλι με τα κρασαρισματα του Google maps! silicon valley και πρασινα άλογα! τζάμπα τα δις που κερδίζουν προγραμματιστές της πλάκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Όταν θέλω να ελέγχω τον υπολογιστή μου από το κινητό έχω αυτό στο κινητό και τον server να τρέχει στο pc. Έτσι έχω το κινητό ως τηλεκοντρόλ όταν παίζω ταινίες από το pc στην τηλεόραση. Όταν θέλω να ελέγχω ένα android tv box από το κινητό τι κάνω όμως; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο που ο server να τρέχει στο tv box; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για κάμερα? να αντί καταστήσει την εφαρμογή που ήδη έχει το κινητό μου? υπάρχει περίπτωση να τραβάει καλύτερες φώτο? έχω Samsung s3 και δεν είναι root. Camera fv-5. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts