Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδες

Ψαχνω καιρο για εφαρμογη καμερας που στη βιντεοληψη να εχει δυνατοτητα ρυθμισης white balance οπως υπαρχει στις φωτο αλλα δεν βρισκω.

Πηρε το ματι σας κατι?

Thanks

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

πρόγραμμα να επαναφέρω video που τράβηξα πριν 4 ώρες και έσβησα, υπάρχει....δεν είμαι Root...!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

το είδα τελικά αλλά δεν έχει επιλογή ΜΌΝΟ για κάποια επαφή να το κάνουμε;Η πρέπει να είναι για όλες;

Μπορείς να το κάνεις μόνο σε μία επαφή ή σε καθεμία επαφή να παίζει διαφορετικό video στην κλήση.

Γεια σας παιδες

Ψαχνω καιρο για εφαρμογη καμερας που στη βιντεοληψη να εχει δυνατοτητα ρυθμισης white balance οπως υπαρχει στις φωτο αλλα δεν βρισκω.

Πηρε το ματι σας κατι?

Thanks

Δοκίμασε A Better Camera Unlocked, Snap Camera HDR.

πρόγραμμα να επαναφέρω video που τράβηξα πριν 4 ώρες και έσβησα, υπάρχει....δεν είμαι Root...!

Αν είναι σωσμένο στην κάρτα μνήμης, βάλτην με αντάπτορα στον υπολογιστή και δοκίμασε με το GetDataBack for FAT ή με το TestDisk.

Αν είναι στην μνήμη του τηλεφώνου σου δυστηχώς χρειάζεσαι root.

κανενα καλο gps με ελληνικους χαρτες και χωρις να θελει internet κατα την πλοηγηση?

Εδώ θα βρεις πολλές προτάσεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν είναι σωσμένο στην κάρτα μνήμης, βάλτην με αντάπτορα στον υπολογιστή και δοκίμασε με το GetDataBack for FAT ή με το TestDisk.

Αν είναι στην μνήμη του τηλεφώνου σου δυστηχώς χρειάζεσαι root.

Τελικά έκανα Root h oxi...??? και αν ναι πως κάνω ανάκτηση των video από την συσκευή ? (δεν έχει εξωτερική sd)

http://s27.postimg.org/80svfqcpf/Picture0001.png

image hosting 10mb limit

πως κάνω ανάκτηση των video από την συσκευή ? (δεν έχει εξωτερική sd)

Δοκίμασε το DiskDigger Pro (root).

Δοκίμασε το DiskDigger Pro (root).

Ευχαριστώ xalaros μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα με 70 files ...( Άρα έκανα root ;) ) προφανώς είναι τα σβησμένα video, τώρα πως μπορώ να τα πάρω και να τα βάλω στο εξωτερικό usb (32mp) ???

http://s3.postimg.org/7zxt5tsoz/Screenshot_2014_09_14_16_12_05.png

image hosting 5mbhttp://s13.postimg.org/wqy5p9yaf/2014_09_14_13_45_13.png

image hosting 30 mb

Edited by mariodj

Ευχαριστώ xalaros μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα με 70 files ...( Άρα έκανα root ;) ) προφανώς είναι τα σβησμένα video, τώρα πως μπορώ να τα πάρω και να τα βάλω στο εξωτερικό usb (32mp) ???

Δες από το επίσημο site εκεί που λέει Saving locally http://diskdigger.org/android

Edited by xalaros

Δουλευει κανενα add blocker στο youtube τελευταια?? Ουτε της LiquidSmooth ουτε το adaway ουτε addfree μου κοβει στο youtube Edited by Dalaz

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Δουλευει κανενα add blocker στο youtube τελευταια?? Ουτε της LiquidSmooth ουτε το adblock ουτε addfree μου κοβει στο youtube

Έχεις root άρα δοκίμασε το Xposed module YouTube AdAway

Edited by xalaros

Ως τώρα, δεν έχω βρει καλύτερο..

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Έχεις root άρα δοκίμασε το Xposed module YouTube AdAway

Το ειχα αποκλεισει λιγο το xposed γιατι με τη custom ειχε καποιες περιπλοκες αλλα το δοκιμαζω τωρα..φαινεται να δουλευει καλα..το θεμα μου ειναι να δουλευει σωστα με το addblocker της LS για τις υπολοιπες εφαρμογες..ιδωμεν

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Διάβασα ότι μετά την αναβάθμιση του viber προστέθηκε και η δυνατότητα βιντεοκλήσης, και στο δικό μου κινητό φάνηκε η ενημέρωση, αλλά 2 φορές που το χρησιμοποίησα χθες δεν βρήκα σχετική επιλογή.

Που τη βρίσκουμε;

Πρέπει να ειναι για κκ 4.4

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

ρε παιδια θελω βοηθεια! ξερει καποιος καποιο προγραμμα σαν το droidstats που να μετραει ομως μονο τα λεπτα που μιλαω προς συγκεκριμενους αριθμους και οχι να εξαιρει αριθμους απο τα λεπτα οπως μπορει να κανει το συγκεκριμενο προγραμμα?? το θελω για να βλεπω απο τα 1500' που εχω προς βονταφον ποσα μου μενουν.το mycu δεν κανει γιατι εχω συμβολαιο.ευχαριστω!

My Vodafone δοκιμασες?

Διάβασα ότι μετά την αναβάθμιση του viber προστέθηκε και η δυνατότητα βιντεοκλήσης, και στο δικό μου κινητό φάνηκε η ενημέρωση, αλλά 2 φορές που το χρησιμοποίησα χθες δεν βρήκα σχετική επιλογή.

Που τη βρίσκουμε;

Αφού κάνεις κλήση μετά σου βγάζει την επιλογή για βίντεοκλήση

"οι video κλήσεις στο Viber υποστηρίζονται από συσκευές Android με έκδοση Android 4.0 ή μεταγενέστερη και υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της κλήσης από τη συσκευή σε desktop υπολογιστή."

Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes:

ευα.

Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις

Edit

Το τεστάρησα και λειτουργεί πολύ καλά, αλλά με μερικά πιξελιάσματα της εικόνας του καλούμενου που προφανώς οφείλονται στην κακή σύνδεσή του με wifi.

Edited by makap

Γεια σας παιδιά! Υπάρχει κάποια εφαρμογη που να μπορώ να επιλέγω ποιες εφαρμογές θα τρέχουν στο παρασκήνιο η κάτι τέτοιο? Οχι αυτό που κάνει το titanium όμως που παγώνει και δεν λειτουργεί . Κάτι που να μην μου τρωι απλά τι μπαταρία αν δεν την τρέχω. Ευχαριστώ!!

Αν είσαι ρουτ, το Greenify

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Δοκίμασα να κάνω βιντεοκλήση με viber, με samsung lg g3 ολα καλά , έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κλήση απο android σε Iphone 4s? Δοκίμασα και δεν

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μην επιτρέπει με το παραμικρό πάτημα οποιοδήποτε κουμπιού στο κινητό να ανοίγει η οθόνη και καταναλώνει μπαταρία επειδή έχω το κινητό στο τσαντάκι πατιέται το home button ή το κουμπί τις ενεργοποιήσεις και έτσι μου τρώει μπαταρία.
Xiaomi Redmi Note 7

Είχα γράψει πριν καιρό ότι μου είχαν κλέψει το Galaxy S4. Τελικά το βρήκα με την εφαρμογή androidlost. Κατάφερα να έχω τον έλεγχο της συσκευής μου, μου έστελνε φωτογραφίες αυτού που την είχε, ενεργοποιούσα GPS,WIFI, μου έστελνε το στίγμα GPS και τα στοιχεία δικτύου, ηχογραφημένες συνομιλίες κ.λ.π. Με όλα τα στοιχεία πήγα στην αστυνομία και το πήρα. Μπράβο σε τέτοιες εφαρμογές, δεν σημαίνει ότι θα δουλέψει σίγουρα αλλά είναι ένα επιπρόσθετο μέτρο ασφάλειας.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II