guideman Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Γεια σας παιδες Ψαχνω καιρο για εφαρμογη καμερας που στη βιντεοληψη να εχει δυνατοτητα ρυθμισης white balance οπως υπαρχει στις φωτο αλλα δεν βρισκω. Πηρε το ματι σας κατι? Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 πρόγραμμα να επαναφέρω video που τράβηξα πριν 4 ώρες και έσβησα, υπάρχει....δεν είμαι Root...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 το είδα τελικά αλλά δεν έχει επιλογή ΜΌΝΟ για κάποια επαφή να το κάνουμε;Η πρέπει να είναι για όλες; Μπορείς να το κάνεις μόνο σε μία επαφή ή σε καθεμία επαφή να παίζει διαφορετικό video στην κλήση. Γεια σας παιδες Ψαχνω καιρο για εφαρμογη καμερας που στη βιντεοληψη να εχει δυνατοτητα ρυθμισης white balance οπως υπαρχει στις φωτο αλλα δεν βρισκω. Πηρε το ματι σας κατι? Thanks Δοκίμασε A Better Camera Unlocked, Snap Camera HDR. πρόγραμμα να επαναφέρω video που τράβηξα πριν 4 ώρες και έσβησα, υπάρχει....δεν είμαι Root...! Αν είναι σωσμένο στην κάρτα μνήμης, βάλτην με αντάπτορα στον υπολογιστή και δοκίμασε με το GetDataBack for FAT ή με το TestDisk. Αν είναι στην μνήμη του τηλεφώνου σου δυστηχώς χρειάζεσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 κανενα καλο gps με ελληνικους χαρτες και χωρις να θελει internet κατα την πλοηγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 κανενα καλο gps με ελληνικους χαρτες και χωρις να θελει internet κατα την πλοηγηση? Εδώ θα βρεις πολλές προτάσεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Αν είναι σωσμένο στην κάρτα μνήμης, βάλτην με αντάπτορα στον υπολογιστή και δοκίμασε με το GetDataBack for FAT ή με το TestDisk. Αν είναι στην μνήμη του τηλεφώνου σου δυστηχώς χρειάζεσαι root. Τελικά έκανα Root h oxi...??? και αν ναι πως κάνω ανάκτηση των video από την συσκευή ? (δεν έχει εξωτερική sd) http://s27.postimg.org/80svfqcpf/Picture0001.png image hosting 10mb limit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 πως κάνω ανάκτηση των video από την συσκευή ? (δεν έχει εξωτερική sd) Δοκίμασε το DiskDigger Pro (root). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) Δοκίμασε το DiskDigger Pro (root). Ευχαριστώ xalaros μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα με 70 files ...( Άρα έκανα root ;) ) προφανώς είναι τα σβησμένα video, τώρα πως μπορώ να τα πάρω και να τα βάλω στο εξωτερικό usb (32mp) ??? http://s3.postimg.org/7zxt5tsoz/Screenshot_2014_09_14_16_12_05.png image hosting 5mbhttp://s13.postimg.org/wqy5p9yaf/2014_09_14_13_45_13.png image hosting 30 mb Edited September 14, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) Ευχαριστώ xalaros μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα με 70 files ...( Άρα έκανα root ;) ) προφανώς είναι τα σβησμένα video, τώρα πως μπορώ να τα πάρω και να τα βάλω στο εξωτερικό usb (32mp) ??? Δες από το επίσημο site εκεί που λέει Saving locally http://diskdigger.org/android Edited September 14, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) Δουλευει κανενα add blocker στο youtube τελευταια?? Ουτε της LiquidSmooth ουτε το adaway ουτε addfree μου κοβει στο youtube Edited September 14, 2014 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) Δουλευει κανενα add blocker στο youtube τελευταια?? Ουτε της LiquidSmooth ουτε το adblock ουτε addfree μου κοβει στο youtube Έχεις root άρα δοκίμασε το Xposed module YouTube AdAway Edited September 14, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios&hl=el Ως τώρα, δεν έχω βρει καλύτερο.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Έχεις root άρα δοκίμασε το Xposed module YouTube AdAway Το ειχα αποκλεισει λιγο το xposed γιατι με τη custom ειχε καποιες περιπλοκες αλλα το δοκιμαζω τωρα..φαινεται να δουλευει καλα..το θεμα μου ειναι να δουλευει σωστα με το addblocker της LS για τις υπολοιπες εφαρμογες..ιδωμεν Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Διάβασα ότι μετά την αναβάθμιση του viber προστέθηκε και η δυνατότητα βιντεοκλήσης, και στο δικό μου κινητό φάνηκε η ενημέρωση, αλλά 2 φορές που το χρησιμοποίησα χθες δεν βρήκα σχετική επιλογή. Που τη βρίσκουμε; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Πρέπει να ειναι για κκ 4.4 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 ρε παιδια θελω βοηθεια! ξερει καποιος καποιο προγραμμα σαν το droidstats που να μετραει ομως μονο τα λεπτα που μιλαω προς συγκεκριμενους αριθμους και οχι να εξαιρει αριθμους απο τα λεπτα οπως μπορει να κανει το συγκεκριμενο προγραμμα?? το θελω για να βλεπω απο τα 1500' που εχω προς βονταφον ποσα μου μενουν.το mycu δεν κανει γιατι εχω συμβολαιο.ευχαριστω! My Vodafone δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Διάβασα ότι μετά την αναβάθμιση του viber προστέθηκε και η δυνατότητα βιντεοκλήσης, και στο δικό μου κινητό φάνηκε η ενημέρωση, αλλά 2 φορές που το χρησιμοποίησα χθες δεν βρήκα σχετική επιλογή. Που τη βρίσκουμε; Αφού κάνεις κλήση μετά σου βγάζει την επιλογή για βίντεοκλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 "οι video κλήσεις στο Viber υποστηρίζονται από συσκευές Android με έκδοση Android 4.0 ή μεταγενέστερη και υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της κλήσης από τη συσκευή σε desktop υπολογιστή." Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις Edit Το τεστάρησα και λειτουργεί πολύ καλά, αλλά με μερικά πιξελιάσματα της εικόνας του καλούμενου που προφανώς οφείλονται στην κακή σύνδεσή του με wifi. Edited September 14, 2014 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Γεια σας παιδιά! Υπάρχει κάποια εφαρμογη που να μπορώ να επιλέγω ποιες εφαρμογές θα τρέχουν στο παρασκήνιο η κάτι τέτοιο? Οχι αυτό που κάνει το titanium όμως που παγώνει και δεν λειτουργεί . Κάτι που να μην μου τρωι απλά τι μπαταρία αν δεν την τρέχω. Ευχαριστώ!! Αν είσαι ρουτ, το Greenify Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios&hl=el Ως τώρα, δεν έχω βρει καλύτερο.. Εγώ έχω βρει, https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.eradio.android&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Δοκίμασα να κάνω βιντεοκλήση με viber, με samsung lg g3 ολα καλά , έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κλήση απο android σε Iphone 4s? Δοκίμασα και δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Ναι εγώ μεταξύ Z1c και 4s και έπαιξε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μην επιτρέπει με το παραμικρό πάτημα οποιοδήποτε κουμπιού στο κινητό να ανοίγει η οθόνη και καταναλώνει μπαταρία επειδή έχω το κινητό στο τσαντάκι πατιέται το home button ή το κουμπί τις ενεργοποιήσεις και έτσι μου τρώει μπαταρία. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Είχα γράψει πριν καιρό ότι μου είχαν κλέψει το Galaxy S4. Τελικά το βρήκα με την εφαρμογή androidlost. Κατάφερα να έχω τον έλεγχο της συσκευής μου, μου έστελνε φωτογραφίες αυτού που την είχε, ενεργοποιούσα GPS,WIFI, μου έστελνε το στίγμα GPS και τα στοιχεία δικτύου, ηχογραφημένες συνομιλίες κ.λ.π. Με όλα τα στοιχεία πήγα στην αστυνομία και το πήρα. Μπράβο σε τέτοιες εφαρμογές, δεν σημαίνει ότι θα δουλέψει σίγουρα αλλά είναι ένα επιπρόσθετο μέτρο ασφάλειας. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts