Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προχθές πάντως σε ένα μεγάλο κείμενο μου έκλεισε και εμένα για πρώτη φορά μέχρι τώρα.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Απεγκατασταση του play, διαγραφή του λογαριασμού, εγκατάσταση του play και καινούργιο λογαριασμό όταν χρειαστεί.
Ευχαριστώ για την αμεσότητα της απάντησης. Με ποια εφαρμογή κάνουμε απεγκατάσταση το play; Διαγράφουμε τον λογαριασμό αφού πρώτα δημιουργήσουμε άλλον, ή γίνεται και κατευθείαν;
"Ταν ή επί τας"

Ρε παιδιά όταν λαμβάνω ένα sms κανονικό γιατί μου πετάγεται pop up του viber παναθεμα το; του έχω απενεργοποιήσει όλες τις ειδοποιήσεις.

Ευχαριστώ για την αμεσότητα της απάντησης. Με ποια εφαρμογή κάνουμε απεγκατάσταση το play; Διαγράφουμε τον λογαριασμό αφού πρώτα δημιουργήσουμε άλλον, ή γίνεται και κατευθείαν;

Το απεγκαθιστας με Link2sd η παρόμοιο. Μετά διαγραφεις λογαριασμό και σβήνεις επαφές και τέλος εγκατάσταση και δημιουργία νέου.

Ρε παιδιά όταν λαμβάνω ένα sms κανονικό γιατί μου πετάγεται pop up του viber παναθεμα το; του έχω απενεργοποιήσει όλες τις ειδοποιήσεις.

Μόνο αν το παγώσεις δεν θα πετάγεται.

καλησπερα σας, εχω τον dialer one τον οποιο εβαλα κυριως για το smartdialing, το οποιο χρησιμοποιω συνεχως.

εδω και αρκετους μηνες μου παρουσιαζει στο αποτελεσμα της "αναζητησης" μεσω του smartdialing διπλες τις επαφες ιδιες ακριβως την μια κατω απο την αλλη, ενω υπαρχει μια φορα στο τηλεφωνο μου.

Ειναι καποια ρυθμιση που μου διαφευγει ?

Οταν πατε για μεγαλο κειμενο στο tapatalk να το γραφετε στο full πλαισιο και οχι στο quick reply bar. Ετσι εχει παραπανω πιθανοτητες να το κρατησει σαν προχειρο.

Οταν πεφτει fc και γραφεις στο quick reply, παει τσαμπα δυστυχως.

Δεν θυμάμαι εάν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά το Tinycore αξίζει τα 0,75αφρό.

[ATTACH]42093[/ATTACH]

Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο,αλλά εκτός από τις ειδοποιήσεις εγώ έχω ξετικάρει και τα παρακατω. [ATTACH]42101[/ATTACH]

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο,αλλά εκτός από τις ειδοποιήσεις εγώ έχω ξετικάρει και τα παρακατω. [ATTACH]42101[/ATTACH]

Έτσι το έχω κι εγώ!

Αγοραζουμε τις paid εκδοσεις η root και adfree.

Τι εννοείς adfree, πως το κάνω?

Αν έχεις την καλοσύνη βοηθεισε με.

@dgl

Μπλοκάρει της διαφημισμένες από της εφαρμογές, συγκεκριμένα AdAway 2.8.1

Στο play store δεν το βρίσκω, ποιο ακριβώς θα κατεβάσω?

Στο play store δεν το βρίσκω, ποιο ακριβώς θα κατεβάσω?

Θα κατεβάσεις το apk από το λινκ που σου έδωσε και θα το εγκαταστήσεις.

Δεν υπάρχει στο playstore.

Έχει ερωτηθεί πολλές φορές όμως ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη εφαρμογή ηχογράφησης κλήσεων;

Και επειδή είχα δοκιμάσει πολλές παλιότερα... Η ΦΩΝΉ ΜΟΥ ακούγεται το ίδιο ΧΆΛΙΑ στην πραγματικότητα; :-P

Στην ουσία ρωτάω αν παραμορφωνεται :-P

καλησπερα σας, εχω τον dialer one τον οποιο εβαλα κυριως για το smartdialing, το οποιο χρησιμοποιω συνεχως.

εδω και αρκετους μηνες μου παρουσιαζει στο αποτελεσμα της "αναζητησης" μεσω του smartdialing διπλες τις επαφες ιδιες ακριβως την μια κατω απο την αλλη, ενω υπαρχει μια φορα στο τηλεφωνο μου.

Ειναι καποια ρυθμιση που μου διαφευγει ?

Τι ακριβώς σου δείχνει; τις επαφές η τις κλήσεις των επαφων;

Δηλαδή αν ο Κωστας σε πάρει 3 φορές δείχνει τις 3 κλήσεις; Αν συμβαίνει αυτό βρες στις ρυθμίσεις την επιλογή ομαδοποίηση κλήσεων.

μήπως γνωρίζεται κάποια εφαρμογή που με ένα widget να ενεργοποιείται κλείδωμα της οθόνης με κωδικό η με pattern?εννοώ αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις κάθε φορά να το ενεργοποιείς.

μήπως γνωρίζεται κάποια εφαρμογή που με ένα widget να ενεργοποιείται κλείδωμα της οθόνης με κωδικό η με pattern?εννοώ αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις κάθε φορά να το ενεργοποιείς.

Widget Lock Screen

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidmania.lockscreenwidget

Γνωρίζει κανεις αν το greenify μπορεί να παγώσει και εφαρμογές συστηματος πχ Google+ ;

Μπορεί η donate έκδοση.

Και εάν συνδιάσεις και Xposed framework έχεις και ειδοποιήσεις.

όχι να σβήνει την οθόνη αλλά ναι την κλειδώνει με κάποιο προεπιλεγμένο pattern η κωδικό μόνο όταν το πατήσεις και όχι και όταν σβήνω την οθόνη από το πλαϊνό κουμπί.......έκανα λάθος...αν βάλω κλείδωμα μετά από 30 πχ λεπτά και πατήσω το widget κλειδώνει με pattern ενώ αν πατήσω το πλαϊνό κουμπί απενεργοποίησης της οθόνης θα κλειδώσει μετά από 30 λεπτά.σε ευχαριστώ πολύ!

Edited by geotrvs

Μπορεί η donate έκδοση.

Και εάν συνδιάσεις και Xposed framework έχεις και ειδοποιήσεις.

Αχα, μαλιστα οκ ευχαριστώ πολυ

Το απεγκαθιστας με Link2sd η παρόμοιο. Μετά διαγραφεις λογαριασμό και σβήνεις επαφές και τέλος εγκατάσταση και δημιουργία νέου.
Δυστυχώς δεν δούλεψε σε εμένα η διαδικασία, μετά την δημιουργία των νέων λογαριασμών και την εγκατάσταση του play store, μου κράσαρε διαρκώς αυτό.
"Ταν ή επί τας"

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II