m7ixalis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Το adaway θα το βρεις στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753 ή στην επίσημη σελίδα του developer . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά υπάρχει καμιά καλή εναλλακτική του AdFree για KitKat; Το AdFree ενώ δουλεύει μια χαρά, για κάποιο λόγο μου χαλάει το πώς εμφανίζεται ένα συγκεκριμένο site που μπαίνω αρκετά συχνά (είναι στοιχηματικό, δεν ξέρω αν είναι ενάντια στους όρους του φόρουμ να το αναφέρω). Εξαφανίζει τις εικόνες, δεν μπορώ να κάνω login με τίποτα. Τόσο στην mobile έκδοση του site, όσο και στην desktop.. Ψάχνω λοιπόν κάτι εφάμιλλο.. Το AdAway δεν μου το βγάζει καν στο play store, το AdBlock για κάποιο λόγο δεν μου κάθεται καλά.. Δοκίμασε κ το Lucky Patcher, link εδώ http://lucky-patcher.netbew.com Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Επίσης όποιος δουλεύει το xposed έχει βγει mod το οποίο διώχνει τις διαφημίσεις αλλά και τον κενό χώρο που πιάνουν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 καλησπερα εχω huawei honor 2 και ενω δειχνει οτι συχρονιζει το ιντερνετ εντουτοις δεν εμφανιζονται οι σελιδοδεικτες μου απο το chrome στο stock browser εχω την 4.1.2.υπαρχει εφαρμογη να το κανει αυτο.?? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Επίσης όποιος δουλεύει το xposed έχει βγει mod το οποίο διώχνει τις διαφημίσεις αλλά και τον κενό χώρο που πιάνουν Θυμάσαι ποιό είναι; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα εχω huawei honor 2 και ενω δειχνει οτι συχρονιζει το ιντερνετ εντουτοις δεν εμφανιζονται οι σελιδοδεικτες μου απο το chrome στο stock browser εχω την 4.1.2.υπαρχει εφαρμογη να το κανει αυτο.?? Έλεγξε πρώτα αν έχει συγχρονιστεί το σωστό email, μετά στο browser του τηλεφώνου , δες στις ρυθμίσεις να είναι τικαρισμενη η διεύθυνση του email σου. Επίσης θα πρέπει κ στο τηλέφωνο στις ρυθμίσεις>λογαριασμοί να έχεις επιλέξει συγχρονισμό του ίντερνετ. Edited January 16, 2014 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Τα έχω κάνει όλα αυτά στην 4,2,2 δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα.ενα email έχω και Στα δυο Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά υπάρχει καμιά καλή εναλλακτική του AdFree για KitKat; Το AdFree ενώ δουλεύει μια χαρά, για κάποιο λόγο μου χαλάει το πώς εμφανίζεται ένα συγκεκριμένο site που μπαίνω αρκετά συχνά (είναι στοιχηματικό, δεν ξέρω αν είναι ενάντια στους όρους του φόρουμ να το αναφέρω). Εξαφανίζει τις εικόνες, δεν μπορώ να κάνω login με τίποτα. Τόσο στην mobile έκδοση του site, όσο και στην desktop.. Ψάχνω λοιπόν κάτι εφάμιλλο.. Το AdAway δεν μου το βγάζει καν στο play store, το AdBlock για κάποιο λόγο δεν μου κάθεται καλά.. Δοκίμασε να ανοίξεις την σελίδα που λες με τον puffin browser από το market είναι browser και τα ανοίγει όλα όπως στο pc. Κάποιες περίεργες σελίδες μπορείς να τις δεις μόνο με αυτόν δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι τα adfree & AdAway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Παιδιά μόλις ξεκίνησα να χρησιμοποιώ για πρώτη φορά το tapatalk. Πολύ καλή εφαρμογή. Έχω εντυπωσιαστεί με τις ευκολίες που προσφέρει. Μόνο που όταν μπαίνω στο my phone μου βγάζει αυτό "failed to connect to forum,please check with the forum administrator if this problem persists". Τι είναι αυτό; Edited January 16, 2014 by kyriakos96 Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά μόλις ξεκίνησα να χρησιμοποιώ για πρώτη φορά το tapatalk. Πολύ καλή εφαρμογή. Έχω εντυπωσιαστεί με τις ευκολίες που προσφέρει. Μόνο που όταν μπαίνω στο my phone μου βγάζει αυτό "failed to connect to forum,please check with the forum administrator if this problem persists". Τι είναι αυτό; Σε όλους έτσι κάνει, μη δίνεις σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Σε όλους έτσι κάνει, μη δίνεις σημασία. Καλό αυτό, τουλάχιστον δεν έχουμε πρόβλημα. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Θυμάσαι ποιό είναι; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έλεγξε πρώτα αν έχει συγχρονιστεί το σωστό email, μετά στο browser του τηλεφώνου , δες στις ρυθμίσεις να είναι τικαρισμενη η διεύθυνση του email σου. Επίσης θα πρέπει κ στο τηλέφωνο στις ρυθμίσεις>λογαριασμοί να έχεις επιλέξει συγχρονισμό του ίντερνετ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2597332 εδώ είσαι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Δοκίμασε να ανοίξεις την σελίδα που λες με τον puffin browser από το market είναι browser και τα ανοίγει όλα όπως στο pc. Κάποιες περίεργες σελίδες μπορείς να τις δεις μόνο με αυτόν δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι τα adfree & AdAway. Είναι σίγουρα θέμα του AdFree, γιατί με το που κάνω revert hosts ανοίγει κανονικά.. Πάντως το Lucky Patcher που δοκίμασα, έκανα remove Ads και από μια εφαρμογή τουλάχιστον που δοκίμασα τυχαία δεν αφαιρέθηκαν. Αντίθετα με το AdFree έφυγαν σούμπιτες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Σχετικά με το adFree όσοι είστε root με έναν απλό host editor από το market μπορείτε να σβήσετε όσα site δεν θέλετε να επηρεάζει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2597332 εδώ είσαι Το εγκατέστησα και κάνοντας μία δοκιμή με το Appsales εξακολουθεί να υπάρχει η κενή μπάρα όπου έπρεπε να υπάρχει η διαφήμιση. Μπορείτε να το δοκιμάσετε κι εσείς να μου πείτε; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση με κάποια εφαρμογή να μπορέσω μέσω wi-fi να δω στην οθόνη του κινητού μέσον της κάμερας (την είχα για το skype) που έχω συνδέσει στο p.c; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση με κάποια εφαρμογή να μπορέσω μέσω wi-fi να δω στην οθόνη του κινητού μέσον της κάμερας (την είχα για το skype) που έχω συνδέσει στο p.c; Ευχαριστώ. Λογικά αν κατάλαβα τη θες μπορείς να το κάνεις με το airdroid. Βλέπεις την οθόνη βλέπεις τη βλέπει η κάμερα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εχμμμ.. Αν κατάλαβα καλά, ο φίλος δεν θέλει να βλέπει στην οθόνη του PC ό,τι λαμβάνει η κάμερα του κινητού (που είναι αυτό που κάνει το airdroid), αλλά το ανάποδο.. Να βλέπει στην οθόνη του κινητού του αυτό που λαμβάνει η κάμερα στο PC του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εχμμμ.. Αν κατάλαβα καλά, ο φίλος δεν θέλει να βλέπει στην οθόνη του PC ό,τι λαμβάνει η κάμερα του κινητού (που είναι αυτό που κάνει το airdroid), αλλά το ανάποδο.. Να βλέπει στην οθόνη του κινητού του αυτό που λαμβάνει η κάμερα στο PC του.... Ακριβώς έτσι!!! Μ΄επιασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Το εγκατέστησα και κάνοντας μία δοκιμή με το Appsales εξακολουθεί να υπάρχει η κενή μπάρα όπου έπρεπε να υπάρχει η διαφήμιση. Μπορείτε να το δοκιμάσετε κι εσείς να μου πείτε; Άν κατάλαβα καλά πρέπει να επιλέξεις σε ποιες εφαρμογές δεν θέλεις να βλέπεις διαφημίσεις; Και γιατί να μην τις επιλέξεις όλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ακριβώς έτσι!!! Μ΄επιασες. Phone My Pc. Κανει και αυτο που θελεις. Βεβαια φανταζομαι θα υπαρχουν κι αλλες που θα κανουν αποκλειστικα αυτο, αλλα με τη συγκεκριμενη μπορεις να εχεις ασυρματη προσβαση και στο PC και να ακους και ηχο απο το μικροφωνο του υπολογιστη αν σε ενδιαφερει. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να αλλαξω την οθόνη της κλήσης[ATTACH]40004[/ATTACH] Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να αλλαξω την οθόνη της κλήσης[ATTACH]40004[/ATTACH] Ναι την αλλάξεις και να χάσουμε την Τίνα; όχι φίλε δεν σε βοηθάμε Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να αλλαξω την οθόνη της κλήσης[ATTACH]40004[/ATTACH] Πλάκα κανείς, ε? :eek: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ρε την Τίνα φωτιές μας άναψε βραδιάτικα.... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ναι την αλλάξεις και να χάσουμε την Τίνα; όχι φίλε δεν σε βοηθάμε Πλάκα κανείς, ε? :eek: Βρε να τη αλλάξουμε να φαίνεται ολόκληρη εννοεί ο φίλος..! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts