Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό σου λέω φιλε μου.

Το βρίσκεις όπως βρίσκεις τα πάντα!

Google.com

Flash player apk download

Τέλος

το ξερω αλλα 2-3 που δοκιμασα δεν δουλεψαν, γιαυτο ρωτησα. μηπως πρεπει να βαλω για το συγκεκριμενο κινητο ή καποιο συγκεκριμενο λινκ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδες, απο οταν καταργηθηκε ο flash player στα νεοτερα ανδροιδ, πως ανοιγουμε σελιδες που τον χρειαζονται?

πχ ενω με το galaxy S2 μπορω και ανοιγω γιατι τον εχει πανω, με το Ζ δε μπορω..πρεπει να βαλω καποιον browser συγκεκριμενο, να βρω αλλον flash player εκτος adobe? ή δεν ανοιγει η σελιδα σωστα και τελος?τι γινεται σε ενα ταμπλετ που υποτιθεται θες να υποκαταστησεις και ενα λαπτοπ..

Για δες αυτο https://www.dropbox.com/s/tel8piqxoie8wb3/install_flash_player_ics%2011.1.115.69.apk

Και διορθώνει ακριβώς τα προβλήματα που αναφέρονται από πολλούς.

Αυτό είναι σίγουρο.. Τι θα βγάλει τώρα όμως;;

Έχει μήνες αυτό το σκηνικό και έχει κουράσει απίστευτα. Ας το αφήσουν ως έχει το ρημάδι αν γίνουν ολα τα bug μπας και ησυχάσουμε.

Όντως, με την τελευταία αναβάθμιση το tapatalk σε πηγαίνει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα.

Παιδια το tapatalk μετα την αναβαθμιση μου λεει οτι απετυχε η συνδεση με το διακομιστη.Παρακαλω επικοινωνηστε με τον administrator του forum.Ενω ειμαι κανονικα συνδεδεμενος στο forum με το user name μου.

Νομίζω δεν έχει ειδοποιήση λόγο της μη υποστηρίξης. Δεν ειμαι σίγουρος βέβαια γιατί έτυχε μερικές φορές να ειδοποιήσει.

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, ναι, δεν ασχολείται το φορουμ με το tapatalk πλέον. Έχει γίνει μεγάλο θέμα, δεν θα αλλάξει κάτι όπως φαίνεται (έτσι είπαν οι διαχειριστές).

Αν είχε διαφημίσεις και στο tapatalk κατι θα γινόταν πιστεύω.,

Αν είχε διαφημίσεις και στο tapatalk κατι θα γινόταν πιστεύω.,

Αυτό είναι όλο το ζουμί...

Παιδια το tapatalk μετα την αναβαθμιση μου λεει οτι απετυχε η συνδεση με το διακομιστη.Παρακαλω επικοινωνηστε με τον administrator του forum.Ενω ειμαι κανονικα συνδεδεμενος στο forum με το user name μου.

Έχει πολλούς μήνες αυτό.

Δεν το υποστηρίζει το φόρουμ γι'αυτό. Μπαίνει κανονικά όμως.

Το ίδιο μήνυμα μου βγάζει κι εμένα στο s4 mini παρόλο που συνδέεται κανονικά. Το παράξενο όμως είναι πως δεν μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο Samsung galaxy tab wifi 5.0 το οποίο φοράει την 2.4.15 έκδοση του tapatalk σε αντίθεση με την 4.2.4 του s4 mini.

Edited by fishfemale

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ίδιο μήνυμα μου βγάζει κι εμένα στο s4 mini παρόλο που συνδέεται κανονικά. Το παράξενο όμως είναι πως δεν μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο Samsung galaxy tab wifi 5.0 το οποίο φοράει την 2.4.15 έκδοση του tapatalk σε αντίθεση με την 4.2.4 του s4 mini.

Εμένα μου το βγάζει και στην ταμπλέτα και στο s4.

PS: Τελικα για να στρώσει σε μένα (το bug του να σε πάει οπου γουστάρει αυτο, στα νήματα) το έκανα απεγκατάσταση με το clean master pro, έκανα clear την cache και μετα ξανά εγκατάσταση. Αυτό χρειάστηκε και στα δυο.

Στην ταμπλέτα βέβαια επιμένει να μου το λέει tapatalk 4, ενω στο s4 μου το λεει pro!

Και έβαλα το ίδιο αρχείο. Λιγο κουλό δεν είναι?

PS2: Και ναι, άρχισε να γίνεται κουραστικό όλο αυτό με τα συνεχόμενα bug. Δεν είναι δυνατόν στην pro έκδοση να είμαστε beta testers!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ.

Μόλις έχω κάνει root το Samsung Galaxy S3 mini και θέλω να πάρω backup όλο το τηλέφωνο, τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα τους, τα μηνύματα, τις φωτογραφίες, τις επαφές κλπ.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος;

Διάβασα για backup μέσω recovery, για Titanium, Helium, Superbackup, My Backup κλπ

Όλοι αυτοί οι τρόποι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα;

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Ο καλύτερος μάλλον είναι ο εξής.

Εφαρμογές και δεδομένα σίγουρα το titanium που κάνει και πάρα πολύ ακόμα. ..

Επαφές με το Gmail απλό και τέλειο.

Φωτο βίντεο σε κάρτα sd η σε PC απλό.

Για μηνύματα δες αυτήν την εφαρμογή "SMS Backup & Restore"

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore.

Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ.

Μόλις έχω κάνει root το Samsung Galaxy S3 mini και θέλω να πάρω backup όλο το τηλέφωνο, τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα τους, τα μηνύματα, τις φωτογραφίες, τις επαφές κλπ.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος;

Διάβασα για backup μέσω recovery, για Titanium, Helium, Superbackup, My Backup κλπ

Όλοι αυτοί οι τρόποι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα;

Μπορεις οπως ειπες και συ, να κανεις nandroid backup μεσω recovery και απο κει και επειτα να κανεις οτι θες στην συσκευη σου, να πειραξεις και να πειραματιστεις. Αν κατι δεν παει καλα, κανεις ενα restore παλι μεσα απο το recovery και γυρνας εκει που ησουν στην αρχη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Να αναφερω και ενα bugs του shiftkey

Για να γελασουμε κια λιγο...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Να αναφερω και ενα bugs του shiftkey

Για να γελασουμε κια λιγο...

Bug πάντως δεν είναι. Λογικό είναι

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Μία παρόμοια εφαρμογή είναι και η Meteo Earth, με υπέροχα γραφικά και πολλές δυνατότητες.

Πραγματικά από τις πιο όμορφες εφαρμογές καιρού.

Αλλά πρέπει να δίνει δώρο και μια μπαταρία. Δεν βγαίνει αλλιώς.

Bug πάντως δεν είναι. Λογικό είναι

Το bugs ο εγραψα ειρωνικα

Τωρα το αν ειναι λογικο ας μην το συζητησουμε

Απο την αρχη εγραψα οτι το ανεφερα για να γελασουμε λιγο

Φιλικά Γιάννης

χαβαλε εκανε ο φιλος...λογικο παντως δεν ειναι...

Ετσι ακριβως !!Και στα δυο !!:)

:)

Φιλικά Γιάννης

Για σινεμά έχουμε καμιά καλή πρόταση με ωραίες εικόνες και τις αίθουσες ανά ταινία;

Εχω της Vodafone αλλά έχει να ανανεωθεί πάνω από χρόνο και έχει προβλήματα.

Επίσης του Cine.gr δεν μου αρέσει.

Με σινεμα κανεις δεν ασχολειται βρε παιδια;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγκατεστησα μερικες γλωσσες offline, να το δοκιμασω.

Δυστυχως τα αποτελεσματα ηταν καπως απογοητευτικά.

Αν το δω, οτι σαν προσπαθεια που τωρα ξεκινα, αρα στο μελλον λογικα, η offline μεταφραση προτασεων και κειμενου θα βελτιωθει, ναι, ειναι ενα σημαντικο βημα.

Και ως γνωστον, η αρχη ειναι το ημισι του παντος!

Αν το δω ρεαλιστικα, απορω γιατι δεν βρισκει λεξεις, δεν μπορει να ειναι τοσο πληρες οσο η online εκδοση κλπ.

Πχ στην online μεταφραση, και να μην βαλω αρθρο (πχ. εγω θελω να κανω κατι, και γραψω 'θελω να κανω κατι), θα το καταλαβει και θα κλινει το ρημα σωστα, offline ομως μπερδευεται.

Παρομοιως, λεξεις σχετικα κοινοτυπες, δεν τις μεταφραζει. Και δεν καταλαβαινω το γιατι. Οταν ενα αλλο λεξικο θελει πχ 40mb για τις ελληνικες του λεξεις, πως ειναι δυνατον το λεξικο του google για τα ελληνικα, που ειναι 140mb, να μου αφηνει λεξεις αμεταφραστες;

Βασικα δεν πιστευω οτι δεν 'περιεχει' τις λεξεις, πιστευω οτι 'μπερδευεται' στην μεταφραση.

Εν κατακλειδι, απο το τιποτε(σε μεταφραση κειμενου offline) καλυτερο, αλλα εχει πολυ δρομο βελτιωσης μπροστα του.

Γιατι βρε moderators μου συγχωνευσατε το θεμα μου εδω;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4991497#post4991497

Καθε ψιλοπρογραμματακι, εχει το δικο του θεμα, δειτε μεσα στο android section, ο καθε launcher και καθε 'οτι να ναι' προγραμμα εχει το δικο του τοπικ, κι ολοκληρο google translate, που ειναι μια κατηγορια και πρωτοπορο απο μονο του, καθως δεν ειναι απλα ενα λεξικο, μου το συγχωνευσατε εδω.

Εδω που το βαλατε, παει χαθηκε.

Πως θα παρακολουθω εγω, αλλα και οποιος αλλος, μια ολοκληρωμενη συζητηση γι' αυτο το πραγματικα μοναδικο προγραμμα, χαμενο μεσα σε ασχετα posts?

Νομιζω πρεπει να γινει ξανα ξεχωριστο τοπικ. Το αξιζει.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II