xapos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Δοκίμασε το runtastic pro... Είναι πολύ καλύτερο του endomondo... Έχω αγορασμένα και τα δύο. Χρησιμοποιώ αποκλειστικά το runtastic pro και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Το runkeeper δεν είναι τόσο καλό σε σχέση με τα άλλα δύο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Και εγώ χρησιμοποιώ την Andoid Pro Widgets (People) και είμαι πολύ καλή! Νίκος Ευχαριστω πολυ !!Αριστο !!!Γινεται να ορισουμε προεπιλεγμενη ενεργεια για καθε επαφη ? Edited September 13, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παιδί, δεν το έχω τώρα στο Note αλλά δεν είχε ποτέ πρόβλημα το εικονίδιο από πλευράς ανάλυσης. Ούτε blurry είναι. Το έχω σε ένα Ray. Και στο μάρκετ που το πάτησα τώρα είναι μια χαρά η ανάλυση. Παρεμπιπτόντως στο Note έχω το runtastic που είναι, βέβαια, πολύ καλό αλλά θεωρώ πιο σημαντικό που τρέχει στο background χωρίς λόγο παρά το εικονίδιο. Έχεις το δωρεάν ή το Pro; Σ' εμένα που έβαλα χτες το Pro με τα 4,99 € το εικονίδιο ήταν θολό (στρετσαρισμένο από low-res). Το αναφέρει και κάποιος σε μια απ' τις κριτικές στο Google Play αλλά τον αγνόησα ο βλάκας. Για μενα δείχνει προχειρότητα στη σχεδιαση/φροντίδα του app. Έχω κόλλημα με κάτι τέτοιες λεπτομέρειες, αλλά είπαμε, είμαι παράξενος... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Έχεις το δωρεάν ή το Pro; Σ' εμένα που έβαλα χτες το Pro με τα 4,99 € το εικονίδιο ήταν θολό (στρετσαρισμένο από low-res). Το αναφέρει και κάποιος σε μια απ' τις κριτικές στο Google Play αλλά τον αγνόησα ο βλάκας. Για μενα δείχνει προχειρότητα στη σχεδιαση/φροντίδα του app. Έχω κόλλημα με κάτι τέτοιες λεπτομέρειες, αλλά είπαμε, είμαι παράξενος... Κι εμένα δεν μου αρέσουν αυτά, δεν το συζητώ. Απλά μου κάνει εντύπωση. Το pro έχω κι εγώ. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Πια εφαρμογη HDR μου προτεινετε; Εχει αρκετες στο store. Εχει αποτελεσμα η οχι; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Πια εφαρμογη HDR μου προτεινετε; Εχει αρκετες στο store. Εχει αποτελεσμα η οχι; Το HDR Camera που είναι δωρεάν ή το Perfectly Clear που είναι επί πληρωμή... Έχει αποτέλεσμα με βασική προϋπόθεση να έχεις απίστευτα σταθερά χέρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Το HDR Camera που είναι δωρεάν ή το Perfectly Clear που είναι επί πληρωμή... Έχει αποτέλεσμα με βασική προϋπόθεση να έχεις απίστευτα σταθερά χέρια... Τις εχεις δοκιμασει στο νεξους μας να φανταστω; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Τι θα έπρεπε να δω μετά την χρήση του greenify; περισσότερη διαθέσιμη ram, ή απλά κάποιες εφαρμογές να μην ανοίγουν μόνες τους, όπως Facebook, Viber, Google maps κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Τι θα έπρεπε να δω μετά την χρήση του greenify; περισσότερη διαθέσιμη ram, ή απλά κάποιες εφαρμογές να μην ανοίγουν μόνες τους, όπως Facebook, Viber, Google maps κλπ; Το δεύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Καλησπέρα σας, έχω το galaxy s3 i9300 με 32gb εσωτερική μνήμη, Και μου έβγαλε αναβάθμιση το eset Mobile security από 2.0.792 σε 2.0.815. Και πήγα να κάνω update, και μου βγάζει την παρακάτω ένδειξη : αυτό που έκανα στην αρχή ήταν να το ξηλωσω και να το εγκαταστήσω από την αρχή την καινούργια έκδοση από eset. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν 22gb ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη, γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Edited September 13, 2013 by jsjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Το HDR Camera που είναι δωρεάν ή το Perfectly Clear που είναι επί πληρωμή... Έχει αποτέλεσμα με βασική προϋπόθεση να έχεις απίστευτα σταθερά χέρια... Να ρωτήσω κάτι σχετικά με εφαρμογή κάμερας; Έχω το galaxy nexus και στις βραδινές φωτογραφίες που χρειάζεται φλας, σχεδόν πάντα μου ‘’κοκκινίζει’’ τα μάτια. Εάν χρησιμοποιήσω κάποια από τις εφαρμογές που γράφεις θα έχω βελτίωση, ή μπορείς να μου πεις εάν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή (και επί πληρωμής) που να βελτιώνει το ‘’κοκκίνισμα’’ με το φλας; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπέρα σας, έχω το galaxy s3 i9300 με 32gb εσωτερική μνήμη, Και μου έβγαλε αναβάθμιση το eset Mobile security από 2.0.792 σε 2.0.815. Και πήγα να κάνω update, και μου βγάζει την παρακάτω ένδειξη : αυτό που έκανα στην αρχή ήταν να το ξηλωσω και να το εγκαταστήσω από την αρχή την καινούργια έκδοση από eset. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν 22gb ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη, γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; κανε εκκαθαριση cache της εφαρμογης google play store και προσπαθησε παλι διαφορετικα κανε sign out απο το playstore επανεκκινηση και μετα παλι sign in και ξαναεγκατεστησε την Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπέρα σας, έχω το galaxy s3 i9300 με 32gb εσωτερική μνήμη, Και μου έβγαλε αναβάθμιση το eset Mobile security από 2.0.792 σε 2.0.815. Και πήγα να κάνω update, και μου βγάζει την παρακάτω ένδειξη : αυτό που έκανα στην αρχή ήταν να το ξηλωσω και να το εγκαταστήσω από την αρχή την καινούργια έκδοση από eset. Το πρόβλημα ποιο είναι; Δεν δούλεψε ούτε με αυτό που έκανες; Πάντως πραγματικά πρέπει να σε ρωτήσω. Το anti-virus τι το θες; φοβάσαι ιούς; γιατί κάτι τέτοιο είναι χαζό... Ειδικά από την στιγμή που είσαι root και, υποθέτω, έχεις Nandroid Backup. Φυσικά μπορεί να έχεις κάποιον λόγο που το χρησιμοποιείς μιας και το συγκεκριμένο δεν το έχω βάλει στο κινητό. Απλως ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Το πρόβλημα ποιο είναι; Δεν δούλεψε ούτε με αυτό που έκανες; Πάντως πραγματικά πρέπει να σε ρωτήσω. Το anti-virus τι το θες; φοβάσαι ιούς; γιατί κάτι τέτοιο είναι χαζό... Ειδικά από την στιγμή που είσαι root και, υποθέτω, έχεις Nandroid Backup. Φυσικά μπορεί να έχεις κάποιον λόγο που το χρησιμοποιείς μιας και το συγκεκριμένο δεν το έχω βάλει στο κινητό. Απλως ρωτάω. και εγω το ιδιο πιστευω.τσαμπα ram τσαμπα και μπαταρια χρησιμοποιουσα για αρκετο διαστημα το kaspersky και δεν καταλαβα τπτ Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Το πρόβλημα ποιο είναι; Το anti-virus τι το θες; φοβάσαι ιούς; γιατί κάτι τέτοιο είναι χαζό... Ειδικά από την στιγμή που είσαι root... Ειδικά το root είναι ένας λόγος παραπάνω να φοβάσαι για την ασφάλεια του κινητού. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ειδικά το root είναι ένας λόγος παραπάνω να φοβάσαι για την ασφάλεια του κινητού. πιστευω οτι αμα ξερεις τι κανεις δεν εχεις να φοβηθεις τπτ Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ειδικά το root είναι ένας λόγος παραπάνω να φοβάσαι για την ασφάλεια του κινητού. Δεν παιζει κατι τετοιο...με ρουτ ειναι πολυ πιθανο αν δεν ξερεις να σακατεψεις την συσκευη σου...αλλα virus;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ευχαριστω πολυ !!Αριστο !!!Γινεται να ορισουμε προεπιλεγμενη ενεργεια για καθε επαφη ? Ναι, φυσικά. Αν πατήσεις στην πάνω δεξιά γωνία, και σου εμφανήσει μια δισκέττα, τότε μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου και μετά πατώντας πάλι εκεί, στις σώζει και σου έχει μετά ένα μολυβι. Με πάνω δεξιά λοιπόν την δισκέττα, επιλέγεις όποια επαφή θέλεις και επιλέγεις τι θέλεις να σου κάνει το widget κάθε φορά που κάνεις κλικ στην επαφή. Ρίξε μια ματιά στις επιλογές που σου βγάζει. Γενικά έχει πολλές ρυθμίσεις το widget αυτό, και μπορείς να το παραμετροποιήσεις πολύ. Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 ειμαι root και δεν μπορω να αλλαξω Bootanimation το περιεργο ειναι οτι στην συσκευη μou το bootanimation.zip δεν ειναι στο system/media αλλα στο custpack/JRD_custres/media αλλα και παλι τιποτα δρομολογω εκει το install και ποαλι τιποτα το κανω manually Παλι τιποτα τι μπορει να φταιει???κανενασ με rooted smart 3??η οποιοσδηποτε????ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με εφαρμογή κάμερας; Έχω το galaxy nexus και στις βραδινές φωτογραφίες που χρειάζεται φλας, σχεδόν πάντα μου ‘’κοκκινίζει’’ τα μάτια. Εάν χρησιμοποιήσω κάποια από τις εφαρμογές που γράφεις θα έχω βελτίωση, ή μπορείς να μου πεις εάν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή (και επί πληρωμής) που να βελτιώνει το ‘’κοκκίνισμα’’ με το φλας; Δοκίμασε το Camera JB+ που είναι μια βελτιωμένη έκδοση της official app της κάμερα... Παράξενο πάντως γιατί δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο στα σχεδόν 2 χρόνια συμβίωσης μου με το τηλέφωνο αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ρε σεις, τι είναι αυτό το πράμα σήμερα με τους χάρτες;;; Ξέρετε γιατί συμπεριφέρεται έτσι; Πρώτη φορά μου το κάνει. Και παραξενευομουν όλη μέρα γιατί βρίσκω το κινητό με ανοιχτή την οθόνη συνέχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Κάνε μια επανεκκίνηση τη συσκευή και παρακολούθησέ το ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ναι, φυσικά. Αν πατήσεις στην πάνω δεξιά γωνία, και σου εμφανήσει μια δισκέττα, τότε μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου και μετά πατώντας πάλι εκεί, στις σώζει και σου έχει μετά ένα μολυβι. Με πάνω δεξιά λοιπόν την δισκέττα, επιλέγεις όποια επαφή θέλεις και επιλέγεις τι θέλεις να σου κάνει το widget κάθε φορά που κάνεις κλικ στην επαφή. Ρίξε μια ματιά στις επιλογές που σου βγάζει. Γενικά έχει πολλές ρυθμίσεις το widget αυτό, και μπορείς να το παραμετροποιήσεις πολύ. Νίκος. Ευχαριστω πολυ Νικο !!! Προερχομενος απο HTC One X μου ελειπε αυτο.:D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 καλησπέρα, δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε κάποιο προηγουμενο post, ψαχνω να βρω ενα προγραμμα το οποίο να μου δινει τη δυνατοτητα να βάλω password σε καποια folder με foto που θέλω αλλα να εξακολουθω να βλεπω τα folder στη λιστα gallery αλλα χωρίς τη δυνατότητα να μπω μεσα στο φακελο παρα μονο με τον κωδικο που θα εχω ορισει. Οσα εχω δοκιμασει μου κλειδωνουν το φακελο που θελω αλλα ταυτοχρονα τον κανουν και hide και μπορω να τον δω και να βαλω τον κωδικο για να ανοιξει μονο μεσα απο την εφαρμογή που εχω χρησιμοποιησει για να κλειδωσω τον φακελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts