Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α! Μάλιστα.

Thanks. :)

κ μπορεις να τα απεγκαταστησεις απευθειας χωρις να πας στις εφαρμογες?δεν λεω τα shortcuts με εφαρμογες γιατι αυτα ειναι μονο εικονιδια. κ μεσα απτο drawer εννοω. γενικα να διαγραυτουν σαν εφαρμογες

Δεν ξέρω τι εννοείς "drawer". Εγώ εννοώ από αυτές τις συντομεύσεις της "Επιφάνειας εργασίας" (πως να το πω, της αρχικής οθόνης).

Έχεις κάποιον launcher εγκαταστημένο; Μπορεί όμως να το κάνει κι αυτός που έχει τον κινητό σου, δεν ξέρω.

Εγώ έχω τον Apex αυτή τη στιγμή και βγάζει επιτόπου το popup που είπα και παραπάνω.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Τελικα μετα απο καιρο απιφασισα να βγαλω το swype αφου και πολλά σκαλωματα εχει αρχίσει να κανει και η μνημη που καταναλωνει ειναι αρκετη ( 30mb).

Συνεπως ποιο αλλο πληκτρολογιο μου προτείνετε;

Θα εμενα με το στοκ αλλα εχει πολυ μικρα πλήκτρα

SwiftKey με κλειστά μάτια. Βάλτο όμως να διαβάσει τα μήνυμα σου, fb, Twitter, κτλ. Μετά από λίγο θα γράφεις με κλειστά μάτια

Edited by salmp7

Το Tapatalk 4 το παράτησα. Δύο φορές ενώ έγγραφα ένα μήνυμα η εφαρμογή έκανε fc. Συν το ότι δεν βλέπει το Navimania, δεν θέλει πολύ. Το UI είναι κάτι που πιστεύω το συνηθίζεις. Θα παρακολουθώ τις αναβαθμίσεις και αναλόγως θα δω τι θα κάνω.

Δε με πειράζει για τις αναπάντητες. Ανοίγω τον στοκ για να μηδενίσουν.

Αλλά:

Ανοίγω τον Roxketdial, κάνω μια κλήση σε ένα όνομα (ή σε έναν αριθμό) > ανοίγει ο stok ("Τηλέφνο") και την πραγματοποιεί

Είμαι στον Rocketdial, πάω να διορθώσω μια επαφή > ανοίγει ο stock για τη διόρθωση

Διαγράφω τις προεπιλογές και από το στοκ και από τον Ρόκετ, πάω να κάνω μια κλήση, με ρωτάει να επιλέξω: Τηλέφωνο ή Skype (δεν έχει επιλογή για Rocketdial)

Αυτό λέω αν είναι νορμάλ μιας και είμαι σχετικά νέος στα Android.

Φιλε μου δεν μπορεις να κανεις τίποτα για αυτο.

Στην ουσια ο καθε ξενος dialer δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα κελυφος με διαφορετικο σκιν που ξεκινα πιο γρηγορα απο τον μαμισιο ( αν εχεις Samsung) αλλα στο τέλος για να ολοκληρωθεί η κληση βγαινει απο κατω ο στοκ.

Αν πας να απενεργοποιησης τον στοκ δεν θα μπορεις να κανεις καμια κληση.

κ μπορεις να τα απεγκαταστησεις απευθειας χωρις να πας στις εφαρμογες?δεν λεω τα shortcuts με εφαρμογες γιατι αυτα ειναι μονο εικονιδια. κ μεσα απτο drawer εννοω. γενικα να διαγραυτουν σαν εφαρμογες

Μπορείς να πατήσεις παρατεταμένα την εφαρμογή μέσα στις εφαρμογές και θα σου βγάλει ένα μενού επάνω, δεξιά θα γράφει απεγκατάσταση. Το πας το εικονίδιο εκεί και γίνεται απεγκατάσταση. (για nova πάντα έτσι; )

Ι need a six month vacation, twice a year.

κατσε τοτε εγω σε ολα τα HTC που ειχα και εχω γιατι εαν κανω προεπιλογη εναν 3rd party dialer ΔΕΝ ξανα ανοιγει ο μαμισιος?

Μπορει και να έχεις δικιο γιατι και εγω στο sensation δεν θυμαμαι να έβλεπα τον στοκ μετά.

Πάντως στο s3 δεν ισχύει

Η πρωτη φώτο ειναι με τον ex dialer

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/2012-12-28195124.png

Και εδω που μπαίνει ο στοκ κατα την κλήση

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/2012-12-28171555.png

Edited by telmusic

Πως μπορουμε να δουμε ποιες εφαρμογες εχουν διαφημισεις στο κινητο;δεν ειμαι ροοτ.

Εχω μια εφαρμογη Airpushdetector αλλα δεν μπορω να την λειτουργησω.

Όπως σου έγραψαν και νωρίτερα, με κάποιους launcher έχεις τη δυνατότητα που θέλεις.

Σου επισυνάπτω ένα screenshot με τον Nova launcher, ο οποίος αναφέρθηκε ότι έχει τέτοια επιλογή.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

κατσε τοτε εγω σε ολα τα HTC που ειχα και εχω γιατι εαν κανω προεπιλογη εναν 3rd party dialer ΔΕΝ ξανα ανοιγει ο μαμισιος?

Δηλαδή δοκίμασες ενώ έκανες κλήση από τον άλλο dialer σε κάποιους αριθμούς, όπως εξυπηρέτηση πελατών, να πατήσεις ας πούμε το 2 και εμφανίστηκε ο custom και όχι ο stock;

Μπορείς να πατήσεις παρατεταμένα την εφαρμογή μέσα στις εφαρμογές και θα σου βγάλει ένα μενού επάνω, δεξιά θα γράφει απεγκατάσταση. Το πας το εικονίδιο εκεί και γίνεται απεγκατάσταση. (για nova πάντα έτσι; )

και σε screenshot...πήρα το skype icon από εκεί που είναι οι εφαρμογές και το έκανα drag & drop εκεί που λέει απεγκατάσταση.

με το που πατήσεις παρατεταμένα το app icon και το κρατήσεις σου βγάζει αυτό το μενού.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Όταν λέμε ότι ανοίγει ο stock εννοούμε ότι η οθόνη κλήσης είναι του stock. Αν τον έχεις προεπιλογή τον 3rd party δεν θα τον δεις όταν τον ανοίγεις για να καλέσεις ούτε όταν πας να δεις τις αναπάντητες. Όταν, όμως, κάνεις κλήση η οθόνη που βλέπεις είναι του stock.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δηλαδή δοκίμασες ενώ έκανες κλήση από τον άλλο dialer σε κάποιους αριθμούς, όπως εξυπηρέτηση πελατών, να πατήσεις ας πούμε το 2 και εμφανίστηκε ο custom και όχι ο stock;

οτι νουμερο και να πατησω βγαινει ο αλλος dialer οχι ο stock

Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Όταν λέμε ότι ανοίγει ο stock εννοούμε ότι η οθόνη κλήσης είναι του stock. Αν τον έχεις προεπιλογή τον 3rd party δεν θα τον δεις όταν τον ανοίγεις για να καλέσεις ούτε όταν πας να δεις τις αναπάντητες. Όταν, όμως, κάνεις κλήση η οθόνη που βλέπεις είναι του stock.

οταν λεω dialer εννοω ΠΡΙΝ γινει η κληση εννοειται.ΑΛΛΟ το caller id.οταν ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ η κληση εννοειται οτι βγαινει της htc αλλα και αυτο αλλαζει εαν βαλει καπιος προγραμμα caller id

δηλαδη εγω δεν μιλαω για την οθονη κλησης αλλα για τον dialer οπως ελεγονται οι εφαρμογες του playstore.μαλλον δεν το εξηγησε καλα ο φιλος εξ αρχης

Edited by fuorigioco1981

Πως μπορουμε να δουμε ποιες εφαρμογες εχουν διαφημισεις στο κινητο;δεν ειμαι ροοτ.

Νομίζω ότι το airpush detector απαιτεί δικαιώματα root χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Αν σου βγάλει ξανά ειδοποίηση/διαφήμιση στη μπάρα ειδοποιήσεων τότε κατέβασε την και πάτα παρατεταμένα πάνω στη διαφήμιση. Στην jelly bean λογικά θα σου βγάλει ποια εφαρμογή στις φέρνει στη συσκευή σου..

Addons Detector. Εγγύηση και δωρεάν.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.denper.addonsdetector

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

τα φωτα σας παρακαλω παιδες... υπαρχει καμια εφαρμογη που να διαγραφει αρχεια που δεν μπορουν να σβηστουν με τιποτε σε κινητο που δεν ειναι ροοτ(συγκεκριμενα ενα εγγραφο που δεν λεει να διαγραφει με τιποτε!!) Τελος εχετε να προτεινετε καμια εφαρμογη που να ειναι παρομοια με το winrar(δωρεαν η με χρεωση δεν με πειραζει) γιατι οσες free δοκιμασα απο το playstore δεν μπορεσαν δυστυχως να μου ξεζιπαρουν ενα αρχειο .zip

Τελος εχετε να προτεινετε καμια εφαρμογη που να ειναι παρομοια με το winrar(δωρεαν η με χρεωση δεν με πειραζει) γιατι οσες free δοκιμασα απο το playstore δεν μπορεσαν δυστυχως να μου ξεζιπαρουν ενα αρχειο .zip

Δες αυτήν, κάνω μια χαρά τη δουλειά μου προσωπικά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.zdevs.zarchiver

φιλε karx οτι και να σου πω ειναι λιγο!! με εσωσες πραγματικα!!!!:D

Υπάρχει εφαρμογή/widget που να δείχνει ανά πάσα στιγμή το ποσοστό του brightness της οθόνης όταν αυτό είναι ρυθμισμένο στο αυτόματο?

Τελικά ο rocket dialer στο κινητό μου με ics ανοίγει ακαριαία!καμία σχέση με ex,dialer one και στοκ!

Και κατι άλλο,το στοκ πληκτρολόγιο της HTC το σύρσιμο δουλεύει πολύ καλα!σχεδόν λέω να αφήσω το swype!

ρε παιδια θα ηθελα απο καποιους γνωστες στο ειδος να γραψει ενα στησιμο σχετικα με καποιες βασικες εφαρμογες που πρεπει να εχει καποιος σε ενα ανδροιδ τηλ.οπως ειναι το galaxy core για παραδειγμα.

π.χ.

antivirus χρειαζεται και αν ναι πιο?

task cleaner?battery saver??

τι αλλο?

γενικα καποιες ας πουμε απαραιτητες εφαρμογες ωστε να βοηθαει το τηλ να λειτουργει καλυτερα.τι λετε?

θα με βοηθουσε πολυ!!

Τίποτα από αυτά που αναφέρεις. Το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά αν απλά προσέχεις τι εφαρμογές βάζεις.

Με αυτήν όμως, δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι μέσα στο zip. Βασικά ακόμη δεν έχω βρει κάποια να το κάνει. Δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II