Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το textra στις ρυθμίσεις έχει αναφορές παράδοσης.κάτω από το σταλμένο μήνυμα το sent γίνεται delivered

Χρησιμοποιώ το handcent sms. Είμαι κομπλέ. Απλά έλεγα μήπως να γύριζα στην στοκ εφαρμογή μηνυμάτων. Αλλά υστερεί αρκετά.... οπότε μένω εδώ που είμαι.....

Σας κολλάει εσάς λίγο; εμένα μου φάνηκε ότι laggarei λίγο

Σε μένα δεν κολλάει καθόλου.

Τόσο στο textra όσο και στο icmess δεν βρήκα ειδοποίηση για τις αναφορές παράδοσης. Ισχύει ότι δεν έχουν ή κάτι δεν κάνω εγώ καλά;

Δεν έχουν ξεχωριστή ειδοποίηση, αλλά πρέπει να πας στο μήνυμα να δεις το τικ δίπλα που σημαίνει ότι παραδόθηκε. Έχω στείλει και στους δύο δημιουργούς email.

Το textra το έχει φτιάξει ο ίδιος developer που έχει φτιάξει το chomp.

Χρησιμοποιεί κανείς το Κ9 για τα μαιλ του; Εγώ έχω 2 λογαριασμούς.έναν gmail και έναν Yahoo. Ενώ τα μαιλ του Gmail έρχονται κανονικά και άμεσα,τα μαιλ από το Yahoo πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να κάνω εγώ refresh για να τα πάρω.....

Δεν έχουν ξεχωριστή ειδοποίηση, αλλά πρέπει να πας στο μήνυμα να δεις το τικ δίπλα που σημαίνει ότι παραδόθηκε. Έχω στείλει και στους δύο δημιουργούς email.

Το textra το έχει φτιάξει ο ίδιος developer που έχει φτιάξει το chomp.

Κρίμα, μακάρι να το προσθέσουν. Όταν ο παραλήπτης έχει κλειστό το κινητό (για παράδειγμα) είναι χρήσιμο να ξέρεις πότε το άνοιξε και το παρέλαβε με μια ειδοποίηση, παρά να μπαίνεις κάθε λίγο και λιγάκι στην εφαρμογή να δεις αν έχει τικ δίπλα στο απεσταλμένο.

Χρησιμοποιεί κανείς το Κ9 για τα μαιλ του; Εγώ έχω 2 λογαριασμούς.έναν gmail και έναν Yahoo. Ενώ τα μαιλ του Gmail έρχονται κανονικά και άμεσα,τα μαιλ από το Yahoo πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να κάνω εγώ refresh για να τα πάρω.....

Στον k-9 δεν γίνεται να έχεις push στο yahoo. Μόνο με το maildroid το έχω καταφέρει αυτό.

Κρίμα, μακάρι να το προσθέσουν. Όταν ο παραλήπτης έχει κλειστό το κινητό (για παράδειγμα) είναι χρήσιμο να ξέρεις πότε το άνοιξε και το παρέλαβε με μια ειδοποίηση, παρά να μπαίνεις κάθε λίγο και λιγάκι στην εφαρμογή να δεις αν έχει τικ δίπλα στο απεσταλμένο.

Αυτό είναι κάτι που δυστυχώς αν και απαραίτητο, το έχουν ελάχιστες εφαρμογές SMS. Το handcent το υποστηρίζει σίγουρα, αλλά σε μένα έχει πολύ lag και μου σπάει τα νεύρα. Πάντως επίσης σημαντικό είναι να δείχνει την πραγματική ώρα που στάλθηκε ένα μήνυμα και όχι την ώρα που έγινε λήψη. Αυτό βοηθάει όταν έχεις κλειστό το κινητό, για να ξέρεις πότε σου έστειλε ο άλλος το μήνυμα. Μέχρι στιγμής μόνο με την εφαρμογή SMS sent time κάτι γίνεται, αλλά δεν δουλεύει όταν τα μηνύματα είναι μεγάλα και πάνω από το όριο των 70 ή 160 ελληνικών χαρακτήρων. Δυστυχώς ο δημιουργός της εφαρμογής έχει σταματήσει να την υποστηρίζει

Ξανά δοκιμάζω το icmess και δεν λαγκαρει τελικά όσο νόμιζα.βασικά μου μοιάζει με το sliding χωρίς το lag.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στο lag, αλλά έχω βγάλει τα κουμπιά που έχει πάνω καθώς και τις φωτογραφίες από τις επαφές. Έτσι είναι πολύ λιτό. Μην ξεχνάμε πως είναι beta ακόμα. Μου αρέσει που λειτουργεί με slide για να πας στις ρυθμίσεις και για να κάνεις αναζήτηση και να συντάξεις νέο μήνυμα.

Καλημερα σε ολους και ειναι το πρωτο μηνυμα που γραφω στο φορουμ.Θα ηθελα να σας ρωτησω αγορασα προσφατα το s3 mini και επειδη ειναι ακομα λιγο ανιδεος μηπως θα μπρουσατε να μ πειτε πως μπορω να αποθηκευω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης και οχι στο τηλεφωνο.

@makis_13

Αν δεν είσαι root μόνο κάποιες εφαρμογές θα μπορούν να μεταφερθούν στην κάρτα μνήμη.

Αν είσαι root με την Link2SD θα μπροέις να μεταφέρεις της εφαρμογές στην κάρτα μνήμης.

Περισσότερα στο νήμα [Επίσημο] Samsung Galaxy S III Mini (I8190)

καλημερα στην παρεα παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη που οταν ποσταρουμε στο φεις οτιδηποτε να δειχνει οτι εγινε μεσω android η ακομη καλυτερα μεσω note?αλλα να μην γινεται αυτο μεσω τις ιδιας εφαρμογης αλλα να ενσωματωνεται στην αυτου καθεαυτου εφαρμογη του face ...ουφ!!!ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω..

παιδια πριν απο λιγο μου εβγαλε το app του γιουτιουμπ οτι υπαρχει νεα ενημερωση διαθεσιμη και την εγκατεστησα..... ειπα να το δοκιμασω να δω τις αλλαγες που εχει και μεσα σε 2 λεπτα (το πολυ) το κινητο μου ανεβασε μεγαλη θερμοκρασια! ενω με την προηγούμενη εκδοση δεν ειχα προβληματα! Α, και κατι ακομα.... δεν βρισκω πουθενα το πεδιο της αναζητησης τραγουδιου! δεν εχει αποτι καταλαβα.... το εχει δοκιμασει κανεις??

Δεν βλέπω κάπου ασφάλεια....

Στις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου ;) οχι στις ρυθμισεις του widget locker.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Και το now sms φαίνεται καλό αλλά ο developer δεν μου απαντάει εάν θα βάλει υποστήριξη ελληνικών 160 χαρακτήρων.

@flandra του έστειλα ήδη μήνυμα και γι αυτό.έχεις δίκιο είναι χαλιά το άσπρο :-)

Στις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου ;) οχι στις ρυθμισεις του widget locker.

Μπράβο μου...οκ έβαλα καμία ασφαλεία αλλά τώρα δεν κλειδώνει καθόλου.... Μαντάρα τα έκανα...

Edit. Είχα πειράξει πολλές ρυθμίσεις χωρίς να ξέρω τι. Έκανα απεγκατασταση και το ξαναεβαλα. Όλα καλά.... ως τώρα...

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Παιδια απο σημερα που βγηκε το νεο youtube update ενω προσθεσαν την δυνατοτητα να παιζει το βιντεο στη κατω δεξια γωνια ενω ψαχνεις για αλλο οταν εχετε το κινητο σε οριζοντια θεση μπορειτε να πλοηγηθειτε στο χρονο που θελετε στο βιντεο ή οχι γιατι δεν σας βγαζει την μπαρα πλοηγησης οπως την βγαζει οταν εχετε το κινητο σε κατακορυφη θεση.

Καλημερα σε ολους και ειναι το πρωτο μηνυμα που γραφω στο φορουμ.Θα ηθελα να σας ρωτησω αγορασα προσφατα το s3 mini και επειδη ειναι ακομα λιγο ανιδεος μηπως θα μπρουσατε να μ πειτε πως μπορω να αποθηκευω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης και οχι στο τηλεφωνο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dapp+2sd

Η καλυτερη εφαρμογη σου λεει πια μπορεις να μεταφερεις και πια θα ηταν καλο να μην μεταφερεις ! Κανει δουλεια !

πως γινετε τις επαφες μου να τις κανω 2 ομαδες αλλα την δευτερη να μην την εμφανιζει στην κεντρικη λιστα?οπως ειχαν τα νοκια παλια.
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Η απάντηση του προγραμματιστή του textra για το dark theme!

Appreciate the feedback!

We are currently working on a Dark Mode. Best guess for completion is end of August.

It's pretty good, but not perfect, so we are perfecting every aspect of the dark look. It's not so much a theme as a properly designed and implemented dark mode look.

Thanks again!

Εφαρμογή μηνυμάτων με ιδιωτικό πλαίσιο, όπως του gosms pro, υπάρχει; Το gosms έχει γίνει ιδιαίτερα βαρύ πλέον, και αργεί αισθητά να ανοίξει.

Παιδια απο σημερα που βγηκε το νεο youtube update ενω προσθεσαν την δυνατοτητα να παιζει το βιντεο στη κατω δεξια γωνια ενω ψαχνεις για αλλο οταν εχετε το κινητο σε οριζοντια θεση μπορειτε να πλοηγηθειτε στο χρονο που θελετε στο βιντεο ή οχι γιατι δεν σας βγαζει την μπαρα πλοηγησης οπως την βγαζει οταν εχετε το κινητο σε κατακορυφη θεση.

Αδελφέ, αν δε βάλεις και κανένα κόμμα ή τελεία μην περιμένεις να καταλάβουμε τι θες να πεις και να σε βοηθήσουμε. Είχαμε τα greeklish (που ευτυχώς εδώ μας απάλλαξε το staff), τώρα έχουμε αυτό το ατονικό και χωρίς σημεία στίξης σύστημα. Όσο χρησιμοποιούμε το ιντερνέτ τόσο ξεχνάμε τα Ελληνικά σιγά-σιγά μου φαίνεται...

Υ.Γ. Sorry για το off-topic αλλά έλεος...

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Τώρα δουλεύεις έτσι.....

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι επειδή δεν έχω βάλει σημεία στίξης δεν κατάλαβες τι θέλω να πω.....

Μην μας τρελάνεις τώρα......

Τώρα δουλεύεις έτσι.....

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι επειδή δεν έχω βάλει σημεία στίξης δεν κατάλαβες τι θέλω να πω.....

Καταλαβαίνουμε, αλλά με δυσκολία...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Τώρα δουλεύεις έτσι.....

Εντάξει δεν είναι και ότι πιο δύσκολο να διαβαστεί, αφού έχουμε δει και πολύ χειρότερα, αλλά μετά από λίγο πραγματικά ζορίζεσαι.

Εκεί στο δεύτερο «ενώ» το χάνω. Επίσης στο τέλος δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις. Είναι ερώτηση;

Γράψε το καλά και ίσως πάρεις την απάντηση σου.

Μην αρχίσουμε να μαλώνουμε πάλι...

Κάποιος καλός άνθρωπος μπορεί να με πει πως γίνεται να σβήσω τα duplicate files από το sd maid χωρίς να τα επιλέγω με το δάχτυλο μου;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II