Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το jetAudio έχει επιλογή να σου φτιάχνει αυτόματα τα tags όπως το winamp ή τα φτιάχνεις μόνος σου γράφοντας;

στη free εκδοση σου, το μονο που εχει σχετικα με tag, ειναι αυτο που φαινεται στο screenshot. δεν ξερω αν εννοεις αυτο.:)

[ATTACH]33388[/ATTACH]

Έκανα αλλαγή rom μετά από καιρό (είχα CM, έβαλα την ίδια αλλά ποιο πρόσφατη version) και κάθε φορά που ανοίγω τον web browser (οι CM χρησιμοποιούν τον μαμά ICS browser) έχει ήδη επιλεγμένο το email μου και με ρωτάει αν θέλω να κάνω login.

Αυτό γίνεται πάντα όταν αλλάζεις rom, αλλά σε ρωτάει ΜΟΝΟ την 1η φορά. Για κάποιο λόγο μετά από αυτή την αλλαγή rom, με ρωτάει κάθε φορά που ανοίγω τον browser και είναι σπαστικό και χρονοβόρο.

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλο, ή έχει να προτείνει κάποιος, κάτι;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

στη free εκδοση σου, το μονο που εχει σχετικα με tag, ειναι αυτο που φαινεται στο screenshot. δεν ξερω αν εννοεις αυτο.:)

[ATTACH]33388[/ATTACH]

μπα όχι... αν είχες ποτέ winamp θα καταλάβαινες τι εννοώ..:worry:

Έκανα αλλαγή rom μετά από καιρό (είχα CM, έβαλα την ίδια αλλά ποιο πρόσφατη version) και κάθε φορά που ανοίγω τον web browser (οι CM χρησιμοποιούν τον μαμά ICS browser) έχει ήδη επιλεγμένο το email μου και με ρωτάει αν θέλω να κάνω login.

Αυτό γίνεται πάντα όταν αλλάζεις rom, αλλά σε ρωτάει ΜΟΝΟ την 1η φορά. Για κάποιο λόγο μετά από αυτή την αλλαγή rom, με ρωτάει κάθε φορά που ανοίγω τον browser και είναι σπαστικό και χρονοβόρο.

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλο, ή έχει να προτείνει κάποιος, κάτι;

Δεν κανω custoμιες και το κανει σε εμενα τις 4 τελευταίες μέρες. Μου εχει σπάσει τα νεύρα. Δεν ξερω γιατι γίνεται

Θοδωρής

Μηπως ξέρει κανείς γιατι το Google Play μου βγάζει μήνυμα:δεν υποστηρίζεται η αγορά συναλλάγματοτος οταν παω να πληρωσω με την καρτα??

Πώς μπορώ να πάρω backup χωρίς root στο asphalt 7 και angry birds γιατί όλες εφαρμογές ζητάνε root

Δες και το Datasync

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε εκτός του helium δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο πρόγραμμα να μπορείς να πάρεις backup μαζί με τις ρυθμίσεις χωρίς να είναι ρουτ το κινητό σου.

Εσύ δηλαδή με το Data sync που λες έχεις πάρει backup προγραμμάτων ΜΑΖΊ. ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;;;

Δεν νομίζω.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣ ΛΊΓΟ ΤΙ ΛΈΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΊ.

Καλό είναι να το ψάχνουμε λίγο πριν προτείνουμε κάτι.

Edited by fits13

Φίλε εκτός του helium δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο πρόγραμμα να μπορείς να πάρεις backup μαζί με τις ρυθμίσεις χωρίς να είναι ρουτ το κινητό σου.

Εσύ δηλαδή με το Data sync που λες έχεις πάρει backup προγραμμάτων ΜΑΖΊ. ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;;;

Δεν νομίζω.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣ ΛΊΓΟ ΤΙ ΛΈΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΊ.

Καλό είναι να το ψάχνουμε λίγο πριν προτείνουμε κάτι.

Fits σταμάτα να γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ άσχημο..ακόμα και οταν λες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το αντίθετο φαίνεται....

Fits σταμάτα να γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ άσχημο..ακόμα και οταν λες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το αντίθετο φαίνεται....

Τα κεφάλαια τα βάζω στα σημεία που θέλω να τονίσω.

Εκτός από τα κεφαλαία, πολλές φορές ειρωνεύεσαι άλλους και τους μιλάς με "ρε" σαν να τους ξέρεις και από χθες.

Ε αμα σας ενοχλει και το ρε τωρα τι να πω δεν ξερω...

Και ΟΧΙ δεν ειρωνευομαι καποιον που δεν με εχει ειρωνευτει κι αυτος πρωτα.

Και τελος εσεις εισται οι τελιοι εεε κι εγω ο παντελως λαθος...

τι να πω.....

Ε αμα σας ενοχλει και το ρε τωρα τι να πω δεν ξερω...

Και ΟΧΙ δεν ειρωνευομαι καποιον που δεν με εχει ειρωνευτει κι αυτος πρωτα.

Και τελος εσεις εισται οι τελιοι εεε κι εγω ο παντελως λαθος...

τι να πω.....

Ε για να τα έχουν όλοι μαζί σου, αυτό σημαίνει ότι είμαστε ατελείς και σε ζηλεύουμε...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Όπως και να 'χει τα κεφαλαία απαγορεύονται από τους Ο.Π.Χ., τους οποίους διάβασες και αποδέχθηκες όταν γράφτηκες στο myphone.gr.

Θα πρέπει λοιπόν να βρεις κάποιον άλλο τρόπο να τονίσει αυτό που θέλεις να πεις, αν και δε νομίζω να χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει αυτό που λες.

Και κάπου εδώ θα παρακαλέσω όλους να κόψουμε τα off topic.

Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

μπορείς να χρησιμοποιήσεις bold στις λέξεις που θέλεις να δώσεις έμφαση :)

Φιλικά πάντα!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έβαλα στο Note τον Appex launcher.

Υπάρχει τρόπος να κλειδώνω την συσκευή με κάποια κίνηση τύπου διπλό κλικ; Το μόνο που βρήκα είναι να κλειδώνουν με αυτόν τον τρόπο τα εικονίδια για να μην μπορείς να τα μετακινήσεις.

Έβαλα στο Note τον Appex launcher.

Υπάρχει τρόπος να κλειδώνω την συσκευή με κάποια κίνηση τύπου διπλό κλικ; Το μόνο που βρήκα είναι να κλειδώνουν με αυτόν τον τρόπο τα εικονίδια για να μην μπορείς να τα μετακινήσεις.

Αλλάζεις κάποιο gesture και το βάζεις να εκτελεί αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rYXRlY2NhLnNjcmVlbm9mZmxvY2siXQ..

Εγώ το κάνω με Nova slide up gesture

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ρε παιδιά, παίζει κανείς άλλος τις "ΛΕΞΕΙΣ"?? Έδωσα ένα κινητό σε ένα φίλο, και μπαίνει να παίξει και παρόλο που έκανα επαναφορά ρυθμίσεων, με το που ανοίξει πρώτη φορά η εφαρμογή, τον βάζει με το nickname μου..

Ξέρουμε πως θα το κάνουμε reset..?

Ρε παιδιά, παίζει κανείς άλλος τις "ΛΕΞΕΙΣ"?? Έδωσα ένα κινητό σε ένα φίλο, και μπαίνει να παίξει και παρόλο που έκανα επαναφορά ρυθμίσεων, με το που ανοίξει πρώτη φορά η εφαρμογή, τον βάζει με το nickname μου..

Ξέρουμε πως θα το κάνουμε reset..?

Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων από τις ρυθμίσεις του κινητού, διαχείριση εφαρμογών. Μπαίνεις στην εφαρμογή και τα καθαρίζεις.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων από τις ρυθμίσεις του κινητού, διαχείριση εφαρμογών. Μπαίνεις στην εφαρμογή και τα καθαρίζεις.

Το έχω δοκιμάσει, αλλά τίποτα.. :/

Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τραβάει φωτογραφίες με κλειστή την οθόνη η καμιά συντόμευση που όταν το πατάς να τραβάει στιγμιαία φωτογραφία; ευχαριστώ

Το έχω δοκιμάσει, αλλά τίποτα.. :/

Απεγκατασταση, Διαγραφη φακελλου στη sd, εγκατασταση.

Οχι επανεγκατασταση.

Δοκιμασε με διαγραφη φακελλου πρωτα.

Απεγκατασταση, Διαγραφη φακελλου στη sd, εγκατασταση.

Οχι επανεγκατασταση.

Δοκιμασε με διαγραφη φακελλου πρωτα.

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών και διαγραφεί όλων των δεδομένων χρήστη.. Το κινητό είχε μόνο τους βασικούς φακέλους..

Παρόλα αυτά, έβγαλε το ίδιο nick όταν την εγκατέστησα..

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II