Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει περίπτωση να έρθει ποτέ στην ελλαδα το spotify ή να γίνει πλήρης λειτουργικό το google now;
Θοδωρής

Να ρωτήσω κάτι που ίσως να είναι βλακεία, αλλά δεν αντέχω, θέλω να ρωτήσω. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δουλεύει σαν emulator και να μας δίνει την δυνατότητα να περάσουμε παιχνίδια από pc ή από ps 3 και να παίζουν στο τηλέφωνο μας; Σας προειδοποίησα ότι θα ρωτήσω βλακεία :D:D:D είδα στο μάρκετ κάτι emulator, αλλά λένε για Nintendo, και για άλλες κονσόλες.

Υπάρχει κάποια εφαρμογη που να δημιουργει ένα εικονίδιο και όταν το πατάω να κλείνει τις ανοιχτές εφαρμογές?

Αυτό που θέλω να κάνω είναι όταν πχ ανοιγω browser, ενα game κτλ. μετα να μην χρειάζεται να τα κλείνω ενα ενα, απλα να πατάω ενα εικονίδιο και να κλείνουν.

Edited by kostas123pao
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κάποια εφαρμογη που να δημιουργει ένα εικονίδιο και όταν το πατάω να κλείνει τις ανοιχτές εφαρμογές?

To Greenify εμφανίζει ένα τέτοιο εικονίδιο, που ονομάζεται Hibernate. Πατώντας το, σταματάει ότι τρέχει από εφαρμογές.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el

Runtastic και runkeeper τα καλυτερα :)

Το καλύτερο είναι το Endomondo

Το καλύτερο όντως είναι το endomondo. Είναι όμως επί πληρωμή. Εγώ χρησιμοποιώ το runkeeper και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Εγώ προσωπικά έχω να σου προτείνω το Sports Tracker (υπόψιν ότι είναι διαφορετικό απο το SportsTracker PRO):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android

Πάντως έχω να σου πω το εξής, επειδή πολλές φορές οι προτάσεις που γίνονται εδώ μέσα είναι τελείως υποκειμενικές (και είναι και λογικό), το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις τις εφαρμογές μόνος σου έτσι ώστε να έχεις προσωπική άποψη και να κρατήσεις αυτή που είναι πιο κοντά στα γούστα σου :)

Παιδιά καλημερα κανένα φτηνό GPS με φωνητική καθοδήγηση ξέρετε ;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδιά καλημερα κανένα φτηνό GPS με φωνητική καθοδήγηση ξέρετε ;

Εννοεις εφαρμγη για κινητο με android ?

Αν ναι κοιτα το Ginius driver (Dont panic) καπου στα 40 ευρω αλλα μπορεις να το βρεις απο αγγελια στην μιση τιμη.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Να ρωτήσω κάτι που ίσως να είναι βλακεία, αλλά δεν αντέχω, θέλω να ρωτήσω. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δουλεύει σαν emulator και να μας δίνει την δυνατότητα να περάσουμε παιχνίδια από pc ή από ps 3 και να παίζουν στο τηλέφωνο μας; Σας προειδοποίησα ότι θα ρωτήσω βλακεία :D:D:D είδα στο μάρκετ κάτι emulator, αλλά λένε για Nintendo, και για άλλες κονσόλες.

Pc η ps3 ούτε καν. Ο λόγος είναι το hardware. Χρειάζεσαι σύστημα με δυνατότητες που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα :-P

Ούτε στο pc δεν μπορείς να τρέξεις παιχνίδια του ps3 πόσο μάλλον σε mobile device. Μέχρι psp και πολύ είναι..

me > you

Pc η ps3 ούτε καν. Ο λόγος είναι το hardware. Χρειάζεσαι σύστημα με δυνατότητες που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα :-P

Ούτε στο pc δεν μπορείς να τρέξεις παιχνίδια του ps3 πόσο μάλλον σε mobile device. Μέχρι psp και πολύ είναι..

Το ήξερα ότι ρωτάω βλακεία :D:D:D

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Στο tapatalk, πως μπορώ να αφαιρέσω ένα θέμα που είχα παλιότερα συμμετάσχει; πχ παλιότερα, είχε η γυναίκα μου το neo v και είχα ρωτήσει κάτι κάποια στιγμή. Πλέον το τηλέφωνο το έχουμε δώσει και δεν με ενδιαφέρει πια το τοπικ αυτό.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα παρόμοιο του greenify εστω και με λιγοτερες δυνατοτητες-επιλογες αλλά χωρίς root?

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να κάνει ακριβώς τη δουλειά που κάνει το greenify. Κάτι παραπλήσιο είναι οι task killers, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο ;)

Τhe end of an era...

Στο tapatalk, πως μπορώ να αφαιρέσω ένα θέμα που είχα παλιότερα συμμετάσχει; πχ παλιότερα, είχε η γυναίκα μου το neo v και είχα ρωτήσει κάτι κάποια στιγμή. Πλέον το τηλέφωνο το έχουμε δώσει και δεν με ενδιαφέρει πια το τοπικ αυτό.

Πατάς το κουμπί αριστερά από το home button και μετά επιλέγεις unsubscribe.

Πατάς το κουμπί αριστερά από το home button και μετά επιλέγεις unsubscribe.

Ίσως να μην το εξήγησα πολύ καλά, αλλά

το θέμα δεν είναι υπό παρακολούθηση για να κάνω αυτό που λες. Βρίσκετε στην λίστα με αυτά που είχα συμμετοχή κάποια στιγμή.

το θέμα δεν είναι υπό παρακολούθηση για να κάνω αυτό που λες. Βρίσκετε στην λίστα με αυτά που είχα συμμετοχή κάποια στιγμή.

Στο καθε ενα απο αυτα, στην κατω δεξια πλευρα του, εχει ενα μικρο τριγωνακι. Πατα εκει και θα σου βγαλει επιλογη για σβησιμο. Ειναι λιγο δυσκολο να το πετυχεις γιατι ειναι μικρο και συνηθως σου πιανει οτι επιλεγεις το αποκατω φορουμ. Επεμεμνε λιγο και θα στο βγαλει. Ενα κολπο ειναι να το κανεις drug n' drop στο τελος της λιστας οποτε εκει θα το επιλεξεις πιο ευκολα.

Το ταπα2 νομιζω οτι εχει δεξια τον σκουπιδοντενεκε. Κλικ εκει και σβου.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Στο καθε ενα απο αυτα, στην κατω δεξια πλευρα του, εχει ενα μικρο τριγωνακι. Πατα εκει και θα σου βγαλει επιλογη για σβησιμο. Ειναι λιγο δυσκολο να το πετυχεις γιατι ειναι μικρο και συνηθως σου πιανει οτι επιλεγεις το αποκατω φορουμ. Επεμεμνε λιγο και θα στο βγαλει. Ενα κολπο ειναι να το κανεις drug n' drop στο τελος της λιστας οποτε εκει θα το επιλεξεις πιο ευκολα.

Το ταπα2 νομιζω οτι εχει δεξια τον σκουπιδοντενεκε. Κλικ εκει και σβου.

Το παλικάρι μιλάει για Participated, όχι για subscribed και απ'όσο γνωρίζω όχι δεν γίνεται.

Sorry φίλε απο τα λεγόμενα σου κατάλαβα ότι εννοούσες για subscription. Εσύ όμως μιλάς για participation ως φαίνεται. Σε αυτήν την περίπτωση θαρρώ πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι :)

Edit: Με πρόλαβε ο φίλος Sofos

Το παλικάρι μιλάει για Participated, όχι για subscribed και απ'όσο γνωρίζω όχι δεν γίνεται.

Ακριβώς αυτό εννοώ.

[ATTACH]32916[/ATTACH]

Fanatikos Με το πράσινο βέλος δείχνω το τριγωνάκι που λες, αλλά το υπογραμμισμένο με κόκκινο δεν το έχει το τριγωνάκι.

Νομίζω ότι ο Sofos_5 έχει δίκιο.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Εχετε δικιο δεν ειχα προσεξει οτι εννοουσε, με συμμετοχή. Ναι δεν γινεται. Sorry!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αναφέρεται στα μηνύματα περί υποστήριξης του myphone από το Tapatalk που υπήρχαν εδώ μέσα, τα οποία μεταφέρθηκαν από τους admin.

OK, άλλο είχα καταλάβει εγώ (περί myphone... Explorer).

καλησπερα στην παρεα.

εχω ενα samsung galaxy, με την 2.3.6 εκδοση λογισμικου.

μ αρεσει ο launcher των windows phone 8 τον οποιο κ χρησιμοποιω (αυτον π εχει τα περισσοτερα downloads και κατι κινεζικους χαρακτηρες στις πληροφοριες).

ξερει κανεις ομως, αν γινεται, οταν κλειδωνει το κινητο, να εχω ως τροπο ξεκλειδωματος τον κλασσικο του android με το μοτιβο ασφαλειας?

και οχι την αντιστοιχη οθονη των windows phone.

δε το βρηκα καπως να γινεται απ τις ρυθμισεις του launcher.

αν καποιος καταλαβε και ξερει, ας απαντησει, ευχαριστω.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Καλημέρα σε όλους.

Θελω να φτιάξω λιγο διαφορετική την lock screen και ψάχνοντας βρήκα την εφαρμογή widget locker

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker

Ρωτώντας και στο θεμα με τις lock screen με ενημέρωσαν δυο φίλοι οτι μπορεί να εχω πρόβλημα με το note 2 και την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Οποιος την εχει μπορεί να μου πει εντυπώσεις;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Θοδωρής

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II