fuorigioco1981 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 o dialer one δεν εχει ενσωματωμενα contacts?μονο ο ex εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 δοκιμασες απο την διαχειρηση εφαρμογων να καταργησεις τις προεπιλογες πχ που μπορει να εχουν γινει στις αντιστοιχες στοκ εφαρμογες? δεν εχει καμια προεπιλογη! αυτο ειναι το περιεργο.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δεν βγάζει κανένα μήνυμα φίλος από την νέα σε γράφω αυτή την στιγμή Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Γιατί δεν εμφανίζεται η υπογραφή του tapatalk κάτω από τα post που κάνω μέσω αυτού; Εχω την έκδοση 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δεν βγάζει κανένα μήνυμα φίλος από την νέα σε γράφω αυτή την στιγμή Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Εμένα και αρκετών άλλων που θυμάμαι να το έχουν γράψει εδώ μέσα, μας το βγάζει. ;) Γιατί δεν εμφανίζεται η υπογραφή του tapatalk κάτω από τα post που κάνω μέσω αυτού; Εχω την έκδοση 2. Kαι σ' εμένα το κάνει. Είτε δεν βάζει ποτέ, είτε σπάνια. Δεν ξέρω γιατί !! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το Myphone Explorer ?? με το συγκεκριμένο κανείς backup ΤΑ ΠΑΝΤΑ απ το κινητό σου λέει. Τώρα αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν μπορεί να κάνει backup τις εφαρμογές που έχεις περασμένες ώστε σε περίπτωση που κάνεις φορμάτ το κινητό, να κάνεις μια επαναφορά και να 'σαι κομπλέ. Ξέρει κάποιος αν ισχύει το τελευταίο??? Αν θελει ρουτ για να το κανει αυτο τοτε δεν λεει και πολλα γιατι υπαρχει το titanium pro που ειναι το τοπ προγραμμα για backup/restore οτιδηποτε εχεις στο κινητο σου αρκει να ειναι ρουτ. Αν παλι κανει backup/restore το προγραμμα Myphone Explorer ακομα και σε κινητα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤ τοτε ναι οκ το παραδεχομαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 o dialer one δεν εχει ενσωματωμενα contacts?μονο ο ex εχει? Εχει. σύρε την οθόνη δεξιά αριστερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλησπέρα. Παιδιά καμία εφαρμογη που να κλειδώνει επιλεκτικά επαφές υπάρχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Εχει. σύρε την οθόνη δεξιά αριστερά Ναι αλλα πατώντας την επαφή ανοίγει η στοκ εφαρμογή επαφών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 ποιο να βάλω.....:wacko: http://s7.directupload.net/images/130527/bbpuoc4r.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 ποιο να βάλω.....:wacko: http://s7.directupload.net/images/130527/bbpuoc4r.png Το πρώτο ειναι αυτο που ηταν πάντα στο play. Το 4 που λεει και ειναι δωρεάν ειναι η beta εκδοση της αναβάθμισης που θα παρει το πρώτο. Το hd ειναι για tablet. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλησπέρα. Παιδιά καμία εφαρμογη που να κλειδώνει επιλεκτικά επαφές υπάρχει ; Το δοκίμασες το super vault που σου πρότεινα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Αν θελει ρουτ για να το κανει αυτο τοτε δεν λεει και πολλα γιατι υπαρχει το titanium pro που ειναι το τοπ προγραμμα για backup/restore οτιδηποτε εχεις στο κινητο σου αρκει να ειναι ρουτ. Αν παλι κανει backup/restore το προγραμμα Myphone Explorer ακομα και σε κινητα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤ τοτε ναι οκ το παραδεχομαι.... Απ όσο ξέρω ροοτ (δεν θέλω να κάνω ροοτ) δεν χρειάζεται για την συγκεκριμένη εφαρμογή αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνει πλήρη restore τις εφαρμογές. Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Οταν λες πληρες restore υποθετω εννοεις ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ της καθε εφαρμογης σωστα? Αν ναι νομιζω οτι θα σε απογοητευσω γιατι για να γινει κατι τετοιο θελεις υποχρεωτικα ρουτ αλλιως το κινητο ΔΕΝ δινει προσβαση σε καμια εφαρμογη για να παρει πληρες backup οποιουδηποτε προγραμματος. Κατι κανει το προγραμμα carbon χωρις ρουτ αλλα πιστεψε με ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ backup επομενως το ρουτ ειναι μονοδρομοδ για να μπορεις να κανεις backup/restore οτιδηποτε εχει το κινητο. Αυτο εψαχνα κι εγω πριν κανω ρουτ το κινητο γιατι στην ουσια αυτος ειναι και ο βασικος αν οχι ο μοναδικος λογος που εκανα ρουτ το κινητο μου. Αν θες ρωτα και τα αλλα παιδια εδω μεσα που γνωριζουν πολυ περισσοτερα απο εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Οταν λες πληρες restore υποθετω εννοεις ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ της καθε εφαρμογης σωστα? Αν ναι νομιζω οτι θα σε απογοητευσω γιατι για να γινει κατι τετοιο θελεις υποχρεωτικα ρουτ αλλιως το κινητο ΔΕΝ δινει προσβαση σε καμια εφαρμογη για να παρει πληρες backup οποιουδηποτε προγραμματος. Κατι κανει το προγραμμα carbon χωρις ρουτ αλλα πιστεψε με ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ backup επομενως το ρουτ ειναι μονοδρομοδ για να μπορεις να κανεις backup/restore οτιδηποτε εχει το κινητο. Αυτο εψαχνα κι εγω πριν κανω ρουτ το κινητο γιατι στην ουσια αυτος ειναι και ο βασικος αν οχι ο μοναδικος λογος που εκανα ρουτ το κινητο μου. Αν θες ρωτα και τα αλλα παιδια εδω μεσα που γνωριζουν πολυ περισσοτερα απο εμενα. Έτσι όπως το θέτεις σα να έχεις δίκιο... Δεν το σκέφτηκα όσον αφορά το θέμα πρόσβασης στις εφαρμογές. Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το Myphone Explorer ?? με το συγκεκριμένο κανείς backup ΤΑ ΠΑΝΤΑ απ το κινητό σου λέει. Τώρα αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν μπορεί να κάνει backup τις εφαρμογές που έχεις περασμένες ώστε σε περίπτωση που κάνεις φορμάτ το κινητό, να κάνεις μια επαναφορά και να 'σαι κομπλέ. Ξέρει κάποιος αν ισχύει το τελευταίο??? Μακράν η καλύτερη και ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για να συγχρονίζεις outlook pc και φακέλους του κινητού σου και με καλώδιο usb. Τη χρησιμοποιώ πάνω από ένα χρόνο και δεν την αλλάζω με τίποτα. Αποθηκεύει και εγκαθιστά apk εφαρμογές αλλά μέχρι εκεί. "Κομπλέ" επαναφορά κινητού δεν κάνει. Υπάρχουν άλλα εργαλεία για αυτό (π.χ Τitanium Backup κλπ) αλλά χρειάζεσαι rooting. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω...υπάρχει τρόπος στη default εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων της 4.2.2. Jelly bean να ενεργοποιούνται οι 160 χαρακτήρες στα ελληνικά?? Ή πρέπει να εγκαταστήσω άλλη εφαρμογή μηνυμάτων, κι αν ναι ποια είναι η πιο light που το προσφερει αυτό?? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Η απάντηση είναι ναι. Τουλάχιστον σε κάποια παλιότερη έκδοση που το χρησιμοποιούσα έκανε ακριβώς αυτό που λες. Από το τηλέφωνο σώζεις στον υπολογιστή όλες τις εφαρμογές σε μορφή .apk Το δοκίμασες το super vault που σου πρότεινα; Σε ευχαριστω φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Όπως και να χει το θέμα για παράδειγμα εγώ μπήκα σε αυτό το νήμα να ρωτήσω για μια εφαρμογή android και κουράστηκα να βλέπω ένα σωρό άκυρα post. Από την στιγμή που υπάρχει το forum του Σχολιασμού πείτε τα εκεί... Κατά τα άλλα αν σβήσουν σχόλια απ το συγκεκριμένο νήμα, οι διαχειριστές δεν θα χουν άδικο νομίζω. Φιλε μου αν μπηκες να ρωτήσεις κατι για καποια εφαρμογή μπορουσες να το κανεις και θα έπαιρνες την απάντηση σου, αν καταλαβες καλα και το δικο σου ποστ ειναι εντελώς ακυρο... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Πάντως σε διάφορους browsers δεν κρατάει τους κωδικούς log in ακόμα και αν το έχεις επιλέξει. Πχ opera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Παλικάρια ας μου θυμίσει κάποιος την εφαρμογή για περπάτημα και τρέξιμο...Που μετράει χιλιόμετρα κτλ κτλ..Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Πάντως κι εγώ μέσω tapatalk μπαίνω για μικρά διαστήματα εκατό φορές τη μέρα, χωρίς αυτό μια φορά τη μέρα στην καλύτερη. Μια απο τα ιδια κι εγω.Οταν εισαι εν κινηση και θελεις να παρακολουθεις 10-15 νηματα το λιγοτερο,δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιγεις με browser ολες αυτες τις σελιδες περιμενοντας ποτε θα φορτωσει η καθε μια κι εκτος αυτου εχουμε καποια πακετα δεδομενων,οχι απεριοριστα και δεν μπορουμε να τα εξαντλησουμε σε 2-3 μερες με αυτη τη διαδικασια!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Παλικάρια ας μου θυμίσει κάποιος την εφαρμογή για περπάτημα και τρέξιμο...Που μετράει χιλιόμετρα κτλ κτλ..Ευχαριστώ πολύ! Runtastic και runkeeper τα καλυτερα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Το καλύτερο είναι το Endomondo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Παλικάρια ας μου θυμίσει κάποιος την εφαρμογή για περπάτημα και τρέξιμο...Που μετράει χιλιόμετρα κτλ κτλ..Ευχαριστώ πολύ! Το καλύτερο όντως είναι το endomondo. Είναι όμως επί πληρωμή. Εγώ χρησιμοποιώ το runkeeper και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts