R_Bachman Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Ναι, έκανα. Όχι γιατί σκέφτηκα ό,τι χρειάζεται, αλλά γιατί άλλαξα kernel οπότε έπρεπε να γίνει. :p Τέλος πάντων, μικρό το κακό, απλά είχα την απορία. :rolleyes: Έχει αναφερθει σαν bug σε nova launcher στο xda . Αν έχεις nova άλλαξε το icon μόνος σου (θα υπάρχει ήδη στα ενσωματωμένα). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Μάλλον επειδή το έσβησες δεν στα ξαναβγάζει. Εμένα το έχει.[ATTACH]32723[/ATTACH] Καλα γτπ αναβάθμιση κάνανε ούτε το όπερα λινκ δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Έχει αναφερθει σαν bug σε nova launcher στο xda . Αν έχεις nova άλλαξε το icon μόνος σου (θα υπάρχει ήδη στα ενσωματωμένα). Έτσι εξηγείται, ναι, με Nova είμαι. :D Thanks. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Εμένα με νοβα πάντως άλλαξε κατευθείαν Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) και σε μένα δεν άλλαξε το εικονίδιο του hangout( του talk μάλλον)...ναι είμαι με nova launcher...:worry: edit: ούτε με την 2.1 beta 1 του nova φτιάχνει...οπότε άλλαξε manually..:p Edited May 23, 2013 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Κάποια απάντηση από χρήστες Swype; Όχι, δεν γίνεται. Αν το πρόβλημα είναι τα μηνύματα, βάλε 3rd party εφαρμογή μηνυμάτων αν η stock της συσκευής σου δεν αφαιρεί αυτόματα τους τόνους. Edit: Τώρα είδα ότι το θες για άλλη δουλειά. Δυστυχώς, για κεφαλαία πρέπει να γράφεις ένα ένα τα γράμματα. Όχι μόνο στο Swype, γενικά βάζουν αυτόματα τόνους όλα. Έχει αναφερθει σαν bug σε nova launcher στο xda . Αν έχεις nova άλλαξε το icon μόνος σου (θα υπάρχει ήδη στα ενσωματωμένα). Εμένα με Nova άλλαξε κανονικά. Edited May 23, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Υπαρχει προγραμμα που να μπορει να μεταφερει ακομα και τα προγραμματα συστηματος στη καρτα sd σε οποιοδηποτε ρουταρισμενο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εμένα με νοβα πάντως άλλαξε κατευθείαν Εμένα με Nova άλλαξε κανονικά. Ίσως να μην το έθεσα σωστά. Λέγοντας έχει αναφερθεί ενοούσα πως κάποιοι το είχαν/έχουν το bug. Όχι όλοι. και σε μένα δεν άλλαξε το εικονίδιο του hangout( του talk μάλλον)...ναι είμαι με nova launcher...:worry: edit: ούτε με την 2.1 beta 1 του nova φτιάχνει...οπότε άλλαξε manually..:p H beta βγήκε πριν την αλλαγή σε hangouts . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Υπαρχει προγραμμα που να μπορει να μεταφερει ακομα και τα προγραμματα συστηματος στη καρτα sd σε οποιοδηποτε ρουταρισμενο κινητο. Δεν γίνεται. Υπάρχει λόγος που λέγονται συστήματος. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Οταν λεω προγραμματα συστηματος εννοω π.χ. το facebook ή τετοιου ειδους ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ οχι αρχεια που ειναι βασικα και πρεπει να ειναι στο κινητο για να δουλεψει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Οταν λεω προγραμματα συστηματος εννοω π.χ. το facebook ή τετοιου ειδους ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ οχι αρχεια που ειναι βασικα και πρεπει να ειναι στο κινητο για να δουλεψει το κινητο. Αυτά δεν είναι αρχεία συστήματος, είναι απλές εφαρμογές από το playstore. Η μεταφορά στην SD έχει να κάνει με το αν επιτρέπει η κάθε εφαρμογή, διατηρώντας τη λειτουργικότητας της. Όχι με το αν υπάρχει app που μπορεί να την βάλει εκεί με το ζόρι. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Οταν λεω προγραμματα συστηματος εννοω π.χ. το facebook ή τετοιου ειδους ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ οχι αρχεια που ειναι βασικα και πρεπει να ειναι στο κινητο για να δουλεψει το κινητο. Μήπως είναι προεγκατεστημένα από τη μαμά και δεν επιτρέπουν απεγκατάσταση; αν ναι, τότε γίνεται με titanium backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδιά καλημερα μήπως ξέρετε καπια εφαρμογη που μπορουμε να μεταφερουμε εκει μεσα της επαφες που θελουμε απο της επαφές μας και να της κλειδωνουμε και να της ανοιγω με κωδικο ; είναι ανάγκη ρε παιδιά οποιως ξερη ας βωειθηση ευχαριω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 και σε μένα δεν άλλαξε το εικονίδιο του hangout( του talk μάλλον)...ναι είμαι με nova launcher...:worry: edit: ούτε με την 2.1 beta 1 του nova φτιάχνει...οπότε άλλαξε manually..:p Εμένα με Nova άλλαξε κανονικά. H beta βγήκε πριν την αλλαγή σε hangouts . σε όσους είναι με nova launcher και δεν έχει αλλάξει το εικονίδιο στο hangouts, δοκιμάστε : Nova settings, Look and Feel, Icon Theme, and changed it to "Default" ;)...σε μένα δούλεψε και πλέον έχω το νέο εικονίδιο... @R_Bachman : έχεις δίκιο, απλά εγώ δεν την είχα περάσει, παραμένοντας στο release channel της εφαρμογής...την πέρασα χτες μπας και στρώσει το hangouts, αλλά τελικά η λύση είναι αυτή που δίνω παραπάνω..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Οταν λεω προγραμματα συστηματος εννοω π.χ. το facebook ή τετοιου ειδους ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ οχι αρχεια που ειναι βασικα και πρεπει να ειναι στο κινητο για να δουλεψει το κινητο. Δες αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmEwc29mdC5ncGhvbmUuYXBwMnNkIl0. Αυτά δεν είναι αρχεία συστήματος, είναι απλές εφαρμογές από το playstore. Η μεταφορά στην SD έχει να κάνει με το αν επιτρέπει η κάθε εφαρμογή, διατηρώντας τη λειτουργικότητας της. Όχι με το αν υπάρχει app που μπορεί να την βάλει εκεί με το ζόρι. Εχεις nexus για αυτο τα λες αυτα :lol::lol: :) Υπαρχουν εταιρειες που βαζουν στη rom τους(αρχεια συστηματος) facebook, twitter και αλλες ''αχρηστες'' εφαρμογες. :) Στο αλλο που γραφεις για τη λειτουργικοτητα, σωστα τα λες. Edited May 24, 2013 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Οταν λεω προγραμματα συστηματος εννοω π.χ. το facebook ή τετοιου ειδους ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ οχι αρχεια που ειναι βασικα και πρεπει να ειναι στο κινητο για να δουλεψει το κινητο. Link2SD. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Link2SD. Για rooted mobile,για galaxy s4 non root υπάρχει κάτι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Για rooted mobile,για galaxy s4 non root υπάρχει κάτι? Όχι. Η συγκεκριμένη διαδικασία, είτε μέσω εφαρμογής είτε μέσω script σε custom ROMs, απαιτεί root. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδιά γιασας μήπως ξέρετε καπια εφαρμογη που μπορουμε να μεταφερουμε εκει μεσα της επαφες που θελουμε απο της επαφές μας και να της κλειδωνουμε και να της ανοιγω με κωδικο ; είναι ανάγκη ρε παιδιά οποιως ξερη ας βωειθηση ευχαριω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 σε όσους είναι με nova launcher και δεν έχει αλλάξει το εικονίδιο στο hangouts, δοκιμάστε : Nova settings, Look and Feel, Icon Theme, and changed it to "Default" ;)...σε μένα δούλεψε και πλέον έχω το νέο εικονίδιο... Σωστός. It did the trick. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) πολυ καλο το νεο tapatalk αλλα με χαλασανε πολυ τα widgets σε σχεση με τα προηγουμενα... ελπιζω να ειναι ετσι λογο του οτι ειναι beta ακομα και στην επισημη να τα αλλαξουν... Edited May 24, 2013 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 πολυ καλο το νεο tapatalk αλλα με χαλασανε πολυ τα widgets σε σχεση με τα προηγουμενα... ελπιζω να ειναι ετσι λογο του οτι ειναι beta ακομα και στην επισημη να τα αλλαξουν... Ποτε ενημερώθηκε το tapatalk; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ποτε ενημερώθηκε το tapatalk; Έλα μου ντε; Που το βρίσκουμε; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos94 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καινούριος browser από την GO Dev Team -> Next Browser. Με το λίγο που ασχολήθηκα, είναι καλύτερος πιστεύω από chrome και (καινούριο) opera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 καντε μια αναζητηση Tapatalk 4.0.5 Public Beta 1 και θα το βρειτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts