karib Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 On 29/8/2021 at 5:31 ΜΜ, tsiftsism said: Λάθος δικό μου (και δεν μπορώ να κάνω edit πλέον). Με ενσύρματα ακουστικά έκανα την δοκιμή, και κατεβάζοντας την status bar υπήρχε η σύνδεση των ακουστικών όπως υπάρχει και η αντίστοιχη όταν έχεις συνδεδεμένα τα Bluetooth ακουστικά. Έκανα κλικ πάνω της και μου έβγαλε επιλογή για το αν θέλω να κάνω εναλλαγή από τα ακουστικά στο ηχείο του κινητού. 😉 Status bar, λες αυτη που ειναι πανω πανω, σωστα; Την κατεβασα κι εγω, και με συνδεδεμενο το ενσυρματο handsfree, δεν ειδα καμια επιλογη περι ηχου/ακουστικων/ηχειου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 22 minutes ago, karib said: Status bar, λες αυτη που ειναι πανω πανω, σωστα; Την κατεβασα κι εγω, και με συνδεδεμενο το ενσυρματο handsfree, δεν ειδα καμια επιλογη περι ηχου/ακουστικων/ηχειου. Ναι, αυτή εννοώ, ίσως το σωστό είναι notification bar, status bar νομίζω είναι η γραμμή που φαίνεται στο πάνω μέρος του κινητού με τα εικονίδια του σήματος, της μπαταρίας κοκ. Σ' εμένα όταν την κατεβάζω εμφανίζει τα συνδεδεμένα ακουστικά. Ίδιο ακριβώς επιλογή είτε έχω τα ενσύρματα είτε τα Bluetooth (και τα 2 της Huawei όπως και το κινητό μου). Αν δε το έχει στο δικό σου ίσως να έχει να κάνει με το κινητό, και το λογισμικό/UI που χρησιμοποιεί (EMUI, MIUI, pure Android, κτλ). 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. August 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2021 14 hours ago, tsiftsism said: Πριν από λίγο έκανε update το Facebook στο Galaxy Tab και άλλαξε η εμφάνιση σε light mode. Κοίταξα στα Settings και δεν υπάρχει επιλογή για dark mode !! Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο; Μου το έχει κάνει 2 φορές μετά από update η συγκεκριμένη εφαρμογή. Νομίζω κάποια στιγμή επανήλθε μόνη της. Ή εμφάνισε την επιλογή στο επόμενο update. Δεν θυμάμαι. Αλλά να ξέρεις δεν είσαι ο μόνος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2021 (edited) Κι εμένα έτυχε να ενημερώνεται η εφαρμογή του Facebook και να φεύγει το dark mode. Αλλά κάποια στιγμή επανέρχεται μόνο του. Σε light δεν μου γύρισε ποτέ. Edited August 31, 2021 by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή άλλος τρόπος να περάσω όλους τους κωδικούς wifi από το παλιό τηλέφωνο στο καινούριο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 49 minutes ago, pazu said: Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή άλλος τρόπος να περάσω όλους τους κωδικούς wifi από το παλιό τηλέφωνο στο καινούριο; Ευχαριστώ. Αν δεν είσαι ροοτ όχι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 1 hour ago, pazu said: Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή άλλος τρόπος να περάσω όλους τους κωδικούς wifi από το παλιό τηλέφωνο στο καινούριο; Ευχαριστώ. Το κάνει σίγουρα το MIUI. Το κάνει σίγουρα η Google, τουλάχιστον σε διάφορες AOSP που δοκιμάζω. Φαντάζομαι θα το κάνουν και οι λοιπές εταιρείες με κάποιο τρόπο (τοπικό ή σε σύννεφο backup) Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 Από Samsung σε Samsung σίγουρα γίνεται. Νομίζω και απλά αν χρησιμοποιήσεις τον ίδιο gmail λογαριασμό, πάλι γίνεται αν έχεις επιλέξει να συγχρονίζει τους κωδικούς σου. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 2 hours ago, akilleas said: Το κάνει σίγουρα το MIUI. Το κάνει σίγουρα η Google, τουλάχιστον σε διάφορες AOSP που δοκιμάζω. Φαντάζομαι θα το κάνουν και οι λοιπές εταιρείες με κάποιο τρόπο (τοπικό ή σε σύννεφο backup) Τα Wi-Fi σώζονται τοπικά στην συσκευή σαν.system files. Για αυτό θέλει root να τα δεις κιόλας. Δεν σώζονται σε cloud για τον ίδιο λόγο. Πώς η Google τα παίρνει και τα μεταφέρει, αφού δεν συγχρονίζονται με τον Google account; 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 22 minutes ago, junglist said: Τα Wi-Fi σώζονται τοπικά στην συσκευή σαν.system files. Για αυτό θέλει root να τα δεις κιόλας. Δεν σώζονται σε cloud για τον ίδιο λόγο. Πώς η Google τα παίρνει και τα μεταφέρει, αφού δεν συγχρονίζονται με τον Google account; Κι εγώ την ίδια απορία έχω !! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Έχει κανείς θέμα με το ινστα;;; μου βγάζει η ροή δεν ανανεώθηκε κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 (edited) ειναι κατω, πολλοι χρηστες εχουν προβλημα, υπομονη https://www.fortunegreece.com/article/epese-to-instagram-provlima-isodou-gia-pollous-christes/ https://www.protothema.gr/technology/article/1157324/epese-to-instagram-provlimata-stin-platforma-pagosmios/ Edited September 2, 2021 by patrickdrd 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 (edited) 1 hour ago, patrickdrd said: ειναι κατω, πολλοι χρηστες εχουν προβλημα, υπομονη https://www.fortunegreece.com/article/epese-to-instagram-provlima-isodou-gia-pollous-christes/ https://www.protothema.gr/technology/article/1157324/epese-to-instagram-provlimata-stin-platforma-pagosmios/ Μόλις επανήλθε το Instagram! Edit: Έκανε ανανέωση πριν λίγο και ξανά κόπηκε η ροή!☹️ Edit 2: Τώρα το έφτιαξαν... 😉 Edited September 2, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 έχει κανείς nbg authenticator; την έχει μια γνωστή μου και δεν της δουλεύει με τίποτα, διαβάζω και σχόλια στο play store πολλοί έχουν πρόβλημα, έχετε να προτείνετε κάποια λύση; η γυναίκα μου πάντως κάνει κανονικά πληρωμές χωρίς να έχει την εφαρμογή, είναι σίγουρα απαραίτητη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Υπαρχει καποιος file manager σε android 11 που να σε αφηνει να αντιγραψεις αρχειο που κατεβασες απο torrent σε φλασακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 6 hours ago, patrickdrd said: έχει κανείς nbg authenticator; την έχει μια γνωστή μου και δεν της δουλεύει με τίποτα, διαβάζω και σχόλια στο play store πολλοί έχουν πρόβλημα, έχετε να προτείνετε κάποια λύση; η γυναίκα μου πάντως κάνει κανονικά πληρωμές χωρίς να έχει την εφαρμογή, είναι σίγουρα απαραίτητη; Να σου πω την αλήθεια, την εγκατέστησα στο κινητό, και είναι σα να μην την έχω !! Δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργεί, όταν κάνω οποιαδήποτε κίνηση (μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών, ή κάποια πληρωμή) εξακολουθεί να έρχεται ο κωδικός επαλήθευσης μέσω OTP. Πίστευα ότι η εφαρμογή ήρθε να αντικαταστήσει την αποστολή των κωδικών επαλήθευσης μέσω SMS/Viber.... 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel x2 Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 7 hours ago, GMF80 said: Υπαρχει καποιος file manager σε android 11 που να σε αφηνει να αντιγραψεις αρχειο που κατεβασες απο torrent σε φλασακι; Νομίζω όλοι οι file manager το κάνουν αυτό. Εγώ χρησιμοποιώ τον es file καί αντιγράφω η μεταφέρω συνέχεια σε φλασάκι, ότι μπορείς να φανταστείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Περιεργο. Ισως φταιει το αρχειο. Αντεγραφε μεχρι ενα σημειο και μετα ελεγε αδυνατη η αντιγραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Μήπως το αρχείο είναι πάνω από 4gb και το στικάκι fat32? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Οχι. Δοκιμασα και αλλο και παλι τα ιδια.Με File Manager +. Παει μεχρι 100% και γραφει μετα failed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Καμία καλή εφαρμογή για υψόμετρο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 γίνεται σε ποστ του fb που έχει πχ έναν λογαριασμό τραπέζης να μπορώ να τον κάνω ΜΌΝΟΝ ΑΥΤΌΝ copy paste; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Κάποιος που χρησιμοποιεί Kindle να μου απαντήσει αν γνωρίζει.Μπορείς σε βιβλίο το οποίο έχεις κάνει upload από .pdf να κάνεις το χρώμα της σελίδας μαύρο και τα γράμματα άσπρα, όπως μπορείς να κάνεις στο Google Books;Ευχαριστώ.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 υπάρχει εφαρμογή για σκάκι, τάβλι και ναυμαχία που να μπορώ να την κατεβάσω και εγώ και ο γιος μου στα κινητά μας και να παίζουμε online χωρίς να είμαστε κοντά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Υπάρχει νήμα για παιχνίδια. Ρώτα εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts