GMF80 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Εχει παρατητησει κανεις μεγαλη καταναλωση μπαταριας απο το tapatalk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Εμένα δεν είναι καν στις εφαρμογές που καταναλώνουν... Και το λιώνω στη χρήση. Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Καλημέρα σας Πείτε μου αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να έχεις τη δυνατότητα να βάλεις ξεχωριστό ήχο ειδοποιήσεων για SMS και email. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Καλημέρα σας Πείτε μου αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να έχεις τη δυνατότητα να βάλεις ξεχωριστό ήχο ειδοποιήσεων για SMS και email. Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Πας στις ρυθμίσεις και ειδοποιήσεις των συγκεκριμένων εφαρμογών και βάζεις τον ήχο που θέλεις! Έχουν δικές τους ρυθμίσεις το Message και το mail. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Υπάρχει αξιόπιστη εφαρμογή για εγγραφή κλήσεων σε android 10 ; Έστω και με πληρωμή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ ότι τα notifications (π.χ. νέα μηνύματα) δεν έρχονται στο viber. Πάω ανοίγω την εφαρμογή και τότε εμφανίζονται όλα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ ότι τα notifications (π.χ. νέα μηνύματα) δεν έρχονται στο viber. Πάω ανοίγω την εφαρμογή και τότε εμφανίζονται όλα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;Ναι σε εμένα και το έχει συμβεί σε ένα φίλο μου και σε ένα φίλο του.. Κινητά xiaomi και huawei. Αλλά δεν το κάνει πάντα. Edited May 2, 2020 by antouaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Google clock : Του έχω 3 ξυπνητήρια ανά 5 λεπτά. Στο πρώτο εμφανίζεται στην οθόνη το "κουμπί" snooze - dismiss. Στα άλλα 2 εμφανίζεται ως μικρή ειδοποίηση, που θα πρέπει να κάνω swipe την οθόνη, να κατεβάσω την μπάρα και να πατήσω την ειδοποίηση ώστε να ανοίξει η οθόνη με το "κουμπί". Συμβαίνει σε άλλους που χρησιμοποιούν αυτή την εφαρμογή; Συμβαίνει και σε Note 9 και σε S10+. Ευχαριστώ Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ ότι τα notifications (π.χ. νέα μηνύματα) δεν έρχονται στο viber. Πάω ανοίγω την εφαρμογή και τότε εμφανίζονται όλα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Εμένα με galaxy s10+ android 10 οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ ότι τα notifications (π.χ. νέα μηνύματα) δεν έρχονται στο viber. Πάω ανοίγω την εφαρμογή και τότε εμφανίζονται όλα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Κοιτάξτε στις ρυθμίσεις εξοικονομησης μπαταρίας και επιλέξτε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει να είναι "χωρίς περιορισμούς". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Κοιτάξτε στις ρυθμίσεις εξοικονομησης μπαταρίας και επιλέξτε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει να είναι "χωρίς περιορισμούς".Θα το βάλω σε do not sleep μπας και φταει αυτό Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Χρησιμοποιεί κανείς Samsung Internet Browser Beta με Firefox Sync; Όπως και στο note 4, ενώ στην αρχή μου δούλευε, μετά εξαφανίστηκαν τα bookmarks. Καμιά ιδέα πώς τα επαναφέρω; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Έχετε να προτείνετε εφαρμογή για tracking της συσκευής/κινητού του μικρού. Είναι 11 και ξεκίνησε τις πρώτες ποδηλαταδες η μαμά του μου έχει τσακίσει τα νεύρα, μην πω τίποτα χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Έχετε να προτείνετε εφαρμογή για tracking της συσκευής/κινητού του μικρού. Είναι 11 και ξεκίνησε τις πρώτες ποδηλαταδες η μαμά του μου έχει τσακίσει τα νεύρα, μην πω τίποτα χειρότερο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.life360.android.safetymapd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Έχετε να προτείνετε εφαρμογή για tracking της συσκευής/κινητού του μικρού. Είναι 11 και ξεκίνησε τις πρώτες ποδηλαταδες η μαμά του μου έχει τσακίσει τα νεύρα, μην πω τίποτα χειρότερο.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.kids.familylink Κάνει αυτό που ζητάς και πολλά παραπάνω. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ ότι τα notifications (π.χ. νέα μηνύματα) δεν έρχονται στο viber. Πάω ανοίγω την εφαρμογή και τότε εμφανίζονται όλα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;Ενώ δεν είχα το πρόβλημα που αναφέρεις, τελευταία φορά που μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό μου, ήταν η 1η Μαίου, η μέρα που έγραψες το post. Από εκείνη την μέρα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να δω μηνύματα να με περιμένουν στο Inbox!!! Δεν έχω κάνει αλλαγή στις ρυθμίσεις έτσι ώστε να ψαχτώ με την εξοικονόμηση μπαταρίας που προτάθηκε σε άλλο post, τα έχω κάνει άλλωστε αυτά για όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ από πέρσι όταν και πήρα το κινητό, και επίσης είδα ότι τελευταίο update ήταν στις 17/4 οπότε δεν παίζει να είναι προβληματικό το συγκεκριμένο release build της εφαρμογής. Δεν ξέρω τι φταίει. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Ενώ δεν είχα το πρόβλημα που αναφέρεις, τελευταία φορά που μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό μου, ήταν η 1η Μαίου, η μέρα που έγραψες το post. Από εκείνη την μέρα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να δω μηνύματα να με περιμένουν στο Inbox!!! Δεν έχω κάνει αλλαγή στις ρυθμίσεις έτσι ώστε να ψαχτώ με την εξοικονόμηση μπαταρίας που προτάθηκε σε άλλο post, τα έχω κάνει άλλωστε αυτά για όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ από πέρσι όταν και πήρα το κινητό, και επίσης είδα ότι τελευταίο update ήταν στις 17/4 οπότε δεν παίζει να είναι προβληματικό το συγκεκριμένο release build της εφαρμογής. Δεν ξέρω τι φταίει. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Κι εμένα δούλευε και ξαφνικά έπαθε το συγκεκριμένο πρόβλημα χωρίς κάποια αλλαγή. Δοκίμασε αυτό με το battery save settings (να μην μπαίνει σε sleep το viber). Εμένα νομίζω το έλυσε το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Είχα αγορασμένη χρόνια Την προηγούμενη έκδοση του flight Radar 24 όταν έκανε αναβάθμιση μου ζήταγε να πάω στη νέα έκδοση αλλά εγώ την είχα αγοράσει life time την παλιά και έπαιζε κανονικά Τώρα όμως πλέον έχει σταματήσει να παίζει ούτε το apk που είχα στον υπολογιστή μου τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση Αφού την έχω πληρώσει για lifetime ξέρει κανείς? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Από ότι διαβάζω δεν γίνεται.Σαν ευχαριστια σου δίνει 3 μήνες δωρεάν . Στείλε τους mail Sent from my Nokia 9 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενώ δεν είχα το πρόβλημα που αναφέρεις, τελευταία φορά που μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό μου, ήταν η 1η Μαίου, η μέρα που έγραψες το post. Από εκείνη την μέρα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να δω μηνύματα να με περιμένουν στο Inbox!!! Δεν έχω κάνει αλλαγή στις ρυθμίσεις έτσι ώστε να ψαχτώ με την εξοικονόμηση μπαταρίας που προτάθηκε σε άλλο post, τα έχω κάνει άλλωστε αυτά για όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ από πέρσι όταν και πήρα το κινητό, και επίσης είδα ότι τελευταίο update ήταν στις 17/4 οπότε δεν παίζει να είναι προβληματικό το συγκεκριμένο release build της εφαρμογής. Δεν ξέρω τι φταίει. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΑν έχεις android 10 (δεν θυμαμαι αν το είχε και το 9) ανάλογα την χρήση που κάνεις κόβει εφαρμογές από το background... Αν δεν δούλευες το viber ή είχες καιρό μηπως στο έκοψε μ πήγαινε στα battery savings και δες εκεί να είναι εκτός του optimization Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Κι εμένα δούλευε και ξαφνικά έπαθε το συγκεκριμένο πρόβλημα χωρίς κάποια αλλαγή. Δοκίμασε αυτό με το battery save settings (να μην μπαίνει σε sleep το viber). Εμένα νομίζω το έλυσε το θέμα [/color]Αν έχεις android 10 (δεν θυμαμαι αν το είχε και το 9) ανάλογα την χρήση που κάνεις κόβει εφαρμογές από το background... Αν δεν δούλευες το viber ή είχες καιρό μηπως στο έκοψε μ πήγαινε στα battery savings και δες εκεί να είναι εκτός του optimization Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Είμαι με Android 10 εδώ και αρκετό καιρό. Όπως έγραψα δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου που να δικαιολογεί το κόψιμο των ειδοποιήσεων της εφαρμογής, ενώ και το battery optimization για να τρέχει στο background ή όχι η εφαρμογή είναι ήδη ρυθμισμένα. Δε νομίζω να φταίει κάτι από τη δική μου πλευρά. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 (edited) Παιδιά έχω μια ερώτηση σχετική με το Outlook αν το χρησιμοποιεί κάποιος. Email με ψηφιακή υπογραφή πως γίνεται να τα διαβάσω? Όσα έχουν ψηφιακή υπογραφή εμφανίζονται ως κενό μήνυμα. Στη default εφαρμογή του κινητού εμφανίζονται κανονικά. Solved: για τον λογαριασμό είχα τη δυνατότητα να τον συνδέσω και ως pop και ως imap. Με το δεύτερο εμφανίζονται κανονικά. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited May 10, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Τις τελευταίες μέρες δε λαμβάνω ειδοποιήσεις απο το gmail. έχει φάει κάποιο κόλλημα η εφαρμογή? μήπως ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Έβαλα το YouTube vanced για να μην έχω διαφημίσεις. Πως κάνει αναβάθμιση; κάθε φορά που κάνει και το YouTube; είναι συνδεδεμένο με το Google λογαριασμό. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Έβαλα το YouTube vanced για να μην έχω διαφημίσεις. Πως κάνει αναβάθμιση; κάθε φορά που κάνει και το YouTube; είναι συνδεδεμένο με το Google λογαριασμό.Αν βάλεις και το MicroG μπορείς να συνδέσεις τον λογαριασμό σου. Update δεν δίνουν συχνά, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Ίσως να δίνουν μετά από κάποιο major update της κανονικής έκδοσης του YouTube. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Έβαλα το YouTube vanced για να μην έχω διαφημίσεις. Πως κάνει αναβάθμιση; κάθε φορά που κάνει και το YouTube; είναι συνδεδεμένο με το Google λογαριασμό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8022489#post8022489 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts