FoT1s Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Σε S10e δεν εχω δει κατι τετοιο με το play. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συνηθως, το κανει αν το εχεις "ξεχασμενο" ανοιχτο στα recent apps και το ανοιξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Και σε Note 10+ ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα, ούτε στο tablet με Android 10, ούτε στο κινητό με Android 9. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Και σε Note 10+ ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Σε S10e δεν εχω δει κατι τετοιο με το play. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σας εβγαλε την επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις του store για επιλογη θεματος η οτι ρυθμιση εχεις το θεμα, παιρνει απο εκει? Λογικα, μολις βγει η ενημερωση για επιλογη θεματος απο τις ρυθμισεις του, θα στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Δεν πειραξα τπτ. Αυτοματα μπηκε. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Σας εβγαλε την επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις του store για επιλογη θεματος η οτι ρυθμιση εχεις το θεμα, παιρνει απο εκει? Λογικα, μολις βγει η ενημερωση για επιλογη θεματος απο τις ρυθμισεις του, θα στρωσει. Παίρνει την ρύθμιση από το θέμα που έχω στο Android. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 πήγα να κάνω μια κλήση και έβγαλε αυτό πρώτη φορά το βλέπω! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Τι είναι αυτό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 έλα ντε άσχετο... πρώτη φορά το βλέπω! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 πήγα να κάνω μια κλήση και έβγαλε αυτό πρώτη φορά το βλέπω! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Ισπανικά ή Πορτογαλικά είναι η συγκεκριμένη γλώσσα. Κοίταξε τις εφαρμογές σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Έχω ρωτήσει και στο thread του Mate 20 Pro, και επειδή δεν έχει απαντήσει κάποιος είπα να ρωτήσω κι εδώ μήπως κάποιος γνωρίζει. Πολλές φορές όταν μου στέλνουν μήνυμα στο Messenger, δεν έρχεται ειδοποίηση από τη εφαρμογή, αλλά έρχεται από το Facebook. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Sent from my Nexus 7 with Android 10 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 πήγα να κάνω μια κλήση και έβγαλε αυτό πρώτη φορά το βλέπω! Sent from my Mi A3 using TapatalkΕίναι ισπανικά και σημαίνει η κλήση δεν είναι διαθέσιμη. Το 28 πώς προέκυψε; Επίσης έχεις βάλει κάποιο 3rd party dialer; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Είναι ισπανικά και σημαίνει η κλήση δεν είναι διαθέσιμη. Το 28 πώς προέκυψε; Επίσης έχεις βάλει κάποιο 3rd party dialer;ναι έχω τον true phone χρόνια αλλά πρώτη φορά δεν βγήκε η κλήση και μου έβγαλε αυτό! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Ψάχνω κάποιο music player που όταν φοράω τα ακουστικά να το χειρίζομαι από τα πλήκτρα των ακουστικών. Εννοώ να αλλάζει κομμάτι με το πλήκτρο που αυξάνει την ένταση του ήχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Ψάχνω κάποιο music player που όταν φοράω τα ακουστικά να το χειρίζομαι από τα πλήκτρα των ακουστικών. Εννοώ να αλλάζει κομμάτι με το πλήκτρο που αυξάνει την ένταση του ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Αυτο το play store, εχουν σκοπο να το διορθωσουν? Ενω εχεις το κινητο σε dark mode, οποτε θελει, γυρναει σε white και οποτε θελει, ανοιγει ξανα σε dark. Πρέπει να πας developer settings, να ψάξεις "νυχτερινή λειτουργία" και να το βάλεις πάντα ενεργό. Αλλιώς τη μέρα θα είναι άσπρο και το βράδυ θα γίνεται σκούρο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 (edited) Πρέπει να πας developer settings, να ψάξεις "νυχτερινή λειτουργία" και να το βάλεις πάντα ενεργό. Αλλιώς τη μέρα θα είναι άσπρο και το βράδυ θα γίνεται σκούρο. Το έκανα (OnePlus 3T με pie) και πράγματι έγινε μαύρο το play store και το youtube. Γύρισα αρκετά χρόνια πίσω, σε εποχές Android market !!! :lol: Είναι όμως πολύ ωραίο. :) Edited October 24, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 ναι έχω τον true phone χρόνια αλλά πρώτη φορά δεν βγήκε η κλήση και μου έβγαλε αυτό! Sent from my Mi A3 using TapatalkΜήπως πάτησες κατά λάθος 28 και πήγες να το καλέσεις; Τα ισπανικά δε μπορώ να τα εξηγήσω... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Μήπως πάτησες κατά λάθος 28 και πήγες να το καλέσεις; Τα ισπανικά δε μπορώ να τα εξηγήσω...ναι τα ισπανικά και εγώ δεν κατάλαβα πως βγήκαν! όχι εκεί που έχω σβήσει είναι η επαφή που καλούσα Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Καλησπέρα. Μήπως ξερε τε ς κάποια εφαρμογή για να κάνω φορματ ένα USB stick σε exfat? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 . Αυτό έχει να κάνει με το κινητό,το δικό μου Huawei mate 20 από ότι βλέπω δεν έχει τέτοια επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 (edited) Έχει να προτείνει κάποιος καμία καλή εφαρμογή που να με ειδοποιεί για γενέθλια των επαφών μου, αλλά και για γιορτές; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio Μέχρι τώρα είχα αυτή την εφαρμογή αλλά πλέον δεν ανανεώνετε και έχει αρχίσει και γίνεται δύσχρηστη. Edited October 25, 2019 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Έχει να προτείνει κάποιος καμία καλή εφαρμογή που να με ειδοποιεί για γενέθλια των επαφών μου, αλλά και για γιορτές; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio Μέχρι τώρα είχα αυτή την εφαρμογή αλλά πλέον δεν ανανεώνετε και έχει αρχίσει και γίνεται δύσχρηστη.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.werilapps.imerologion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Φίλε Κώστα εξαιρετική η πρόταση σου. Πολύ εύχρηστη εφαρμογή και με συνεχή υποστήριξη από τον προγραμματιστή. Εννοείται αγόρασα την pro έκδοση γιατί τέτοιες εφαρμογές πρέπει να πληρωθούν Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Έχει να προτείνει κάποιος καμία καλή εφαρμογή που να με ειδοποιεί για γενέθλια των επαφών μου, αλλά και για γιορτές; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio Μέχρι τώρα είχα αυτή την εφαρμογή αλλά πλέον δεν ανανεώνετε και έχει αρχίσει και γίνεται δύσχρηστη. Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ την παρακάτω χωρίς πρόβλημα. Έχει και πολύ ωραίο widget. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nop.eortologio Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Φίλε Κώστα εξαιρετική η πρόταση σου. Πολύ εύχρηστη εφαρμογή και με συνεχή υποστήριξη από τον προγραμματιστή. Εννοείται αγόρασα την pro έκδοση γιατί τέτοιες εφαρμογές πρέπει να πληρωθούν Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυμφωνώ απόλυτα!Το παλληκάρι το παλεύει διαρκώς και όλο βάζει πράματα..Απο τις λίγες εφαρμογές που έχω αγοράσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts