soleman Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Ναι πιο θεωρειτε πιο αξιολογο στις προβλεψεις καιρου παιδια,για εδω και η ΕΜΥ πεφτει εξω.......:lol: Yπάρχει νήμα για τον καιρό. Ισως σε βοηθήσει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Yπάρχει νήμα για τον καιρό. Ισως σε βοηθήσει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430640 Ωραιος,τοσα χρονια δεν το ειχα προσεξει........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Εγώ χρησιμοποιώ το weather channel εδώ και 2 χρόνια. Είναι αξιόπιστο και πέφτει μέσα σχεδόν πάντα. Τουλάχιστον στις θερμοκρασίες πέφτει μέσα. Τσεκαρισμενο. Μπορεί να μην έχει όμορφο widget αλλά το θεωρώ αξιόπιστο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Εγώ χρησιμοποιώ το weather channel εδώ και 2 χρόνια. Είναι αξιόπιστο και πέφτει μέσα σχεδόν πάντα. Τουλάχιστον στις θερμοκρασίες πέφτει μέσα. Τσεκαρισμενο. Μπορεί να μην έχει όμορφο widget αλλά το θεωρώ αξιόπιστο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στις θερμοκρασίες πέφτουν πολλα μεσα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Πώς μπορούμε να παίζουμε τα τραγούδια που έχουμε αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητου και να τα αναγνωρίζει με folders? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Βάλε αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.folderplayer&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Υπάρχει κάποιο caller id app σαν το "Ελληνικό caller id" αλλά πιο αξιόπιστο και ενημερωμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Βάλε αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.folderplayer&hl=elΕυχαριστώ πολύ!Το κατέβασα!Ακριβώς ότι έψαχνα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Από το Πάσχα που πήρα το καινούριο μου κινητό (Mate 20 Pro) υπάρχουν πολλές φορές που όταν μου στέλνουν μηνύματα στο Facebook Messenger, οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται από την εφαρμογή του Messenger (αυτή με το bubble) αλλά από την ίδια την εφαρμογή του Facebook. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στις 2 τις εφαρμογές, ή φταίει το κινητό και πρέπει να κάνω κάποιο ρύθμιση σ' αυτό; Δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα με τις προηγούμενες συσκευές μου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Ψάχνω μια εφαρμογή για Dash Cam η οποία κάθε φορά γράφει αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να μπαίνω εγώ να πατάω εγγραφή. Υπάρχει κάτι; Έχω αυτή εδώ: https://www.eonon.com/Car-Video/Cameras/R0008.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Από το Πάσχα που πήρα το καινούριο μου κινητό (Mate 20 Pro) υπάρχουν πολλές φορές που όταν μου στέλνουν μηνύματα στο Facebook Messenger, οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται από την εφαρμογή του Messenger (αυτή με το bubble) αλλά από την ίδια την εφαρμογή του Facebook. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στις 2 τις εφαρμογές, ή φταίει το κινητό και πρέπει να κάνω κάποιο ρύθμιση σ' αυτό; Δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα με τις προηγούμενες συσκευές μου. Μία πιθανή λύση θα ήταν να βγάλεις την εφαρμογή του FB και να μπαίνεις από browser. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Μόνο εγώ έχω πρόβλημα εδώ και μήνες να κάνω log off απο την εφαρμογή του Facebook; Δεν πιάνει με την πρώτη και πρέπει να επιστρέψω βα ξανακάνω log off γιατι Δεν έπιασε με την πρώτη. Καμιά φορά χρειάζεται και τρίτη προσπάθεια. Αυτό συμβαινει και στην προηγούμενη συσκευή μου (honor 8) αλλά και στην τωρινή (xperia xz2). Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Μη ψάχνετε να βρείτε λογική με την εφαρμογή του fb. Σε κάποιες συσκευές δουλεύει καλά σε άλλες όχι. Χρόνια υπάρχουν προβλήματα. Η την ανέχεσε όπως είναι η χρησιμοποιείς τον browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 μόνο το debullshitfied Facebook app αξίζει Βρείτε το στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 μόνο το debullshitfied Facebook app αξίζει Βρείτε το στο xda Δεν μπορώ να το βρω!!!! :what: Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/android/apps-games/bullshified-version-facebook-okay-to-t3586318/amp/ Για δες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Δοκιμάστε και Frost for Facebook, επίσης στο xda, με amoled theme. Μου δουλεύει καλύτερα σε σύγκριση με την προηγούμενη που έδωσε ο φίλος. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Καλησπέρα μιας που συζητάτε για το facebook υπάρχει κάποια άλλη για το instagram με μαύρο θέμα και ίσος να μην έχει και τις διαφήμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας σε κάτι ασύρματα ακουστικά (Bluetooth) jbl TUNE205BT που έχω; Μου βγάζει ένα εικονίδιο με την μπαταρία στο πάνω μέρος αλλά δεν βοηθάει πολύ. Θέλω να βλέπω πόσο % απομένει. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 20, 2019 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας σε κάτι ασύρματα ακουστικά (Bluetooth) jbl TUNE205BT που έχω; Μου βγάζει ένα εικονίδιο με την μπαταρία στο πάνω μέρος αλλά δεν βοηθάει πολύ. Θέλω να βλέπω πόσο % απομένει. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω τα ίδια ακουστικά. Γενικά για όλες τις ΒΤ συσκευές χρησιμοποιώ το ΒΑΤΟΝ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Έχω τα ίδια ακουστικά. Γενικά για όλες τις ΒΤ συσκευές χρησιμοποιώ το ΒΑΤΟΝ. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΤέλεια!! Σ ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/android/apps-games/bullshified-version-facebook-okay-to-t3586318/amp/ Για δες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ!Θα το δοκιμάσω!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Που μπορω να βρω εφαρμογες για παλαιοτερες εκδοσεις android? Ψαχνω εφαρμοφη της Aegean για android 4.4 δεδομενου οτι η υπαρχουσα στο play store ειναι για android 5.1 και νεοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Που μπορω να βρω εφαρμογες για παλαιοτερες εκδοσεις android? Ψαχνω εφαρμοφη της Aegean για android 4.4 δεδομενου οτι η υπαρχουσα στο play store ειναι για android 5.1 και νεοτερο.Στο apkmirror.com Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Υπάρχει κάποιο ad blocker για non root tablet και με έκδοση 4.4.2; Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts