vriz27 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Φέρνει μόνο τις εφαρμογές και όχι τα δεδομένα τους δυστυχώς.. Κανένας καμία πρόταση; νομιζω οτι με το helium backup (απο playstore) μπορεις να μεταφερεις και τα δεδομένα των εφαρμογων. απαιτει νομιζω και συνδεση με υπολογιστή . Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Εχει ασχοληθει κανεις, με εφαρμογη pill reminder, να μου προτεινει κατι καλο και δοκιμασμενο;;;; https://play.google.com/store/apps/collection/cluster?clp=ggEPCg1waWxsIHJlbWluZGVy:S:ANO1ljJQrbY&gsr=ChKCAQ8KDXBpbGwgcmVtaW5kZXI%3D:S:ANO1ljLADzY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Εχει ασχοληθει κανεις, με εφαρμογη pill reminder, να μου προτεινει κατι καλο και δοκιμασμενο;;;; https://play.google.com/store/apps/collection/cluster?clp=ggEPCg1waWxsIHJlbWluZGVy:S:ANO1ljJQrbY&gsr=ChKCAQ8KDXBpbGwgcmVtaW5kZXI%3D:S:ANO1ljLADzY Χρησιμοποιω μερικους μηνες τωρα το Medisafe. Απλο και ευχρηστο θα ελεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Χρησιμοποιω μερικους μηνες τωρα το Medisafe. Απλο και ευχρηστο θα ελεγα.Θα συμφωνήσω. Ένα χρόνο που το χρησιμοποιώ, με έχει διευκολύνει πάρα πολύ στις υπενθυμίσεις φαρμάκων. Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 geoav, nassosp, ευχαριστω για την προταση. Το εβαλα, αλλα επειδη νιωθω λιγο χαμενος, μπορειτε να μου πειτε, πως μπορω να κανω το εξης; (εχει πολλες δυνατοτητες οπως ειδα, και χαθηκα) Θελω να ορισω συγκεκριμενες ωρες, και το τι χαπια θα πρεπει να παρει ο πατερας μου, σε καθε συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Πχ πρεπει να μπουν 10 reminders, από τις 7 το πρωι, ως τις 11 το βραδυ. Θελω να χτυπα, στις 7, στις 8, στις 10 κλπ, και να μου δειχνει τι χαπια πρεπει να παρει. Πως το κανω αυτο; Γιατι εχει διαφορους σταυρους-προσθηκες, διαφορα schedules, διαφορες παραμετρους (dose,κλπ), και χαθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Πάντως αυτά τα κολλήματα σχετικά με κατασκοπεία, παρακολούθηση κ.λ.π καλό θα είναι να τα αποβάλετε... Αν δεν θες κατασκοπεία ΔΕΝ συνδέεσαι στο ίντερνετ! Αν συνδεθείς κάποιος θα σε κατασκοπεύσει θέλεις δεν θέλεις:cool: Το ότι ο μεγαλύτερος κατάσκοπος είμαστε εμείς οι ίδιοι γιατί κάθε φορά ποσταρουμε στο facebook/instagram που είμαστε και τι κάνουμε και μετά θυμόμαστε και καλά για τις θεωρίες συνωμοσία κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Το ότι ο μεγαλύτερος κατάσκοπος είμαστε εμείς οι ίδιοι γιατί κάθε φορά ποσταρουμε στο facebook/instagram που είμαστε και τι κάνουμε και μετά θυμόμαστε και καλά για τις θεωρίες συνωμοσία κ.τ.λ. Ξέχασες και το Twitter ;) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Καλησπέρα γίνετε με κάποιο τρόπο να δω σε ένα wifi που έχω περάσει στο κινητό ποιος είναι ο κωδικός?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Καλησπέρα γίνετε με κάποιο τρόπο να δω σε ένα wifi που έχω περάσει στο κινητό ποιος είναι ο κωδικός??Αν δεν είσαι root, όχι. Εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία, και έχει βρεθεί τρόπος. Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Γιατι αν εισαι root νομιζεις πως υπαρχει τροπος; Ειδικα με android 9 δεν μπορω με τιποτα να δω αποθηκευμενους κωδικους. Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Γιατι αν εισαι root νομιζεις πως υπαρχει τροπος; Ειδικα με android 9 δεν μπορω με τιποτα να δω αποθηκευμενους κωδικους.Σαφώς και γίνεται. Επειδή δεν μπορείς εσύ, δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται για όλους. Μια χαρά τους βλέπω με την εφαρμογή wifi password viewer Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Γιατι αν εισαι root νομιζεις πως υπαρχει τροπος; Ειδικα με android 9 δεν μπορω με τιποτα να δω αποθηκευμενους κωδικους.Είτε χρησιμοποιείς την εφαρμογή που ανέφερε νωρίτερα ο Junglist, ή με έναν file manager μπαίνεις στο /data/misc/wifi folder και ανοίγεις το wpa_supplicant.conf που υπάρχει μέσα στο folder. Αν είσαι root υπάρχουν τρόποι. Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Καλησπέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου λέει πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο wifi; η μόνο από υπολογιστή μπορώ να το τσεκάρω; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 [/color]Ψάξε στο play το fing κάνει αυτό που θες.επισης σου δείχνει και την ταχύτητα του internet. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 [/color]Ψάξε στο play το fing κάνει αυτό που θες.επισης σου δείχνει και την ταχύτητα του internet. Βλεπω 2 συσκευές που δεν είναι δικές μου άρα μου κλέβουν ίντερνετ. Από κινητό μπορώ να κάνω κάτι; ώστε να τις μπλοκάρω; η μόνο από υπολογιστή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Μπορείς να τις αφαιρέσεις από την εφαρμογή, και να αλλάξεις το κωδικό του wifi μπαίνοντας στις ρυθμίσεις του modem, με έναν καινούριο κωδικό, δικό σου, σύνθετο όμως...να βάλεις και αριθμούς, και σύμβολα και γράμματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Μέσο του fing εννοείς;από πού όμως γιατί δε το βρίσκω. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Απλά άλλαξε κωδικό στο ρούτερ και κάντο restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Μέσο του fing εννοείς;από πού όμως γιατί δε το βρίσκω. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν πατήσεις επάνω στην άγνωστη συσκευή, σου έχει επιλογές..με μπλε κουμπιά, και λέει το ένα remove device. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Μια ερωτηση παιδια. Εστω οτι στο tapatalk θελω να διωξω τις διαφημισεις. Τι αγοραζω? Την pro εκδοση ή γινομαι vip? Γενικα το pro με το vip τι διαφορα εχουν? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Αν πατήσεις επάνω στην άγνωστη συσκευή, σου έχει επιλογές..με μπλε κουμπιά, και λέει το ένα remove device. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒασικά εννοώ για την αλλαγή κωδικού.υπάρχει επιλογή μέσα στο πρόγραμμα; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Όχι. Αυτό θα το κάνεις μέσα από web interface του ρούτερ Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Μια ερωτηση παιδια. Εστω οτι στο tapatalk θελω να διωξω τις διαφημισεις. Τι αγοραζω? Την pro εκδοση ή γινομαι vip? Γενικα το pro με το vip τι διαφορα εχουν? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα μην αγοράσεις τίποτα Βάλε το Block this για να ξεμπερδέψεις με διαφημίσεις γενικά από το τηλέφωνο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Να μην αγοράσεις τίποτα Βάλε το Block this για να ξεμπερδέψεις με διαφημίσεις γενικά από το τηλέφωνο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θέλει root ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Θέλει root ;Δεν θέλει... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts