YanniZ Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για παρατήρηση του ουρανού ; Αστέρια, γαλαξίες και τα τοιαύτα δηλαδή αλλά χωρίς να πετάγωνται διαφημίσεις κάθε τρεις και λίγο. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για παρατήρηση του ουρανού ; Αστέρια, γαλαξίες και τα τοιαύτα δηλαδή αλλά χωρίς να πετάγωνται διαφημίσεις κάθε τρεις και λίγο.Star walk 2, από τις καλύτερες. Με την free έκδοση μπορείς και παρατηρείς ουρανό, άστρα, πλανήτες κλπ σε real time. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited July 5, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 θελω να βρω ενα προγραμμα σε android που να κανει το παρακατω: Οταν ερχεται sms στο κινητο, κι εχω ανοιχτο τον υπολογιστη (συνδεδεμενα και τα δυο στο ιδιο οικιακο δυκτιο ιντερνετ) να εμφανιζεται το sms για λιγα δευτερολεπτα στν υπολογιστη Για μερικους μηνες το εκανα αυτο με το pushbullet αλλα τωρα τελευταια δεν λειτουργει καλα. Καθε μερα θελει επεγκατασταση, ξανα εγκατασταση και νεο σεταρισμα για να λειτουργησει μεχρι να κλεισεις τον υπολογιστη. μετα παλι τα ιδια @alfeios Ρίξε μια ματιά στο join https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joaomgcd.join Εριξα μια ματια, αλλα δεν θα ηθελα να δοκιμασω κατι που απο την αρχη ζηταει πληρωμη. Εχει υποψη του καποιος κατι αλλο σχετικο ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Έχει και δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Έχει και δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα πάντως. Η έκδοση για android ναι έχει. Όταν όμως πας να το βάλεις στα windows ζητάει πληρωμή Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Από το Microsoft store ζητάει πληρωμή. Μπορείς να βάλεις το chrome extention, εκεί είχα κάνει τον ένα μήνα δωρεάν. https://chrome.google.com/webstore/detail/join/flejfacjooompmliegamfbpjjdlhokhj?hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Από το Microsoft store ζητάει πληρωμή. Μπορείς να βάλεις το chrome extention, εκεί είχα κάνει τον ένα μήνα δωρεάν. https://chrome.google.com/webstore/detail/join/flejfacjooompmliegamfbpjjdlhokhj?hl=el Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) Ότι καλύτερο υπάρχει δουλεύει και σε ρουτ και σε no root κινητά άψογα https://vanced.azurewebsites.net Έχω να δω διαφημίσεις χρόνια. Επίσης έχω background playback και αυξομείωση φωνής φωτεινότητας όπως στον mx player. Μπορείς να δεις μέχρι 4k σε κινητό που είναι full HD. Dark theme και πολλά άλλα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks, την πέρασα δουλεύει ΟΚ. Να ρωτήσω, είναι ασφαλές να συνδεθούμε με το λογαριασμό Google? Δεν βλέπω να είναι open source η εφαρμογή. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited July 5, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Thanks, την πέρασα δουλεύει ΟΚ. Να ρωτήσω, είναι ασφαλές να συνδεθούμε με το λογαριασμό Google? Δεν βλέπω να είναι open source η εφαρμογή. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Βάζεις micro g και συνδέεσε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Για root συσκευές τα έγραψα παραπάνω. Δεν θέλει magisk. Δίνετε root πρόσβαση στο solid explorer. Και περνάτε το apk στο system app YouTube. Το κάνετε μετανομασια σε YouTube.apk δίνετε 644 δικαιώματα και 755 στο φάκελο. Restart και τέλος. Δεν θέλει micro g η συγκεκριμένη μέθοδος. Το micro g μπαίνει μόνο σε no root συσκευές. Μόνο vanced παιδιά οι ευκολίες που προσφέρει δεν παίζονται. Ούτε διαφημίσεις background playback φωτεινότητα φωνή έλεγχο με swipe καταπάτηση ανάλυσης black theme και ένα σωρό άλλα κόλπα. Android forever. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για παρατήρηση του ουρανού ; Αστέρια, γαλαξίες και τα τοιαύτα δηλαδή αλλά χωρίς να πετάγωνται διαφημίσεις κάθε τρεις και λίγο.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.stardroid Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για παρατήρηση του ουρανού ; Αστέρια, γαλαξίες και τα τοιαύτα δηλαδή αλλά χωρίς να πετάγωνται διαφημίσεις κάθε τρεις και λίγο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simulationcurriculum.skysafari5 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitotechnology.StarWalk2 Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Και περνάτε το apk στο system app YouTube. Το κάνετε μετανομασια σε YouTube.apk δίνετε 644 δικαιώματα και 755 στο φάκελο.... Συγγνώμη αλλά δεν έχω καταλάβει. Πως περνάμε το apk στο system app και πώς δίνουμε τα δικαιώματα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Και περνάτε το apk στο system app YouTube. Το κάνετε μετανομασια σε YouTube.apk δίνετε 644 δικαιώματα και 755 στο φάκελο.... Συγγνώμη αλλά δεν έχω καταλάβει. Πως περνάμε το apk στο system app και πώς δίνουμε τα δικαιώματα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις ρουτ πρώτα απ όλα? Αν όχι θα πας στη no root έκδοση που είναι απλά εγκατάσταση του apk και του micro g. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για υπενθύμιση γενεθλίων; Ευχαριστώ:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για υπενθύμιση γενεθλίων; Ευχαριστώ:) Google calendar και smooth calendar για widget ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 google calendar κι εγω, παιρνει τα γενεθλια απ το facebook, widget δεν χρησιμοποιω, αν θελω ενεργοποιω και μου στελνει mail το facebook καθε πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Συγγνώμη που ξέχασα να το αναφέρω. Ναι, είμαι ρουτ, για αυτό ρωτάω για την συγκεκριμένη μέθοδο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Συγγνώμη που ξέχασα να το αναφέρω. Ναι, είμαι ρουτ, για αυτό ρωτάω για την συγκεκριμένη μέθοδο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα τραβήξω ένα βίντεο να σε δείξω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτοιμο αναλυτικό βίντεο μόλις το έφτιαξα https://youtu.be/5tWCLuzEbes Για οτιδήποτε απορίες πες μου. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Απίστευτος!! Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την άμεση απάντηση! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Δεν έχει τυχαία το όνομα king ο φίλος μας... Απο τα καλύτερα παιδιά :) Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Πραγματικά. Να μπει στη διαδικασία να κάνει ολόκληρο βίντεο... Απίστευτος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Παιδιά χρησιμοποιώ τον brave browser και εδώ και λίγες μέρες δεν μου ανοίγει καμία ιστοσελίδα με δεδομένα! (4g+) Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; έχετε κ εσείς πρόβλημα; εννοείται ότι τον έχω ενημερωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Star walk 2, από τις καλύτερες. Με την free έκδοση μπορείς και παρατηρείς ουρανό, άστρα, πλανήτες κλπ σε real time. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. :) Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Απίστευτος!! Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την άμεση απάντηση! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει τυχαία το όνομα king ο φίλος μας... Απο τα καλύτερα παιδιά :) Mate the 10 pro be with you Να στα καλά παιδιά τόσα χρόνια εδώ μέσα πάντα το πρώτο πράγμα είναι να βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι που μετράει και μενει στο τέλος. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts