vrwmiaris Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ποτε γελαμε? Τωρα? :lol::lol::lol::lol::lol: Ριξε μια ματια εδω ;)Έχει άλλα αθλήματα; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς το app samsung smart switch από κινητό samsung σε άλλης μάρκας κινητό π.χ. xiaomi ή πρέπει υποχρεωτικό το ένα από τα δυο κινητά που θα μεταφέρεις τα δεδομένα να είναι samsung? Αν είναι και τα 2 κινητά άλλης μάρκας θα δουλεύει? Και μεταφέρει ακόμα και τις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής ή απλά μεταφέρει τις εφαρμογές με τις default ρυθμίσεις της? Edited June 19, 2018 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Για live αποτελέσματα (και για όλα τα σπορ, όχι μόνο ποδόσφαιρο) το καλύτερο είναι το Sofa Score. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Κάθε φορά που διαβάζω εδώ για το sofa score, το κατεβάζω πάντα, να δω τι άλλαξε. Το κρατάω μερικές μέρες και ξαναγυρίζω στην απλότητα και την αμεσότητα του e-score https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.eScore_gr Tο sofa είναι πιο γρήγορο 3-4 δευτερόλεπτα, πιο αναλυτικό,με περισσότερα στοιχεία, αλλά την απλότητα του escore δεν την φτάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Σαν το Sofa Score κανενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Κάθε φορά που διαβάζω εδώ για το sofa score, το κατεβάζω πάντα, να δω τι άλλαξε. Το κρατάω μερικές μέρες και ξαναγυρίζω στην απλότητα και την αμεσότητα του e-score https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.eScore_gr Tο sofa είναι πιο γρήγορο 3-4 δευτερόλεπτα, πιο αναλυτικό,με περισσότερα στοιχεία, αλλά την απλότητα του escore δεν την φτάνει.Μια χαρά απλό και άμεσο είναι το sofa. Δεν μπορώ να καταλάβω που σε καθυστερεί ή σε μπερδεύει. Το escore είναι πολύ φτωχό μπροστά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 οχι escore, flashscore ειναι το σωστο, δεν συμφωνω ουτε με τις μεταφρασεις, ουτε με τις ελληνικοποιησεις σε καθε τι, νταξει, φτανει, κι εγω με flashscore λοιπον ξεκινησα, πηγα sofascore, κατεληξα στο ενα απ τα δυο μου κινητα να εχω και τα δυο (με την λογικη οτι το sofascore το συγχρονιζω), ενω το flashscore οχι, τωρα ποιο ειναι καλυτερο; χμ... δεν υπαρχουν ιδιαιτερες διαφορες, μ αρεσουν και τα δυο, το sofascore εχει και ειδοποιηση για χαμενα πεναλτυ που δεν εχει το flashscore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 οχι escore, flashscore ειναι το σωστο, Εγώ βλέπω και τα δυο, στο καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 ναι, υπαρχουν και τα δυο, αλλα το escore ειναι φτηνη απομιμηση-μεταφραση του αλλου, το flashscore ειναι το original Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Κάθε φορά που διαβάζω εδώ για το sofa score, το κατεβάζω πάντα, να δω τι άλλαξε. Το κρατάω μερικές μέρες και ξαναγυρίζω στην απλότητα και την αμεσότητα του e-score https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.eScore_gr Tο sofa είναι πιο γρήγορο 3-4 δευτερόλεπτα, πιο αναλυτικό,με περισσότερα στοιχεία, αλλά την απλότητα του escore δεν την φτάνει. Συμφωνώ σε όλα όσα είπες. Χρόνια χρησιμοποιώ το escore χωρίς να ψαχτω για κάτι άλλο μιας και το συγκεκριμένο μου προσφέρει ότι θα ήθελα. Διαβάζοντας για το sofa (δεν το ήξερα) το κατέβασα για να κάνω την απαραίτητη σύγκριση. Τελικά ο φίλος ειχε δίκιο. Σε απλότητα είναι η μέρα με τη νύχτα γι'αυτό και το έσβησα με συνοπτικές διαδικασίες. Το ότι είναι πιο γρήγορο για 3-4 δεύτερα δεν είναι κάτι σημαντικό για εμένα. Βέβαια όλα σχετικά είναι το τι ζητάει ο καθένας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Μια εφαρμογή σαν το εορτολόγιο αλλά να παίρνει και τις ημερομηνίες από τους φίλους μας στο facebook εκτός από τις επαφές μας και να μας ενημερώνει και γι' αυτές χωρίς διαφημίσεις υπάρχει? Γιατί το εορτολόγιο δεν παίρνει τις ημερομηνίες από το facebook μόνο από τις επαφές μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Υπαρχει τροπος να αλλαξω σε μια συγκεκριμενη εφαρμογη την γλωσσα της; Συγκεκριμενα αναφερομαι στην Mi Fit. Ολο το κινητο ειναι στα ελληνικα αλλα αυτην θελω να την βλεπω στα αγγλικα. Ρυθμισεις μεσα στην εφαρμογη για αλλαγη γλωσσας δεν υπαρχουν. Αλλαζει μονο αν αλλαξω ολο το κινητο στα αγγλικα αλλα δεν με πολυβολευει αυτο. Το κινητο ειναι Huawei Honor 6 χωρις root. Υπαρχει αραγε καμια εφαρμογη που να σε αφηνει να αλλαξεις γλωσσα σε συγκεκριμενες εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Υπάρχει αλλά θέλει root και xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Μια εφαρμογή σαν το εορτολόγιο αλλά να παίρνει και τις ημερομηνίες από τους φίλους μας στο facebook εκτός από τις επαφές μας και να μας ενημερώνει και γι' αυτές χωρίς διαφημίσεις υπάρχει? Γιατί το εορτολόγιο δεν παίρνει τις ημερομηνίες από το facebook μόνο από τις επαφές μας. Δες κι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=george.android.eortologioAlpha Δεν έχει διαφημίσεις αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει με το fb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Μια εφαρμογή σαν το εορτολόγιο αλλά να παίρνει και τις ημερομηνίες από τους φίλους μας στο facebook εκτός από τις επαφές μας και να μας ενημερώνει και γι' αυτές χωρίς διαφημίσεις υπάρχει? Γιατί το εορτολόγιο δεν παίρνει τις ημερομηνίες από το facebook μόνο από τις επαφές μας. Αυτό δουλεύω εγώ εδώ και πολλά χρόνια, απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν έχω facebook για να σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς, αλλά κάτι γράφει στην περιγραφή του για αυτό. Δες το, δεν έχεις να χάσεις κάτι. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Μου θυμίζετε με ποια εφαρμογή βλέπω την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή προκειμένου να μπορώ να στέλνω sms, να βλέπω κλήσεις κλπ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Μου θυμίζετε με ποια εφαρμογή βλέπω την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή προκειμένου να μπορώ να στέλνω sms, να βλέπω κλήσεις κλπ.;Το AirDroid λες μήπως; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Το AirDroid λες μήπως; Sent from my HTC 10 using TapatalkΤο sidesync ήταν τελικά. Το κατέβασα αλλά δεν μπορούσα από τον υπολογιστή να γράψω ελληνικά στο τηλέφωνο. Περίεργο... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 To stoiximan & bet365 ξερουμε γιατι δεν υπάρχει στο play store καινυπαρχει στο itunes;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 To stoiximan & bet365 ξερουμε γιατι δεν υπάρχει στο play store καινυπαρχει στο itunes;;;Γιατί δεν επιτρέπει το playstore στοιχηματικές εφαρμογές... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Το AirDroid λες μήπως; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Pushbullet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Λεβεντες, καποια δοκιμασμενη εφαρμογη ψαχνω , για να στελνω τις φωτο απο το κινητο στο pc, χωρις ομως να χανουν σε ποιοτητα οι φωτο , απλη και χωρις πολλα πολλα ,τι προτεινετε εσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Γιατί δεν επιτρέπει το playstore στοιχηματικές εφαρμογές... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχουμε καποιο τροπο να τα εγκαταστησουμε; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Λεβεντες, καποια δοκιμασμενη εφαρμογη ψαχνω , για να στελνω τις φωτο απο το κινητο στο pc, χωρις ομως να χανουν σε ποιοτητα οι φωτο , απλη και χωρις πολλα πολλα ,τι προτεινετε εσεις; Εάν συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή δεν γίνεται με copy /πάστε;;; Αλλιώς δοκίμασε το AirDroid. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Λεβεντες, καποια δοκιμασμενη εφαρμογη ψαχνω , για να στελνω τις φωτο απο το κινητο στο pc, χωρις ομως να χανουν σε ποιοτητα οι φωτο , απλη και χωρις πολλα πολλα ,τι προτεινετε εσεις;Google drive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 εχουμε καποιο τροπο να τα εγκαταστησουμε;Στο site της εκάστοτε στοιχηματικής εταιρείας σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις την εφαρμογή τους και να την εγκαταστήσεις σαν εφαρμογή εκτός playstore. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts