nikchris Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Δεν την κάνει απεγκατασταση. Μόνο σβήνει την συντόμευση. Για απεγκατασταση πρέπει να ψάξεις στο μενού εφαρμογών και να την σβήσεις από εκεί. Κάνεις long press το εικονίδιο. Στο pop up menu κάνεις long press την επιλογή που λέει "app info" Thank me later. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Κάνεις long press το εικονίδιο. Στο pop up menu κάνεις long press την επιλογή που λέει "app info" Thank me later. Καλά που μου το θύμησες γιατί μου το είχε πει η αδερφή μου και το ξέχασα. Είναι πολλά τα κλικ Άρη.... Υ. Γ. Αυτή την αγγλομανια δεν την παλεύω στα Ελληνικά φόρουμ (γενικά μιλάω με αφορμή το ποστ σου). Κατά τα άλλα, ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Υ. Γ. Αυτή την αγγλομανια δεν την παλεύω στα Ελληνικά φόρουμ (γενικά μιλάω με αφορμή το ποστ σου). Κατά τα άλλα, ευχαριστώ Σε τεχνολογικούς όρους τα ελληνικά υστερούν. Παντού και πάντα, έχω τα αγγλικά σαν γλώσσα. Offtopic όμως η κουβέντα αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Σε τεχνολογικούς όρους τα ελληνικά υστερούν. Παντού και πάντα, έχω τα αγγλικά σαν γλώσσα. Offtopic όμως η κουβέντα αυτή! Δεν μιλάμε για τους τεχνολογικους όρους που εννοείται τους χρησιμοποιούμε ως έχουν αλλά για σχόλια του τύπου "Thank me later" που χρησιμοποίησες και πήρα την αφορμή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Δεν μιλάμε για τους τεχνολογικους όρους που εννοείται τους χρησιμοποιούμε ως έχουν αλλά για σχόλια του τύπου "Thank me later" που χρησιμοποίησες και πήρα την αφορμή. Χρόνια τώρα έχει επικρατήσει η ξενομανία-ξενολαγνεία στον ελληνικό λαό..με αποκορύφωμα τα γκρίκλις... Ευτυχώς κάποιοι αντιστεκόμαστε ακόμα. Edited January 16, 2018 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Ποια θεωρείται καλύτερη εφαρμογή σκάνερ;; Με ενδιαφέρει η καλή αποτύπωση κειμένου. Και να μη χρειαστεί να πατάω πολλές φορές το στυλό στο χαρτί για να βγει καλή μετά η φωτογραφία στο σκάνερ. Χρησιμοποίησα τώρα αυτή. Υπάρχει καλύτερη; Edited January 16, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ποια θεωρείται καλύτερη εφαρμογή σκάνερ;; Με ενδιαφέρει η καλή αποτύπωση κειμένου. Και να μη χρειαστεί να πατάω πολλές φορές το στυλό στο χαρτί για να βγει καλή μετά η φωτογραφία στο σκάνερ. Χρησιμοποίησα τώρα αυτή. Υπάρχει καλύτερη; Εχω το "CamScanner - Phone PDF Crearor" κ είμαι υπερ ευχαριστημένος απο τις λειτουργίες του. Τοσο πολύ, που αγορασα την έκδοση pro ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Εχω το "CamScanner - Phone PDF Crearor" κ είμαι υπερ ευχαριστημένος απο τις λειτουργίες του. Τοσο πολύ, που αγορασα την έκδοση pro ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.+1 για το CamScanner Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 CamScanner και από εμένα, το καλύτερο εκεί έξω. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ποια θεωρείται καλύτερη εφαρμογή σκάνερ;; Με ενδιαφέρει η καλή αποτύπωση κειμένου. Και να μη χρειαστεί να πατάω πολλές φορές το στυλό στο χαρτί για να βγει καλή μετά η φωτογραφία στο σκάνερ. Χρησιμοποίησα τώρα αυτή. Υπάρχει καλύτερη; Office lens της Microsoft. Πάρα πολύ καλή και δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officelens Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Υπάρχει τρόπος να πάρω σε non rooted συσκευή την εικόνα του προφίλ κάποιας επαφής από το Viber; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Υπάρχει τρόπος να πάρω σε non rooted συσκευή την εικόνα του προφίλ κάποιας επαφής από το Viber; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Καταργήσανε τον φάκελο user photos, λογικά για λόγους ιδιωτικότητας...και αν δε κάνω λάθος, ούτε καν με root δεν μπορείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Καλησπέρα ! Ψάχνω για εφαρμογή Remote με την οποία θα μπορώ να διαχειρίζομαι τα power options του Windows PC μου απο το κινητό. Δηλαδή να μπορώ να στείλω εντολή στο Windows PC για shut down, sleep, κλπ. Απλα με ενδιαφέρει να έχει και timer, δηλαδη να τη βαζω να κανει shut down / sleep / κλπ το PC σε Χ λεπτά. Σε iOS περιβαλλον χρησιμοποιούσα το OFF Remote Off Remote lets you turn off, lock, sleep, log off and restart a PC or Mac directly from your iPhone, iPad or iPod touch. The timer function lets you set Off to trigger up to 24 hours in the future so you can set a computer to automatically turn off after a task such as completing a download or upload, etc. Σε Android εχω βρει καποιες απλες οπως το Unified Remote, αλλα δεν εχουν timer. Εχεις κανεις καμια ιδεα για τετοια εφαρμογη που αναζητώ (με timer) ; Edited January 16, 2018 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Υπάρχει τρόπος να πάρω σε non rooted συσκευή την εικόνα του προφίλ κάποιας επαφής από το Viber; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ίσως με παλιότερη version viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Θα τα τις δοκιμάσω τις εφαρμογές σκάνερ που προτείνετε παιδιά. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Χρόνια τώρα έχει επικρατήσει η ξενομανία-ξενολαγνεία στον ελληνικό λαό..με αποκορύφωμα τα γκρίκλις... Ευτυχώς κάποιοι αντιστεκόμαστε ακόμα. Ευτυχώς που αντιστεκεστε και κρατάτε την γλώσσα ψηλά! Thank God, δηλαδή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Έχεις επιλέξει να φαίνονται οι εφαρμογές συστήματος; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Οταν πας να προσθεσεις καποιο app στα unmonitored, σου βγαζει λίστα με τα apps, αλλα δεν σου εχει επιλογη να δεις και τις εφαρμογες συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Μια ερωτηση προς οσους εχουν εγκατεστημενο το ogYoutube. Σας δουλευει το download? Πριν 1 μηνα που το δοκιμασα τελευταια φορα δουλευε κανονικα σε ολα τα βιντεο. Σημερα ωστοσο, τοσο σε ΚΚ οσο και σε ΜΜ, δεν κατεβαζει τιποτε, ουτε mp4 ουτε mp3. Μικρο το κακο αφου δουλεια γινεται και με το snaptube, αλλα προτιμω να εχω μια εφαρμογη για καθε πραγμα.Κι εγώ αντιμετώπιζω το ίδιο θέμα. Έχει κανείς κάποια ενημέρωση ή ξέρει να προτείνει κάτι αντίστοιχο με το ogYouTube; Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Δες το y music και το new pipe Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 TubeMate Δουλεύει χρόνια χωρίς προβλήματα. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Θα προσπάθησα να τα δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 +1 για το TubeMate και από μένα!! Χρόνια τώρα σε όλες μου τις συσκευές σταθερή αξία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά οι εφαρμογές αυτές είναι από play store ή όχι; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά οι εφαρμογές αυτές είναι από play store ή όχι; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το TubeMate και το ogYouTube όχι, δεν υπάρχουν στο play! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά οι εφαρμογές αυτές είναι από play store ή όχι; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν τις googlαρεις θα τις βρεις εύκολα. Εγώ έχω βολευτεί με το ogYouTube. Παίζει στο παρασκήνιο, κατεβάζεις βίντεο, mp3. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts