Cadfael Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Όχι, μόνο χρεωστική προς το παρόν. Εδώ και λίγο καιρό έχει και η alpha αντίστοιχο wallet με την Πειραιώς για ανέπαφες με NFC. Δεν γνωρίζω εκεί τι παίζει και τι είδους κάρτες μπορείς να συνδέσεις.Συνδέεις κανονικά και πιστωτική και δουλεύει μια χαρά. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Συνδέεις κανονικά και πιστωτική και δουλεύει μια χαρά. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Στην alpha αναφέρεσαι; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Παιδιά δεν έχω ασχοληθεί με πιστωτικες καθόλου. Με την προπληρωμενη της Πειραιώς είμαι (Mastercard). Με βολεύει αυτή γιατί την χρησιμοποιω και για αγορές μέσω ίντερνετ (λειτουργεί σαν PayPal) και έξω σε μαγαζιά που έχουν μηχάνημα POS. Δεν ρισκάρω να δώσω άλλη κάρτα για αγορές online εκτός από αυτή. Κ έλεγα μήπως γινόταν να την προσθέσω και στην εφαρμογή με τις ανέπαφες αγορές του κινητού. Edited December 31, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Ψάχνω για εφαρμογή ρολογιού που να φαίνεται η ώρα πάνω στο εικονίδιο, όχι widget, στο εικονίδιο. Παλιά μέχρι το android 5 το έκανε στο ρολόι της Huawei. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά δεν έχω ασχοληθεί με πιστωτικες καθόλου. Με την προπληρωμενη της Πειραιώς είμαι (Mastercard). Με βολεύει αυτή γιατί την χρησιμοποιω και για αγορές μέσω ίντερνετ (λειτουργεί σαν PayPal) και έξω σε μαγαζιά που έχουν μηχάνημα POS. Δεν ρισκάρω να δώσω άλλη κάρτα για αγορές online εκτός από αυτή. Κ έλεγα μήπως γινόταν να την προσθέσω και στην εφαρμογή με τις ανέπαφες αγορές του κινητού. Μια χαρά ασφαλεις είναι οι αγορές. Θα συνδέσεις την χρεωστική στο PayPal και μη φοβάσαι τίποτα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 καλά αφού εγκαθιστώ ένα add on στον Firefox nightly γιατί μέσω sync δεν εγκαθίσταται και στον stable? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Θυμηστε μου πως απενεργοποιώ την αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών από το viber? Το είχε γράψει κάποιος παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Θυμηστε μου πως απενεργοποιώ την αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών από το viber? Το είχε γράψει κάποιος παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω.Ρυθμίσεις - Μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Υπάρχει αντίστοιχη ρύθμιση και στο WhatsApp γιατί όταν πάω στην αυτόματη λήψη πολυμέσων και βάζω παντού κανένα δεν μπορεί καν να φύγει προς εμένα μια φώτο από τον αποστολέα. Δεν γίνεται να μου έρχεται στο WhatsApp αλλά να μην αποθηκεύεται αυτόματα στη γκαλερί, όπως δηλαδή γίνεται στο VIBER; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Υπάρχει αντίστοιχη ρύθμιση και στο WhatsApp γιατί όταν πάω στην αυτόματη λήψη πολυμέσων και βάζω παντού κανένα δεν μπορεί καν να φύγει προς εμένα μια φώτο από τον αποστολέα. Δεν γίνεται να μου έρχεται στο WhatsApp αλλά να μην αποθηκεύεται αυτόματα στη γκαλερί, όπως δηλαδή γίνεται στο VIBER; Κάνε απόκρυψη του φακέλου στη γκάλερι, τουλάχιστον να μη φαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Ψαχνω εφαρμογη ηχογραφησης αρχειων και πολλαπλης αναπαραγωγης, δλδ να επιλεξω εγω το ποσες φορες να αναπαραχθει ενα αρχειο που ηχογραφησα. Υπαρχει κατι στα υποψιν που να ειναι καλο και επι πληρωμης εννοειται καθως το χρειαζομαι για τη δουλεια μου.;; Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Στην alpha αναφέρεσαι;Ναι στην Alpha. Την δουλεύω απροβλημάτιστα εδώ και κανά μήνα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Όταν ταξιδεύουμε και χρειαστεί, δίνει η σύζυγος το κινητό της στην μικρή για να δει κανένα βίντεο, πιάνει την οθόνη και το σταματά με ότι αποτέλεσμα, υπάρχει τρόπος να σταματά να ανταποκρίνεται η οθόνη και να παίζει το βίντεο κανονικά; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Όταν ταξιδεύουμε και χρειαστεί, δίνει η σύζυγος το κινητό της στην μικρή για να δει κανένα βίντεο, πιάνει την οθόνη και το σταματά με ότι αποτέλεσμα, υπάρχει τρόπος να σταματά να ανταποκρίνεται η οθόνη και να παίζει το βίντεο κανονικά;Ο mx player έχει ένα κουμπάκι που κλειδώνει την οθόνη και πρέπει να πατήσεις πάνω αριστερά ένα λουκέτο για να ξεκλειδώσει. Δεν ξέρω αν σε εξυπηρετεί κάτι τέτοιο. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Καλό ακούγεται, θα το δοκιμάσω. κάτι που να κάνει το ίδιο με βίντεο από YouTube υπάρχει; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Όταν ταξιδεύουμε και χρειαστεί, δίνει η σύζυγος το κινητό της στην μικρή για να δει κανένα βίντεο, πιάνει την οθόνη και το σταματά με ότι αποτέλεσμα, υπάρχει τρόπος να σταματά να ανταποκρίνεται η οθόνη και να παίζει το βίντεο κανονικά; Αν έχεις Samsung απλά πάτα το power button κατά την αναπαραγωγή και κλειδώνει. Σε άλλες μάρκες δεν ξέρω αλλά ενδεχομένως να γίνεται κάτι ανάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Ρυθμίσεις - Μέσα Ολα άδεια τα έχω αλλά πάλι αποθηκευονται. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 (edited) Παιδιά εγκατέστησα το Spotify. Πως βλέπω πόσες μέρες απομένουν πριν λήξει η free διάθεση; Έχει κάπου που λέει τις μέρες που μένουν;;; Επίσης είχα συνδέσει και το Facebook μου αλλά τώρα που αποσυνδεθηκα έμεινε η φωτογραφία του προφίλ μου στο Spotify. Πως την βγάζω; Edited January 4, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Το spotify εφαγε τρελο ακυρο απο εμενα, γιατι διαπιστωσα οτι πολυ συχνα μου εχανε ολα τα τραγουδια που ειχα κατεβασει για εκτος συνδεσης χρηση. Και απο οσο το εψαξα, πολυς κοσμος εχει το ιδιο προβλημα και μαλιστα εδω και πολυ καιρο (πανω απο χρονο μενει αλυτο). Γι αυτο, google music και ολα καλα! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Ψαχνω εφαρμογη ηχογραφησης αρχειων και πολλαπλης αναπαραγωγης, δλδ να επιλεξω εγω το ποσες φορες να αναπαραχθει ενα αρχειο που ηχογραφησα. Υπαρχει κατι στα υποψιν που να ειναι καλο και επι πληρωμης εννοειται καθως το χρειαζομαι για τη δουλεια μου.;; Ευχαριστω! Καμία ιδέα κάποιος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Το spotify εφαγε τρελο ακυρο απο εμενα, γιατι διαπιστωσα οτι πολυ συχνα μου εχανε ολα τα τραγουδια που ειχα κατεβασει για εκτος συνδεσης χρηση. Και απο οσο το εψαξα, πολυς κοσμος εχει το ιδιο προβλημα και μαλιστα εδω και πολυ καιρο (πανω απο χρονο μενει αλυτο). Γι αυτο, google music και ολα καλα! Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα με το spotify. Αντιθέτως με το google play music μου έχανε κάποιες φορές τις λίστες που είχα βάλει στα favorites. Επίσης εκτός από ότι δεν έχει πολλές έτοιμες λίστες όπως το spotify, έχει και δύο πολύ σημαντικές ελλείψεις που με έκαναν να φύγω από αυτό. Δεν έχει crossfade και sound leveling. Ειδικά το δεύτερο είναι πολύ ενοχλητικό, γιατί δυναμώνεις ένα τραγούδι που είναι γραμμένο χαμηλά και το επόμενο σου παίρνει τα αυτιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Το βασικοτερο αρνητικο για μενα του google music ειναι πως δεν μου προτεινει, οπως στο spotify, μουσικη βασει των ακουσματων μου και μου βγαζει τραγουδια που δεν θα ακουγα ουτε σε 100 χρονια. Συν αυτα που προαναφερθηκαν. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα με το spotify. Αντιθέτως με το google play music μου έχανε κάποιες φορές τις λίστες που είχα βάλει στα favorites. Επίσης εκτός από ότι δεν έχει πολλές έτοιμες λίστες όπως το spotify, έχει και δύο πολύ σημαντικές ελλείψεις που με έκαναν να φύγω από αυτό. Δεν έχει crossfade και sound leveling. Ειδικά το δεύτερο είναι πολύ ενοχλητικό, γιατί δυναμώνεις ένα τραγούδι που είναι γραμμένο χαμηλά και το επόμενο σου παίρνει τα αυτιά Δες εδώ Γιάννη https://community.spotify.com/t5/Ongoing-Issues/Android-New-music-won-t-stay-downloaded-2/idi-p/387428/page/17#comments Κατά τα άλλα, και εγώ προτιμούσα το Spotify, αλλά όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να το δουλέψω έτσι. Και μου το έκανε σε 2 συσκευές , όχι σε μια (μια με android 6 και μια με 7). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Δες εδώ Γιάννη https://community.spotify.com/t5/Ongoing-Issues/Android-New-music-won-t-stay-downloaded-2/idi-p/387428/page/17#comments Κατά τα άλλα, και εγώ προτιμούσα το Spotify, αλλά όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να το δουλέψω έτσι. Και μου το έκανε σε 2 συσκευές , όχι σε μια (μια με android 6 και μια με 7).Τα σχόλια είναι από το 2013. Δεν είχα spotify τότε, για να ξέρω, αλλά για να λες ότι στο κάνει ακόμα, έτσι θα είναι. Τι να πω, μπορεί να είμαι τυχερός που δεν μου έχει εμφανιστεί. Παρ' όλα αυτά τα μειονεκτήματα του google play music παραμένουν μεγαλύτερα κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Τα σχόλια είναι από το 2013. Δεν είχα spotify τότε, για να ξέρω, αλλά για να λες ότι στο κάνει ακόμα, έτσι θα είναι. Τι να πω, μπορεί να είμαι τυχερός που δεν μου έχει εμφανιστεί. Παρ' όλα αυτά τα μειονεκτήματα του google play music παραμένουν μεγαλύτερα κατά τη γνώμη μου. Στο μεταξύ, τα τραγούδια δεν διαγράφονται στην ουσία, δηλαδή δεν απελευθερώνεται χώρος. Απλά, δεν τα εμφανίζει σαν κατεβασμένα στην εφαρμογή. Οπότε πρέπει να κάνεις διαγραφή cache (για να ελευθερωθεί χώρος) και μετά download ξανά (και δεν είχα κατεβασμένα και λίγα). Να το προσπαθήσω πάλι? τι να πώ..... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Στο μεταξύ, τα τραγούδια δεν διαγράφονται στην ουσία, δηλαδή δεν απελευθερώνεται χώρος. Απλά, δεν τα εμφανίζει σαν κατεβασμένα στην εφαρμογή. Οπότε πρέπει να κάνεις διαγραφή cache (για να ελευθερωθεί χώρος) και μετά download ξανά (και δεν είχα κατεβασμένα και λίγα). Να το προσπαθήσω πάλι? τι να πώ.....Μπορεί να ήταν θέμα σε ορισμένες συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts