Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, αφού με το που εγκατασταθεί φεύγει η ειδοποίηση.
Όχι. Δεν είναι στο χέρι σου αυτό. ΔΕΝ θα πάει ειδοποίηση μόνο σε όσους έχουν απενεργοποιησει αυτή την επιλογή στο viber τους

4146fcd2b7438032f850e4218cbe471a.jpg

Οκ, σας ευχαριστώ

ONEPLUS A3003

Ποια εφαρμογή προτείνεται για να ανοίγουμε αρχεία zip

Την RAR

(δέκα χαρακτήρες)

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Παιδιά υπάρχει εφαρμογής κάμερας για σελφι που να βαζει,στολές,γιαλια,μουστάκια,κ.α., κάτι σαν αυτό που γίνεται στο facebook στην "ιστορία σου"?

Παιδιά υπάρχει εφαρμογής κάμερας για σελφι που να βαζει,στολές,γιαλια,μουστάκια,κ.α., κάτι σαν αυτό που γίνεται στο facebook στην "ιστορία σου"?
AR effects. Είναι της Sony, δεν ξέρω αν δουλεύει σε οποιαδήποτε συσκευή. Δοκίμασε και πες μας.

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλει ρουτ λέει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utopi.batterychargenotifier

Παιδιά εγώ έβαλα αυτή που δεν θέλει Root και σε ειδοποιεί στο ποσοστό % που του ορίζεις. Εγώ το έχω ρυθμίσει 40% και 80% για μέγιστη δυνατή ζωή της μπαταρίας.

Αληθεύει αυτό το φάσμα ή μας κοροϊδεύουν;

Κορυφαία

Δείτε το "MSQRD" - https://play.google.com/store/apps/details?id=me.msqrd.android

Δες το MSQRD

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utopi.batterychargenotifier

Παιδιά εγώ έβαλα αυτή που δεν θέλει Root και σε ειδοποιεί στο ποσοστό % που του ορίζεις. Εγώ το έχω ρυθμίσει 40% και 80% για μέγιστη δυνατή ζωή της μπαταρίας.

Αληθεύει αυτό το φάσμα ή μας κοροϊδεύουν;

Σε ένα άρθρο που είχα διαβάσει παλιότερα, έγραφαν 10-80/90%.

Πάντως αυτό το πλήρης αποφόρτιση-φόρτιση έχει καταρριφθεί πλέον πανηγυρικά. Μείνετε μακριά.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εντελώς τυχαία σήμερα έπεσα πάνω σε αυτή την εφαρμογή

http://www.apkmirror.com/apk/sriharshaarangi/battery-charge-limit-root/battery-charge-limit-root-1-0-1-release/battery-charge-limit-root-1-0-1-android-apk-download/

Δοκίμασε την.

Δεν ξέρω εάν δουλεύει, πάντως το Apk mirror είναι αξιόπιστο site.

θα το δοκιμάσω μια και δεν βρήκα κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ , εσένα και τους υπόλοιπους που προσπάθησαν να βοηθήσουν. :)

edit:

Καλή εφαρμογή, αλλά μέχρι στιγμής (κατά δήλωση του προγραμματιστή) δεν υποστηρίζει την συσκευή μου, xiaomi redmi pro

Edited by mixalhs^

Μπαίνω από τη παλιά εφαρμογή της Πειραιώς (winbank) που είναι patch-αρισμενη για να παίζει σε root τηλέφωνα....

Βέβαια ακόμα και αυτή η έκδοση δεν δουλεύει σε όλες τις ρομ.

Αλλά τον τελευταίο καιρό γράφει μέσα στην εφαρμογή ότι από Σεπτέμβρη θα σταματήσει να λειτουργεί και να κατεβάσω την καινούρια.....

Υπάρχει κάποιος που να έχει δουλέψει την καινούρια σε root συσκευή (αρα να είναι άς πούμε "ειδική" για root )?

Μπαίνω από τη παλιά εφαρμογή της Πειραιώς (winbank) που είναι patch-αρισμενη για να παίζει σε root τηλέφωνα....

Αλλά τον τελευταίο καιρό γράφει μέσα στην εφαρμογή ότι από Σεπτέμβρη θα σταματήσει να λειτουργεί και να κατεβάσω την καινούρια.....

Υπάρχει κάποιος που να έχει δουλέψει την καινούρια σε root συσκευή (αρα να είναι άς πούμε "ειδική" για root )?

Mην δουλεύεις τέτοιες εφαρμογές σε root συσκευές...

Μια φορά να την πάθεις είναι αρκετή:wacko:

Mην δουλεύεις τέτοιες εφαρμογές σε root συσκευές...

Μια φορά να την πάθεις είναι αρκετή:wacko:

Επειδή ο μόνος τρόπος για xposed είναι το root ,το χρειάζομαι....

Άρα θα καταλήξω να μπαίνω από browser.....

Εκτός αν ξέρει κάποιος άλλος....

Επειδή ο μόνος τρόπος για xposed είναι το root ,το χρειάζομαι....

Άρα θα καταλήξω να μπαίνω από browser.....

Εκτός αν ξέρει κάποιος άλλος....

Δώσε λίγο βάση στην ασφάλεια σου ιδικά αν έχεις να κάνεις με τράπεζες.

Γνώμη μου.

Βρήκα αυτήν την εφαρμογή για pdf και είναι εκπληκτικη (έχει και Editor) με έκανε να σβήσω την wps που με ζάλισε εδώ και μια βδομάδα με διαφημίσεις κτλ. Δεν ανοίγει τα πάντα όπως η wps αλλά μόνο pdf, για τα υπόλοιπα (Word, Excel κτλ) δουλεύω την Office suite.

Δείτε το "Xodo PDF Reader & Editor" - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xodo.pdf.reader

θα μας τρελάνει το vrisko. πατάω να μου δείξει μια διαδρομή προς ένα φαρμακείο και αντί να με ρωτήσει με ποιο πρόγραμμα GPS να το κάνει ανοίγει κατευθείαν το here maps. και ναι, ΔΕΝ είναι προεπιλεγμενο το συγκεκριμένο πρόγραμμα εννοείται.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

θα μας τρελάνει το vrisko. πατάω να μου δείξει μια διαδρομή προς ένα φαρμακείο και αντί να με ρωτήσει με ποιο πρόγραμμα GPS να το κάνει ανοίγει κατευθείαν το here maps. και ναι, ΔΕΝ είναι προεπιλεγμενο το συγκεκριμένο πρόγραμμα εννοείται.

Σε εμένα ανοίγει το Google maps. Πολύ πιθανό το here maps να έχει γίνει default όταν ανοίγεις κάποιον προορισμό.

Κάνε ένα clear defaults στο here maps και ξανά δοκίμασε.

Oneplus 6 8/128

Σε εμένα ανοίγει το Google maps. Πολύ πιθανό το here maps να έχει γίνει default όταν ανοίγεις κάποιον προορισμό.

Κάνε ένα clear defaults στο here maps και ξανά δοκίμασε.

δεν είναι default κανένα πρόγραμμα GPS αυτό είναι το θέμα

δεν είναι default κανένα πρόγραμμα GPS αυτό είναι το θέμα

Και σε μένα το ίδιο κάνει. Όταν πατάω στο χάρτη δείχνει Google maps αλλά όταν βάλω δρομολόγιση τη δείχνει στο here.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Και σε μένα το ίδιο κάνει. Όταν πατάω στο χάρτη δείχνει Google maps αλλά όταν βάλω δρομολόγιση τη δείχνει στο here.

έλα ντε. εν τω μεταξύ μου απάντησε ο δημιουργός ο εξυπνακιας ότι έχω default το here. έλα όμως που δεν έχω κανένα πρόγραμμα GPS προεπιλεγμενο!

μόλις απεγκατεστησα το here μια χαρά με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα να με κατευθύνει στο φαρμακείο μια χαρά όπως πριν.

έλα ντε. εν τω μεταξύ μου απάντησε ο δημιουργός ο εξυπνακιας ότι έχω default το here. έλα όμως που δεν έχω κανένα πρόγραμμα GPS προεπιλεγμενο!

μόλις απεγκατεστησα το here μια χαρά με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα να με κατευθύνει στο φαρμακείο μια χαρά όπως πριν.

Εγώ δεν το βγάζω γιατί το here μου έχει κάτσει καλά και όσο πάει εμπλουτίζεται. Χρησιμοποιώ και το vrisko και δεν με ενοχλεί αυτό το τύπου bug. Σιγά, και τι πειράζει; Η δουλειά να γίνεται.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Σε μένα μια χαρά δουλεύει σε ροοτ συσκευή. Εκδοση android 5.1

Η εφαρμογή της Πειραιώς δεν παίζει με xposed, με ρουτ μια χαρά δουλεύει.Όταν είχα xposed προτιμούσα να μπαίνω από browser παρά από Patched εφαρμογή.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II