dimtz Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Όχι, αφού με το που εγκατασταθεί φεύγει η ειδοποίηση.Όχι. Δεν είναι στο χέρι σου αυτό. ΔΕΝ θα πάει ειδοποίηση μόνο σε όσους έχουν απενεργοποιησει αυτή την επιλογή στο viber τους Οκ, σας ευχαριστώ ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ποια εφαρμογή προτείνεται για να ανοίγουμε αρχεία zip Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ποια εφαρμογή προτείνεται για να ανοίγουμε αρχεία zip Την RAR (δέκα χαρακτήρες) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 και file explorers (es / solid) τα ανοίγουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Παιδιά υπάρχει εφαρμογής κάμερας για σελφι που να βαζει,στολές,γιαλια,μουστάκια,κ.α., κάτι σαν αυτό που γίνεται στο facebook στην "ιστορία σου"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Παιδιά υπάρχει εφαρμογής κάμερας για σελφι που να βαζει,στολές,γιαλια,μουστάκια,κ.α., κάτι σαν αυτό που γίνεται στο facebook στην "ιστορία σου"?AR effects. Είναι της Sony, δεν ξέρω αν δουλεύει σε οποιαδήποτε συσκευή. Δοκίμασε και πες μας. Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Θέλει ρουτ λέει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utopi.batterychargenotifier Παιδιά εγώ έβαλα αυτή που δεν θέλει Root και σε ειδοποιεί στο ποσοστό % που του ορίζεις. Εγώ το έχω ρυθμίσει 40% και 80% για μέγιστη δυνατή ζωή της μπαταρίας. Αληθεύει αυτό το φάσμα ή μας κοροϊδεύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Παιδιά υπάρχει εφαρμογής κάμερας για σελφι που να βαζει,στολές,γιαλια,μουστάκια,κ.α., κάτι σαν αυτό που γίνεται στο facebook στην "ιστορία σου"? Κορυφαία Δείτε το "MSQRD" - https://play.google.com/store/apps/details?id=me.msqrd.android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Παιδιά υπάρχει εφαρμογής κάμερας για σελφι που να βαζει,στολές,γιαλια,μουστάκια,κ.α., κάτι σαν αυτό που γίνεται στο facebook στην "ιστορία σου"? Δες το MSQRD Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utopi.batterychargenotifier Παιδιά εγώ έβαλα αυτή που δεν θέλει Root και σε ειδοποιεί στο ποσοστό % που του ορίζεις. Εγώ το έχω ρυθμίσει 40% και 80% για μέγιστη δυνατή ζωή της μπαταρίας. Αληθεύει αυτό το φάσμα ή μας κοροϊδεύουν; Σε ένα άρθρο που είχα διαβάσει παλιότερα, έγραφαν 10-80/90%. Πάντως αυτό το πλήρης αποφόρτιση-φόρτιση έχει καταρριφθεί πλέον πανηγυρικά. Μείνετε μακριά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 (edited) Εντελώς τυχαία σήμερα έπεσα πάνω σε αυτή την εφαρμογή http://www.apkmirror.com/apk/sriharshaarangi/battery-charge-limit-root/battery-charge-limit-root-1-0-1-release/battery-charge-limit-root-1-0-1-android-apk-download/ Δοκίμασε την. Δεν ξέρω εάν δουλεύει, πάντως το Apk mirror είναι αξιόπιστο site. θα το δοκιμάσω μια και δεν βρήκα κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ , εσένα και τους υπόλοιπους που προσπάθησαν να βοηθήσουν. :) edit: Καλή εφαρμογή, αλλά μέχρι στιγμής (κατά δήλωση του προγραμματιστή) δεν υποστηρίζει την συσκευή μου, xiaomi redmi pro Edited August 3, 2017 by mixalhs^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Μπαίνω από τη παλιά εφαρμογή της Πειραιώς (winbank) που είναι patch-αρισμενη για να παίζει σε root τηλέφωνα.... Βέβαια ακόμα και αυτή η έκδοση δεν δουλεύει σε όλες τις ρομ. Αλλά τον τελευταίο καιρό γράφει μέσα στην εφαρμογή ότι από Σεπτέμβρη θα σταματήσει να λειτουργεί και να κατεβάσω την καινούρια..... Υπάρχει κάποιος που να έχει δουλέψει την καινούρια σε root συσκευή (αρα να είναι άς πούμε "ειδική" για root )? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Μπαίνω από τη παλιά εφαρμογή της Πειραιώς (winbank) που είναι patch-αρισμενη για να παίζει σε root τηλέφωνα.... Βέβαια ακόμα και αυτή η έκδοση δεν δουλεύει σε όλες τις ρομ. Αλλά τον τελευταίο καιρό γράφει μέσα στην εφαρμογή ότι από Σεπτέμβρη θα σταματήσει να λειτουργεί και να κατεβάσω την καινούρια..... Υπάρχει κάποιος που να έχει δουλέψει την καινούρια σε root συσκευή (αρα να είναι άς πούμε "ειδική" για root )? Mην δουλεύεις τέτοιες εφαρμογές σε root συσκευές... Μια φορά να την πάθεις είναι αρκετή:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Mην δουλεύεις τέτοιες εφαρμογές σε root συσκευές... Μια φορά να την πάθεις είναι αρκετή:wacko: Επειδή ο μόνος τρόπος για xposed είναι το root ,το χρειάζομαι.... Άρα θα καταλήξω να μπαίνω από browser..... Εκτός αν ξέρει κάποιος άλλος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Επειδή ο μόνος τρόπος για xposed είναι το root ,το χρειάζομαι.... Άρα θα καταλήξω να μπαίνω από browser..... Εκτός αν ξέρει κάποιος άλλος.... Δώσε λίγο βάση στην ασφάλεια σου ιδικά αν έχεις να κάνεις με τράπεζες. Γνώμη μου. Βρήκα αυτήν την εφαρμογή για pdf και είναι εκπληκτικη (έχει και Editor) με έκανε να σβήσω την wps που με ζάλισε εδώ και μια βδομάδα με διαφημίσεις κτλ. Δεν ανοίγει τα πάντα όπως η wps αλλά μόνο pdf, για τα υπόλοιπα (Word, Excel κτλ) δουλεύω την Office suite. Δείτε το "Xodo PDF Reader & Editor" - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xodo.pdf.reader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Την έβαλα το πρωί συμπτωματικά. Όντως για δωρεάν μια χαρά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 θα μας τρελάνει το vrisko. πατάω να μου δείξει μια διαδρομή προς ένα φαρμακείο και αντί να με ρωτήσει με ποιο πρόγραμμα GPS να το κάνει ανοίγει κατευθείαν το here maps. και ναι, ΔΕΝ είναι προεπιλεγμενο το συγκεκριμένο πρόγραμμα εννοείται. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 θα μας τρελάνει το vrisko. πατάω να μου δείξει μια διαδρομή προς ένα φαρμακείο και αντί να με ρωτήσει με ποιο πρόγραμμα GPS να το κάνει ανοίγει κατευθείαν το here maps. και ναι, ΔΕΝ είναι προεπιλεγμενο το συγκεκριμένο πρόγραμμα εννοείται. Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΣε εμένα ανοίγει το Google maps. Πολύ πιθανό το here maps να έχει γίνει default όταν ανοίγεις κάποιον προορισμό. Κάνε ένα clear defaults στο here maps και ξανά δοκίμασε. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Σε εμένα ανοίγει το Google maps. Πολύ πιθανό το here maps να έχει γίνει default όταν ανοίγεις κάποιον προορισμό. Κάνε ένα clear defaults στο here maps και ξανά δοκίμασε. δεν είναι default κανένα πρόγραμμα GPS αυτό είναι το θέμα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 δεν είναι default κανένα πρόγραμμα GPS αυτό είναι το θέμα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Και σε μένα το ίδιο κάνει. Όταν πατάω στο χάρτη δείχνει Google maps αλλά όταν βάλω δρομολόγιση τη δείχνει στο here. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Και σε μένα το ίδιο κάνει. Όταν πατάω στο χάρτη δείχνει Google maps αλλά όταν βάλω δρομολόγιση τη δείχνει στο here. έλα ντε. εν τω μεταξύ μου απάντησε ο δημιουργός ο εξυπνακιας ότι έχω default το here. έλα όμως που δεν έχω κανένα πρόγραμμα GPS προεπιλεγμενο! μόλις απεγκατεστησα το here μια χαρά με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα να με κατευθύνει στο φαρμακείο μια χαρά όπως πριν. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 έλα ντε. εν τω μεταξύ μου απάντησε ο δημιουργός ο εξυπνακιας ότι έχω default το here. έλα όμως που δεν έχω κανένα πρόγραμμα GPS προεπιλεγμενο! μόλις απεγκατεστησα το here μια χαρά με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα να με κατευθύνει στο φαρμακείο μια χαρά όπως πριν. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εγώ δεν το βγάζω γιατί το here μου έχει κάτσει καλά και όσο πάει εμπλουτίζεται. Χρησιμοποιώ και το vrisko και δεν με ενοχλεί αυτό το τύπου bug. Σιγά, και τι πειράζει; Η δουλειά να γίνεται. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Μπαίνω από τη παλιά εφαρμογή της Πειραιώς (winbank) που είναι patch-αρισμενη για να παίζει σε root τηλέφωνα.... Βέβαια ακόμα και αυτή η έκδοση δεν δουλεύει σε όλες τις ρομ. Αλλά τον τελευταίο καιρό γράφει μέσα στην εφαρμογή ότι από Σεπτέμβρη θα σταματήσει να λειτουργεί και να κατεβάσω την καινούρια..... Υπάρχει κάποιος που να έχει δουλέψει την καινούρια σε root συσκευή (αρα να είναι άς πούμε "ειδική" για root )?Σε μένα μια χαρά δουλεύει σε ροοτ συσκευή. Εκδοση android 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Πώς θα κάνω στο Go Sms Pro να γράφει 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα και όχι 70; Δεν μπορώ να βρω κάτι στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Η εφαρμογή της Πειραιώς δεν παίζει με xposed, με ρουτ μια χαρά δουλεύει.Όταν είχα xposed προτιμούσα να μπαίνω από browser παρά από Patched εφαρμογή. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts