Inevar Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Εχω την εντυπωση οτι καταπινει την μπαταρια ομως. Την ξηλωσα για να δω αν υπαρξει διαφορα Την εξαιρεση πως την κανεις? Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ανοίγεις το greenify και βλέπεις οτι υπάρχουν κάποιες που ενώ πατάς εσύ πρασινοποίηση (απο συντόμευση το κάνω στην επιφανεια εργασιας) δεν απενεργοποιούνται. Ε τότε θα πατήσεις παρατεταμένα πάνω σε κάθε μια από αυτές ξεχωριστά και θα τικάρεις το να εξαιρειται.. Όσες μου δημιουργούσαν πρόβλημα το έλυσα με αυτόν τον τρόπο..αλλά δεν μπορω να βρω τον τρόπο να κάνω το αντίστροφο προκειμενου να στο εξηγήσω πιο αυστηρα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Εχω την εντυπωση οτι καταπινει την μπαταρια ομως. Την ξηλωσα για να δω αν υπαρξει διαφορα Την εξαιρεση πως την κανεις? Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από που συμπέρανες ότι καταπίνει την μπαταρία? Σε όσες ρουτ συσκευές την χρησιμοποιώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Είναι πολύ ελαφριά εφαρμογή και υποτίθεται ότι βελτιώνει την μπαταρία. Μην κάνεις greenify εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά, στην περίπτωση ίσως δεις μεγαλύτερη κατανάλωση από τις εφαρμογές αυτές γιατί δεν τις κρατάει στη μνήμη το Android. Κάνε greenify εφαρμογές που δεν τις χρησιμοποιείς τόσο συχνά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Από που συμπέρανες ότι καταπίνει την μπαταρία? Σε όσες ρουτ συσκευές την χρησιμοποιώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Είναι πολύ ελαφριά εφαρμογή και υποτίθεται ότι βελτιώνει την μπαταρία. Μην κάνεις greenify εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά, στην περίπτωση ίσως δεις μεγαλύτερη κατανάλωση από τις εφαρμογές αυτές γιατί δεν τις κρατάει στη μνήμη το Android. Κάνε greenify εφαρμογές που δεν τις χρησιμοποιείς τόσο συχνά. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΌπως το συμπεραίνουν τόσα άτομα, χωρίς κανένα πραγματικό στοιχείο. Απλά με την διαίσθησή. Όταν όμως τους ζητάς screenshot από την κατανάλωση μπαταρίας ή το BBS για να δούμε τι συμβαίνει (και δεν μιλάω για τον mol) κάποιοι έξυπνοι το θεωρούν υπερβολικό. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Μια ερώτηση και από εμένα βρε παιδιά. Προσπαθώ να βρω ένα πρόγραμμα καταγραφής κλήσεων αλλά δυστυχώς κανένα από τα 2 που έχω χρησιμοποιήσει δε φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Έχω το OnePlus 3T και έχω δοκιμάσει το ACR(και μάλιστα τη πληρωμένη έκδοση)και το boldbeast. Να φανταστώ ότι φταίει η έκδοση του Android (7.1.1)? Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Btw δε συμπαιρανα οτι καταπίνει τη μπαταρια. Εξ ου και το "εχω την εντυπωση" Προς το παρων δε βλεπω διαφορα (συν ή πλην) στη διάρκεια μπαταριας χωρις το greenify. Βέβαια ααφαλες συμπερασμα θα βγαλω μετα απο μερες. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Σίγουρα τρώει μπαταρία. Δεν γίνετε κάτι που επεμβαίνει ώστε να σταματήσει κάτι άλλο να μην καταναλώνει μπαταρία και πόρους κ.λ.π Όσο για τα screenshot μόνο το 1% των χρηστών γνωρίζει τι είναι, πόσο μάλλον να τα ανεβάσει κιόλας κάπου.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Όσο για τα screenshot μόνο το 1% των χρηστών γνωρίζει τι είναι, πόσο μάλλον να τα ανεβάσει κιόλας κάπου.;) Οποιος εχει τη γνωση να εγγραφει, να μπει, και να ποσταρει στο φορουμ, ακομα κι αν δεν ξερει πως να κανει κατι, μπορει να ρωτησει. Εγω παντως ετσι εμαθα ο,τι ξερω, ανεβαινοντας στις πλατες ψηλοτερων "παλιων". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Btw δε συμπαιρανα οτι καταπίνει τη μπαταρια. Εξ ου και το "εχω την εντυπωση" Προς το παρων δε βλεπω διαφορα (συν ή πλην) στη διάρκεια μπαταριας χωρις το greenify. Βέβαια ααφαλες συμπερασμα θα βγαλω μετα απο μερες. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Διαφορά θα δεις κυρίως στην κατανάλωση σε standby διότι θα έχεις λιγότερα wakelocks. Αλλά Γενικά μην περιμένεις να δεις αισθητή διαφορά. Θα πρέπει να είναι κακογραμμένη η ρόμ για να δεις αισθητή διαφορά. Πλέον οι περισσότερες ρομ έχουν ενσωματωμένη τέτοια λειτουργία. Ίσως αυτό που βοηθάει πλέον είναι ότι μπαίνει το κινητό σε doze mode πιο γρήγορα. Σίγουρα τρώει μπαταρία. Δεν γίνετε κάτι που επεμβαίνει ώστε να σταματήσει κάτι άλλο να μην καταναλώνει μπαταρία και πόρους κ.λ.π Όσο για τα screenshot μόνο το 1% των χρηστών γνωρίζει τι είναι, πόσο μάλλον να τα ανεβάσει κιόλας κάπου.;) Είναι πολυ ελαφριά εφαρμογη και σε μία κακογραμμένη ρόμ θα δεις διαφορά. Αλλά σκέψου ότι γενικά η εξοικονόμηση μπαταρίας είναι μικρή. Δηλαδή αν κάνεις ένα reboot, όλη η εξοικονόμηση μπαταρίας που έκανες πήγε περίπατο. Όλα αυτά σε ρουταρισμενες συσκευές. Γιατί σε μη ρουτ συσκευές αυτό που κάνει είναι force stop των εφαρμογών το οποίο δεν ξέρω αν είναι καλό για εξοικονόμηση μπαταρίας. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Γνώμη μου. Σταματήστε να ασχολείστε με την μπαταρία σας γιατι μόνο έτσι θα χαρείτε πραγματικά την συσκευή σας.. Αν και το greenify είναι πολύ καλή εφαρμογή όπως και κάποιες άλλες το ποσοστό που εξοικονομεί είναι τόσο μικρό που δεν αξίζει τον κόπο. Αν το μέλημα σας είναι μεγάλη μπαταρία πάρτε συσκευή με μεγάλη μπαταρία και μην προσπαθείτε με πρόγραμμα να το πετύχετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ξέρουμε κάποια εφαρμογή που να μην αφήνει να μπούμε στο menu απενεργοποίησης του τηλεφώνου στην οθόνη κλειδώματος; πατώντας δηλαδή το power button να μην γίνεται τίποτα; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ξέρουμε κάποια εφαρμογή που να μην αφήνει να μπούμε στο menu απενεργοποίησης του τηλεφώνου στην οθόνη κλειδώματος; πατώντας δηλαδή το power button να μην γίνεται τίποτα; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο Cerberus έχει αυτή την επιλογή, και δουλεύει σωστά. Με κλειδωμένη την οθόνη, το Power button δεν κάνει τίποτα εκτός από το να ενεργοποιήσει την οθόνη και εκεί να χρειάζεται να βάλεις PIN/pattern. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ερώτηση... Τον browser της Samsung που μπορούμε να τον βρούμε για εγκατάσταση σε μη Samsung συσκευή; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Google it https://www.google.gr/search?hl=el-GR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=Samsung+browser&gfe_rd=cr&ei=XBl2Wd-hMvHw8Ae39qDAAw&gws_rd=ssl και στο playstore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser&hl=el ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Το Cerberus έχει αυτή την επιλογή, και δουλεύει σωστά. Με κλειδωμένη την οθόνη, το Power button δεν κάνει τίποτα εκτός από το να ενεργοποιήσει την οθόνη και εκεί να χρειάζεται να βάλεις PIN/pattern. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ο κέρβερος όντως το κάνει αυτό, αλλά δεν δοκίμασα αν κλείνει το κινητό με παρατεταμένο πάτημα του Power button. Αν μπορεί ας δοκιμάσει κάποιος. Επίσης, συμπληρώνοντας δική μου ερώτηση πάνω στην ερώτηση του φίλου, υπάρχει εφαρμογή που να αποτρέπει την εμφάνιση του μενού απενεργοποίησης όταν δεν είμαστε σε κλειδωμένη οθόνη ? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ποια εφαρμογή είναι καλή για περπάτημα?να λέει χιλιόμετρα θερμίδες κλπ.Δοκίμασα 3 και τα 3 δείχνουν διαφορετικές θερμίδες και μάλιστα με μεγάλη απόκλιση για την ίδια απόσταση ακριβώς.το endomondo βγάζει 250~, το runkeeper 200~ Και το runtastic 550~.ποιο θεωρείτε πιο αξιόπιστο? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 κανενα κατ εμε δεν ειναι αξιοπιστο για θερμιδες, γιατι του ειπες τι μυικη μαζα εχεις π.χ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 το runtastic μονο με ρώταγε ύψος ηλικία κλπ.θα τα σβήσω όλα γιατί μόνο για να τραβάνε μπαταρία είναι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Kαι πολύ καλά θα κάνεις. Περπάτα κάνα 5άρι τη μέρα και θα είσαι κομπλέ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 ε κάπου τόσο παω στο περίπου.καλά είναι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Υπαρχει καποια εφαρμογη δωρεαν για ηχογραφηση κλησης κατα τη διαρκεια της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Λοιπόν... Σε Samsung & LG που έχω δουλέψει κατά καιρούς στο βασικό ημερολόγιο που διαθέτουν έχει το εξής προνόμιο (για μένα που το χρησιμοποιώ κατά κόρον) όταν ξεκινάς μια σημείωση σε αυτό, στη προκειμένη περίπτωση γράφω της βαρδιες της υπηρεσίας, αν έχω ξαναγράψει την ίδια βάρδια παλιότερα αυτόματα μου τη βγάζει "από κάτω" σαν παράθυρο ας πούμε, και μπορούσα να την επιλέξω χωρίς να χρειαστεί να την ξαναγράψω... Θα ρωτήσω βέβαια και στο νήμα της συσκευής (mate 8) αλλά ρωτώ και εδώ μήπως υπάρχει κάπου το APK ή να δοκιμάσω κάποιο άλλο ίσως ημερολόγιο που να κάνει αυτό που μου είναι πολύ χρηστικό... Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια σας ;) Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Λοιπόν... Σε Samsung & LG που έχω δουλέψει κατά καιρούς στο βασικό ημερολόγιο που διαθέτουν έχει το εξής προνόμιο (για μένα που το χρησιμοποιώ κατά κόρον) όταν ξεκινάς μια σημείωση σε αυτό, στη προκειμένη περίπτωση γράφω της βαρδιες της υπηρεσίας, αν έχω ξαναγράψει την ίδια βάρδια παλιότερα αυτόματα μου τη βγάζει "από κάτω" σαν παράθυρο ας πούμε, και μπορούσα να την επιλέξω χωρίς να χρειαστεί να την ξαναγράψω... Θα ρωτήσω βέβαια και στο νήμα της συσκευής (mate 8) αλλά ρωτώ και εδώ μήπως υπάρχει κάπου το APK ή να δοκιμάσω κάποιο άλλο ίσως ημερολόγιο που να κάνει αυτό που μου είναι πολύ χρηστικό... Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια σας ;) Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δοκιμάσει το business calendar απο το play Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Το Cerberus έχει αυτή την επιλογή, και δουλεύει σωστά. Με κλειδωμένη την οθόνη, το Power button δεν κάνει τίποτα εκτός από το να ενεργοποιήσει την οθόνη και εκεί να χρειάζεται να βάλεις PIN/pattern. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΑυτό είχα με lifetime license και ξαφνικά σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι έληξε και θέλει 22.5€ το χρόνο. Αλλά επειδή είναι ακόλουθοι δεν πρόκειται ούτε 1 ευρώ να τους δώσω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Αυτό είχα με lifetime license και ξαφνικά σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι έληξε και θέλει 22.5€ το χρόνο. Αλλά επειδή είναι ακόλουθοι δεν πρόκειται ούτε 1 ευρώ να τους δώσω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σήμερα πήρε ενημέρωση και λέει ότι λύνει αυτό το θέμα. Εγώ δεν το είχα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 (edited) Έχεις δοκιμάσει το business calendar απο το playΌχι δεν το έχω δοκιμάσει... Edit, μόλις το έκανα οχι μόνο αυτό αλλά και το business calendar 2 και παπαρούνες μεντολες.... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 24, 2017 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts