johnnyman25 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Push πρέπει να έχει. Calendar δεν βλέπω να συγχρονίζει... Sent from my Black Leather Htc 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Το calendar που χρησιμοποιώ εγώ από το hotmail συγχρονίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Τι κωδικούς ζητάει; Δοκίμασες μέσω pc; Sent from my m1 note using Tapatalk δεν δουλευει ρε φιλε ..και μεσω pc που το δοκιμασα κτλ ..ξεκιναει το back up και δεν τελειωνει ποτε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 typemail από μένα για mail client. έχω 7 στημένα μέιλ(και exchange) τώρα και όλα δουλεύουν άψογα. το προτείνω. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Εμένα πάντως με έχει βολέψει πολύ το myMail. Ό,τι account κι αν του έχω βάλει, δουλεύει ρολόι. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Πάντως το aquamail από την ώρα που άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς έγινε άθλιο... Παλιά άξιζαν και με το παραπάνω τα 15€ αν θυμάμαι καλά αλλά πλέον ο ανταγωνισμός σε συνδυασμό με τα βήματα προς τα πίσω που κάνει σε κάνει να σκέφτεσαι και το 1€ που το βάζουν σε προσφορά... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Πάντως το aquamail από την ώρα που άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς έγινε άθλιο... Παλιά άξιζαν και με το παραπάνω τα 15€ αν θυμάμαι καλά αλλά πλέον ο ανταγωνισμός σε συνδυασμό με τα βήματα προς τα πίσω που κάνει σε κάνει να σκέφτεσαι και το 1€ που το βάζουν σε προσφορά... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι εννοείς φίλε; Το έχω πόσους μήνες και δεν έχω ακούσει για καμία αλλαγή,ούτε για προβλήματα. Μήπως μπερδεύεσαι με άλλα προγράμματα ; Το συγκεκριμένο εξακολουθεί να είναι το κορυφαίο email client της αγοράς. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Υπαρχει καμια αξιοπιστη εφαρμογη, να κανει τεσταρισμα στην μπαταρια, και να μου λεει οχι απλως στατιστικα, αλλα για το ποσο 'υγιής'/καλή είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Όχι δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Τι εννοείς φίλε; Το έχω πόσους μήνες και δεν έχω ακούσει για καμία αλλαγή,ούτε για προβλήματα. Μήπως μπερδεύεσαι με άλλα προγράμματα ; Το συγκεκριμένο εξακολουθεί να είναι το κορυφαίο email client της αγοράς. Sent from my m1 note using Tapatalk συμφωνώ απόλυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 συμφωνώ απόλυτα Δηλαδή δεν έχετε προβλήματα με τα push notifications σε οποιοδήποτε account; Δεν έχετε τρελό battery drain; Δεν έχουν βγάλει το κουμπί διαγραφής mail απευθείας από την κουρτίνα ειδοποιήσεων; Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε 3 διαφορετικά κινητά και ένα tablet όλα με android 6.0+ αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα δοκιμάζοντας τα πάντα από τις ρυθμίσεις... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Δηλαδή δεν έχετε προβλήματα με τα push notifications σε οποιοδήποτε account; Δεν έχετε τρελό battery drain; Δεν έχουν βγάλει το κουμπί διαγραφής mail απευθείας από την κουρτίνα ειδοποιήσεων; Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε 3 διαφορετικά κινητά και ένα tablet όλα με android 6.0+ αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα δοκιμάζοντας τα πάντα από τις ρυθμίσεις... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τίποτα από αυτά που λες δεν έχω εγώ. Η εφαρμογή δουλεύει άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Υπάρχει η accubattery για τη μέτρηση της υγείας της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Υπάρχει η accubattery για τη μέτρηση της υγείας της μπαταρίας Τι προϋποθέσεις χρειαζονται για αυτη την εφαρμογη; Μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατη με τη συσκευή μου Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Δηλαδή δεν έχετε προβλήματα με τα push notifications σε οποιοδήποτε account; Δεν έχετε τρελό battery drain; Δεν έχουν βγάλει το κουμπί διαγραφής mail απευθείας από την κουρτίνα ειδοποιήσεων; Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε 3 διαφορετικά κινητά και ένα tablet όλα με android 6.0+ αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα δοκιμάζοντας τα πάντα από τις ρυθμίσεις... επιβεβαιωνω, κι εγω απολυτως τιποτα απο ολα αυτα, δουλευουν τα παντα αψογα σε 2 κινητα, αλλα ειμαι με Kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Υπάρχει η accubattery για τη μέτρηση της υγείας της μπαταρίας Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Δηλαδή δεν έχετε προβλήματα με τα push notifications σε οποιοδήποτε account; Δεν έχετε τρελό battery drain; Δεν έχουν βγάλει το κουμπί διαγραφής mail απευθείας από την κουρτίνα ειδοποιήσεων; Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε 3 διαφορετικά κινητά και ένα tablet όλα με android 6.0+ αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα δοκιμάζοντας τα πάντα από τις ρυθμίσεις... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Oύτε σε εταιρικά, ούτε σε yahoo accounts εχω εγώ πρόβλημα. Ποιοι αντιμετωπίζετε προβλήματα; Δικές σου είναι όλες οι συσκευές; Αν εσύ τις έχεις σετάρει με κάποιο λάθος τρόπο, γιατί το γενικεύεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 (edited) Με το aquamail και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει battery drain. Επίσης και η εφαρμογή της Samsung και το Gmail κάνουν καλύτερη εφαρμογή των διαστάσεων της οθόνης και του πλάτους σε κάθε email ώστε να είναι πολύ πιο εύκολο να διαβαστουν τα μηνύματα ενώ στο aquamail πρέπει να κάνω συνέχεια scroll δεξιά και αριστερά (εκτός αν έχει κάποια ρύθμιση που δεν την έχω βρει ακόμα) Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Edit: ok την βρήκα τη ρύθμιση... Shrink messages και λύνεται το πρόβλημα με το πλάτος που ανέφερα. Edited July 16, 2017 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Όποιος μιλάει για drain οποιασδήποτε εφαρμογής καλό είναι να ανεβάζει και screenshots της κατανάλωσης που να δείχνει κάτι τέτοιο. Αλλιώς μοιάζει για ράδιο αρβύλα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Όποιος μιλάει για drain οποιασδήποτε εφαρμογής καλό είναι να ανεβάζει και screenshots της κατανάλωσης που να δείχνει κάτι τέτοιο. Αλλιώς μοιάζει για ράδιο αρβύλα. Sent from my m1 note using Tapatalk Δεν είναι κακό το screenshot αλλά με την λογική σου να μην πιστεύεις κανέναν δεν νομίζω να σου ταιριάζουν τα φόρουμ. Drain μπορεί να έχει ανά περίπτωση οποιαδήποτε εφαρμογή. Το ότι κάτι δεν συμβαίνει σε εσένα δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει σε κανέναν. Για παράδειγμα δείξε μου μια εφαρμογή που δεν έχει αρνητικά σχόλια, δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Όποιος μιλάει για drain οποιασδήποτε εφαρμογής καλό είναι να ανεβάζει και screenshots της κατανάλωσης που να δείχνει κάτι τέτοιο. Αλλιώς μοιάζει για ράδιο αρβύλα. Sent from my m1 note using Tapatalk Φίλε μου τη γνώμη μας λέμε για την εφαρμογή. Ούτε θέλουμε να πείσουμε κανέναν ούτε έχουμε λόγο να ανεβάζουμε screenshot. Εάν έχεις διαφορετική άποψη και εμπειρία είναι δικαίωμα σου. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Φίλε μου τη γνώμη μας λέμε για την εφαρμογή. Ούτε θέλουμε να πείσουμε κανέναν ούτε έχουμε λόγο να ανεβάζουμε screenshot. Εάν έχεις διαφορετική άποψη και εμπειρία είναι δικαίωμα σου. Sent from my SM-N915FY using TapatalkΜα δεν κατάλαβες. Εγώ δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι. Όταν όμως κάποιος ισχυρίζεται ότι συμβαίνει κάτι περίεργο, αυτός ο κάποιος πρέπει και να το αποδείξει κάπως. Δεν είναι παράλογο. Στην τελική μπορεί να μην ξέρει, μπορεί να λέει ο,τι του είπαν άλλοι κλπ. Πώς θα βοηθήσουμε αν δεν δούμε την κατανάλωση του; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Καλημερα! Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ανοίγει-κλείνει το Wi-Fi ορισμένες ώρες της ημέρας; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Καλημερα! Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ανοίγει-κλείνει το Wi-Fi ορισμένες ώρες της ημέρας;Automateit, tasker Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Automateit, tasker Sent from my m1 note using Tapatalk Ανέβασε ένα screenshot για να δούμε ότι κάνει την δουλειά αλλιώς μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα..... . :lol: :lol: :lol: :lol Αστείο βέβαια.;) Υπαρχει και κάποιο που να ενεργοποιεί το WiFi σε ορισμένες περιοχές που θα ορίσουμε εμείς? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts