lek88 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 μπορεις να ανοιξεις και να τα εχεις και τα δυο, δεν πιανουν χωρο, αντιθετα... δινουν χωρο :D Έχω πολύ χώρο ακόμα στο Google drive οπότε δεν βγιαζομαι άμεσα για επιπλέον χώρο... Αλλά σίγουρα θα το ανοίξω όταν και όποτε γεμίσει το drive μου! Επειδή τα δοκίμασα και τα δύο, παρατήρησα ότι της Google είναι πολύ πιο γρήγορο στην καθημερινή χρήση ONEPLUS 3T Από θέμα ανάλυσης φωτογραφιών πως τα είδες; Το one ανεβάζει τις φωτογραφίες σε φουλ ανάλυση η τις ρίχνει; Επίσης στο one υπάρχει δυνατότητα (όπως στο Dropbox) όταν τραβάς μια φωτογραφία στο κινητό να ανεβαίνει αυτόματα στο cloud? ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις account Microsoft? Aν ναι τότε έχεις ήδη χώρο στο onedrive. Αν όχι τότε θα πρέπει να φτιάξεις email τύπου... outlook.com για να αποκτήσεις. Όσο για το τι θα κερδίσεις? 5gb αποθηκευτικού χώρου σε ένα ακόμα cloud :D Όχι δεν έχω λογαριασμό στην Microsoft. Ούτε Mail Microsoft... Οπότε δεν κάνω τίποτα... Αφού έχω χώρο ακόμα στο Google drive δεν κάθομαι να μπω σε αυτή την διαδικασία :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Όχι δεν έχω λογαριασμό στην Microsoft. Ούτε Mail Microsoft... Οπότε δεν κάνω τίποτα... Αφού έχω χώρο ακόμα στο Google drive δεν κάθομαι να μπω σε αυτή την διαδικασία :/ ουτε καν skype; skype αν εχεις το πιθανοτατο ειναι οτι μπορεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Από θέμα ανάλυσης φωτογραφιών πως τα είδες; Το one ανεβάζει τις φωτογραφίες σε φουλ ανάλυση η τις ρίχνει; Επίσης στο one υπάρχει δυνατότητα (όπως στο Dropbox) όταν τραβάς μια φωτογραφία στο κινητό να ανεβαίνει αυτόματα στο cloud? Sorry, που μπαίνω σφίνα, αλλά χρησιμοποιώ μόνο overdrive, ασχέτως os. Από θέμα ανάλυσης δεν έχω παρατηρήσει μείωση. Εδώ καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε μια συγκεκριμένη φωτογραφία, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Και το αυτόματο ανέβασμα υπάρχει και κάθε φορά που δημιουργεί κάποιος νέο φάκελο με εικόνες, το app του onedrive, εμφανίζει μήνυμα στη μπάρα ειδοποιήσεων, για το αν θέλει να προστεθεί στο αυτόματο upload. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 ουτε καν skype; skype αν εχεις το πιθανοτατο ειναι οτι μπορεις ;) Τίποτα τέτοιο... Γι αυτό και λέω "διαδικασία" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Τίποτα τέτοιο... Γι αυτό και λέω "διαδικασία" Τι συσκευή έχεις? Αν αγοράσεις samsung το onedrive σου δίνει δωρεάν 100gb για ένα χρόνο. ΤΑ υπόλοιπα όπως τα είπε ο φίλος mr_47 από πάνω. Εγώ χρησιμοποιώ και τα δύο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Τι συσκευή έχεις? Αν αγοράσεις samsung το onedrive σου δίνει δωρεάν 100gb για ένα χρόνο. ΤΑ υπόλοιπα όπως τα είπε ο φίλος mr_47 από πάνω. Εγώ χρησιμοποιώ και τα δύο Samsung έχω τώρα (εδώ και 6 μήνες) αλλά επειδή είχα χρόνια το Google drive το έβαλα αμέσως με το που πήρα την συσκευή γιατί είχα μέσα μέσα σημαντικά αρχεία. Και μου δίνει 115gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Samsung έχω τώρα (εδώ και 6 μήνες) αλλά επειδή είχα χρόνια το Google drive το έβαλα αμέσως με το που πήρα την συσκευή γιατί είχα μέσα μέσα σημαντικά αρχεία. Και μου δίνει 115gb Δημιούργησε κι έναν OUTLOOK και νομίζω πως θα πάρεις το μπόνους. Έτσι να βρίσκεται..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 ααα, κι ενα dropbox (αν δεν εχεις ηδη) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Samsung έχω τώρα (εδώ και 6 μήνες) αλλά επειδή είχα χρόνια το Google drive το έβαλα αμέσως με το που πήρα την συσκευή γιατί είχα μέσα μέσα σημαντικά αρχεία. Και μου δίνει 115gb ... :p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Dropbox είχα πολύ παλιά αλλά δεν θυμάμαι τώρα γιατί δεν μου άρεσε και το σταμάτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Ποιο θα λεγατε οτι ειναι το καλυτερο android app στο κινητο για διαχειριση του Kodi σε KII android box? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Yatse απλά κορυφαίο. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.leetzone.android.yatsewidgetfree&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Yatse απλά κορυφαίο. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.leetzone.android.yatsewidgetfree&hl=en Thnx φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Κάποια εφαρμογή που να βλέπει όλες τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο κινητό είτε στην εσωτερική μνήμη είτε στην κάρτα υπάρχει; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Κάποια εφαρμογή που να βλέπει όλες τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο κινητό είτε στην εσωτερική μνήμη είτε στην κάρτα υπάρχει; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Για δες αυτή είναι από τις καλύτερες. Δείτε το "Συλλογή QuickPic" - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Υπαρχει καποια εφαρμοφη για να κανω mass unfollow στο instagram ? Επισης γνωριζει καποιος αν μπορω να κανω κατι ωστε να μην τρωω block αμα κανω πολλα unfollow η follow μαζικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Λοιπον, εκανα ενα voice search μεσω Chrome και εκει που μου βγαζει το αποατελεσμα, ξεκιναει μια φωνη να μου διαβαζει το αποτελεσμα! W T F ! ! ! ! ! Οπου ειδα Voice/Φωνη το απενεργοποιησα και τιποτα! Εχει κανεις καμια ιδεα;; Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Επειδή τα δοκίμασα και τα δύο, παρατήρησα ότι της Google είναι πολύ πιο γρήγορο στην καθημερινή χρήση ONEPLUS 3T Tο αυτο. Το onedrive ειναι αρκετα πιο φτηνο αλλα πάναργο. Η υπηρεσια της google ειναι χαρμα να την χρησιμοποιεις σε vdsl, ειναι σχεδον λες και ειναι τοπικα τα αρχεία. Ειδικα το google photos ειναι πυραυλος ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει καποια εφαρμοφη για να κανω mass unfollow στο instagram ? Επισης γνωριζει καποιος αν μπορω να κανω κατι ωστε να μην τρωω block αμα κανω πολλα unfollow η follow μαζικα? Μαζικα δεν νομιζω να μπορεις. Επισης, πως μπορεις να αποτρεψεις το block? Οταν καποιος κανει φολο και μετα ανφολο, απλα για να κερδισει followers, απο μενα τρωει μπλοκ πανηγυρικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Το reminder της Google δεν δουλεύει σωστά. Σεταρω ένα και ενώ έρχεται η ώρα που έχω ορίσει, δεν χτυπάει κάτι, ούτε βγαίνει ειδοποίηση. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Το reminder της Google δεν δουλεύει σωστά. Σεταρω ένα και ενώ έρχεται η ώρα που έχω ορίσει, δεν χτυπάει κάτι, ούτε βγαίνει ειδοποίηση. Sent from my m1 note using Tapatalk Προφανως το flyme φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 @junglist είχα ίδιο πρόβλημα σε Meizu κι εγώ , αλλά με το keep. Άφησα στις εφαρμογές που ξεκινούν αλλά και στις εφαρμογές παρασκηνίου την άδεια, στα εξής: Google one time Διαχειριστής λογαριασμού Google. Πλαίσιο υπηρεσιών Google. Υπηρεσίες Google play. Και το keep φυσικά που χρειαζόμουν. Εσύ θα δώσεις άδεια στα παραπάνω και στο calendar. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Λοιπον, εκανα ενα voice search μεσω Chrome και εκει που μου βγαζει το αποατελεσμα, ξεκιναει μια φωνη να μου διαβαζει το αποτελεσμα! W T F ! ! ! ! ! Οπου ειδα Voice/Φωνη το απενεργοποιησα και τιποτα! Εχει κανεις καμια ιδεα;; Θα έχεις ενεργοποιήσει κάτι για άτομα με ειδικές ανάγκες που θα θέλουν να τους διαβάζει το κινητό τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Έχεις συνδεθεί στο Facebook από την εφαρμογή αλλά αν κοιτάξεις στις ρυθμίσεις από που έχετε συνδεθεί σου δείχνει δύο ή τρεις συνδέσεις ενώ έχεις μόνο μία. Γιατί το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Το reminder της Google δεν δουλεύει σωστά. Σεταρω ένα και ενώ έρχεται η ώρα που έχω ορίσει, δεν χτυπάει κάτι, ούτε βγαίνει ειδοποίηση. Sent from my m1 note using Tapatalk Το ειχα γραψει πριν απο μηνες. Λυση δεν βρέθηκε ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανως το flyme φταιει. Τι ειναι το flyme ? ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @junglist είχα ίδιο πρόβλημα σε Meizu κι εγώ , αλλά με το keep. Άφησα στις εφαρμογές που ξεκινούν αλλά και στις εφαρμογές παρασκηνίου την άδεια, στα εξής: Google one time Διαχειριστής λογαριασμού Google. Πλαίσιο υπηρεσιών Google. Υπηρεσίες Google play. Και το keep φυσικά που χρειαζόμουν. Εσύ θα δώσεις άδεια στα παραπάνω και στο calendar. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν μπορείς δωσε αναλυτικες οδηγιες Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Τι ειναι το flyme ? Το λειτουργικό της Meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts