Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το viber. Το εγκατέστησα σήμερα στο κινητό ενός φίλου αλλά για κάποιο λόγο βλέπει μόνο τις μισές επαφές από αυτές που έχουν viber. Απ ότι κατάλαβα δείχνει ότι έχουν viber μόνο οι επαφές που έχει στην μνήμη συσκευής κ όχι αυτές που έχει αποθηκευμενες στην κάρτα σιμ του τηλεφώνου.

Ενώ εγώ έχω viber, δεν με έβλεπε στις επαφές του viber... του έστειλα μήνυμα και του πήγε σαν άγνωστος αριθμός στο viber χωρίς όνομα.

Με έχει κανονικά όμως στον κατάλογο του. Τι κάνουμε;;;

Και είναι ακόμα 8-9 άτομα που έχουν viber αλλά δεν τους δείχνει στην λίστα του για να μπορεί να επικοινωνήσει.

Επίσης όταν πατάω μέσα στο vib εκεί που λέει "όλες οι επαφές" λέει ότι είναι 10! Ενώ κανονικά ειναι 200

(Ρίνα)

Edited by lek88

Απάντησες μόνη σου μου φαίνεται.

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

Λες να φταίει αυτό τελικά; πρώτη φορά μου τυχαίνει... Οπότε θα κάτσω να του γυρίσω όλες τις επαφές από την σιμ στην μνήμη συσκευής να δούμε φως....

Edit : αυτό ήταν τελικά... Μάθαμε και κάτι!

Δεν βλέπει καθόλου τις επαφές που είναι στην κάρτα σιμ

(Ρίνα)

Edited by lek88

Θα ηθελα μια εφαρμογη ή καποιο αλλο τροπο για να ενεργοποιω το bluetooth του κινητου μου ετσι ωστε ανοιγοντας τη bluetooth συσκευη ανοιχτης ακροασης του αυτοκινητου μου να συνδεεται αυτο αμεσα.

Δοκιμασα με το automeitit αλλα δεν το ενεργοποιουσε.Ισως με καποια αλλη εφαρμογη να ειμαι πιο τυχερος.

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Θα ηθελα μια εφαρμογη ή καποιο αλλο τροπο για να ενεργοποιω το bluetooth του κινητου μου ετσι ωστε ανοιγοντας τη bluetooth συσκευη ανοιχτης ακροασης του αυτοκινητου μου να συνδεεται αυτο αμεσα.

Δοκιμασα με το automeitit αλλα δεν το ενεργοποιουσε.Ισως με καποια αλλη εφαρμογη να ειμαι πιο τυχερος.

Με NFC tag.

Λεβέντες είχε αναφερθεί μια εφαρμογή με την οποία κατεβάζουμε οποιοδήποτε ήχο από YouTube, ποια είναι και που την βρίσκουμε;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λεβέντες είχε αναφερθεί μια εφαρμογή με την οποία κατεβάζουμε οποιοδήποτε ήχο από YouTube, ποια είναι και που την βρίσκουμε;

http://dentex.github.io/files/apk/latest/dentex.youtube.downloader.apk

Σ ευχαριστώ φίλε, μ εξυπηρέτησε η φίλη μας Lek88

Καλημέρα ψάχνω μια εφαρμογή για να βάζω βελάκια πάνω σε φωτογραφίες και να γράφω. Είχα μια παλιά αλλά δεν την θυμάμαι καλά ποια ήταν... Ξέρετε μήπως εσείς;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα ψάχνω μια εφαρμογή για να βάζω βελάκια πάνω σε φωτογραφίες και να γράφω. Είχα μια παλιά αλλά δεν την θυμάμαι καλά ποια ήταν... Ξέρετε μήπως εσείς;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Picsay έχει πολλές επιλογές .

Με NFC tag.

Πως μπορεί να γίνει αυτό; Αν μπορούσες καμία λεπτομέρεια σε παρακαλώ.

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως μπορεί να γίνει αυτό; Αν μπορούσες καμία λεπτομέρεια σε παρακαλώ.

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διάβασε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=376933

Και γιατί θες ειδικά προγράμματα για να το κάνεις αυτό και δεν αφήνεις απλά ανοιχτό το ΒΤ συνέχεια;

Sent from my m1+note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και γιατί θες ειδικά προγράμματα για να το κάνεις αυτό και δεν αφήνεις απλά ανοιχτό το ΒΤ συνέχεια;

Sent from my m1+note using Tapatalk

Αυτο εχω κανει εγω. Την πρωτη φορα κανεις αναζητηση και συνδεση, μετα αφηνεις ανοιχτο το bt στο κινητό και αυτοματα συνδεεται οταν πλησιασεις. Και δεν καταναλωνει πολυ μπαταρια οταν ειναι συνεχεια ανοιχτό

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Χρησιμοποιώ τον Pixel phone dialer. Δεν έχω προσέξει να έχει τέτοια ρύθμιση!

Αν έχει ξέρει κάποιος που είναι ?

Παιδιά μια ερώτηση....

Όσοι χρησιμοποιείται άλλον Dialer, απενεργοποιείτε τον στοκ; Υπάρχει τρόπος να κάνω τον νέο dialer να είναι ο default;

δεν νομιζω να γινεται, το εψαχνα κι εγω, ο truecaller λεει βαλτε τον στο dock,

αλλα τον εβαλα και δεν ειδα να αλλαξε κατι...

διαβασα κι ενα ωραιο ποστ ενος που πηγε και εσβησε τον default και δεν μπορουσε να παρει τηλ :D

τελικα κατεληξα στο οτι εχω την συντομευση στην αρχικη και την παταω οταν θελω να παρω,

για εισερχομενες κλησεις δουλευει οπως δουλευε, δεν ειχα θεμα μ αυτο αλλωστε

Παιδιά μια ερώτηση....

Όσοι χρησιμοποιείται άλλον Dialer, απενεργοποιείτε τον στοκ; Υπάρχει τρόπος να κάνω τον νέο dialer να είναι ο default;

Εχω τον exdialer.

Τον εγκατέστησα, κ οταν πήγα να κάνω κλήση σε καποιον, με ρώτησε πιο πρόγραμμα θελω για default.

Το ιδιο μενού μου εβγαλε όταν ανοιξα το ευρετήριο ή οταν ειχα αναπάντητη

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Εχω τον exdialer.

Τον εγκατέστησα, κ οταν πήγα να κάνω κλήση σε καποιον, με ρώτησε πιο πρόγραμμα θελω για default.

Το ιδιο μενού μου εβγαλε όταν ανοιξα το ευρετήριο ή οταν ειχα αναπάντητη

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Και εγώ κάτι τέτοιο περίμενα αλλά δεν με ρώτησε και ότι επιλέξω μου ανοίγει με τον στοκ

Ποια εφαρμογή από τις πολλές που έχει το playstore προτείνεται για το always on που έχει το s7? Χωρίς να ρουφάει πολύ μπαταρια!

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Ποια εφαρμογή από τις πολλές που έχει το playstore προτείνεται για το always on που έχει το s7? Χωρίς να ρουφάει πολύ μπαταρια!

Τί ακριβώς κάνει το Always On της Samsung;

Αν είναι για να μένει ανοιχτή η οθόνη όταν τρέχεις συγκεκριμένες εφαρμογές, εγώ χρησιμοποιώ το Screen Manager.

Την χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια και δεν έχει ποτέ δημιουργήσει πρόβλημα στην κατανάλωση μπαταρίας.

Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ψάξε για μια που λέγεται glance https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thsoft.glance

είναι επί πληρωμή βέβαια αλλά την χρησιμοποιώ εγώ και είναι φοβερή, κανένα πρόβλημα με την οθόνη του mi max και πολύ παραμετροποίηση.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή . Συγκεκριμένα με το aCar Pro . Παρόλο που το έχω αγορασμένο κανονικά και δούλευε μια χαρά , προχθές έκανα hard-reset το κινητό μου το ξαναεγκατέστησα αλλά δεν υπάρχει πουθενά στο κινητό μου , ενώ στο googleplay μου λέει οτι είναι εγκαταστημένη η συγκεκριμένη εφαρμογή . Τι κουφό είναι αυτό ? Εχει συμβεί σε κάποιον άλλο παρόμοιο θέμα?

Thanks

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή . Συγκεκριμένα με το aCar Pro . Παρόλο που το έχω αγορασμένο κανονικά και δούλευε μια χαρά , προχθές έκανα hard-reset το κινητό μου το ξαναεγκατέστησα αλλά δεν υπάρχει πουθενά στο κινητό μου , ενώ στο googleplay μου λέει οτι είναι εγκαταστημένη η συγκεκριμένη εφαρμογή . Τι κουφό είναι αυτό ? Εχει συμβεί σε κάποιον άλλο παρόμοιο θέμα?

Thanks

Κάνε απεγκατασταση μέσα από play store και Βαλε την ξανά

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Ρε παιδιά ίσως είμαι λίγο off Αλλά σε j5 Samsung μου βγάζει συνεχώς το ενοχλητικό κολλησατε ιούς αφαιρέστε τους κτλ.τι κανω;Δεν είμαι root

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II