BEBAKOS Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Αν δε σε ενοχλεί που δεν έχει συγχρονισμό με PC να δοκιμάσεις τη δική μου :D Σε ευχαριστώ ,θα την εχω υπόψιν μου,αλλα θα ηθελα και στο pc γιατι συνηθως εκει δουλευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Σε Firefox/aurora , υπάρχει κανένα add-on για τα πμ στο Facebook; να ειδοποιήσει μόνο για αυτά Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Εφαρμογή για adblock των διαφημίσεων στην εφαρμογή του youtube και στον google chrome browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Υπαρχει καμια εφαρμογη για να βλεπουμε τα χιονοδρομικα στην ελλαδα και τις web cams που εχουν οπως ειναι το snowreport.gr Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Εφαρμογή για adblock των διαφημίσεων στην εφαρμογή του youtube και στον google chrome browser? Adguard το οποίο αν δεν κάνω λάθος κόβει τις διαφημίσεις και από τα δύο. Επίσης υπάρχει και το ogyoutube.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Adguard το οποίο αν δεν κάνω λάθος κόβει τις διαφημίσεις και από τα δύο. Επίσης υπάρχει και το ogyoutube.. ίσχυει ότι δεν κόβει όταν είσαι σε data σύνδεση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 ίσχυει ότι δεν κόβει όταν είσαι σε data σύνδεση ? Οχι δεν ισχυει. τις κοβει κανονικα. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Κατεβάστε την εφαρμογή deal or continue. Απλά εκπλησσομαι. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Παιχνίδι δεν είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Παιχνίδι δεν είναι αυτό? Ναι όντως δεν είναι στην σωστή ενότητα αλλά ας το μεταφέρουν αν θέλουν, το έκανα από κεκτημένη ταχύτητα.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Adguard το οποίο αν δεν κάνω λάθος κόβει τις διαφημίσεις και από τα δύο. Επίσης υπάρχει και το ogyoutube.. Την ιδια δουλεια κανουν και οι δυο? Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161129/dd7b94f93667eb77f52661165f45c736.jpg έβαλε διαφημίσεις ο οπερα η είναι του site? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ειμαι ο μονος που εχει προβλημα με τις linkdecode σελιδες του mobinuke? Εχω δοκιμασει τα παντα(μα τα παντα ομως, μα τα παντα ομως!), και λινκς δεν βλεπω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ειμαι ο μονος που εχει προβλημα με τις linkdecode σελιδες του mobinuke? Εχω δοκιμασει τα παντα(μα τα παντα ομως, μα τα παντα ομως!), και λινκς δεν βλεπω.... UC Browser δοκίμασες; Δοκίμασε κι αυτό και πες μου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 UC Browser δοκίμασες; Δοκίμασε κι αυτό και πες μου. Μολις το δοκιμασα. Δυστυχως μια απο τα ιδια... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ειμαι ο μονος που εχει προβλημα με τις linkdecode σελιδες του mobinuke? Εχω δοκιμασει τα παντα(μα τα παντα ομως, μα τα παντα ομως!), και λινκς δεν βλεπω.... Μάλλον είσαι ο μόνος. Κάτι κάνεις διαφορετικά. Κανένα πρόβλημα εδώ και καιρό και δεν βλέπω και άλλους χρήστες να παραπονιούνται για τέτοιο θέμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Θα το ξαναγράψω, γιατί δεν πήρα απάντηση την προηγούμενη φορά. Κατεβάζω το app του twitter. Αφαιρώ το permission του τηλεφώνου (του app) και σε συσκευή με stock 6.0 εγκαθίσταται κανονικά. Σε συσκευή με όχι τόσο stock 5.1, δεν εγκαθίσταται. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Θα το ξαναγράψω, γιατί δεν πήρα απάντηση την προηγούμενη φορά. Κατεβάζω το app του twitter. Αφαιρώ το permission του τηλεφώνου (του app) και σε συσκευή με stock 6.0 εγκαθίσταται κανονικά. Σε συσκευή με όχι τόσο stock 5.1, δεν εγκαθίσταται. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Αφαιρείς το permission από την 5.1?Εκτός και αν έχει κάποιο module η ρόμ, δεν μπορείς σε 5.1 να αφαιρέσεις permissions. Το πιο πιθανό είναι οτι η εφαρμογή δεν είναι σχεδιασμένη ώστε να δουλεύει αν αφαιρέσεις το permission σε 5.1, ενώ είναι σε 6. Δοκίμασε να δώσεις το permission, δουλεύει? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλησπέρα. Σε Samsung A5 2016 δεν μου κάνει install την ελληνική γλώσσα. Όσο το είχα στο S3 δούλευε μια χαρά. Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Για delivery στην Αττική ποια είναι η καλύτερη; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Δεν ξέρω ποιά είναι η καλύτερη διότι έχω μόνο το e-food και είμαι καλυμμένος. Έχει 100 καταστήματα στην περιοχή μου και μου είναι υπέρ-αρκετά. Το καλό της υπόθεσης όμως είναι ότι γνώρισα μαγαζιά που είναι σε μεγάλη απόσταση από μένα με πολυ καλό φαγητό που χωρίς αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να τα βρω ποτέ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Δεν ξέρω ποιά είναι η καλύτερη διότι έχω μόνο το e-food και είμαι καλυμμένος. Έχει 100 καταστήματα στην περιοχή μου και μου είναι υπέρ-αρκετά. Το καλό της υπόθεσης όμως είναι ότι γνώρισα μαγαζιά που είναι σε μεγάλη απόσταση από μένα με πολυ καλό φαγητό που χωρίς αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να τα βρω ποτέ ;) Ευχαριστώ για την απάντηση, παλιά θυμάμαι κάποια είχε ταξινόμηση με την απόσταση από το σπίτι σου αλλά δεν θυμάμαι ποιά ήταν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Αφαιρείς το permission από την 5.1?Εκτός και αν έχει κάποιο module η ρόμ, δεν μπορείς σε 5.1 να αφαιρέσεις permissions. Το πιο πιθανό είναι οτι η εφαρμογή δεν είναι σχεδιασμένη ώστε να δουλεύει αν αφαιρέσεις το permission σε 5.1, ενώ είναι σε 6. Δοκίμασε να δώσεις το permission, δουλεύει? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Αφαιρούνται τα permissions και σε 5.1 και σε 6, με το κατάλληλο app. Το έχω αφαιρέσει στη συσκευή με 6 και λειτουργεί στη συγκεκριμένη. Το έχω αφαιρέσει στη συσκευή με 5.1 και δε λειτουργεί στη συγκεκριμένη. Το έχω αφαιρέσει στη συσκευή με 6 και στέλνοντας το apk στη συσκευή με 5.1, δε λειτουργεί. Αυτό για τις 2 διαφορετικές εκδόσεις δεν το είχα σκεφτεί. Να δώσω άδεια στο twitter να βλέπει τις κλήσεις δε βλέπω να το κάνω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Αφαιρούνται τα permissions και σε 5.1 και σε 6, με το κατάλληλο app. Το έχω αφαιρέσει στη συσκευή με 6 και λειτουργεί στη συγκεκριμένη. Το έχω αφαιρέσει στη συσκευή με 5.1 και δε λειτουργεί στη συγκεκριμένη. Το έχω αφαιρέσει στη συσκευή με 6 και στέλνοντας το apk στη συσκευή με 5.1, δε λειτουργεί. Αυτό για τις 2 διαφορετικές εκδόσεις δεν το είχα σκεφτεί. Να δώσω άδεια στο twitter να βλέπει τις κλήσεις δε βλέπω να το κάνω. Εκτός και αν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με τη ρομ, πολύ πιθανό να είναι αυτό γιατί η lollipop υποτίθεται δεν έχει το χαρακτηριστικό να αφαιρείς permissions, οπότε μερικές εφαρμογές Ίσως δεν δουλεύουν σωστά αν το κάνεις σε lollipop. Κάτι παρόμοιο είχα πάθει και εγώ με εφαρμογή που δεν ήταν απόλυτα συμβατή με 6 Και μόλις αφορούσαν το permission για το τηλέφωνο δεν δούλευε. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 μου ήρθε σήμερα η beta 6.3.0 tapatalk.μου φαίνεται πάρα πολύ καλή! (και τους έχω κραξει πολύ). Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts