Jump to content

ktgeorge

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ktgeorge

  1. Στα πλην απο οτι καταλαβα 6GB /Snap660 ουτε λογος? Β20 επισης δεν διαθέτει [λογικό] MIUI 8 /Adroid6 [Και όχι MIUI9/android7.x] Στα θετικά: Μπαταρία Κάμερα Desing
  2. Ναι αλλα με downgrade σε cpu. Περιμεναμε τον 660 αλλα μπα... μηπως το βγαλει σε κανα 2μηνο...
  3. Παραλαβή απο gearbest με NL post για αθηνα κινητό, δεν πέρασε τελωνείο. (25/11 - 4/1/17). Παραγγελια απο geekbuying με SP post, λογικα θα έρθει ειδοποίηση αυριο, δεν περασε τελωνείο[To ειδα στο tracking) (23/12 - 5/1?) Πάντως το NL post ειναι αργό μαλλον σε σχεση με SP εκτός και έτυχε...
  4. Εχετε να προτεινεται καλη εφαρμογή για wallet? Να περνάω έσοδα έξοδα του καθε μηνα, στατιστικα, export κλπ ... επαιξα λιγο με money lover.. αλλα θελω κατι καλυτερο αν υπαρχει?
  5. Δεν έχει infrared? http://en.miui.com/thread-370874-1-1.html
  6. Παντως αν το θεμα σου μόνο είναι ο επεκτάσιμος χώρος που λες, παιρνεις ένα otg cable πχ. http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_181154.html και πέζεις τα πάντα extra που θες... απο usb stick. πχ ταινίες, σειρές, τραγούδια, documents κλπ
  7. +1 απο note pro δεν ξέρω, αλλά απο mx5 ναι :)
  8. 1.Σημασία έχει ότι εσύ είσαι καλά ύστερα από πτώση μηχανής. 2. Ανταλλακτικό ύστερα απο έαν πολυ γρηγορο έλεγχο δεν μου φαίνεται τόσο ακριβό, αν πιάνουν τα χέρια σου. http://www.ebay.com/itm/New-Xiaomi-Redmi-Note-3-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-/111852991746
  9. Δοκίμασε την sim, σε άλλη συσκευή. Μπορεί να έχει θέμα η sim σου.
  10. Δεν νομίζω ότι εχει gps, λειτουργεί μαζι με το κινητο. αυτό βήματα μετράει πιθανόν με κάπιο sensor. Αρα συνολικά βήματρα μετράει. Δεν βγάζει μέσους παλμους, απλά το πατας και τσεκάρεις την δεδομένη στιγμή. Εμένα η χρησιμοτητα του ειναι, δονηση σε κλήσεις, δόνηση σε κάποιο application που θελω, πχ whatsapp., και ξυπνητήρι με δόνηση στο χερι. Για τα λεφτά του καλό ειναι, αλλα πρακτικά δεν κερδίζεις και πολλά. Φαντάζομαι όμως θέμα εξέλιξης application/firware ειναι, σαν hardware, δεν νομίζω ότι έχει θέμα. Δεν το εχω τεστάρει παραπάνω, ότι θες να τεστάρω, στείλε μου ένα πμ, ή παμε στο αντίστοιχο topic για mi band.. νομίζω κάπου έχει εδώ στο φορουμ.
  11. το έχω εγώ. Τα αποθηκεύει, και έχω καταλάβει ότι όταν μπαίνεις στην εφαρμογή τα κάνει upload. Βέβαια αυτό με τους καρδιακούς παλμούς παίζει on demand. Δηλαδή δεν το αφήνεις 2 ώρες και σου καταγράφει, πρεέπι να του πες τσεκαρε τώρα και να δει. Αγορασα και μια εφαρμογή από το googleplay, που φαινοταν καλό, αλλά δεν νομίζε ότι εκανε σωστά την δουλεία του (αξιόπιστα δηλαδή) και το παράτησα και χρησιμοποιώ την μαμά εφαρμογή.
  12. Σήμερα έσκασε και άλλο update, από 7.0.22.0 σε 7.1.6.0 οπότε και θα εγκατασταθει άμεσα. (αγγλοκινεζικη official rom) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ το πήρα με official, αλλα τους το εγραψα και στα σχόλια ότι θέλω αυτή και δεν το μετάνιωσα. Δευτέρα βράδυ παραγγελία, τετάρτη ήρθε το χαρτί παραλαβής από ελτά.
  13. Παιδιά, ξαναρωτάω.... γιατί δεν πήρα απάντηση ή δεν υπάρχει γενικά απάντηση. Αν κάποιος γνωρίζει, λέει :)
  14. Εγώ το πήρα από κινεζικο κατάστημα - Ευρωπαική αποθήκη πριν 15 μερες περίπου. 1. Αγγλοκινεζικη-rom: Παιρνω updates. Νομίζω 2-3 φορές έχω βάλει μέσω OTA. 2. Στις επαφές, πληκτρολόγιο κλπ έχω κανονικά ελληνικά. Στα menu ΟΧΙ 3. Το είπα στο 1 4. Νομίζω δεν βγαίνουν όλες αλλα δεν ενοχλουν. Αν κάποια σε ενοχλεί την βάζεις σε ένα φάκελο μαζί με άλλες και την ξεχνάς. Το google play και κάτι άλλα που θέλει.. googlesync, google framework κλπ τα εγκαθιστάς αφού εγκατήσεις από το κινέζικο appstore, το google installer. Απλό πολύ χωρίς οδηγό το έκανα στα κινεζο-τυφλά. 5. Επειδή είναι μικρό δεματάκι, δεν το κουβαλάει ο ταχυδρόμος μαζί του. Αρα αφήνει σημείωμα και το παίρνεις απο ταχυδρομείο. Στην δικιά μου περιοχή τουλάχιστον αυτό κανουν. tracking απο εδώ έκανα.. http://www.17track.net/el κάπου εδω μέσα το διάβασα.
  15. Χα χα! Γλαφυρός. Ερώτηση που δεν εχω δει απάντηση. [Ξεκλείδωμα bootloader] 1. Υπάρχει λόγος να το έχουμε ξεκλέιδωτο? Πχ εγώ θέλω να το έχω root, για να βάλω titanium backup. 2. Πας στο κινεζοσιτε, και στα πεδία δεν ξέρεις τι να γράψεις και μια καλή δικαιολογία.... Εχει κανεις σας κανα μπούσουλα? 3. Χάνεις την κινεζο-εγγύηση όταν σου στείλουν το code? Επειδή η διαδικασία μπορεί να πάρει κανα μήνα, αν τελικά σου στήλουν τον κωδικό, λέω να το κάνω, γιατί μπορεί στο μέλλον να χρειαστει. Οχι?
  16. Καλησπέρα φίλε,

     

    είδα ότι σου ενέκριναν το unlock του bootloader του redmi note 3.

     

    Λέω να το αιτηθω... και βλέπουμε, κυρίως για να έχω root access.

     

    Τι δικαιολογία τους έγραψες? Αρνητικό αν το κάνω unlock έχω? φανταζομαι μονο θετικα :)

     

    ευχαριστώ και παλι.

  17. Και εγώ απο εκει... :)
  18. Παραγγελία προχτες το βράδυ από αποθήκη στην ευρώπη, σήμερα το φέραν το χαρτί από τα ελτά να το παραλάβω! Χαλάλι τα 30 ευρώ παραπάνω, αφού έκανε, ούτε 2 μέρες να έρθει. :)
  19. Το πήρα και εγώ χτες, με επιδότηση....3 πράγματα και εγώ να ρωτήσω... 1. USB Cable δεν είχε στην συσκευασία? Που το βρίσκω να το αγοράσω? 2. Εxtra μνήμη 1 GB ούτε και αυτή την είχε. Το πήρα από Wind κατάστημα. 3. Εχει βρει κανείς θήκη που να είναι δερμάτινη ή υφασμάτινη και να μπαίνει όλο μεσα? Thanks in advance
  20. Εγώ χτες το αγορασα unbranded με συμβόλαιο 400 λεπτών ομιλίας στα 99€ (τελική - είναι προσφορά μέχρι τέλους του μήνα όπως μου είπανε). Πιστεύω πως είναι πολύ καλή τιμή, για το συγκεκριμένο κινητό. Εντωμεταξύ χτες που ήμουν στο υποκατάστημα, τους πήραν τηλέφωνο και τους είπαν, βάση κάποιου κωδικού, να κάνουν ανάκληση και να επιστρέψουν πίσω κάποιες συσκευές w810. Έτσι ι κοπέλα έβγαλε από το ντουλάπι γύρω στις 7 συσκευές, και τις έβαλε πίσω προς επιστροφή (μόνο η δικιά μου δεν είχε τον κωδικό που έψαχνε). Άρα πιστεύω ότι, ή μια παρτίδα είναι ελλατωματική, ή τις γυρνάνε για ομαδική αναβάθμιση. Πάντως όντως κάτι έπαιζε με τις συσκευές αυτές. Την δικιά μου την έκλεισα, αλλά δεν τιν έχω ακόμα στα χέρια μου να την δοκιμάσω, αφού, περιμένω να εγκριθεί η φορητότητά μου και τότε θα μου την δώσουν.
×
×
  • Create New...