ilka71 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 υπάρχει καμία εύχρηστη εφαρμογή σαν το skitch που καταργήθηκε,να βάζω βελάκια , να θολωνω μέρος μιας εικόνας κλπ Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 (edited) +1 και από μένα! Και με ρύθμιση για το Bluetooth ;) Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Call Recorder το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Χρησιμοποιούσα το call ui το οποίο είναι πιο παραμετροποίησημο αλλά πριν κάτι μέρες άρχισα να μην ακούω τον συνομιλιτη μου στις ηχογραφήσεις παρά μόνο τον εαυτό μου! Με λίγα λογια, μιλαγα μόνος μου! Θεώρησα ότι έφταιγε το πρόγραμμα, αλλά και τα άλλα που δοκιμασα το ίδιο κάνουν, οπότε μάλλον κάτι άλλο παίζει. Εν το μεταξύ χτες αλλαξα και ρομ (όχι λόγω αυτού του προβλήματος) και εξακολουθεί να μην καταγράφει το συνομιλιτη.. κανείς καμια ιδεα? Sent from my SM-N930F using Tapatalk Edited November 12, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ξερω οτι υπαρχουν εφαρμογες, που οταν ανοιγεις την καμερα για να βγαλεις φωτο, 'δυναμικα' σου δειχνουν οτι μπορουν να μπουν διαφορα εφε, πχ μυτη χιονανθρωπου, ή κερατα ταρανδου κλπ. Μπορειτε να μου πειτε τις πιο γνωστες/καλες απο αυτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να blockαρω ads χωρίς root ? Πριν με LG G4 rooted είχα adaway μια χαρά τώρα με S7 edge δεν με παίρνει για root ακόμα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να blockαρω ads χωρίς root ? Πριν με LG G4 rooted είχα adaway μια χαρά τώρα με S7 edge δεν με παίρνει για root ακόμα....... Adguard Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Εχω το AK Notepad υπαρχει καποιο αλλο? προγραμμα που να διαβαζει απο το AK Notepad τις σημειωσεις, και να εχει κωδικο κλειδωματος ??? για να αντικαταστισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 +1 για adguard απλά θες το premium για να μπλοκάρει διαφημίσεις και από τα Apps My turbo boosted black leather LG G5 is awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ξερω οτι υπαρχουν εφαρμογες, που οταν ανοιγεις την καμερα για να βγαλεις φωτο, 'δυναμικα' σου δειχνουν οτι μπορουν να μπουν διαφορα εφε, πχ μυτη χιονανθρωπου, ή κερατα ταρανδου κλπ. Μπορειτε να μου πειτε τις πιο γνωστες/καλες απο αυτες; Κανεις δεν ξερει; Παντου τις βλεπω αυτες τις φωτο, πρεπει να ειναι πολυ διαδεδομενη εφαρμογη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Κανεις δεν ξερει; Παντου τις βλεπω αυτες τις φωτο, πρεπει να ειναι πολυ διαδεδομενη εφαρμογη.... Snapchat. Αν θυμάμαι καλά, αποθηκεύει τις πειραγμένες φωτογραφίες στη συσκευή σου, χωρίς να τις postάρεις στο feed σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Καλημερα, ψάχνω ένα καλό auto call recorder. Έχει κανείς δοκιμάσει κάποιο αξιόπιστο? Είμαι root και αν είναι σε μία λογική τιμή δεν με πειραζει να πληρώσω. Sent from my SM-N930F using Tapatalk Εγώ χρησιμοποιώ αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό οσα και αν δοκιμασα δεν δουλευουν. ακουω τον εαυτο μου αλλα οχι τους αλλους. δεν ξερω τι φταιει. δοκιμασα στις ρυθμησεις να αλλαξω το απο που θα καταγραφει (mic-voice Κλπ) ΤΙΠΟΤΑ. μαλλον φταινε οι ported note7 roms. εχω σ7 edge και του εχω περασει note7 ported rom. δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Κανεις δεν ξερει; Παντου τις βλεπω αυτες τις φωτο, πρεπει να ειναι πολυ διαδεδομενη εφαρμογη.... MSQRD και δες μετα και στις παρόμοιες Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 οσα και αν δοκιμασα δεν δουλευουν. ακουω τον εαυτο μου αλλα οχι τους αλλους. δεν ξερω τι φταιει. δοκιμασα στις ρυθμησεις να αλλαξω το απο που θα καταγραφει (mic-voice Κλπ) ΤΙΠΟΤΑ. μαλλον φταινε οι ported note7 roms. εχω σ7 edge και του εχω περασει note7 ported rom. δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο. Για δοκίμασε και αυτό Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ξερω οτι υπαρχουν εφαρμογες, που οταν ανοιγεις την καμερα για να βγαλεις φωτο, 'δυναμικα' σου δειχνουν οτι μπορουν να μπουν διαφορα εφε, πχ μυτη χιονανθρωπου, ή κερατα ταρανδου κλπ. Μπορειτε να μου πειτε τις πιο γνωστες/καλες απο αυτες; Το MSQRD εννοείς. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Snapchat. Αν θυμάμαι καλά, αποθηκεύει τις πειραγμένες φωτογραφίες στη συσκευή σου, χωρίς να τις postάρεις στο feed σου. Εσένα θα σε χρειαστώ......:lol::D Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 +1 για adguard απλά θες το premium για να μπλοκάρει διαφημίσεις και από τα Apps My turbo boosted black leather LG G5 is awesome Adguard Sent from my SM-N930F using Tapatalk Δεν την δοκίμασα αλλά διάβασα για αυτή http://www.doctorandroid.gr/2016/11/dns66-ad-blocker.html?m=1#.WC125qj0N-A.twitter Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Edit: Έχω ένα περίεργο θέμα... Θέλω να φτιάξω twitter λογαριασμό. Κατεβάζω το αντίστοιχο app, αφαιρώ τα permissions για τις κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα (τα διαγράφω, δεν τα κλείνω από τις ρυθμίσεις) και ενώ σε συσκευή με stock mm εγκαθίσταται κανονικά, στο p1m δε θέλει για κανένα λόγο (5.1, stock rom της lenovo). Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Εσένα θα σε χρειαστώ......:lol::D Λογικό... Τόσα χρόνια με wp/wm! :lol: Edited November 17, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Καλησπέρα επειδή δεν βρίσκω μεσα εδω που να απευθυνθω σχετικά με το θεμα που αντιμετωπίζω με το GMAIL ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ ΕΔΩ ΚΑΤΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Παρακαλώ να ρωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Παιδιά, παρατήρησα χτες ότι το app του Teamviewer κάνει force close με το που πάει να ανοίξει. Αυτό σε Galaxy Note 10.1 2014 Edition με stock 5.1.1. Δεν το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση το app για να ξέρω πότε ακριβώς έφαγε το σκάλωμα, πάντως τελευταία έκανα root και πέρασα και AdAway. Βέβαια δοκίμασα στο AdAway να κάνω revert hosts μπας και βελτιωνόταν η κατάσταση, αλλά δεν βοήθησε. Έχει τύχει και σε άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) Παιδιά, παρατήρησα χτες ότι το app του Teamviewer κάνει force close με το που πάει να ανοίξει. Αυτό σε Galaxy Note 10.1 2014 Edition με stock 5.1.1. Δεν το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση το app για να ξέρω πότε ακριβώς έφαγε το σκάλωμα, πάντως τελευταία έκανα root και πέρασα και AdAway. Βέβαια δοκίμασα στο AdAway να κάνω revert hosts μπας και βελτιωνόταν η κατάσταση, αλλά δεν βοήθησε. Έχει τύχει και σε άλλον; Μια χαρά δουλεύει !!(note 10.1 2014 lte ) .Έκδοση app 12.0.5976 Κανε μια εκκαθάριση δεδομένων , εκκαθαριση μνημης cashe του Teamviewer η διέγραψε το και ξανά κάντο εγκατάσταση . (δοκίμασε και καμια ποιο παλιά έκδοση ) Edited November 18, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Βασικά το απεγκατέστηκα και το επανεγκατέστησα και δεν διόρθωσε τίποτα. Την ίδια έκδοση με εσένα έχω... Χμμμμ, πολύ περίεργο. Αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει ότι μετά το root πέταξα κάποιες από τις Samsung apps. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς το s-voice πχ επηρεάζει το Teamviewer. Μπορώ να δω κάπως τέτοιου είδους "εξαρτήσεις" από άλλα apps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Βασικά το απεγκατέστηκα και το επανεγκατέστησα και δεν διόρθωσε τίποτα. Την ίδια έκδοση με εσένα έχω... Χμμμμ, πολύ περίεργο. Αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει ότι μετά το root πέταξα κάποιες από τις Samsung apps. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς το s-voice πχ επηρεάζει το Teamviewer. Μπορώ να δω κάπως τέτοιου είδους "εξαρτήσεις" από άλλα apps; Είμαι με Custom rom (το s-voice υπάρχει ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) Μπορούμε να αγοράζουμε μουσικά κομμάτια (1-1) και να τα αποθηκεύουμε στη συσκευή μας; Όχι σε κάποιο cloud; Edit: Κι ακόμα μια απορία. Ένα από τα mail accounts που έχω είναι της μορφής xxxxx@hotmail.gr. Μέχρι πριν 2 εβδομάδες περίπου, ο συγχρονισμός των μηνυμάτων γινόταν κανονικά. Τώρα, όμως, δε λειτουργεί ούτε ο αυτόματος, ούτε ο χειροκίνητος συγχρονισμός. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Edited November 18, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 .gr;;;;; όχι. com;;; Είσαι σίγουρος δεν θέλω να πω ότι δεν ξέρεις τι έχεις αλλά μήπως εκεί είναι το λάθος με. gr δεν έχω ξανά συναντήσει Gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 .gr;;;;; όχι. com;;; Είσαι σίγουρος δεν θέλω να πω ότι δεν ξέρεις τι έχεις αλλά μήπως εκεί είναι το λάθος με. gr δεν έχω ξανά συναντήσει Gmail. hotmail είναι και ναι υπάρχει και σε .gr Send from my HTC 10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts