Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια για πειτε εφαρμογη που να μπορεις να κατεβαζεις photos κτλ απο το instagram χωρις να εισαι ρουτ ?

Εδω εισαι αδερφε :)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Δεν του πρότεινα να αγοράσει τίποτα...

Ρώτησε ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εφαρμογή που να κάνει stabilize και του την ανέφερα...

Στην τελική αν ειναι χάλια ή όχι ας το κρίνει ο ίδιος...

Αυτή που του είπες δεν είναι free για να την δοκιμάσει εδώ προτείνουμε εφαρμογές που ξέρουμε και έχουμε δουλέψει αν δεν ξέρουμε καλό είναι πολύ απλά να μην μιλάμε γιατί το παλικάρι μπορεί να την αγόραζε αφού του την πρότεινες και θα ήταν κρίμα.

Αυτή που του είπες δεν είναι free για να την δοκιμάσει εδώ προτείνουμε εφαρμογές που ξέρουμε και έχουμε δουλέψει αν δεν ξέρουμε καλό είναι πολύ απλά να μην μιλάμε γιατί το παλικάρι μπορεί να την αγόραζε αφού του την πρότεινες και θα ήταν κρίμα.

Υπαρχει και το refund χαλαρωσε

και στην τελικη την έχω δουλέψει, αντε κανε δουλεία σου που μου την λες ενώ απλά είπα μια γνώμη...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Δεν στην λέω αλλά εδώ είμαστε για να βοηθαμαι και να μας βοηθούν. Τα χαλάρωσε, αντε κάνε δουλειά σου κτλ, αλλού.

ΣΕΒΑΣΤΗ η γνώμη σου αλλά η εφαρμογή είναι χάλια (την έχεις δοκιμάσει κιόλας).

Μην τσακώνεστε παιδιά. Δοκίμασα την free, αλλά μου φάνηκε δεν κάνει δουλειά. Είναι επίσης εφαρμογή που έχουν κατεβάσει ελαχιστοι, και απ ότι βλέπω δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο στο store.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Υπάρχει εεφαρμογή που κκατεβάζει torrent και μπορεί να ααποθηκεύει σε δδίσκο που υυπάρχει στον router;
«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917)

Καλησπέρα σας. Επειδή λήγει ο αποθηκευτικός χώρος που έχω στο Dropbox ψάχνω να μεταφέρω απλά τις φωτογραφίες και τα βίντεο αλλού ώστε να ελευθερωσω όσο χώρο γίνεται. Έχω 1tb στο mail.ru και λογικά θα τις πάω εκεί. Το ερώτημα μου είναι το εξής... Θα τις μεταφέρω από το συγχρονισμενο φάκελο του Dropbox στον υπολογιστή μου σε αυτόν του mail.ru και μετά θα τις ανεβάσει στο διαδικτυακό του χώρο. Μετά όταν θα επιλέξω να συγχρονίζει τις φωτογραφίες του κινητού μου θα καταλάβει ότι έχουν ήδη ανέβει ή θα τις ξανά ανεβάσει όλες από την αρχή;; Η άλλη εναλλακτική είναι το box όπου έχω 50 gb και πάλι ισχύει η ίδια ερώτηση.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς το φωτογραφίες Google ,πού έχει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο α

Γιατί δεν χρησιμοποιείς το φωτογραφίες Google ,πού έχει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο α

Με χαμηλότερη ανάλυση..... όμως

Με χαμηλότερη ανάλυση..... όμως

Πάρε ένα Pixel να μην έχεις τέτοια θέματα :)

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Όπου και να τις πάω το ερώτημα είναι το ίδιο. Θα αναγνωρίσει η εφαρμογή (photos, box, onedrive, etc) τις φωτογραφίες που θα μεταφέρω από τον φάκελο του υπολογιστή μου ή θα αρχίσει να τις ξαναανεβαζει από το κινητό (με αποτέλεσμα να ξανακατεβουν στον υπολογιστή και να καταλήξω με την κάθε φωτογραφία εις διπλούν;

Υπσρχει κάποια αξιοπιστη εφαρμογη για μη root συσκευες για μπλοκαρισμα start up εφαρμογων ? Κατανοω οτι δεν γινεται να κανω τις sustem εφαρμογες αλλα τουλάχιστον απ αυτες που εχω να μην ξεκινάνε ολες! :Ρ ευχαριστω!!
:superman:

Πάρε ένα Pixel να μην έχεις τέτοια θέματα :)

Ok.

Αγοραζεις ενα Pixel και σου δινει απεριοριστο χωρο στην Google.

Μετα απο 3-4-5 μηνες αλλαζεις τηλεφωνο και πουλας το pixei.

Ο απεριοριστος χωρος σε συνεχιζει να υφιστατε στον λογαριασμο σου η θα πρεπει να ψαχνεις παλι τα cloud απο την αρχη;;;;;;;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Εάν έχεις την οικονομική άνεση να αλλαζεις συσκευές τέτοιου μεγέθους ανά 3-4-5 μήνες, τότε νομιζω οτι μπορείς και να δίνεις $2.39/month για 100GB Google Drive storage!

Ok.

Αγοραζεις ενα Pixel και σου δινει απεριοριστο χωρο στην Google.

Μετα απο 3-4-5 μηνες αλλαζεις τηλεφωνο και πουλας το pixei.

Ο απεριοριστος χωρος σε συνεχιζει να υφιστατε στον λογαριασμο σου η θα πρεπει να ψαχνεις παλι τα cloud απο την αρχη;;;;;;;

Ο απεριόριστος χώρος στο Google photos υφίσταται για όλους. Η διαφορά είναι ότι στα pixel θα κρατάει αντίγραφο στην αρχική ανάλυση. Οπότε σε κάθε περίπτωση θα έχεις απεριόριστο χώρο.

Εγώ αγόρασα με 2 ευρώ από ebay 70 giga για το Dropbox για πάντα.. Δημοπρασία ήταν αλλά νομίζω μπορείτε και τώρα να αγοράσετε απλά λίγο πιο ακριβά... Εδώ και 3 χρόνια έτσι είμαι...

Για φωτογραφίες και videos δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το Flickr νομίζω. 1ΤΒ με full ανάλυση.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Το γράφω εδώ γιατί νομίζω αφορά όλα τα Android. Έχουμε βρει λύση για το θέμα με το screen overlay; όταν ζητάει μια εφαρμογή permissions να μπορώ να δίνω χωρίς να μου λέει να κλείσω το screen overlay σε όλες τις εφαρμογές;

Για φωτογραφίες και videos δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το Flickr νομίζω. 1ΤΒ με full ανάλυση.

Γενικα (για ολες αυτου του τυπου εφαρμογες) για τα προσωπικα δεδομενα ποσο ασφαλες ειμαστε; απλα προσωπικα ειμαι λιγο επιφυλακτικος, η μηπως δε θα επρεπε;

Γενικα (για ολες αυτου του τυπου εφαρμογες) για τα προσωπικα δεδομενα ποσο ασφαλες ειμαστε; απλα προσωπικα ειμαι λιγο επιφυλακτικος, η μηπως δε θα επρεπε;

Όχι μόνο αυτό, αλλά και το ότι Τώρα είναι δωρεάν, σε 6 μήνες, ένα χρόνο κάνεις δεν ξέρει τι μπορεί να σου ζητήσουν

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μία ερώτηση(ίσως και χαζή αλλά είμαι ασχετος με αυτά). Στο flickr ανεβάζω μία φώτο. Είναι δημόσια ορατή ή την δηλώνω εγώ. Φυσικά δεν με απασχολεί το δημόσια. Το θέλω μόνο για προσωπική χρήση.

Επίσης ο συγχρονισμός γίνεται άμεσα κάθε φορά που τραβάω μια φωτο ή ένα βίντεο;

Υπάρχει τρόπος να περάσω τις φωτο και τα βιντεό μου από το photo της google στο flickr;

Πολλές ερωτήσεις αλλά δεν φταίω εγώ...ας μην λέγατε για εφαρμογές αποθήκευσης online:p:p

Στο flickr το γράφει κιόλας: Put your free 1000GB to work like never before - auto-upload all your photos and videos to your Flickr camera roll. They'll be private, until you choose to share them!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yahoo.mobile.client.android.flickr&hl=en

Όλοι μας είμαστε νομίζω επιφυλακτικοί, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο. Κανείς δεν σου εγγυάται 100% ασφάλεια, αν και όλες αυτές οι εφαρμογες υπόσχονται αυστηρές δικλίδες ασφαλείας. Βέβαια, 100% ασφαλής δεν είσαι αν τα αποθηκεύσεις στον υπολογιστή, σε εξωτερικό σκληρό, στο κινητό ή στο pc. Πλέον νομίζω το cloud storage έχει γίνει αν όχι απαραίτητο, αρκετά χρήσιμο εργαλείο και κομμάτι της καθημερινότητάς.

Όχι μόνο αυτό, αλλά και το ότι Τώρα είναι δωρεάν, σε 6 μήνες, ένα χρόνο κάνεις δεν ξέρει τι μπορεί να σου ζητήσουν

Sent from my 1+1

Στην περίπτωση αυτή λογικά αν δεν θες να πληρώσεις, απλά κάνεις download το υλικό σου και σταματάς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία.

Μία ερώτηση(ίσως και χαζή αλλά είμαι ασχετος με αυτά). Στο flickr ανεβάζω μία φώτο. Είναι δημόσια ορατή ή την δηλώνω εγώ. Φυσικά δεν με απασχολεί το δημόσια. Το θέλω μόνο για προσωπική χρήση.

Επίσης ο συγχρονισμός γίνεται άμεσα κάθε φορά που τραβάω μια φωτο ή ένα βίντεο;

Υπάρχει τρόπος να περάσω τις φωτο και τα βιντεό μου από το photo της google στο flickr;

Πολλές ερωτήσεις αλλά δεν φταίω εγώ...ας μην λέγατε για εφαρμογές αποθήκευσης online:p:p

Επιλέγεις εσύ αν θες να είναι public ή private ή αν θες να τις βλέπουν συγκεκριμένα άτομα κλπ. Για το συγχρονισμό επιλέγεις εσύ πότε θες να γίνεται. Μπορείς να τον έχεις συνεχώς ανοικτό ή να τον ανοίγεις κατ επιλογή. Για το τρίτο που ρωτας δεν γνωριζω.

The day is my enemy, the night my friend

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II