left_ace Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 (edited) Υπάρχει εφαρμογή που να μη χρειάζεται να πατήσουμε το πλήκτρο κλειδώματος /ξεκλειδώματος;Να ακουμπάμε την οθόνη σε στυλ n9 η swipe για να μειώσουμε το χρόνο χρήσης του συγκεκριμένου κουμπιού; Δεν είμαι ρουτ. Edited March 4, 2013 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να μη χρειάζεται να πατήσουμε το πλήκτρο κλειδώματος /ξεκλειδώματος;Να ακουμπάμε την οθόνη σε στυλ n9 η swipe για να μειώσουμε το χρόνο χρήσης του συγκεκριμένου κουμπιού; Δεν είναι ρουτ. Φιλε μπορεις να ξεκλειδωνεις το κινητο χωρις να πατας κανενα κουμπι με αυτην εδω την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZWQubm90aWZ5Il0. επισης μπορει να σου κανει και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=lovetere.spob&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImxvdmV0ZXJlLnNwb2IiXQ.. τωρα για ξεκλειδωμα στυλ n9 με swipe θα μου αρεσε και μενα αλλα πριν λιγο καιρο που το ειχα ψαξει δεν ειχα βρει κατι εκτος και αν εχει βγει κατι καινουργιο και δεν το ξερω ανα καποιος φιλος ξερει ας μας πει !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Φιλε μπορεις να ξεκλειδωνεις το κινητο χωρις να πατας κανενα κουμπι με αυτην εδω την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZWQubm90aWZ5Il0. επισης μπορει να σου κανει και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=lovetere.spob&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImxvdmV0ZXJlLnNwb2IiXQ.. τωρα για ξεκλειδωμα στυλ n9 με swipe θα μου αρεσε και μενα αλλα πριν λιγο καιρο που το ειχα ψαξει δεν ειχα βρει κατι εκτος και αν εχει βγει κατι καινουργιο και δεν το ξερω ανα καποιος φιλος ξερει ας μας πει !!! ;) ;) Το Spob φαίνεται καλό, αλλά δεν δούλευε καλά στο δικό μου SGII. Θα το ξαναδοκιμάσω. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Χαιρετώ :) Για δώστε μου τα "φώτα" σας για εφαρμογή SMS που να υποστηρίζει τις DUAL συσκευές... Σε ένα S DUOS που είχα προσπαθήσει παλιότερα δε "δούλευε το GoSms γιατί προφανώς δεν ξεχωρίζει από ποιο νούμερο θα στείλει το μήνυμα... Για βοηθήστε... :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Το Spob φαίνεται καλό, αλλά δεν δούλευε καλά στο δικό μου SGII. Θα το ξαναδοκιμάσω. Το είδα αλλα δεν έχει καμία κριτική.... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παιδιά έχω μια smart tv με wi-fi αλλά δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι για την ώρα... Έχω ένα Sony με Android... Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να στέλνει την εικόνα από το κινητό στην tv;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Προσπαθω να εγκαταστησω την εφαρμογη soccer scores σε gs3 και μου αναφερει οτι δεν υπαρχει αρκετος διαθεσιμος χωρος.Δεν μου το γραφει ομως σε καμια αλλη εφαρμογη που περναω και απο χωρο εχω ακομα 8 gb.Τι μπορει να φταιει; Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Εφαρμογη για να βλεπω ποιες εφαρμογες ειναι σε προσφορα; Εχω βαλει καποιες ανα διαστηματα αλλα δεν μου αρεσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Εφαρμογη για να βλεπω ποιες εφαρμογες ειναι σε προσφορα; Εχω βαλει καποιες ανα διαστηματα αλλα δεν μου αρεσαν. Δες το AppSales Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Ομολογω πως αυτο μου ειχε ξεφυγει. Δοκιμαζω και βλεπουμε.Ευχαριστω φιλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Φιλε δεν καταλαβα ακριβως τι ψαχνεις αλλα κατι που ισως σου αρεσει ειναι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmo0dmVsaW4ubm90aWZpY2F0aW9uVG9nZ2xlIl0. ;) ;) Να πω τι ψάχνω? Θέλω μια εφαρμογή που να κάνει το τηλέφωνο να λειτουργεί με δυο πρόσωπα. Το ενα να είναι το τηλέφωνο όπως το έχει ο καθένας στημένο και το άλλο να είναι απολύτως σκέτο τηλέφωνο με ενα dialer και ενα πρόγραμμα sms. Με ένα tap όλες οι λειτουργίες του smartphone να απενεργοποιούνται και να παραμένει ενα απλό τηλέφωνο. Το θέλω έτσι για λιγότερη κατανάλωση όταν περπατάς στον δρόμο η όταν ταξιδεύει με το αυτοκίνητο και είναι 'όλα περιττά εκτός της επικοινωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Να πω τι ψάχνω? Θέλω μια εφαρμογή που να κάνει το τηλέφωνο να λειτουργεί με δυο πρόσωπα. Το ενα να είναι το τηλέφωνο όπως το έχει ο καθένας στημένο και το άλλο να είναι απολύτως σκέτο τηλέφωνο με ενα dialer και ενα πρόγραμμα sms. Με ένα tap όλες οι λειτουργίες του smartphone να απενεργοποιούνται και να παραμένει ενα απλό τηλέφωνο. Το θέλω έτσι για λιγότερη κατανάλωση όταν περπατάς στον δρόμο η όταν ταξιδεύει με το αυτοκίνητο και είναι 'όλα περιττά εκτός της επικοινωνίας. Μια εφαρμογή για profiles την κάνει την δουλειά που θες 1ο tap -> Κλείσιμο wifi, bt, 3g, Αλλαγή wallpaper σε full black, Αλλαγή launcher σε κάποιον μικρούλη χωρίς widgets 2o tap -> το αντίθετο απο τα παραπάνω το profile scheduler+ που χρησιμοποιώ κάνει τα παραπάνω.... ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Νέος Opera beta, αρκετά γρήγορος και ελαφρύς. Απ'όσο κατάλαβα είναι συνδυασμός του official opera με τον mini και τον default browser του Android. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.browser.beta Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Ομολογω πως αυτο μου ειχε ξεφυγει. Δοκιμαζω και βλεπουμε.Ευχαριστω φιλος! Το appsales μπορείς να το τσεκάρεις και από εδώ http://www.app-sales.net/ . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Πολύ ωραίος ο νέος beta Opera. Πολύ γρήγορος και ωραίο περιβάλλον.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να μη χρειάζεται να πατήσουμε το πλήκτρο κλειδώματος /ξεκλειδώματος;Να ακουμπάμε την οθόνη σε στυλ n9 η swipe για να μειώσουμε το χρόνο χρήσης του συγκεκριμένου κουμπιού; Δεν είμαι ρουτ. Αν ήσουν ρουτ, θα μπορούσες να βάλεις αυτό. Πολύ χρήσιμο στο Nexus μου!! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Τον βάζω απευθείας τον όπερα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Αν ήσουν ρουτ, θα μπορούσες να βάλεις αυτό. Πολύ χρήσιμο στο Nexus μου!! Καποια αντιστοιχη που να δουλευει στο S3? Ο kernel που εχω υποστηριζει slide to wake, αλλα δεν εχω βρει εφαρμογη που να το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Νέος Opera beta, αρκετά γρήγορος και ελαφρύς. Απ'όσο κατάλαβα είναι συνδυασμός του official opera με τον mini και τον default browser του Android. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.browser.beta Καλός. Αλλά δεν έχει σελιδοδεικτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Διαλεξε απο εδω https://play.google.com/store/search?q=blacklist&c=apps υπαρχει κατι αντιστοιχο για μηνυματα? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει εδώ το apk του Opera beta? Δεν μπορώ να τον κατεβάσω από play store. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 το ανεβασα στο dropbox https://dl.dropbox.com/u/46838353/com.opera.browser.beta-ccc641d1bd63985ce40fddd843ef0f1c.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλός. Αλλά δεν έχει σελιδοδεικτες. Εγώ έβαλα.. :rolleyes: Ψάξε λίγο καλύτερα.. Πατάς "αποθήκευση σελίδας".. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εγώ έβαλα.. :rolleyes: Ψάξε λίγο καλύτερα.. Πατάς "αποθήκευση σελίδας".. ;) Ναι το είδα αυτό αλλά δεν μπορείς να κατηγοροποιησεις τους σελιδοδεικτες σου ούτε να φτιάξεις φακέλους γι αυτούς. Απλά να τους καρφιτσωσεις σαν ταχεία κλήση ή απλά αποθηκευμενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Γενικότερα δεν φαίνεται να έχει αρκετά features άλλα σίγουρα είναι σε καλό δρόμο. Περισσότερο μου λείπουν κάποια add-ons που είχα συνηθίσει σε dolphin αλλά από την άλλη ο dolphin έχει γίνει λίγο βαρύς και "αχαρος" σε εμφάνιση σε σύγκριση με ότι κυκλοφορεί. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts