Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει εφαρμογή που να μη χρειάζεται να πατήσουμε το πλήκτρο κλειδώματος /ξεκλειδώματος;Να ακουμπάμε την οθόνη σε στυλ n9 η swipe για να μειώσουμε το χρόνο χρήσης του συγκεκριμένου κουμπιού;

Δεν είμαι ρουτ.

Edited by left_ace

Υπάρχει εφαρμογή που να μη χρειάζεται να πατήσουμε το πλήκτρο κλειδώματος /ξεκλειδώματος;Να ακουμπάμε την οθόνη σε στυλ n9 η swipe για να μειώσουμε το χρόνο χρήσης του συγκεκριμένου κουμπιού;

Δεν είναι ρουτ.

Φιλε μπορεις να ξεκλειδωνεις το κινητο χωρις να πατας κανενα κουμπι με αυτην εδω την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZWQubm90aWZ5Il0. επισης μπορει να σου κανει και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=lovetere.spob&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImxvdmV0ZXJlLnNwb2IiXQ.. τωρα για ξεκλειδωμα στυλ n9 με swipe θα μου αρεσε και μενα αλλα πριν λιγο καιρο που το ειχα ψαξει δεν ειχα βρει κατι εκτος και αν εχει βγει κατι καινουργιο και δεν το ξερω ανα καποιος φιλος ξερει ας μας πει !!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Φιλε μπορεις να ξεκλειδωνεις το κινητο χωρις να πατας κανενα κουμπι με αυτην εδω την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZWQubm90aWZ5Il0. επισης μπορει να σου κανει και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=lovetere.spob&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImxvdmV0ZXJlLnNwb2IiXQ.. τωρα για ξεκλειδωμα στυλ n9 με swipe θα μου αρεσε και μενα αλλα πριν λιγο καιρο που το ειχα ψαξει δεν ειχα βρει κατι εκτος και αν εχει βγει κατι καινουργιο και δεν το ξερω ανα καποιος φιλος ξερει ας μας πει !!! ;) ;)

Το Spob φαίνεται καλό, αλλά δεν δούλευε καλά στο δικό μου SGII.

Θα το ξαναδοκιμάσω.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Χαιρετώ :)

Για δώστε μου τα "φώτα" σας για εφαρμογή SMS που να υποστηρίζει τις DUAL συσκευές...

Σε ένα S DUOS που είχα προσπαθήσει παλιότερα δε "δούλευε το GoSms γιατί προφανώς δεν ξεχωρίζει από ποιο νούμερο θα στείλει το μήνυμα...

Για βοηθήστε... :confused:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το Spob φαίνεται καλό, αλλά δεν δούλευε καλά στο δικό μου SGII.

Θα το ξαναδοκιμάσω.

Το είδα αλλα δεν έχει καμία κριτική....

Παιδιά έχω μια smart tv με wi-fi αλλά δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι για την ώρα... Έχω ένα Sony με Android... Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να στέλνει την εικόνα από το κινητό στην tv;;

Φιλικά Γιώργος

Προσπαθω να εγκαταστησω την εφαρμογη soccer scores σε gs3 και μου αναφερει οτι δεν υπαρχει αρκετος διαθεσιμος χωρος.Δεν μου το γραφει ομως σε καμια αλλη εφαρμογη που περναω και απο χωρο εχω ακομα 8 gb.Τι μπορει να φταιει;
Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300

Εφαρμογη για να βλεπω ποιες εφαρμογες ειναι σε προσφορα;

Εχω βαλει καποιες ανα διαστηματα αλλα δεν μου αρεσαν.

Εφαρμογη για να βλεπω ποιες εφαρμογες ειναι σε προσφορα;

Εχω βαλει καποιες ανα διαστηματα αλλα δεν μου αρεσαν.

Δες το AppSales

Oneplus 6 8/128

Ομολογω πως αυτο μου ειχε ξεφυγει.

Δοκιμαζω και βλεπουμε.Ευχαριστω φιλος!

Φιλε δεν καταλαβα ακριβως τι ψαχνεις αλλα κατι που ισως σου αρεσει ειναι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmo0dmVsaW4ubm90aWZpY2F0aW9uVG9nZ2xlIl0. ;) ;)

Να πω τι ψάχνω? Θέλω μια εφαρμογή που να κάνει το τηλέφωνο να λειτουργεί με δυο

πρόσωπα. Το ενα να είναι το τηλέφωνο όπως το έχει ο καθένας στημένο και το άλλο

να είναι απολύτως σκέτο τηλέφωνο με ενα dialer και ενα πρόγραμμα sms.

Με ένα tap όλες οι λειτουργίες του smartphone να απενεργοποιούνται και να παραμένει ενα απλό τηλέφωνο.

Το θέλω έτσι για λιγότερη κατανάλωση όταν περπατάς στον δρόμο η όταν ταξιδεύει με το αυτοκίνητο και είναι 'όλα περιττά εκτός της επικοινωνίας.

Να πω τι ψάχνω? Θέλω μια εφαρμογή που να κάνει το τηλέφωνο να λειτουργεί με δυο

πρόσωπα. Το ενα να είναι το τηλέφωνο όπως το έχει ο καθένας στημένο και το άλλο

να είναι απολύτως σκέτο τηλέφωνο με ενα dialer και ενα πρόγραμμα sms.

Με ένα tap όλες οι λειτουργίες του smartphone να απενεργοποιούνται και να παραμένει ενα απλό τηλέφωνο.

Το θέλω έτσι για λιγότερη κατανάλωση όταν περπατάς στον δρόμο η όταν ταξιδεύει με το αυτοκίνητο και είναι 'όλα περιττά εκτός της επικοινωνίας.

Μια εφαρμογή για profiles την κάνει την δουλειά που θες

1ο tap -> Κλείσιμο wifi, bt, 3g, Αλλαγή wallpaper σε full black, Αλλαγή launcher σε κάποιον μικρούλη χωρίς widgets

2o tap -> το αντίθετο απο τα παραπάνω

το profile scheduler+ που χρησιμοποιώ κάνει τα παραπάνω.... ;)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Νέος Opera beta, αρκετά γρήγορος και ελαφρύς.

Απ'όσο κατάλαβα είναι συνδυασμός του official opera με τον mini και τον default browser του Android.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.browser.beta

Ομολογω πως αυτο μου ειχε ξεφυγει.

Δοκιμαζω και βλεπουμε.Ευχαριστω φιλος!

Το appsales μπορείς να το τσεκάρεις και από εδώ http://www.app-sales.net/ .

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Δεν είμαι ρουτ.

Αν ήσουν ρουτ, θα μπορούσες να βάλεις αυτό.

Πολύ χρήσιμο στο Nexus μου!!

Αν ήσουν ρουτ, θα μπορούσες να βάλεις αυτό.

Πολύ χρήσιμο στο Nexus μου!!

Καποια αντιστοιχη που να δουλευει στο S3? Ο kernel που εχω υποστηριζει slide to wake, αλλα δεν εχω βρει εφαρμογη που να το κανει.

Νέος Opera beta, αρκετά γρήγορος και ελαφρύς.

Απ'όσο κατάλαβα είναι συνδυασμός του official opera με τον mini και τον default browser του Android.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.browser.beta

Καλός. Αλλά δεν έχει σελιδοδεικτες.

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει εδώ το apk του Opera beta?

Δεν μπορώ να τον κατεβάσω από play store.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλός. Αλλά δεν έχει σελιδοδεικτες.

Εγώ έβαλα.. :rolleyes:

Ψάξε λίγο καλύτερα.. Πατάς "αποθήκευση σελίδας".. ;)

Εγώ έβαλα.. :rolleyes:

Ψάξε λίγο καλύτερα.. Πατάς "αποθήκευση σελίδας".. ;)

Ναι το είδα αυτό αλλά δεν μπορείς να κατηγοροποιησεις τους σελιδοδεικτες σου ούτε να φτιάξεις φακέλους γι αυτούς. Απλά να τους καρφιτσωσεις σαν ταχεία κλήση ή απλά αποθηκευμενοι.

Γενικότερα δεν φαίνεται να έχει αρκετά features άλλα σίγουρα είναι σε καλό δρόμο.

Περισσότερο μου λείπουν κάποια add-ons που είχα συνηθίσει σε dolphin αλλά από την άλλη ο dolphin έχει γίνει λίγο βαρύς και "αχαρος" σε εμφάνιση σε σύγκριση με ότι κυκλοφορεί.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II