thansof_7 Δημ. July 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2022 Καλησπέρα! Χρησιμοποιεί καποιος την εφαρμογή stbemu σε android (ταμπλετ ή κινητό), που θέλω να ρωτήσω κάτι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Χαίρεται, υπάρχει κάποια εφαρμογή για gestures που να προτείνετε;Σκέφτομαι να γυρίσω σε oneui χωρίς Nova για λίγο καιρό αλλά προφανώς δεν έχει την ίδια λειτουργικότητα και ψάχνομαι...Sent from my SM-G996B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 1 ώρα πριν, Sofos_5 said: Χαίρεται, υπάρχει κάποια εφαρμογή για gestures που να προτείνετε; Σκέφτομαι να γυρίσω σε oneui χωρίς Nova για λίγο καιρό αλλά προφανώς δεν έχει την ίδια λειτουργικότητα και ψάχνομαι... Sent from my SM-G996B using Tapatalk Edge gestures. Από το playstore. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 2 ώρες πριν, Sofos_5 said: Χαίρεται, υπάρχει κάποια εφαρμογή για gestures που να προτείνετε; Σκέφτομαι να γυρίσω σε oneui χωρίς Nova για λίγο καιρό αλλά προφανώς δεν έχει την ίδια λειτουργικότητα και ψάχνομαι... Sent from my SM-G996B using Tapatalk One hand operation και τέλειωσες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 ρε παιδια προσθετω εναν αριθμο σε μια επαφη ,ο οποιος αριθμος ΕΧΕΙ viber, αλλα δεν μου δειχνει την επιλογη μεσα στην επαφη να αποστειλλω μηνυμα μεσω viber σε αυτην!εχω κανει restart,clear cache εφαρμογες κλησης ,viber αλλα τιποτα.τελικα μου εστειλαν απο εκεινο το νουμερο μηνυμα viber αλλα και παλι ΜΕΣΑ απο την εφαρμογη κλησεων και την επαφη αυτη δεν βλεπει οτι αυτος ο αριθμος εχει viber! ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 1 hour ago, ilka71 said: ρε παιδια προσθετω εναν αριθμο σε μια επαφη ,ο οποιος αριθμος ΕΧΕΙ viber, αλλα δεν μου δειχνει την επιλογη μεσα στην επαφη να αποστειλλω μηνυμα μεσω viber σε αυτην!εχω κανει restart,clear cache εφαρμογες κλησης ,viber αλλα τιποτα.τελικα μου εστειλαν απο εκεινο το νουμερο μηνυμα viber αλλα και παλι ΜΕΣΑ απο την εφαρμογη κλησεων και την επαφη αυτη δεν βλεπει οτι αυτος ο αριθμος εχει viber! ξερει κανεις γιατι? Σε άλλες επαφές που έχουν Viber, σου βγάζει επιλογή να στείλεις; Αν όχι, είναι θέμα της εφαρμογής επαφών - κλήσεων. Μπορείς να δοκιμάσεις τα εξής: Κάνε χειροκίνητο συγχρονισμό από τις ρυθμίσεις ή δώσε εκ νέου δικαιώματα επαφών - τηλεφωνικών κλήσεων στο Viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 5 ώρες πριν, WPerty said: Σε άλλες επαφές που έχουν Viber, σου βγάζει επιλογή να στείλεις; Αν όχι, είναι θέμα της εφαρμογής επαφών - κλήσεων. Μπορείς να δοκιμάσεις τα εξής: Κάνε χειροκίνητο συγχρονισμό από τις ρυθμίσεις ή δώσε εκ νέου δικαιώματα επαφών - τηλεφωνικών κλήσεων στο Viber. εκανα συγχρονισμο αλλα τιποτα,το ιδιο κανει και με τις 3 εφαρμογες κλησηςτελικα μετα 15 λεπτα εμφανιστηκε η επιλογη για viber στην εν λογω επαφη.αργησε πολυ.ενω η επιλογη για whatsapp παντα αμεσα εμφανιζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 αυτή η παπαρια ο ήχος στο viber όταν πατάς την καρδούλα πως απενεργοποιειται ;έχω όλο το κινητό στο αθόρυβο αλλά αυτός ο ήχος ακούγεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Υπήρχε μια εφαρμογή που έβλεπες έναν ποδοσφαιρικό αγώνα η άλλο άθλημα σε πιο κανάλι έπαιζε σε όλο τον κόσμο, ξέρεις κανένας;Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Just now, stefanidis said: Υπήρχε μια εφαρμογή που έβλεπες έναν ποδοσφαιρικό αγώνα η άλλο άθλημα σε πιο κανάλι έπαιζε σε όλο τον κόσμο, ξέρεις κανένας; Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk sofasore Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 sofasore Το έχω αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν με βολεύει, πρέπει να πατάς σε κάθε χώρα να σου λέει σε πιο κανάλι. Εγώ θέλω λίστα σε αυτά τα συνδρομητικά παίζει αυτό τον αγώναΣτάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Το έχω αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν με βολεύει, πρέπει να πατάς σε κάθε χώρα να σου λέει σε πιο κανάλι. Εγώ θέλω λίστα σε αυτά τα συνδρομητικά παίζει αυτό τον αγώναΣτάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜονο για τα ελληνικά κανάλια, εχω στα αγαπημένα του browser το site του sport fmhttps://www.sport-fm.gr/tv/Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 SPORTEVENTZ , το βρήκα , πολύ καλή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evolutio.android.sporteventzΣτάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Καλημέρα σε όλους. Παιδιά ποιο θεωρείτε το καλύτερο VPN; Θα προτιμούσα να μην έχει διαφημίσεις αλλά όλα δεκτά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Καλημέρα σε όλους. Παιδιά ποιο θεωρείτε το καλύτερο VPN; Θα προτιμούσα να μην έχει διαφημίσεις αλλά όλα δεκτά. ΕυχαριστώΚανένα πληρωμένο δεν έχει διαφημίσεις.Και πρόσφατα έκανα έρευνα για να πάρω και εγώ και κατέληξα στο Nordvpn. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Κανένα πληρωμένο δεν έχει διαφημίσεις.Και πρόσφατα έκανα έρευνα για να πάρω και εγώ και κατέληξα στο Nordvpn.Νομίζω και εγώ ότι είναι ότι καλύτερο το συγκεκριμένο. Δεν έμεινα ευχαριστημένος με ότι άλλο δοκίμασα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Ευχαριστώ παιδιά θα το δοκιμάσω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 Ψαχνω για μια καλη εφαρμογη εδω και ωρα για καταχωρηση εξοδων κλπ για το αυτοκινητο. Δυο που βρηκα ειναι το Driivvo και το Fuelio. Ειναι καλες η υπαρχουν τιποτα καλυτερες? Εσεις ποιες χρησιμοποιειτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 14 minutes ago, Avitor said: Ψαχνω για μια καλη εφαρμογη εδω και ωρα για καταχωρηση εξοδων κλπ για το αυτοκινητο. Δυο που βρηκα ειναι το Driivvo και το Fuelio. Ειναι καλες η υπαρχουν τιποτα καλυτερες? Εσεις ποιες χρησιμοποιειτε? Εγώ χρησιμοποιώ το Drivvo αλλά μόνο για σημείωση της βενζίνης και κάνει μια χαρά την δουλειά της. 1 Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 Δυο που βρηκα ειναι το Driivvo και το Fuelio. Ειναι καλες η υπαρχουν τιποτα καλυτερες? Εσεις ποιες χρησιμοποιειτε?Στο fuelio βάζεις τα πάντα. Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 στην εφαρμογή για τις ταυτότητες και τα διπλώματα τα παιδιά μας που έχουν ταυτότητα αλλά είναι ανήλικα πως θα περάσουν την ταυτότητα τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 γίνεται στον nova launcher να αποθηκεύω 2 διαφορετικές home screens ;πχ μια με 12χ7 και 5 οθόνες και άλλη με 4χ5 και 7 οθόνες ;και πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 1 ώρα πριν, ilka71 said: γίνεται στον nova launcher να αποθηκεύω 2 διαφορετικές home screens ;πχ μια με 12χ7 και 5 οθόνες και άλλη με 4χ5 και 7 οθόνες ;και πως γίνεται; Γίνεται, αν κάνεις back up το στήσιμο και το αποθηκεύσεις τοπικά στη συσκευή. Στη συνέχεια πηγαίνεις στο σχετικό μενού ρυθμίσεων και επαναφέρεις το backup. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 Ενώ στο play store είχα ρυθμίσει να μην γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις των εφαρμογών, βλέπω ότι γίνονται κανονικά μόνες τους. Έχει αλλάξει κάτι στο play store; Δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις την επιλογή για μη αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών, το έχουν βγάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, Teo010 said: Ενώ στο play store είχα ρυθμίσει να μην γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις των εφαρμογών, βλέπω ότι γίνονται κανονικά μόνες τους. Έχει αλλάξει κάτι στο play store; Δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις την επιλογή για μη αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών, το έχουν βγάλει; Βλέπω την ρύθμιση στο δικό μου... Είναι το Network Preferences. Edited August 4, 2022 by akilleas 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts