eltsele Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 8 minutes ago, pexths said: έχω 2 απορίες-προβλήματα σχετικά με το viber. 1) είμαι σε μια συνομιλία και βλέπω μηνύματα πχ 3 μέρες πριν, για κάποιο λόγο βγαίνω από το viber, επαναλαμβάνω βγαίνω όχι κλείνω, όταν ξαναεπιστρεψω στο viber με πάει από μόνο του στο τέλος της συνομιλιας στο τελευταίο μήνυμα και όχι εκεί που ήμουνα τρεις μέρες πριν. υπάρχει τρόπος αυτό να αλλαξει; όταν επιστρέφω δηλαδή να με βγάζει εκεί ακριβώς που ημουνα; 2) αν μου έρθει ένα μήνυμα viber η συσκευή δονείται, αν έρθει και άλλο μήνυμα viber από άλλον αποστολέα, χωρίς να έχει διαβαστεί το πρώτο μήνυμα, η συσκευή δεν δονείται με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω ότι έχω και άλλο μήνυμα. είναι θέμα κάποιας ρυυμισης; Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα, 1) Από όσο ξέρω όχι. Το Viber σε πάει στο 1ο unread την 1η φορά που θα πατήσεις το σχετικό notification. Αν μετά δεν τα διαβάσεις όλα και βγεις, θα σε πάει στο τελευταίο γιατί πλέον τα θεωρεί read. Και έτσι είναι κι όλα τα αντίστοιχα chat apps (Messenger, Whatsapp πχ.). Ο μόνος τρόπος να μείνεις εκεί είναι να πατήσεις το home button αντί να βγεις με το back, αλλά αυτό θα βοηθήσει μόνο αν θες απλά επιστρέψεις στην ίδια συνομιλία λίγο αργότερα. 2) Σε one to one chats εγώ δεν το έχω συναντήσει ποτέ να είμαι ειλικρινής. Χτυπάει κανονικά. Εκεί που κάνει group τα notifications είναι σε group chats. Αν μιλάς για αυτό, μπορείς να μπεις στο chat, να πας Chat Info και να απενεργοποιήσεις το "Combine Messages". Έτσι θα χτυπάσει σε κάθε μήνυμα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Την ίδια έκδοση έχω και εγω. 13.1.02.3. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται Μήπως, λέω εγώ τώρα, επειδή ο ένας έχει Note 10 Plus και ο άλλος Α72;Στάλθηκε από το SM-M526BR μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 1 hour ago, ikgamsu said: Μήπως, λέω εγώ τώρα, επειδή ο ένας έχει Note 10 Plus και ο άλλος Α72; Στάλθηκε από το SM-M526BR μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίσως και να έχεις δικιο Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Ίσως και να έχεις δικιοΜε ένα απλό γκουγκλάρισμα της εφαρμογής, το πρώτο αποτέλεσμα λέει ότι απ' τα "παλαιότερα" μοντέλα μέχρι στη σειρά Galaxy S/Note 10 έχει φτάσει. Άγνωστο αν θα πάει στη σειρά Α ποτέ.https://m.timesofindia.com/gadgets-news/samsungs-object-eraser-tool-now-available-for-more-smartphones/articleshow/89806286.cmsΣτάλθηκε από το SM-M526BR μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 κάνοντας αυτό που έγραψες, μου έβγαλε αυτόΣτάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 15 minutes ago, pexths said: κάνοντας αυτό που έγραψες, μου έβγαλε αυτό Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την έκανες την ενημέρωση? Λογικά θα στα βγαλει Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 την έκανα κανονικά και μπορώ να κάνω χρήση αυτής της λειτουργίας Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 ε μα δεν θα περιμένω την Samsung. κατέβασα από apkmirror το photo editor...για το object eraser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Τέλος καλό όλα καλά και για τούς δύο 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Και δεν υπάρχει κάποια λύση σε αυτό? Έστω και μπακαλίστικη. Και αν κάποιος αγοράσει κινητό τι πρέπει να προσέξει για να μην έχει σε κάποιο χρονικό διάστημα αυτό το μήνυμα? Να παίρνει κινητό με μεγάλη εσωτερική μνήμη(Π.χ. πάνω από 32gb)?Πλέον μίνιμουμ θεωρείται το 128gb.Τα 64 είναι πολύ λίγα.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 (edited) Υπάρχει περίπτωση να μας μπλοκάρουν το vk εδώ στην Ελλάδα; Ας είναι θα ανοίγω vpn. Edited March 1, 2022 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 vk? 15 minutes ago, Inevar said: Υπάρχει περίπτωση να μας μπλοκάρουν το vk εδώ στην Ελλάδα; Ας είναι θα ανοίγω vpn. vk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Είναι αντίστοιχο fb. Εφαρμογή είναι υπάρχει και ως browser. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 On 28/2/2022 at 11:32 ΠΜ, junglist said: Πλέον μίνιμουμ θεωρείται το 128gb. Τα 64 είναι πολύ λίγα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Σχετικό είναι κι αυτό. Εγώ είμαι με 64GB εδώ και πάνω από 2 χρόνια και γέμισε μόλις τα μισά! 😉 Ανάλογα τη χρήση που κάνεις. Τα 16 και 32gb θα έπρεπε να εξαφανιστούν ακόμα και από τις low end συσκευές όπως έγινε με τα 4 και 8gb. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Αν μια εφαρμογή είναι επί πληρωμή και την κατεβάσω όταν την έχει προσφορά δωρεάν και την σβήσω στα καπάκια μόνο από την συσκευή αλλά όχι από την βιβλιοθήκη στο play store, όταν την ξανά κατεβάσω θα δουλεύει ή δεν θα με αφήνει ούτε να την κατεβάσω; Δεν έχει free έκδοση και premium, είναι μόνο με πληρωμή. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 40 minutes ago, _dimdim_ said: Αν μια εφαρμογή είναι επί πληρωμή και την κατεβάσω όταν την έχει προσφορά δωρεάν και την σβήσω στα καπάκια μόνο από την συσκευή αλλά όχι από την βιβλιοθήκη στο play store, όταν την ξανά κατεβάσω θα δουλεύει ή δεν θα με αφήνει ούτε να την κατεβάσω; Δεν έχει free έκδοση και premium, είναι μόνο με πληρωμή. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Αν μια εφαρμογή είναι επί πληρωμή και την κατεβάσω όταν την έχει προσφορά δωρεάν και την σβήσω στα καπάκια μόνο από την συσκευή αλλά όχι από την βιβλιοθήκη στο play store, όταν την ξανά κατεβάσω θα δουλεύει ή δεν θα με αφήνει ούτε να την κατεβάσω; Δεν έχει free έκδοση και premium, είναι μόνο με πληρωμή. Ναι. Θα την έχεις.----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 5 ώρες πριν, _dimdim_ said: Αν μια εφαρμογή είναι επί πληρωμή και την κατεβάσω όταν την έχει προσφορά δωρεάν και την σβήσω στα καπάκια μόνο από την συσκευή αλλά όχι από την βιβλιοθήκη στο play store, όταν την ξανά κατεβάσω θα δουλεύει ή δεν θα με αφήνει ούτε να την κατεβάσω; Δεν έχει free έκδοση και premium, είναι μόνο με πληρωμή. Θα την έχεις κανονικά. Για να σιγουρευτείς άνοιξε το play store πάτα στην εικόνα σου κι έπειτα στο πληρωμές και συνδρομές, ύστερα στο προϋπολογισμός και ιστορικό. Εκεί θα την δεις ότι την αγόρασες 0,00 €. 1 Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 υπάρχει τρόπος /εφαρμογή που θέλω σε μια στήλη να γράψω τι έχω να πληρώσω σε στήληπχ ενφια 100 ασφάλεια 200 κλπκαι δεξιά να έχω στήλες ανά μήνα και να κάνω τσεκ ότι πληρώνω.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, ilka71 said: υπάρχει τρόπος /εφαρμογή που θέλω σε μια στήλη να γράψω τι έχω να πληρώσω σε στήλη πχ ενφια 100 ασφάλεια 200 κλπ και δεξιά να έχω στήλες ανά μήνα και να κάνω τσεκ ότι πληρώνω.; Γιατί δεν το κάνεις με ένα εξελακι 😉 Edited March 13, 2022 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 υπάρχει τρόπος /εφαρμογή που θέλω σε μια στήλη να γράψω τι έχω να πληρώσω σε στήληπχ ενφια 100 ασφάλεια 200 κλπκαι δεξιά να έχω στήλες ανά μήνα και να κάνω τσεκ ότι πληρώνω.; Εξελ όπως λέει κ ο φίλος ή την εφαρμογή google keep (που έχω για όλες τις σημειώσεις μου). Για τον λόγο που θέλεις, κάτω αριστερά έχει κουτάκι με τικ,.Βάζεις εκκρεμότητες - λίστες κ όταν τικάρεις φεύγει "η εκκρεμότητα" ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Και για τον επόμενο μήνα τα γράφεις από την αρχή; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 7 ώρες πριν, ilka71 said: υπάρχει τρόπος /εφαρμογή που θέλω σε μια στήλη να γράψω τι έχω να πληρώσω σε στήλη πχ ενφια 100 ασφάλεια 200 κλπ και δεξιά να έχω στήλες ανά μήνα και να κάνω τσεκ ότι πληρώνω.; Εγώ χρησιμοποιώ "easy bills reminder" ή γενικώς κοιταξε bills reminder και εξοδα και προυπολογισμός ή κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Και για τον επόμενο μήνα τα γράφεις από την αρχή;Εάν λες σε εμένα, φτιάχνεις λίστα με τους μήνες που έχεις, αλλιώς στο ημερολόγιο google (επαναλαμβανόμενη υπενθύμιση).Έτσι έχω για πληρωμές ταμείων, ΕΦΚΑ, κλπ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Η λίστα δεν βολεύει γιατί θα πρέπει να φτιάξεις για κάθε μήνα. Το ίδιο και το ημερολόγιο καθώς δεν έχει κουτάκι να τικαρεις ότι πληρώθηκε.Οι εφαρμογές bill reminder που αναφέρθηκαν είναι αυτό που αναζητά ο φίλος παραπάνω Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts