ikgamsu Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Τελικά η τελευταία έκδοση του Tapatalk συνεχίζει να έχει πρόβλημα με το myphone (και άλλα forum) ή άλλαξε τπτ; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 (edited) με την εφαρμογή Google photos μπορούμε να θολωσουμε κάποια σημεία μιας φώτο για να κρύψουμε κάποια στοιχεία; πλέον μπορούμε να βάλουμε πχ βελάκι να δείξουμε κάτι σε μια φώτο. αλλά να θολωσουμε; γίνεται; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Edited June 15, 2021 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 με την εφαρμογή Google photos μπορούμε να θολωσουμε κάποια σημεία μιας φώτο για να κρύψουμε κάποια στοιχεία; πλέον μπορούμε να βάλουμε πχ βελάκι ΝΔ δείξουμε κάτι σε μια φώτο. αλλά να θολωσουμε; γίνεται; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Γιατί δεν το δοκιμάζεις; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Γιατί δεν το δοκιμάζεις;να αυτό λέω δεν βρίσκω στο μενού το θόλωμα! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 (edited) να αυτό λέω δεν βρίσκω στο μενού το θόλωμα! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Το έψαξα κι εγώ. Θόλωμα δεν βρήκα. Είχα κατεβάσει την εφαρμογή Photoshop Express χωρίς να τη χρησιμοποιήσω ποτέ, και μόνο εκεί βρήκα το θόλωμα. Ούτε στη συλλογή δεν υπήρχε, σε καμία από τις 2 που έχω. Με λίγα λόγια θέλει έξτρα εφαρμογή για θόλωμα. Η στοκ δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Edited June 16, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Εξαρτάται. Αν θέλεις αποκλειστικά να θολώσει το σημείο, μπορεί να μην γίνεται. Αν ωστόσο σε ενδιαφέρει απλά να κρύψεις κάτι που δείχνει, είναι πάρα πολύ εύκολο. Πχ επεξεργασία-> σήμανση-> μαρκαδόρος υπογράμμισης και επιλέγοντας ένα χρώμα που ταιριάζει και πραγματοποιώντας πολλαπλά περάσματα πάνω από την πληροφορία που θέλεις να κρύψεις, μια χαρά γίνεται η δουλειά. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 ok ευχαριστώ παιδιά απλά νόμιζα πως είχε και δεν το έβρισκα Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Τελικά η τελευταία έκδοση του Tapatalk συνεχίζει να έχει πρόβλημα με το myphone (και άλλα forum) ή άλλαξε τπτ; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με την τελευταία έκδοση το myphone δεν δουλεύει. Αλλά δεν έχει η εφαρμογή το πρόβλημα, το myphone έχει το πρόβλημα και ήταν λογικό να συμβεί κάποια στιγμή αφού δεν υποστηρίζει το Tapatalk. Όλα τα υπόλοιπα forum δουλεύουν κανονικά με την τελευταία έκδοση. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Με την τελευταία έκδοση το myphone δεν δουλεύει. Αλλά δεν έχει η εφαρμογή το πρόβλημα, το myphone έχει το πρόβλημα και ήταν λογικό να συμβεί κάποια στιγμή αφού δεν υποστηρίζει το Tapatalk. Όλα τα υπόλοιπα forum δουλεύουν κανονικά με την τελευταία έκδοση. Ποιά είναι η τελευταία έκδοση του myphone; Εγώ μέσω Chrome μπαίνω πάντα και όλα δούλευαν και δουλεύουν μια χαρά. Έχει βγάλει εφαρμογή κανονική το myphone και δεν το ξέρω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Είπε με την τελευταία έκδοση ΤΟ myphone δεν δουλεύει. Με την τελευταία του Tapatalk. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Ποιά είναι η τελευταία έκδοση του myphone; Εγώ μέσω Chrome μπαίνω πάντα και όλα δούλευαν και δουλεύουν μια χαρά. Έχει βγάλει εφαρμογή κανονική το myphone και δεν το ξέρω; Τελευταία έκδοση του Tapatalk, όχι του myphone. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 (edited) στο κινητό μου Α31 Samsung μετά την αναβάθμιση σε Android 11 στα στατιστικά της μπαταρίας βγαίνει αυτή η εφαρμογή. ξέρει κανείς τι είναι; πάντως κάμερα δεν ανοίγω. Sent from my SM-A315G using Tapatalk Edited June 17, 2021 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 στο κινητό μου Α31 Samsung μετά την αναβάθμιση σε Android 11 στα στατιστικά της μπαταρίας βγαίνει αυτή η εφαρμογή. ξέρει κανείς τι είναι; πάντως κάμερα δεν ανοίγω. Sent from my SM-A315G using Tapatalk Έχεις ανοικτή την αυτόματη φωτεινότητα; Πολλά φθηνά Samsung δεν έχουν σενσορα φωτός και χρησιμοποιούν την κάμερα για τον έλεγχο της φωτεινότητας, κλείσε την αυτόματη φωτεινότητα και δες. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Έχεις ανοικτή την αυτόματη φωτεινότητα; Πολλά φθηνά Samsung δεν έχουν σενσορα φωτός και χρησιμοποιούν την κάμερα για τον έλεγχο της φωτεινότητας, κλείσε την αυτόματη φωτεινότητα και δες.ναι την έχω αυτόματα την φωτεινότητα. αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί με Android 10 δεν είχε εμφανιστεί αυτή η εφαρμογή. ούτε στο gsam battery monitor φαίνεται. εκεί βέβαια δείχνει το Android system και τον kernel πολύ ψηλά σε σχέση με Android 10! πάντως η μπαταρία δεν έχει επηρεαστεί καλά πάει Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόπιστη εφαρμογή gps να δείχνει την ταχύτητα όταν την ανοίγω? Θέλω να ταξιδέψω με καράβι και θέλω να δω τι ταχύτητα ταξιδεύουμε. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόπιστη εφαρμογή gps να δείχνει την ταχύτητα όταν την ανοίγω? Θέλω να ταξιδέψω με καράβι και θέλω να δω τι ταχύτητα ταξιδεύουμε. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk GPS Speedometer and Odometer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Άλλαξε πάλι το μενού του playstore? Βλέπω αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης των νέων διαθέσιμων ενημερώσεων οι οποίες δεν μου φαίνονται και πολύ εύχρηστες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 παραπανω κλικ για να βρεις τις ενημερωσεις. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 παραπανω κλικ για να βρεις τις ενημερωσεις. Ακριβώς. Τώρα εσύ πρέπει να τα αφαιρείς ενώ πριν έφευγαν μόνα τους σε 3 μέρες. Αναγραφόταν και ο αριθμός των εφαρμογών. Αφαιρέθηκε κι αυτός. Αντί πιο εύκολο πιο δύσκολο το κάνανε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Άλλαξε πάλι το μενού του playstore? Βλέπω αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης των νέων διαθέσιμων ενημερώσεων οι οποίες δεν μου φαίνονται και πολύ εύχρηστες.κωλος τα έκαναν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Επίσης εδώ και πολύ καιρό δεν βλέπω οι εφαρμογές να ενημερώνονται αυτόματα, ενώ το έχω ρυθμίσει έτσι. Πρέπει να μπω μέσα και να τα ενημερώνω χειροκίνητα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Επίσης εδώ και πολύ καιρό δεν βλέπω οι εφαρμογές να ενημερώνονται αυτόματα, ενώ το έχω ρυθμίσει έτσι. Πρέπει να μπω μέσα και να τα ενημερώνω χειροκίνητα.Το ίδιο θέμα έχω και εγώ, συμβαίνει σε όλους ή μόνο σε μερικούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Το κακό, για μένα, με το νέο playstore είναι ότι δεν βλέπεις τις beta εφαρμογές σου. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 κωλος τα έκαναν Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΑυτό. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Παράξενο, μέχρι τώρα οι αλλαγές του play store ήταν καλές. Αυτό πως ξέφυγε έτσι; Δεν το είδε κανείς πριν το κυκλοφορήσουν; :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts