coulis Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 για τα σιαομι ρωτάς ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalkεγω για σαμσουνγκ ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 (edited) Aπο το playstore ,μπορεις να κάνεις απεγκατασταση. Εξ αποστασεως θελω να κανω την απεγκατάσταση. Δεν εχω πρόσβασή στο κινητό του πατέρα μου για να τις αφαιρέσω απο το playstore. Το κινητο του και το δικό μου ειναι συνδεδεμένα στον ιδιο λογαριασμό της goοgle. Αυτό που ψάχνω είναι το πως απο το δικό μου κινητό θα μπορέσω να αφαιρέσω εφαρμογές που υπάρχουν στο δικό του κινητο μέσω του κοινού λογαριασμού google που έχουν και τα δύο κινητα. Το πως απο το δικό μου κινητό θα δώσω εντολή εξ αποστάσεως στο δικό του να γίνει εγκατάσταση μιας εφαρμογής το βρήκα, το πως να ορίσω εξ αποστάσεως το να μην κατεβάζει το κινητό του εφαρμογές το βρήκα. Το πως να κάνω εξ αποστάσεως απεγκατάσταση εφαρμογών δεν το βρίσκω. Ψάχνω κάποια άλλη μέθοδο πέρα απο την υπηρεσία google familly link. Edited May 1, 2021 by xenopoulos Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Παιδια υπαρχει εφαρμογη που να διαβαζει κειμενο-βιβλιο στα Ελληνικα; Εννοω να εχω ενα βιβλιο κατεβασμενο στο κινητο μου απο το Google play και με καποιο τροπο να μπορω να το ακουσω αντι να διαβασω; Υπαρχει τετοια εφαρμογη; Με ενδιαφερει λογω πρεσβυωπιας για να μην κουραζω πολυ τα ματια μου στο διαβασμα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Παιδια υπαρχει εφαρμογη που να διαβαζει κειμενο-βιβλιο στα Ελληνικα; Εννοω να εχω ενα βιβλιο κατεβασμενο στο κινητο μου απο το Google play και με καποιο τροπο να μπορω να το ακουσω αντι να διαβασω; Υπαρχει τετοια εφαρμογη; Με ενδιαφερει λογω πρεσβυωπιας για να μην κουραζω πολυ τα ματια μου στο διαβασμα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.Το @voice Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Παιδια υπαρχει εφαρμογη που να διαβαζει κειμενο-βιβλιο στα Ελληνικα; Εννοω να εχω ενα βιβλιο κατεβασμενο στο κινητο μου απο το Google play και με καποιο τροπο να μπορω να το ακουσω αντι να διαβασω; Υπαρχει τετοια εφαρμογη; Με ενδιαφερει λογω πρεσβυωπιας για να μην κουραζω πολυ τα ματια μου στο διαβασμα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Βιβλίο που έχεις κατεβάσει από το play store το ανοίγεις με την εφαρμογή βιβλία play. Εκεί έχεις και την επιλογή να σου διαβάζει το κείμενο δυνατά και δεν χρειάζεται κατι άλλο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Messenger lite. Δεν μου κατεβάζει τα pdf αρχεία που μου στέλνουν. Ισχύει σε όλους; Μήπως στην πλήρες ver είναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Θέλω να κάνω φωνητική κλήση μέσω του Assistant αλλά θέλω να βγαίνει κατευθείαν με ανοιχτή ακρόαση. Γίνεται; Χρησιμοποιώ τον assistant αλλά δεν βλέπω τέτοια ρύθμιση. Το θέλω για ηλικιωμένο άτομο για να μπορεί σε ώρα ανάγκης να καλέσει χωρίς να χρειάζεται να έχει το κινητό στο αυτί ή να φοράει ασύρματο ακουστικό. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Θέλω να κάνω φωνητική κλήση μέσω του Assistant αλλά θέλω να βγαίνει κατευθείαν με ανοιχτή ακρόαση. Γίνεται; Χρησιμοποιώ τον assistant αλλά δεν βλέπω τέτοια ρύθμιση. Το θέλω για ηλικιωμένο άτομο για να μπορεί σε ώρα ανάγκης να καλέσει χωρίς να χρειάζεται να έχει το κινητό στο αυτί ή να φοράει ασύρματο ακουστικό.Δηλαδή ούτε με τα χέρια του δεν μπορεί να πατήσει την ανοιχτή ακρόαση; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Δηλαδή ούτε με τα χέρια του δεν μπορεί να πατήσει την ανοιχτή ακρόαση; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Ρε συ μιλάμε για ηλικιωμένο στην περίπτωση που πέσει και είναι μακριά από τη συσκευή. Μπορεί να πατήσει την ανοιχτή αλλά λέμε αν γίνει η στραβή. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Ρε συ μιλάμε για ηλικιωμένο στην περίπτωση που πέσει και είναι μακριά από τη συσκευή. Μπορεί να πατήσει την ανοιχτή αλλά λέμε αν γίνει η στραβή.Τώρα να σε τρελανω; Υπάρχει λύση αλλά θέλει καλά αγγλικά. Πχ θα μπορούσε να πάρει μια Google home συσκευή που κάνει τα πάντα με φωνητικά. Κλήσεις, φώτα κλπ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 (edited) Τώρα να σε τρελανω; Υπάρχει λύση αλλά θέλει καλά αγγλικά. Πχ θα μπορούσε να πάρει μια Google home συσκευή που κάνει τα πάντα με φωνητικά. Κλήσεις, φώτα κλπ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Το είχα σκεφτεί. Με τη γλώσσα δεν είναι θέμα θα το βάλουμε στα ιταλικά. Παίζει καλά ο βοηθός στα ιταλικά. Είχα δει και τον βοηθό της Amazon που επίσης παίζει άψογα στα ιταλικά. Το κακό όμως με τους περισσότερους ηλικιωμένους είναι πως δεν τους αρέσουν ιδιαίτερα οι αλλαγές γι αυτό και έλεγα μπας και γινόταν μόνο με τη συσκευή αλλά απ' ότι φαίνεται δεν.. Το smartphone και τα βασικά στο Internet, email κτλ. είναι ήδη τεράστιο βήμα :lol: Θα το ξανακοιτάξω πάντως σαν λύση. Edited May 3, 2021 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Τώρα που το Google photos σταματάει το απεριόριστο Backup υπάρχει καμία εφαρμογή που να κάνει το ίδιο; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Τώρα που το Google photos σταματάει το απεριόριστο Backup υπάρχει καμία εφαρμογή που να κάνει το ίδιο; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔες το degoo. Από θέμα ευχρηστίας δεν έχει σχέση αλλά δίνει 100gb και αν έχεις αντοχή βλέπεις διαφημίσεις και παίρνεις gb... έχω φτάσει 218 gb χωρίς κόστος. Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Τώρα που το Google photos σταματάει το απεριόριστο Backup υπάρχει καμία εφαρμογή που να κάνει το ίδιο; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοείς σταματάει το απεριόριστο back up; Δηλαδή αν γεμίσει δεν θα ανεβαίνουν οι νέες φωτογραφίες ή θα ανεβαίνουν αλλά θα σβήνονται οι παλαιότερες; Γιατί το κάνει αυτό όμως; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Τι εννοείς σταματάει το απεριόριστο back up; Δηλαδή αν γεμίσει δεν θα ανεβαίνουν οι νέες φωτογραφίες ή θα ανεβαίνουν αλλά θα σβήνονται οι παλαιότερες; Γιατί το κάνει αυτό όμως; Δες στο playstore. Το γράφει μήνες τώρα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Δες στο playstore. Το γράφει μήνες τώρα. Sent from my iPad using Tapatalk Ναι, το είδα. Πώς το εννοούν δεν ξέρω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Ναι, το είδα. Πώς το εννοούν δεν ξέρω. Αν γεμίσει δε θα μπορούν να ανέβουν άλλες. Επίσης δε θα μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάποιος αρχεία στο GDrive του και (με επιφύλαξη αυτό) δε θα μπορεί να λάβει email στο gmail account του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Για το g.photos αναφερει ΜΟΝΟ για φωτογραφιες και βιντεο υψηλης ποιότητας.Αν τα ανεβασεις στην ποιότητα που προτεινει η google τοτε ισχυει το απεριόριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Όχι. Από το Καλοκαίρι και μετά αλλάζει αυτό, δε θα υπάρχει free ούτε σε χαμηλότερη ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Όχι. Από το Καλοκαίρι και μετά αλλάζει αυτό, δε θα υπάρχει free ούτε σε χαμηλότερη ποιότητα. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Κι αυτές που ήδη υπάρχουν θα εξαφανιστούν; Αν κι έχω όλα μαζί μόλις 478MB (φωτογραφίες/βίντεο). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Αυτές που υπάρχουν ήδη (αν θεωρήσουμε ότι δεν είναι σε original ποιότητα) θα συνεχίσουν να μην πιάνουν "χώρο". Ό,τι ανέβει από εκείνη την ημερομηνία και μετά θα μετράει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Κι αυτές που ήδη υπάρχουν θα εξαφανιστούν; Αν κι έχω όλα μαζί μόλις 478MB (φωτογραφίες/βίντεο). με 19,99€ ετησίως έχεις +100gb στο google drive Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 πως βλέπουμε πόσα γιγα έχουμε ανεβάσει δωρεάν - μέχρι τώρα - στο Google photos; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Τα δωρεάν δε φαίνονται γιατί δε μετράνε. Για τα υπόλοιπα που μετράνε θα πρέπει να μπεις στο https://drive.google.com/ και από το μενού αριστερά επίλεξε "Buy Storage". Εκεί θα δεις πόσο όγκο πιάνουν αυτά που έχεις στο account σου γενικότερα (όχι τα free από GPhotos). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Τα δωρεάν δε φαίνονται γιατί δε μετράνε. Για τα υπόλοιπα που μετράνε θα πρέπει να μπεις στο https://drive.google.com/ και από το μενού αριστερά επίλεξε "Buy Storage". Εκεί θα δεις πόσο όγκο πιάνουν αυτά που έχεις στο account σου γενικότερα (όχι τα free από GPhotos).δεν θα υπάρχει και αγορά πακέτου χώρου για την εφαρμογή Google photos? η είναι αυτή του Google drive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts